Δεν εχεις κουραγιο να σηκωσεις μαδερι .barlow4 έγραψε:Θελει πραγματικα ταλεντο για να μπορεις να ξενερωσεις τοσο πολυ τον κοσμο του ΠΑΟΚ.
Ουτε βαλτοί να ηταν.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Η μεταγραφική μας ενίσχυση είναι από ανύπαρκτη εως μηδαμινή. Πραγματικά αμφισβητώ αν υπάρχει κάποιος που ασχολείται σοβαρά με μεταγραφές ή όλα αυτά που ακούγονται είναι ανυπόστατες μπουρδολογίες που σκορπούν κάποιοι δημοσιογράφοι φερέφωνα της ΠΑΕ.
Και η φετινή καλοκαιρινή περίοδος είναι ακόμη ένα σημάδι πως η ομάδα κάνει βήματα πίσω.

Και η φετινή καλοκαιρινή περίοδος είναι ακόμη ένα σημάδι πως η ομάδα κάνει βήματα πίσω.
- constadine
Υπάρχει στη σελίδα της ΠΑΕ ποιο είναι το σκαουτιγκ τιμ,Σουριναμέζος έγραψε:Αυτό από που προκύπτει?Aye4 έγραψε:"Κωστικός, Μαλιουφας κι άλλοι δύο στο σκαουτιγκ τιμ"...
Σοβαρά?
Κωστικός, κι άλλοι δύο γυμναστές-προπονητές θυμάμαι είχα δει , ήταν και ένας ακόμη αλλά θυμάμαι το όνομα , θα είναι ο Μαλιουφας που λέει ο φίλος .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Τετ 18 Αύγ 2021, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- Mutasevic
Τσιμπα τον σποραρ με οψιον αγοράς, με βάση τα ποσοστά επιτυχίας στις μεταγραφές που τα ακουμπησαμε καλύτερα ελευθερους κ ας τους δωσεις εκατομμύριο μικρότερη χασούρα έχεις.Απο αρνεσεν κ μετά τζαμπα λεφτα πετουσαμε
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ariskatiforos
Απορώ με τον λαό του ΠΑΟΚ ποσο αργεί ν αντιληφθεί κάποια πράγματα
Όπως πχ ότι ο ψυχρας είναι ένας μέγας καραγκιόζης
Του είπε η πηγή του
Εμένα η πηγή μ λέει ότι έχουμε περίπτωση ΑΑ πασπαλισμένη με χρυσόσκονη
Το είπε ρε παιδιά στη συνέντευξη τύπου ; Θέλω το πολύ δυο τρεις κινήσεις είχε πει
Θέλω κ πιστεύω το γκρουπ είχε πει
Αναρωτήθηκε πόσες φορές μόνος του με ξέρετε δε με ξέρετε ;
Ήθελε λημνιο ζαμπα κράτησε ζιφκοβιτς Πάσχα έφερε πίσω μπισεσβαρ κράτησε με κάθε τρόπο Καντουρι
Δηλαδή τι κάνει νιαου στα κεραμίδια
Πιο πιθανό μ φαίνεται να του προτείνουν παίκτες κ να μη θέλει να βγει από τη πεπατημένη του παρά η υποτιθέμενη πηγή του ψυχρα που πραγματικά ειναι κατάντια να επιπλέουν τέτοιοι τυποι καιροσκόποι κ ευκαιριακοί στα δρώμενα του ΠΑΟΚ κ να γίνονται κ κάποιοι
Ο λουτσεσκου δεν ειναι φαν των μεταγραφών είναι του γκρουπ κ της προσωπικής του δουλειάς σχέσης με αυτό
Δηλαδή από τα γραφεία του προτείνουν σαπακια με λίγα λόγια κ μετά την πέφτουν στις πισίνες κ ο Ρουμάνος το ανέχεται ;;
Ενώ παλαιότερα είχε αφήσει την ομάδα μια μέρα πριν τη προετοιμασία μετά από Νταμπλ με επερχόμενο τς λ γιατί δε του Ανανέωσαν τον κανιας τώρα ξαφνικά έγινε θύμα κ κάθεται να του προτείνουν σαπακια κ δε λέει τίποτα
