Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ:το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικεφάλου...

Δημοσίευση από palok »

αφού δε βάζουνε χρήματα πώς ονομάζονται σωτήρες του ΠΑΟΚ??? διαβάσατε φαντάζομαι το άρθρο στο fcpaok όπου λίγο πολύ λένε οτι πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τους γαλατσόπουλο-κατσαρή και σία που από το γάλα των παιδιών τους στερούνται για να μπορεί η ομάδα να τη βγάζει καθαρή (όπου "καθαρή" σημαίνει να έχει χρέη 5 μύρια ευρώ μετά την διαγραφή των χρεών με μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία την κατάληψη της 5ης θέσης!!!!!!)
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

1) Ο κ. Κανώτας δεν θέλησε να αναφερθεί σε οικονομικό ποσό που υπάρχει στη διάθεση επί της παρούσης για την ΚΑΕ. «Οταν έρθει η στιγμή θα τα μάθετε»

αδερφια μην ανησυχουμε...οταν ερθει η στιγμη θα τα μαθουμε...

2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συντονιστική επιτροπή καλεί τους εκπροσώπους των συνδέσμων, την προσεχή Δευτέρα στις 8μμ, στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας, με σκοπό την ενημέρωση τους για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

ΥΓ. Παρακαλούνται οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ να μην προβούν σε ανακοινώσεις, πριν την επίσημη ενημέρωση που θα τους παρέχουμε.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

παραξενα πραγματα παιζονται...διακριτικες στασεις, οχι μεμονωμενες ανακοινωσεις πριν την επισημη ενημερωση...ο απλος λαος θα μαθει κατι ακομα ή τον καλυψε η νεα διοικηση?
δεν ξερω μακαρι να κανω λαθος, αλλα καποια πραγματα μου φαινονται παραξενα...
δεν ξερω αν αδικω καποιους αδερφους γραφοντας τα αλλα απο την πρωτη στιγμη απορω γιατι δεν γινεται κατι...ανακοινωση στηριξης ή καποια αντιδραση...

υγ:τη δευτερα εχουμε 15/06 δηλαδη μετα απο ποσες μερες και αν π.χ. σκασει και ενα ποδοσφαιρικο μπαμ, ποσοι εχουμε καλη μνημη...?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ελα ρε, πήραν πρωτοβουλία οι Σύνδεσμοι???
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

palok έγραψε:δηλαδή όλοι αυτοί είναι ας πούμε δανειστές της ομάδας (απλά χωρίς τόκο)???και γιατί δεν τους παραχωρούνται μετοχές κάθε φορά που βοηθάνε (με μια αύξηση του ΜΚ για παράδειγμα)???
Δηλαδή να ούμε αυτοί για να σου δώσω να καταλάβεις,

δεν βάζουν ούτε ΕΥΡΩ. Ούτε έχουν για να βάλουν. Όπως δεν βάζει κανένας, ούτε ο κύριος της ΠΑΕ και του ΑΣ που έχει ξεσκιστεί στα πρωτοσέλιδα.

Απλά σου πουλά λεζάντα, σωτηρία, παοκτσηδιλίκι και "Όραμα".

Απο λεφτά οτι βάλει ο κόσμος.

Είμαστε κάτι σα Μαϊμού λαϊκή βάση μέ τη μεγάλη διαφορά απο την πραγματική λαϊκή βάση οτι ο κόσμος απλά ξεχρεώνει. Δεν παίρνει μέρος σε καμμία απόφαση ούτε του λένε ποιός χρέωσε και πόσο για να ξέρει τουλαχιστον τι ξεχρεώνει.
Τις αποφάσεις τις παίρνει ο ΑΣ χωρίς να λογαριάζει κανένα. Ούτε την ιστορία του συλλόγου ούτε τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου σαν τον Μπάνε Πρέλεβιτς.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

axl4 άμα σε πω ότι διαφωνώ απο τώρα με την όποια ανακοίνωση των συνδέσμων βγάλουν μελλοντικά για το μπάσκετ (πριν την βγάλουν) πως θα με χαρακτήριζες γραφικό βλάκα ή καμικάζι?

