Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ο seaman είχε απόλυτο δίκιο όταν έλεγε ότι όποιο όνομα βγαίνει είναι περίπτωση που εξεταστηκε, δεν προχώρησε κι εγκαταλειφθηκε.

Έχει διαβάσει εξαιρετικά τον τρόπο σκέψης της παε σ'αυτο το κομμάτι και μπράβο του!
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Έχω ενα φιλινγκ για Κολάροφ. Δεν γνωρίζω κάτι, απλά μου έχει κάτσει.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Ο προπονητής μίλησε πολλές φορές για ρόστερ που δεν έχει κλείσει και μεταγραφές που πρέπει να γίνουν. Όλα και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αλλά κρίνονται! Είνια δεδομένο ότι για πολλοστή φορά υπάρχουν φοβερές καθυστερήσεις. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αν θα γίνουν οι μεταγραφές που ζήτησε ο προπονητής και ποια θα είναι τα αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα και μεσο-μακροπρόθεσμα. Γιατί και προηγούμενοι προπονητές είχαν εκφραστεί παρόμοια και στο τέλος ευθύνες δεν αναλαμβάνει κανείς. Σκορ πρόκρισης αύριο και 15 Σεπτεμβρίου τα βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από aivas19 »

johnpet έγραψε:Ε6γώ ένα πράγμα ξέρω, ότι υπό άλλες συνθήκες στην Τούμπα θα είχαν στηθεί λαϊκά δικαστήρια. Δύο πωλήσεις πρώτης γραμμής με 20 εκατομμύρια, άλλες τρεις πωλήσεις με παίκτες ενδεκάδας 6 εκατομμύρια, τηλεοπτικά πέρσι 9 εκατομμύρια και φέτος πάμε για 11. Ας κάνει κάποιος την πρόσθεση και μετά να μας πει πόσα από αυτά μπήκαν στην ομάδα. Αλλά ξαφνικά οι περισσότεροι έχουν πάψει να είναι ΠΑΟΚ και έχουν γίνει Ιβάν. Δεν λέω τεράστια η συμβόλή του Ιβαν στην ομάδα αλλά και αυτός εισέπραξε πολλά έξ αιτίας του ΠΑΟΚ ξενοδοχεία, καπνά, λιμάνι, Σουρωτή, κανάλι, εφημερίδα κλπ. Κλείνοντας έχω να ένα πράγμα για αυτούς που είναι ΠΑΟΚ, η ομάδα είναι πάνω από όλους και αν θέλουμε η ομάδα να πάει μπροστά τότε είναι αναγκαία η κριτική και τα λάθη που γίνονται είναι μεγάλα και επαναλαμβανόμενα. Μπορεί αυτά που λέω να είναι σκληρά αλλά εγώ θα τα λέω και ας χαλάσω τον βαθύ ύπνο ορισμένων στο Ροστόφ και στην Θεσσαλονικη.
Προπερσι χασουρα το τηλεοπτικο (πες 6 μυρια μεσα), 2 χρονιες εκτος Ευρωπης (10+10 το γιουροπα). Ο Εσιτι ο Μουργκ ο Τσολακ ο Ντογκλας ποσο κοστισαν; Κανε την προσθεση να μαθεις. Αιντε βαλε λεφτα να παρεις την ομαδα, πεταξες την χολη σου για σημερα, ελεος με τα παοκομετρα. Τα λαθη ειναι μεγαλα αλλα πηρες τα τελευταια 4 χρονια οσους τιτλους πηρες σε ολη σου την ζωη, με στυγνο πολεμο απο την κυβερνηση τα τελευταια 2. Φτανει με την χολη (οχι κριτικη) στον Ιβαν. Τα λες γιατι δεν μπορεις να κανεις τιποτα, μονο να λες χιλιοπαιγμενες κασετες
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Του Τζιοβίνκο τελειώνει τις επόμενες 24 ώρες. Η πλάκα είναι οτι ακόμα, τώρα που μιλάμε, δεν έχουν εγγράψει στις λίστες τους τον Περέιρα και ούτε έχουν διαγράψει τον Σέμπα:

Stadiums - Media reports revealed the developments of the Italian crisis, Sebastian Giovinco , Al Hilal player, with the management of Fahd bin Nafel, in order to terminate his contract by mutual consent.

