Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Άρα, σωστά αντιλήφθηκα την ενόχληση του Στρατηγού στη συνέντευξη τύπου το μεσημέρι.
Δεν ήταν ιδέα μου...
Υ.Γ. Νυστέρι ο Ολιβειρα, 6 μήνες έξω!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ήταν ιδέα μου...
Υ.Γ. Νυστέρι ο Ολιβειρα, 6 μήνες έξω!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 18 Αύγ 2021, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Παιδια, 10 ανθρωπους να ρωτησω που εχουν και οι 10 ακρες και πηγες μεσα απο την ΠΑΕ, κοντα στον προπονητη, κοντα στον Παντελη Κων/νιδη, κοντα στον Γ.Χ., κοντα στον σεφ στον Μακεδονια Παλλας, κοντα στο τμημα σκαουτινγκ κτλ κτλ κτλ, ολοι τους θα μου δωσουν 10 διαφορετικες εκδοχες για το τι συμβαινει στα μεταγραφικα θεματα.
Ο ΠΑΟΚ με Ιβαν εχει προφανως εχει ενα ζητημα χρονου ληψης αποφασεων και αν οχι ολα τα καλοκαιρια τα περισσοτερα, καταληγει να κλεινει μεταγραφικες υποθεσεις, αν οχι την τελευταια μερα, σιγουρα την τελευταια εβδομαδα.
Δεν θα αλλαξει αυτο ουτε φετος.
Το θεμα ειναι τουλαχιστον να γινουν αυτα που πρεπει να γινουν, εστω και την τελευταια εβδομαδα.
Εαν δεν γινουν και με βαση αυτα που εχει αναφερει ο ιδιος ο Λουτσεσκου, προσωπικα μεχρι και παραιτηση πιστευω οτι μπορει να εχουμε.
Ο ΠΑΟΚ με Ιβαν εχει προφανως εχει ενα ζητημα χρονου ληψης αποφασεων και αν οχι ολα τα καλοκαιρια τα περισσοτερα, καταληγει να κλεινει μεταγραφικες υποθεσεις, αν οχι την τελευταια μερα, σιγουρα την τελευταια εβδομαδα.
Δεν θα αλλαξει αυτο ουτε φετος.
Το θεμα ειναι τουλαχιστον να γινουν αυτα που πρεπει να γινουν, εστω και την τελευταια εβδομαδα.
Εαν δεν γινουν και με βαση αυτα που εχει αναφερει ο ιδιος ο Λουτσεσκου, προσωπικα μεχρι και παραιτηση πιστευω οτι μπορει να εχουμε.
στο δια ταυτα παντως, κανεις δεν γνωριζει τα ονομα των υποψηφιων στοχων. ετσι οπως πανε θα με κανουν να την ακυρωσω τη συνδρομη στο wyscout, ενα μηνα τωρα νεκρα 
- falconakis
Τι εννοείς ωρε Μητσο; Ποιός επίσημος το ειπε και που...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Θελει πραγματικα ταλεντο για να μπορεις να ξενερωσεις τοσο πολυ τον κοσμο του ΠΑΟΚ.
Ουτε βαλτοί να ηταν.
Ουτε βαλτοί να ηταν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάνεις αλλά νομίζω ότι πλέον που έμεινε και ελεύθερος, είναι σαν να φωνάζει επιστροφήfalconakis έγραψε:Τι εννοείς ωρε Μητσο; Ποιός επίσημος το ειπε και που...
6 μήνες είναι μεγάλο διάστημα. Και τώρα τι κάνεις; Πας για ένα ακόμα συμπληρωματικό φορ η φορτώνεις το ρόστερ με ένα ακόμα μεγάλο συμβολαιο για βαρβατο φορ;
Δίλημμα...
Δίλημμα...
- falconakis
Οχι πως με χαλάει αλλα οπως είπε και κάποιος άλλος εαν δεν δω την φωτογραφία με το στυλό να υπογράφει δεν πιστεύω τίποτα...
- Metagrafakias
Ακριβως αυτο ειναι το κύριο προβλημα της ΠΑΕ τοσα χρονια!!!
Καθυστέρηση λήψης αποφάσεων!!!
Σε καμια σοβαρη ομαδα ενας παικτης περναει απο 10 εγκρίσεις!!!
Αυτο ειναι το κακο του να μην εχεις τεχνικό διεύθυντη να τους πεις φίλτατε αυτο ειναι το μπατζετ που διαθέτω κλείσε ολες τις υποθέσεις δώστου και δικαίωμα υπογραφής Μαλιστα….
Εδω αλλον λεει το τμημα σκαουτινγκ αλλο ο Λουτσεσκου αλλο ο Γιώργης αλλο το Μαράκι και αλλο ο Ιβαν….
Ελληνική γραφειοκρατία θυμίζουν οι μεταγραφες του ΠΑΟΚ!!!!
Καθυστέρηση λήψης αποφάσεων!!!
Σε καμια σοβαρη ομαδα ενας παικτης περναει απο 10 εγκρίσεις!!!
Αυτο ειναι το κακο του να μην εχεις τεχνικό διεύθυντη να τους πεις φίλτατε αυτο ειναι το μπατζετ που διαθέτω κλείσε ολες τις υποθέσεις δώστου και δικαίωμα υπογραφής Μαλιστα….
Εδω αλλον λεει το τμημα σκαουτινγκ αλλο ο Λουτσεσκου αλλο ο Γιώργης αλλο το Μαράκι και αλλο ο Ιβαν….
Ελληνική γραφειοκρατία θυμίζουν οι μεταγραφες του ΠΑΟΚ!!!!
- Σουριναμέζος
Αυτό από που προκύπτει?Aye4 έγραψε:"Κωστικός, Μαλιουφας κι άλλοι δύο στο σκαουτιγκ τιμ"...
Σοβαρά?
Δεν είναι μόνο το διάστημα της απουσίας. Δεν ξέρεις καν σε τι κατάσταση θα επιστρέψει.nunies4 έγραψε:6 μήνες είναι μεγάλο διάστημα. Και τώρα τι κάνεις; Πας για ένα ακόμα συμπληρωματικό φορ η φορτώνεις το ρόστερ με ένα ακόμα μεγάλο συμβολαιο για βαρβατο φορ;
Δίλημμα...
Αναγκαστικά τα κλαις τα χρήματα αυτής της μεταγραφής και πας για φορ
- pagotatzis
@Rain ένα θέλω να ξέρω
Είσαι αισιόδοξος για μεταγραφική πραγματική ενίσχυση ;;;;
Είσαι αισιόδοξος για μεταγραφική πραγματική ενίσχυση ;;;;