Υ.Γ
Εύχομαι το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ !!!

Ο Δημήτρης Πατρίδας μίλησε για όλα στον Extrasport και στην εκπομπή PAOK SUPPORTERS. Ο επιχειρηματίας που δρομολόγησε τις εξελίξεις που κατέληξαν στη στήριξη των μελών της διοικούσας επιτροπής για πρώτη φορά δημοσιοποίησε σκέψεις και γεγονότα.

‘’Είχαμε πει από την αρχή ότι θα κάνουμε μια πρόταση προς τον ερασιτέχνη μόνο αν δεν υπάρξει κανένας άλλος ενδιαφερόμενος. Την κάναμε αλλά δεν προχώρησε. Εμείς θέλαμε τον Μπάνε πρόεδρο και τον Σταυρόπουλο τεχνικό σύμβουλο, ίσως όμως να ήταν λάθος το γεγονός ότι δημοσιοποιήσαμε την πρόταση μας. Μιλήσαμε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ήταν από την αρχή ξεκάθαρος και δεν μας έκρυψε τίποτα. Οι χειρισμοί που έγιναν απέναντι στον Μπάνε από την πλευρά του ερασιτέχνη δεν ήταν και οι καλύτεροι, όμως όλα αυτά έχουν περάσει και είναι παρελθόν. Η κατάσταση έχει διαμορφωθεί πλέον : δημιουργήθηκε ένα διοικητικό σχήμα και να ξέρετε πως όσοι ανέλαβαν την ευθύνη να μπουν μπροστά έχουν πολύ δύσκολη δουλειά, δεν είναι εύκολο να αναλάβει κανείς τόσες ευθύνες, χρέη αλλά και το βάρος που δημιουργεί. Είμαι ο πρώτος που θα βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους διότι όπως δεν ξέρετε, εγώ είμαι ΠΑΟΚτσής, αλλά πριν γεννηθώ ΠΑΟΚτσής ήταν ο Κανώτας που ανέλαβε την προεδρία. Ίσως δεν είναι επώνυμος όσο κάποιοι άλλοι, όμως είναι πολιτικός μηχανικός, επιτυχημένο διοικητικό στέλεχος στην δημόσια διοίκηση και για όσους δεν το θυμούνται, υποψήφιος για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από δυο χρόνια. Λέτε να μην ξέρουν οι ΠΑΟΚτσήδες σε ποιον προτείνουν κάτι τόσο μεγάλο ; ‘’

‘’Ο ΠΑΟΚ θα ξαναγεννηθεί, να είστε βέβαιοι. Η ΚΑΕ βρίσκεται στην χειρότερη εποχή από την ίδρυση της ομάδας μπάσκετ. Αυτό που έγινε στην ΠΑΕ εξέπληξε τους πάντες, όμως συνέβη. Το ίδιο θα γίνει και στην ομάδα μπάσκετ. Εκεί τα χρέη ήταν πάνω από 40.000.000 ευρώ αλλά η διέξοδος βρέθηκε. Τα συνολικά χρέη της ΚΑΕ είναι περισσότερα από 3.000.000 ευρώ, αλλά να ξέρουν όλοι ότι η παρτίδα σώζεται, μόνο με έναν τρόπο : συσπείρωση. Όποιος μπορεί να δώσει ένα ευρώ ας το δώσει. Όποιος δεν μπορεί, κανένας δεν έχει δικαίωμα να τον κατηγορήσει για το ότι δεν συνεισφέρει. Έχει αποφασιστεί ότι θα ακολουθηθεί πολιτική απόλυτης διαφάνειας. Κάθε μήνα θα ανακοινώνονται από την διοικούσα και τον ερασιτέχνη το πόσα χρήματα θα δίνονται και σε ποιόν για να ξέρει κάθε φίλαθλος που πηγαίνουν τα λεφτά που θα δίνει. Με αυτόν τον τρόπο όσοι είναι δύσπιστοι, πολύ σύντομα με αυτόν τον τρόπο θα πειστούν για το κίνητρο μας, που δεν είναι άλλο από το να μείνει ζωντανός ο ΠΑΟΚ''.

''Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να βοηθήσουμε. Ο Βιολίδης, ο Γαλατσόπουλος, ο Αμοιρίδης, εγώ, θα βοηθήσουμε οικονομικά. Αλλά για να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια, χρειάζεται η συμμετοχή όλων των φιλάθλων. Είτε με εισιτήρια διαρκείας, είτε με απλά εισιτήρια, είτε με κάθε άλλου είδους προσφορά. Ο Αμοιρίδης ίσως έσωσε τον ΠΑΟΚ πέρυσι, αλλά αυτό δεν ζήτησε να το εισπράξει ούτε να το εξαργυρώσει. Ένα πράγμα θέλω να πω στον κόσμο : να μην μασάτε απο κανέναν και τίποτα. Θα προκύψουν μικρές δυσκολίες, οι φίλαθλοι θα ακούν και θα διαβάζουν διάφορα, θα υπάρξει πόλεμος διότι υπάρχουν συμφέροντα, αλλά να μη μασήσει ο κόσμος. Αυτή τη χρονιά θα γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα ματώνει στο γήπεδο. Θα απαλλαχθεί η ΚΑΕ απο πολλά χρέη και την επόμενη χρονιά θα ανέβει συνολικά το επίπεδο. Το μόνο που χρειάζεται είναι η συσπείρωση όλων''.

‘’Ο Νίκος Σταυρόπουλος θα κάνει κουμάντο στο αγωνιστικό κομμάτι και μόνο αυτός. Θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτό το τμήμα, θα είναι ανενόχλητος για να κάνει αυτό που πρέπει και να είστε βέβαιοι πως θα δημιουργήσει μια ομάδα με –συγκριτικά- λιγότερα χρήματα. Με τον Νίκο συνεργαστήκαμε στενά επί έναν μήνα για να καταθέσουμε την πρόταση μας στον ερασιτέχνη. Λίγοι ξέρουν ότι ο Σταυρόπουλος είχε προτείνει τον Σπανούλη στον ΠΑΟΚ όταν τον είχε παίκτη στις μικρές εθνικές. Θέλω να ακούσουν όλοι κάτι : αν ο ΠΑΟΚ πήγαινε καλά και έλεγε η διοίκηση στον Σταυρόπουλο ‘’έλα να αναλάβεις με μηνιάτικο 20.000 ευρώ’’ δεν θα δεχόταν. Τώρα που ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει δέχθηκε και μάλιστα χωρίς να ζητήσει χρήματα’’.

‘’Ο Δρόσος ήταν μια κακή παρένθεση για τον ΠΑΟΚ, πήγε να παίξει με τα όνειρα των οπαδών της ομάδας, όμως δεν θα τα κατάφερνε και το κατάλαβε. Αυτός ο άνθρωπος ήρθε για τους δικούς του λόγους, ο κόσμος παρασύρθηκε και αγόρασε 3.500 διαρκείας. Και ρωτάω εγώ τώρα : αν με τον Δρόσο πουλήθηκαν 3.500, τώρα με τον Σταυρόπουλο και την επιτροπή, πρέπει να πουληθούν 7.000 διαρκείας’’.

‘’Εγώ ντρέπομαι που όταν ήμουν συνδεσμίτης κυνήγησα τον Δεδέογλου. Τώρα που τα βλέπω από άλλη σκοπιά και ξέρω ότι το οικόπεδο που χτίστηκε το γήπεδο του μπάσκετ και κοστίζει εκατομμύρια το έκανε δωρεά ο Δεδέογλου χωρίς να ζητήσει ούτε χίλιες δραχμές αντάλλαγμα. Δεν ξέρω αν είναι εξομολόγηση αυτό, αλλά ομολογώ ότι ντρέπομαι. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ΠΑΟΚτσής’’.

http://www.fcpaok.gr//index.php?option= ... &Itemid=46
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Έλα ρε παιδιά τι ανησυχείτε αφού ο κατσαρής μόλις ξαναεκλέχθηκε είπε πως προτεραιότητα έχει το basket οποτε τζάμπα σκάτε θα το σώσει ο μέγας κατσαρής...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Το μπάσκετ θα δει καλύτερες μέρες...Απλά να βοηθήσουμε όλοι θέλει με διαρκείας...λεφτά για αρχή υπάρχουν...(Πατριδας,βιολίδης,κατσαρής,γαλατσόπουλος)

ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΕΛΕΙ!!!!!

