ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Re: ΠΑΟΚ - Ριέκα 19/8 21:00 OPEN TV & PAOK TV

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Μετά από ενάμιση χρόνο, αύριο ωθα πάμε στο γήπεδο. Δε μου έφτασε η προηγούμενη βδομάδα. Ελάτε ρε αδέρφια να φωνάξουμε ΠΑΟΚ σ αγαπώ.

Ελάτε να δείξουμε στους Κροατιδι τι θα πει έδρα.
Ελάτε να φωνάξουμε την ώρα που θα δείχνει ελεύθερο κανάλι την απέχθεια μας στις πρακτικές διαχωρισμού πολιτών που κάνει η κυβέρνηση.
Ελάτε να κάνουμε με τη φωνή μας τον Καγκαβα να ξαναγίνει αυτός που ήταν. Τον Μπισεσβαρ να δακρύζει. Τον Κουτσια να μη σκεφτεί άλλη ομάδα κ έδρα (μιας που ο Τζολης δε το έζησε).

Ζήσαμε την Τούμπα σε μεγάλες στιγμές. Τον ΠΑΟΚ να μην αντέχει άλλο, αλλά εμείς εκεί, με τη φωνή κ τον παλμό, να δίνουμε αυτή την απόκοσμη δύναμη στους παίκτες μας...

Σ ένα συμφωνω απόλυτα με τον κόουτς. Αύριο οι 20 παίκτες μας, αξίζουν την αμέριστη αγάπη μας και την απόλυτη στήριξη μας. Διότι, φοράνε τη φανέλα.

Ναι,ειμαστε δυσκοιλιοι σε μεταγραφικά, σε επικοινωνία, και σε άλλα διοικητικα.

Ναι θέλουμε ενίσχυση 4-5 παικτών από πάνω ράφι.

Ναι έχουνε αργήσει οι αρμόδιοι.

Η δική μου ευθύνη όμως είναι την Παρασκευή να μην έχω φωνή.. Να στηρίξω με όλη μου τη δύναμη τον ΠΑΟΚ να κερδίσει.
Και θα το κάνω..

Φορτσα ΠΑΟΚαρα....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατί ρε gika έχουμε αυτή τη στιγμή άλλη εντεκάδα εκτός από αυτή; Αυτό είναι το πιο τραγικό. Το ρόστερ είναι τραγικά άδειο και οι επιλογές περιορισμένες.
Άβαταρ μέλους
mantzoumis

Δημοσίευση από mantzoumis »

Τα δύο παιχνίδια με την Ριέκα είναι το πρώτο αύριο 19 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 26.
Ίσως να είναι και θετικά μοιραίο το ότι παίζουμε αυτές τις ημερομηνίες, μιας και τα νούμερα αυτά, αν τα βάλεις μαζί δίνουν το έτος ίδρυσης της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας. Σημαδιακό.
1926
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν κατηγορώ τον προπονητή.

Μια ομάδα που ήθελε ανανέωση το 2018 φτάνει να παίζει με ότι ξέμεινε 3 χρόνια μετά. Και αν εξαιρέσεις τον Αντριγια και ίσως τον Κουρτιτς δεν έχει έρθει παίκτης που να μπορεί να αφήσει εκτός τους γερασμένους νταμπλούχους, 6 μεταγραφικές περιόδους αργότερα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

tzo_1926 έγραψε:Μετά από ενάμιση χρόνο, αύριο θα πάμε παλι στο γήπεδο. Δε μου έφτασε η προηγούμενη βδομάδα. Ελάτε ρε αδέρφια να φωνάξουμε ΠΑΟΚ σ αγαπώ.

Ελάτε να δείξουμε στους Κροατιδι τι θα πει έδρα.
Ελάτε να φωνάξουμε την ώρα που θα δείχνει ελεύθερο κανάλι την απέχθεια μας στις πρακτικές διαχωρισμού πολιτών που κάνει η κυβέρνηση.
Ελάτε να κάνουμε με τη φωνή μας τον Καγκαβα να ξαναγίνει αυτός που ήταν. Τον Μπισεσβαρ να δακρύζει. Τον Κουτσια να μη σκεφτεί άλλη ομάδα κ έδρα (μιας που ο Τζολης δε το έζησε).

Ζήσαμε την Τούμπα σε μεγάλες στιγμές. Τον ΠΑΟΚ να μην αντέχει άλλο, αλλά εμείς εκεί, με τη φωνή κ τον παλμό, να δίνουμε αυτή την απόκοσμη δύναμη στους παίκτες μας...

Σ ένα συμφωνω απόλυτα με τον κόουτς. Αύριο οι 20 παίκτες μας, αξίζουν την αμέριστη αγάπη μας και την απόλυτη στήριξη μας. Διότι, φοράνε τη φανέλα.

Ναι,ειμαστε δυσκοιλιοι σε μεταγραφικά, σε επικοινωνία, κλπ..

Ναι θέλουμε ενίσχυση 4-5 παικτών από πάνω ράφι.

