Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Aye4 »

Γκουερινο έγραψε: Για να ησυχασετε δεν υπαρχει μεταγραφη, απλα περασε δευτερος (και του χρονου πρωτος) ο Ταλιχμανιδης
Να ρε φίλε, αυτό εννοώ. Δίνεις θέμα και τους βάζεις γυαλιά. Δεν ξέρω εάν βασίζεται σε κάποια πηγή η πληροφορία σου αλλά τουλάχιστον είναι μια εκτίμηση που θα μπορούσε να γίνει από κάποιον που αποκαλείται "δημοσιογράφος". Να προσθέσει εάν οφείλεται σε λόγους υγείας (covid) ή όχι (μια αστική μονάδα κοστίζει η επικοινωνία) και να κάνει ένα ρεπορτάζ. Αυτό εννοώ κι αυτό θέλω από τους ΑΡΔ. Πολλά θέλω όμως και τους αφήνω να ροχαλίζουν. Ίσως και να έχουν δίκιο για τα 4 κατοστάρικα που τους πληρώνουν όταν τους πληρώνουν.
BTW: Μακάρι να ισχύει αυτό που λες. Το χειροκροτώ απερίφραστα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Mε κατι ρεμποτσους παντως ισαξιος ειναι ο Κατρανης οποτε θα ηταν τελεια λυση για δευτερος και δεν πληρωνεις και τιποτα να τον παρεις και μπορει και να εξελιχτει σε πολυ καλο παικτη αφου ειναι μικρος ακομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκουερινο την Τετ 18 Αύγ 2021, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κολκας στο ΣΔΝΑ:

«Όμως παραδοσιακά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, στις λίστες μπαίνουν και οι παίκτες που έχουν το ελληνικό πρωτάθλημα ως μία από τις τελευταίες επιλογές. Αρχίζει και ομορφαίνει στα μάτια τους.

Επίσης είμαι σε θέση να γνωρίζω πως έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις σε κάποιους από αυτούς, με τις απαντήσεις να αναμένονται μέσα στο ΣΚ. Παίκτες που αναβαθμίζουν το ρόστερ και δεν έχουν γραφτεί πουθενά μέχρι σήμερα, αν εξαιρέσουμε την υπόθεση αριστερού μπακ εκεί που ο Μπάμπα με τον Μπορίλ είναι οι ξεκάθαρες επιλογές.»
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά αύριο, να τελειώσει η δουλειά την επόμενη Πέμπτη και βλέπουμε μετά τι ροστερ έχουμε σε σχέση με τους άλλους..
Έχω εμπιστοσύνη στο Ραζβαν. Και στον Ιβάν. Μόνο. Σε κανένα άλλο στέλεχος.

Αν αύριο στραβώσει κάτι, εννοείται πως θα έχουμε καταιγισμό ονομάτων το ΠΣΚ..
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Το πουλόπον ο Ταλιχμανίδης έχει ίδια κοψιά με τον Κέπα Αριθαμπαλάγα ή μου φαίνεται ?
Μάλλον -λοιπόν- έκλεισε η θέση του τερματοφύλακα οπότε πάμε μόνο για τις άλλες θέσεις...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ο ψυχρας μόλις ανέβασε παντως μια ανάρτηση που έλεγε οτι πλακώνονται ο λουτσεσκου με το τμήμα σκαουτινγκ γιατί του προτείνουν παίκτες που δεν κάνουν τη διαφορα και γιαυτο δεν δίνει πράσινο φως. Θα φανεί κατα ποσο ισχύει. Αγριεύει η φάση.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Aye4 έγραψε:Το πουλόπον ο Ταλιχμανίδης έχει ίδια κοψιά με τον Κέπα Αριθαμπαλάγα ή μου φαίνεται ?
Μάλλον -λοιπόν- έκλεισε η θέση του τερματοφύλακα οπότε πάμε μόνο για τις άλλες θέσεις...
Άμα είναι Κέπα ο Ταλιχμανίδης, γ@μησέ τα...
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Έλεγα πριν περίπου 1,5 μήνα στην ΠΑΟΚτσηδικη παρέα μου, ότι για να περάσω την όποια ομάδα μου κάτσει στον 3ο Προκρ. Γύρο του Κόνφερενς Λιγκ (πριν μάθουμε ότι θα παίξουμε με την Μποεμιανς), δεν είναι απαραίτητο να έχω πάρει φορ και ότι θα περάσω ακόμη κι αν έχω για φορ τον Κουτσια! Πέρασα? Πέρασα! Δικαιώθηκα? Εκ του αποτελέσματος, ναι! Τότε μάλιστα, έλεγα ότι το υπερεπείγον είναι να πάρουμε ΧΑΦ..!! Πήραμε τον Κουρτιτς! Για τότε λοιπόν, όλα καλά!