Αυτό που είπε ειναι να κάνουμε μια συνέντευξη τύπου για μεταγραφές αλλά εγώ δε θα είμαι εδώ
Λίγη κοινή λογική χρειάζεται κ το νόημα βγαίνει κ χωρίς πηγές
Όπως πχ ότι ο ψυχρας είναι ένας μέγας καραγκιόζης
Του είπε η πηγή του
Εμένα η πηγή μ λέει ότι έχουμε περίπτωση ΑΑ πασπαλισμένη με χρυσόσκονη
Το είπε ρε παιδιά στη συνέντευξη τύπου ; Θέλω το πολύ δυο τρεις κινήσεις είχε πει
Θέλω κ πιστεύω το γκρουπ είχε πει
Αναρωτήθηκε πόσες φορές μόνος του με ξέρετε δε με ξέρετε ;
Ήθελε λημνιο ζαμπα κράτησε ζιφκοβιτς Πάσχα έφερε πίσω μπισεσβαρ κράτησε με κάθε τρόπο Καντουρι
Δηλαδή τι κάνει νιαου στα κεραμίδια
Πιο πιθανό μ φαίνεται να του προτείνουν παίκτες κ να μη θέλει να βγει από τη πεπατημένη του παρά η υποτιθέμενη πηγή του ψυχρα που πραγματικά ειναι κατάντια να επιπλέουν τέτοιοι τυποι καιροσκόποι κ ευκαιριακοί στα δρώμενα του ΠΑΟΚ κ να γίνονται κ κάποιοι
Ο λουτσεσκου δεν ειναι φαν των μεταγραφών είναι του γκρουπ κ της προσωπικής του δουλειάς σχέσης με αυτό
Δηλαδή από τα γραφεία του προτείνουν σαπακια με λίγα λόγια κ μετά την πέφτουν στις πισίνες κ ο Ρουμάνος το ανέχεται ;;
Ενώ παλαιότερα είχε αφήσει την ομάδα μια μέρα πριν τη προετοιμασία μετά από Νταμπλ με επερχόμενο τς λ γιατί δε του Ανανέωσαν τον κανιας τώρα ξαφνικά έγινε θύμα κ κάθεται να του προτείνουν σαπακια κ δε λέει τίποτα
Αυτό που είπε ειναι να κάνουμε μια συνέντευξη τύπου για μεταγραφές αλλά εγώ δε θα είμαι εδώ
Λίγη κοινή λογική χρειάζεται κ το νόημα βγαίνει κ χωρίς πηγές
-
ariskatiforos
Και ποιοι από τα γράφεια αυτοί που πήγανε κ τον υπογράψανε ενώ η ομάδα είχε υποχρεώσεις κ είχε διαρρεύσει μηνες πριν ;προσωπικά το είχα μάθει τρεις μηνες πριν
Αυτοί τώρα δηλαδή του δυσκολεύουν το έργο προτείνοντας του σαπακια κ τρεχουν στις 5 στις πισίνες
Τι άλλο θ ακούσουμε
Αυτοί τώρα δηλαδή του δυσκολεύουν το έργο προτείνοντας του σαπακια κ τρεχουν στις 5 στις πισίνες
Τι άλλο θ ακούσουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τετ 18 Αύγ 2021, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Αυτό είναι το scouting team ? Μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα...constadine έγραψε:Υπάρχει στη σελίδα της ΠΑΕ ποιο είναι το σκαουτιγκ τιμ,Σουριναμέζος έγραψε:Αυτό από που προκύπτει?Aye4 έγραψε:"Κωστικός, Μαλιουφας κι άλλοι δύο στο σκαουτιγκ τιμ"...
Σοβαρά?
Κωστικός, κι άλλοι δύο γυμναστές-προπονητές θυμάμαι είχα δει , ήταν και ένας ακόμη αλλά θυμάμαι το όνομα , θα είναι ο Μαλιουφας που λέει ο φίλος .