:?
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Photis έγραψε:λεφτά για αρχή υπάρχουν...(Πατριδας,βιολίδης,κατσαρής,γαλατσόπουλος)
ποιός? που? πότε? ε?

ναι, μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι...
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

gash04 έγραψε:axl4 άμα σε πω ότι διαφωνώ απο τώρα με την όποια ανακοίνωση των συνδέσμων βγάλουν μελλοντικά για το μπάσκετ (πριν την βγάλουν) πως θα με χαρακτήριζες γραφικό βλάκα ή καμικάζι?

Υ.Γ
Εύχομαι το δεύτερο.
με οσα γινονται αδερφε ,οπως και να πω σε/μας χαρακτηρισω ειναι περιττο ...εχω περασει στη φαση της αρνησης και της απογοητευσης...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα αδέρφια.

Gash και Axl4 καλό θα είναι να μην βιαζόμαστε.

Αφού η συντονιστική των συνδέσμων (ένα άτυπο όργανο το οποίο έχει δείξει καλά δείγματα το τελευταίο διάστημα ακολουθώντας την λογική και το καλό του ΠΑΟΚ συντήθωντας απόψεις) έδειξε αντανακλαστικά καλό θα είναι να τους περιμένουμε τι θα πουν.

Το μπάσκετ μας πονάει πάρα πολύ. Κυρίως όχι για τα αποτελέσματά του αλλά για τον σκοταδισμό μέσα στον οποίο κινείται εδώ και 5 χρόνια.

Η γνώμη μου είναι ότι μόνη λύση είναι η σύγκρουση. Μόνη λύση είναι η διαφάνεια. Το ίδιο όπως καταλαβαίνω είναι η γνώμη όλων των αδερφών.

Ας περιμένουμε λοιπόν και ας μην βιαζόμαστε να απαξιώσουμε το οποίο είναι και η μεγαλύτερη αρρώστειά μας.

Όσο αφορά τις καρτέλες είναι μία αρρωστημένη κατάσταση αδιαφάνειας.
Τον δρόμο τον δίδαξε ο Βιολίδης.
Το παραγοντιλίκι πληρώνεται και σε αυτό συμφωνούν όλοι οι γνήσιοι παοκτσήδες.
Το ότι ακόμα μετά από 15 χρόνια έχει ποσά σε καρτέλα ο Βεζυρτζής είναι ακόμα μία απόδειξη της ανοργανωσιάς που διέπει τα κοινά του ΠΑΟΚ μέχρι την εμφάνιση του Θεόδωρου Ζαγοράκη. Ο Βεζυρτζής έχει τονίσει επανειλλημένα ότι δεν διεκδικεί κανένα ποσό (και δεν θα μπορούσε άλλωστε).

Εγώ θα περιμένω να ακούσω. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει κάτι καλό. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι στην συνάντηση που θα έχουν οι σύνδεσμοι δεν θα σκοτωθούν. Ας ελπίσουμε ότι η υγεία των τελευταίων χρόνων θα επηρεάσει θετικά τους πάντες. Έτσι και αλλιώς δεν συμφέρει κανέναν η σύγκρουση μεταξύ τους
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Tad αυτό με τις καρτέλες τι είναι γιατί δεν το έχω ψάξει?
Τι καινούργιο φρούτο μας βγήκε πάλι απο εκεί μέσα?
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε Gash είσαι μέσα σε όλα και δεν ξέρεις τις καρτέλες ???

Παλιό θέμα, πάρα πολύ παλιό. Χαρακτηριστικό γενικά των ερασιτεχνικών σωματείων το οποίο στο Ελλαδιστάν μεταφέρθηκε και στα επαγγελματικά τμήματα.