Για τώρα όμως, θα πω ότι "δυστυχώς" δεν μας έκατσε η Ουνιον Βερολίνου! Ίσως να είχαμε κλείσει όλες μας τις μεταγραφές! Τεσπα, η Ριέκα είναι βατός αντίπαλος και λογικά θα περάσουμε! Αλλά είναι παντελώς απαράδεκτο από πλευράς Διοίκησης αυτή η νέα κωλυσιεργια, η οποία ακόμη και να μη μας κοστίσει την πρόκριση, αφήνει αρνητικό κλίμα για τη συνέχεια. Αλήθεια, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο σαν σκορ για αύριο! Ένα 4-0 που θα καθησυχάσει και θα κοιμησει την προσπάθεια ενίσχυσης ή ένα Χ2 που ναι μεν θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, θα ταρακουνήσει και θα δώσει ώθηση να επισπευσουν τις όποιες αγορές χρήσιμων και ποιοτικών παικτών δε...?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Φυσικά σκορ πρόκρισης που θα διασφαλίζει τα 6-7 εκ. της Ευρώπης, μπας και ξεκουνηθεί η Ταμίας του Ιβάν και δώσει το ΟΚ στον CEO να υπογράψει κάνα συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πιστεύω ότι τα κενά θα καλυφθούν μέχρι το τέλος των μεταγραφών.
Δεν πιστεύω όμως ότι θα είναι από το πάνω ράφι. Αλλωστε οι επιλογές ολοένα και λιγοστεύουν.

Το ότι είμαστε δυσκίνητοι μεταγραφικά είναι πλέον καθεστώς.
Ακόμη και από το μεσαίο ράφι να είναι, δεν πρόκειται να πω τίποτε, αρκεί όντως να έρθουν παικτες. Εκεί φτάσαμε.
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πολύ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

seaman έγραψε:Φυσικά σκορ πρόκρισης που θα διασφαλίζει τα 6-7 εκ. της Ευρώπης, μπας και ξεκουνηθεί η Ταμίας του Ιβάν και δώσει το ΟΚ στον CEO να υπογράψει κάνα συμβόλαιο.
Καλά έτσι λέγαμε και για την πώληση του Γιαννούλη...και για την πώληση του Τζόλη....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

το πρόβλημα είναι ότι αν δεν σου κάτσουν οι μεταγραφές από το πάνω ράφι και σε "αδειάσουν" τις τελευταίες μέρες, μένεις με το λιπού στο χέρι
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

kataramenos5 έγραψε:Κατσε ρε Τολη για το ffp ποιος ευθυνεται? Οταν λεγαμε καποιοι οτι πληρωνουμε πανακριβα γερασμενους η τραυματιες καποιοι αλλοι λεγανε κουμαντο στη τσεπη του Σαββιδη κάνεις? Ε δεν ειναι η τσεπη του Σαββιδη, ο ΠΑΟΚ ειναι κι αυτος την πληρωνει. Βερνμπλουμ, χατσεριδι, Μπερμπατωφ και ποσους αλλους δε τους εφερε ο λαος ή δεν ηταν οι πρωτες επιλογες των προπονητων. Επιλογες της διοικησης ηταν. Για αυτο μπηκαμε μεσα
Σιγουρα χρωσταμε ευγνωμοσυνη γι αυτα που κερδισαμε με Σαββιδη αλλα δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Το θεμα ειναι ποσα περισσότερα θα μπορουσες να κερδισεις μαυτα τα χρηματα μεσα σε 9 χρονια.

ΥΓ. Το να κρυβεις το κεφαλι στην αμμο σαν το στρουθι και να λες ολα καλα δε βλεπω τιποτα, εμπεριεχει ενα μεγαλο κινδυνο. Αφηνεις τον ποπο σου εκτεθειμενο.
++++

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

ΑΝ λέω ΑΝ ισχύουν αυτά που γράφει ο ψύχρας στο φβ... κάποιοι είναι για σφαλιάρες στην ΠΑΕ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν το πρωτάθλημα πάει στις 11 και 12 Σεπ και με δεδομένο ότι οι όμιλοι ξεκινούν 16/9 δεν προβλέπονται γρήγορες κινήσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”