Ναι έχουνε αργήσει οι αρμόδιοι.

Η δική μου ευθύνη όμως είναι την Παρασκευή να μην έχω φωνή.. Να στηρίξω με όλη μου τη δύναμη τον ΠΑΟΚ να κερδίσει.
Και θα το κάνω..

Φορτσα ΠΑΟΚαρα....

Μπράβο tzo,είσαι παλικάρι ρε,φώναξε και για εμάς που θα είμαστε μακριά, αλλά θα στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

navigator11 έγραψε:Καλύτερα λιγότεροι με πίστη στην ομάδα παρά πολλοί που θα θέλουν να .... ξεδώσουν για διάφορους λόγους πχ μεταγραφές, "παρατημένη" ομάδα, "καβούρια" Ιβάν κοκ.
Εγώ πιο πολύ λυπάμαι για τα παιδιά που τους απαγορεύεται η είσοδος λόγω μη εμβολίου.

Γκρίνια και μίρλα στο γήπεδο, δεν παίζει.

Εκεί πάμε μόνο για να στηρίξουμε τον Μεγάλο ΠΑΟΚ.

Περιμένω την ομάδα συγκεντρωμένη, εύστοχη και να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, κάνοντας το καθήκον της.

Όπως το καθήκον μας θα κάνουμε και όσοι παραβρεθούμε στην κερκίδα.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Έτσι είναι..πες τα γιατί μερικοί έχουν παρεξηγήσει κάποια πράγματα..πολύς κόσμος θέλει να πάει κ δεν μπορεί. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Εμένα μ εκνευρίζει ότι παίζω με κάποια ριεκα κ δεν αισθάνομαι κ ασφάλεια ,για να μπω στους ομίλους κάποιου κονφερενς καπ κ την ίδια στιγμή ένας παίκτης π όταν ήταν εδώ ,γελούσαμε ,πήγε σε κάποια μαλμε κ είναι ήδη με το ένα πόδι μη πω το ενάμιση στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ….αυτο που σ εμάς φαντάζει όνειρο απατηλό κ άπιαστο
δε το χωράει ο νους μου …
Ποιο κονφερενς κ ποια ριεκα τα μυαλα πονάνε στη σκέψη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

mantzoumis έγραψε:Τα δύο παιχνίδια με την Ριέκα είναι το πρώτο αύριο 19 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 26.
Ίσως να είναι και θετικά μοιραίο το ότι παίζουμε αυτές τις ημερομηνίες, μιας και τα νούμερα αυτά, αν τα βάλεις μαζί δίνουν το έτος ίδρυσης της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας. Σημαδιακό.
1926
:mrgreen:
Σωστός.
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Σωστος ο Τζο, στο γηπεδο μονο φωνη και θετική ενέργεια.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

mantzoumis έγραψε:Τα δύο παιχνίδια με την Ριέκα είναι το πρώτο αύριο 19 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 26.
1926
+1926

Μπράβο για την παρατηρικότητα !!!!
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

1926
19 Αυγούστου 2010 ΠΑΟΚ - Φενερ 1-0 (Βιεϊρίνια)
26 Αυγούστου 2010 Φενερ - ΠΑΟΚ 1-1 (Μουσλι)
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Στα αρκετά παιχνίδια φέτος, όπως τα εκτός με Ντιναμο Ζάγκρεμπ και με Χιμπέρνιαν κατέβηκαν με τριάδα πίσω όπως λέγεται ότι θα κάνουν και σήμερα. Το οποίο μετατρέπεται σε 5-4-1 σε φάση άμυνας. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξουν φουλ άμυνα. Κροάτες είναι. Ξέρουν να κυκλοφορούν την μπάλα σωστά και να παίζουν ποδόσφαιρο. Εκτός αν αλλάξουν τα πλάνα τους λόγω των απουσιών αλλά δεν το βλέπω. Όπως και να χει θέλει σοβαρότητα και συγκέντρωση γιατί πολλές δηλώσεις κάνανε πως είμαστε φαβορί και πως δεν έγινε κάτι αν δεν περασουν που μόνο σκοπό έχουν να μας κοιμίσουν. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει και, γιατί όχι,να το τελειώσουμε από σήμερα.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

επέστρεψα σήμερα απο διακοπές για το αγώνα.
δεν πληροφορήθηκα κάποια μεταγραφή τόσες ημέρες.
έχασα κάποια εξέλιξη;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Κρέσπο, Βαρέλα, Βιερίνια, Μπισεσβαρ. Με Πασχαλάκη τέρμα. Δεν ξέρω γιατί θεωρούμαστε φαβορί, νομίζω ότι το ασφαλέστερο είναι να πάμε το ματς στο 1-0 παρά να κυνηγήσουμε σκορ πρόκρισης με το ρίσκο του να εκτεθούμε πίσω που είμαστε τρομερά αδύναμοι. (Όχι ότι ο Λουτσεσκου θα κατέβαζε ποτέ ομάδα που θα είχε ως στόχο τα πολλά γκολ, αλλά λέμε τώρα.)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”