Γενικά έχει την ένοια της ταμειακής διευκόλυνσης. Ο Νικόλας π.χ. είχε το μπάσκετ. Ο Νικόλας όμως ήταν και είναι κλασικός παράγοντας ερασιτεχνικών σωματείων. Είτε στην μπάλα είτε στο μπάσκετ. Όταν έβαζε φράγκα λοιπόν άλλωτε ήταν κινήσεις οι οποίες αντιμετωπίζονταν λογιστικά με εγγραφές και ΑΜΚ άλλωτε για να μην χάνονται τα ποσά γράφονταν στις λεγόμενες καρτέλες για να μην ξεχνιούνται.

Όπως θα ξέρεις λοιπόν στο μπάσκετ τότε γινόταν κυριολεκτικά χαμός. Λεφτά από εδώ λεφτά από εκεί έχανε η μάνα το παιδί της. Μην ξεχνάς ότι δεν πληρώθηκε σχεδόν ποτέ εφορία και ΦΠΑ και τέτοια. Εξού και η λεγόμενη ειδική εκαθάρηση η οποία τότε για τον ΠΑΟΚ έφτασε τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδόν
Ενώ λοιπόν έγινε εκκαθάριση στα λογιστικά τις εταιρείας στις καρτέλες έμειναν ποσά του κ. Νίκου.
Παρομοίως πολλοί παράγοντες του ΠΑΟΚ έχουν καρτέλες όπως είχαν και του άρη και του ηρακλή και άλλων ομάδων.

Αυτοί οι παραγοντάρες τι κάνουν ?
Το παίζουν παράγοντες. Βάζουν λεφτά όταν χρειάζεται (όπως ο Γαλατσόπουλος που έκανε τον πρόεδρο ένα χρόνο) και μετά με την πρώτη ευκαιρία τα παίρνουν πίσω. Με ποιες διαδικασίες ??? Άστα να πάνε. Δεν τα βάζουν ούτε καν σαν συμμετοχή σε ΑΜΚ για να πάρουν μετοχές. Τζάμπα παράγοντες δηλαδή.
Αντίθετα επανειλλημένα έχω ακούσει για ποσά του Βιολίδη εδώ και πέντε χρόνια (50 τώρα, 30 μετά κ.κ) τα οποία δεν έχουν γραφτεί όχι απλά σε καρτέλες αλλά ούτε είναι για μετοχές. Χάρισμα είναι.

Για αυτό π.χ. να σου θυμίσω ότι στις ΑΜΚ της ΠΑΕ δεν εμφανίζεται κανείς παράγοντας του ΠΑΟΚ. Δεν είναι καρτέλα. Είναι λεφτά που βάζεις και γειά σας. Ο ζαγόρ όμως έβαλε λεφτά, ο βιολίδης έβαλε λεφτά. Κάποιοι άλλοι όμως λεζάντα και άγιος ο θεός

Για αυτό έχω πει επανειλλημένα ότι έχει ακόμα πολύ κόπρο του Αυγαία ο ΠΑΟΚ. Ιδίως σε αυτό το μπασκετάκι γίνεται κόλαση
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

αδερφε δεν νομιζω οτι βιαζομαι ουτε απαξιωνω και θα το αιτιολογησω...
-οταν εχει ηδη παρελθει μια εβδομαδα απο την οριστικη αποφαση για τη διοικηση πρωτοδικειου με ολα τα γνωστα παραλειπομενα
-οταν οι μονες αντιδρασεις των συνδεσμων (αν δεν κανω λαθος εκτος του σαιτ g4.org) ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες μεχρι σημερα, γιατι εχει βγει αυτη η ανακοινωση με το υστερογραφο
-οταν στις συνεντευξεις τυπου η νεα διοικηση (πλην ισως σταυροπουλου) δεν πειθουν ουτε τους συγγενεις τους
-οταν 4 μηνες στα διαφορα μπασκετικα τοπικ εγραφα με αισιοδοξο υφος για το μελλον του μπασκετικου τμηματος και ημουν ετοιμος να μη βαλω στην ΠΑΕ καθολου λεφτα για να ενισχυσω περισσοτερο την δυσμοιρη ΚΑΕ