Το scouting στις σοβάρες ομάδες το 2021 γίνεται από ανθρώπους που μελετάνε και εξάγουν πληροφορία από βάσεις δεδομένων, ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν και ιδέα από ποδόσφαιρο αλλά έχουν από data science και sports analytics, και όχι από παλαίμαχους μπαρμπάδες που πάνε να δουν τα τσικό της δόξας δράμας όπως γινόταν το 70 και το 80 ...
Έλεος ρε μάγκες , κάθεστε και ακούτε μαλακιες , όχι δεν είναι αυτό το τιμ
Και εδώ και 2-3 χρόνια ακούγεται ότι έχουμε εξαιρετικό τιμ που κάνει καλή δουλειά ..
Και εδώ και 2-3 χρόνια ακούγεται ότι έχουμε εξαιρετικό τιμ που κάνει καλή δουλειά ..
τι εννοεις; οτι πηγε το τμημα σκαουτινγκ για να παρει την υπογραφη του; Ο Κυρ Κυρ πηγε. ο Κυρ Κυρ του προτεινει σαπακια και τρεχει στις πισινες; δε βγαζει νοημα οτι γραφεις ρε συ.ariskatiforos έγραψε:Και ποιοι από τα γράφεια αυτοί που πήγανε κ τον υπογράψανε ενώ η ομάδα είχε υποχρεώσεις κ είχε διαρρεύσει μηνες πριν ;προσωπικά το είχα μάθει τρεις μηνες πριν
Τι άλλο θ ακούσουμε
- pagotatzis
Σας παρακαλώ πολύ
Μην ξαναγράψετε ΠΑΟΚ και scouting team σε μια φράση !!!!!
Δεν υπάρχει !!!!
Ανέκαθεν περνούμε παίχτες πρώην η πρώην αντιπάλους και που και που κάνα
προτεινόμενο από πρώην παίχτη μας !!!
Αυτά !
Τελειώσαμε
Μην ξαναγράψετε ΠΑΟΚ και scouting team σε μια φράση !!!!!
Δεν υπάρχει !!!!
Ανέκαθεν περνούμε παίχτες πρώην η πρώην αντιπάλους και που και που κάνα
προτεινόμενο από πρώην παίχτη μας !!!
Αυτά !
Τελειώσαμε
Και σον Ψυχρα το διάβασα. ΕπώνυμαΣουριναμέζος έγραψε:Αυτό από που προκύπτει?Aye4 έγραψε:"Κωστικός, Μαλιουφας κι άλλοι δύο στο σκαουτιγκ τιμ"...
Σοβαρά?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Τετ 18 Αύγ 2021, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ο κλασσικός ΠΑΟΚτσής: Θα πιστέψει οτιδήποτε γράφεται εναντίον της ομάδας.
-
ariskatiforos
Ο ψυχρας αναφέρεται στα γραφεία …
Όλο το σύστημα εκεί …δηλαδή αν συμβαίνει αυτό ο Κυριάκος δε το μεταφέρει στον ιβαν ώστε να κάνει τ απαραίτητα για τους κακούς σκάουτερ π προτείνουν σαπακια ;;
Δεκάρικα πρέπει να το κάνουμε ;
Όλο το σύστημα εκεί …δηλαδή αν συμβαίνει αυτό ο Κυριάκος δε το μεταφέρει στον ιβαν ώστε να κάνει τ απαραίτητα για τους κακούς σκάουτερ π προτείνουν σαπακια ;;
Δεκάρικα πρέπει να το κάνουμε ;
- Σουριναμέζος
Και εγώ είχα ακούσει ότι ο ΠΑΟΚ και ο γαύρος είναι οι μοναδικές ομάδες στην Ελλάδα που έχουν στήσει τμήμα sports analytics γιαυτό και σκιάχτηκα όταν διάβασα για παλαίμαχους...Demir έγραψε:Έλεος ρε μάγκες , κάθεστε και ακούτε μαλακιες , όχι δεν είναι αυτό το τιμ