πιστευω οτι αλλο πραγμα ειναι η ανυπομονησια και ο μηδενισμος απο την απογοητευση της τελευταιας εβδομαδας. Συμφωνω μαζι σου οτι γενικα ειναι πολυ καλο να μη βιαζομαστε αλλα δυστυχως τα ορια αυτα ειναι καθαρα υποκειμενικα...
μακαρι να εκτεθω και να φυσηξει νεος ανεμος (μαλλον τυφωνας που ειπε και ενας αδερφος) αλλα για μενα ο κυβος ερριφθη και ο,τι και να γινει πλεον ειναι αργα...
υπηρχε η δυνατοτητα για πληρη συσπειρωση αλλα οσο ΠΑΟΚτσηδες και να ειναι δεν αρκει μονο αυτο.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Θα προσπαθήσω να κάνω μια σούμα.
Πρώτον, η συντονιστική επιτροπή το μόνο που μπορεί να κάνει τωρα είναι να διχάσει. Αν υποστηρίξει τον Μπάνε τότε μόνο διχόνοια θα φέρει. Πιστεύω πως αυτό θα κάνει και μάλιστα βρήκε ένα καλό άλλοθι για να απουσιάσει και πάλι από το μπάσκετ. Ότι και να πει πάντως, γιατί δεν το είπε νωρίτερα?
Δεύτερον, η νέα διοίκηση. Πιστεύω πως ο Κανώτας είναι μια γλάστρα. Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη του για την ομάδα και τον έβαλαν μπροστά. Δεν κατηγορώ τον ίδιο μιας και πιστεύω πως έχει αγνά αισθήματα και θα προσπαθήσει να προσφέρει (άλλο το τι θα καταφέρει) Η ευθύνη βαραίνει αυτούς που τον επέλεξαν. Ο Μάτζικ από την άλλη, έχει κι αυτός καλές προθέσεις. Η θέση του είναι ανάλογη αυτής του Μπουντούρη και του Βρύζα. Έχει γνώσεις και θέληση. Είναι ικανός στην ανακάλυψη ταλέντων. Αυτός ανακάλυψε τον Περπέρογλου και θέλησε να φέρει στον ΠΑΟΚ πριν κάποια χρόνια τον Σπανούλη. Έχει δουλέψει και σε μικρές εθνικές ομάδες. Όλα αυτά βέβαια δεν ξέρω αν αρκούν στο χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ, αλλά ας μην ξεκινάμε αρνητικά.
Έχω εκδηλώσει από την αρχή την υποστήριξή μου στον Μπάνε και μακάρι να γίνει κάτι να αναλάβει έστω και τώρα. Όμως αν δεν αλλάξει κάτι και παραμείνει η υπάρχουσα διοίκηση τότε παρά την πίκρα μας μάλλον θα πρέπει να την στηρίξουμε. Αν επικρατήσει η πίκρα μας και εγκαταλείψουμε το μπάσκετ τότε τελικά θα ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ και όχι ο Κατσαρής. Αυτός έχει την συμπαράσταση της ΠΑΕ. Δεν θα χαθεί.
Κάποιοι θέλουν αδύναμο το μπάσκετ και άδειο το παλατάκι. Ας τους χαλάσουμε τα σχέδια. Ας παραμερίσουμε την πίκρα που μας (ξανα)πρόσφεραν και ας συσπειρωθούμε δίπλα στην διοίκηση και ειδικά δίπλα στον Μάτζικ. Λατρεύω τον Μπάνε, όπως και οι περισσότεροι από εμάς (το 95% περίπου) αλλά καλώς ή κακώς το συμφέρον της ομάδας αυτή την στιγμή βρίσκεται στα χέρια του Μάτζικ και του Κανώτα και πρέπει να τους βοηθήσουμε να τα καταφέρουν. Αν αποτύχουν αυτοί τότε χαμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ μας και όχι οι κατσαρίδες, τα ερπετά και τα άλλα ζωύφια....
:x
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Σάβ 13 Ιουν 2009, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”