Al Hilal is seeking to drop Giovinco from his list so that he can register the Brazilian Matthews Pereira, the new team player who moved from West Bromwich.

And the journalist, Abu Latifa, explained, through his personal account on the “Twitter” website, that Al Hilal is waiting for the registration of Pereira instead of Seba, indicating the possibility of resolving the matter tomorrow, Thursday.

He continued, that Al-Hilal and Giovinco have not yet reached a final agreement regarding the termination of the contract, but there is optimism to end the file within the next 24 hours.

It is noteworthy that the media, Saud Al-Mishal, set off a resounding surprise with hints that Giovinco would continue with Al-Hilal this season, in exchange for loaning Luciano Vieto
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Άλλο πάλι αυτό με τα λεφτά.
Καταρχήν κανείς δεν νομίζω ότι ζήτησε ακριβά ψώνια και να ξοδέψει ο Ιβάν εκατομμύρια.
Έξυπνες κινήσεις θέλουμε που να συμπληρωθουν από ένα ~ δυο πιο ακριβές κινήσεις που να κάνουν την διαφορά.
Αλλά αυτό από το μην έχουμε αριστερό μπακ απέχει πάρα πολύ.
Δεν νομίζω ότι χάλασε κανένα ο ελεύθερος Σβάμπ ή ο άτυχος Ολιβέϊρα.
Το επιχείρημα επίσης ότι επειδή πρωθυπουργός είναι ο πρεζέμπορας δεν ρίχνει ο Ιβάν λεφτά πάλι είναι αστείο.
Η Ευρώπη δε μας νοιάζει καθόλου?
Καταρχήν από εκεί πιο πολλά λεφτά μπορούν να έρθουν.
Αλλά εκτός από αυτό όταν αλλάξει η κυβέρνηση και πάρουμε ξανά πρωτάθλημα για να μπούμε στους ομίλους του champions league με ποιους θα κληρωθούμε πάλι, έχοντας πέσει στην βαθμολογία της UEFA ?

Απορία.
Είσαι ο Ζ παίκτης σε μια ομάδα, πιθανά ότι καλύτερο διαθέτει αυτή.
Σε ηλικία ταμάμ να πας όπου θες.
Ούτε νέος και άπειρος ~ ούτε στα τελειώματα.
Έπαιζες Champions League με την προηγούμενη ομάδα σου.
Την χρονιά που πέρασε έκανες καλή χρονιά και ήσουν καθοριστικός σε κρίσιμα ~ σημαντικά παιχνίδια.
Τώρα είσαι στην χειρότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, η ομάδα σου πουλάει ότι καλύτερο έχει , δεν ενισχύεται και βλέπεις ότι υπάρχει μια ανοργανωσιά , μια δυσκολία στην συνεννόηση, κάτι τέτοιο παρόλο που χρήματα έχει η ομάδα.
Το πρωτάθλημα που παίζεις είναι κακό και ενδεχομένως κατά κάποιο τρόπο προδιαγεγραμμένο ποιος θα το πάρει αφού και η ομάδα σου που θα μπορούσε να το χτυπήσει δε φαίνεται να το πιστεύει και να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις.
Το συμβόλαιο σου λήγει και μπορείς να φύγεις να πας όπου θες εσύ.
Σίγουρα ομάδες από καλύτερα πρωταθλήματα και ίσως και με καλύτερα λεφτά θα σου χτυπήσουν την πόρτα γνωρίζοντας ότι μπορούν να σε πάρουν τζάμπα.

Θα ανανεώσεις ?

Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

johnpet έγραψε:Ε6γώ ένα πράγμα ξέρω, ότι υπό άλλες συνθήκες στην Τούμπα θα είχαν στηθεί λαϊκά δικαστήρια. Δύο πωλήσεις πρώτης γραμμής με 20 εκατομμύρια, άλλες τρεις πωλήσεις με παίκτες ενδεκάδας 6 εκατομμύρια, τηλεοπτικά πέρσι 9 εκατομμύρια και φέτος πάμε για 11. Ας κάνει κάποιος την πρόσθεση και μετά να μας πει πόσα από αυτά μπήκαν στην ομάδα. Αλλά ξαφνικά οι περισσότεροι έχουν πάψει να είναι ΠΑΟΚ και έχουν γίνει Ιβάν. Δεν λέω τεράστια η συμβόλή του Ιβαν στην ομάδα αλλά και αυτός εισέπραξε πολλά έξ αιτίας του ΠΑΟΚ ξενοδοχεία, καπνά, λιμάνι, Σουρωτή, κανάλι, εφημερίδα κλπ. Κλείνοντας έχω να ένα πράγμα για αυτούς που είναι ΠΑΟΚ, η ομάδα είναι πάνω από όλους και αν θέλουμε η ομάδα να πάει μπροστά τότε είναι αναγκαία η κριτική και τα λάθη που γίνονται είναι μεγάλα και επαναλαμβανόμενα. Μπορεί αυτά που λέω να είναι σκληρά αλλά εγώ θα τα λέω και ας χαλάσω τον βαθύ ύπνο ορισμένων στο Ροστόφ και στην Θεσσαλονικη.
Για το FFP και την τρύπα από προηγούμενα χρόνια που έπρεπε να κλείσει έχεις ακούσει η μπα; Εγώ ξέρω ότι από τότε που ήρθε ο Σαββίδης ξεχρέωσες με τα χρέη, πήρες όσους τίτλους δεν είχες, θα φτιάξεις γήπεδο. Συν το ότι έχεις μπει στον ποδοσφαιρικό χάρτη, είσαι το αντίπαλο δέος του γαθρου και όλοι σε φοβούνται εκεί που ήσουν ονπερογελος της Ελλάδας και σε χτυπούσαν όλοι στην πλάτη με συμπάθεια. Και παρόλα αυτά λες για ύπνο στο Ροστοφ και τη Θεσσαλονίκη. Ε ρε Βουλινό και Φλωριδη που θέλετε ορισμένοι.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Για καθειστε καλα που απαγορεύεται η κριτικη στον Ιβαν….δλδ να μην επισημαίνουμε τα λαθη που γινονται κατα εξακολούθηση στις μεταγραφες;;;ολα καλα πανε δλδ;;;δλδ οποιος το επισημαίνει θελει Γουμενο και Φλωρίδη;;;ο Ιβαν ειναι ευεργέτης του ΠΑΟΚ και οταν μια μερα θα φυγει να του γινει άγαλμα αλλα λαθη εχει κανει και πολλα Μαλιστα πχι απαραίτητα απο αυτον αλλα απο αυτους που εβαλε να στήνουν την ομαδα καθε χρονο…το οτι δυο χρονιες εκτος Ευρώπης το λετε καποιοι ετσι απλα λες και το μπατζετ μας ηταν σαν του Ρούλη…πλήρης αποτυχία ηταν αλλα δεν ειδα κανεναν να αναλαμβάνει την ευθύνη την εύκολη λύση παντα ο προπονητης φταιει…το οτι απο Ιανουαριο δεν εχεις αριστερο μπακ και πηγαμε 18 Αυγούστου και ακομα δεν εχεις δεν ευθύνεται καποιος;;;ειναι προγραμματισμός ομαδας που παει για πρωταθλημα αυτος;;;;δεν θελει κανενας να φυγει ο Ιβαν να λειτουργήσει η ΠΑΕ σε πιο επαγγελματικά πλαίσια θελουμε….και Οχι δεν στελνω βιογραφικο να αναλάβω εγω γιατι δεν μπορω κατι τετοιο επρεπε να πουνε και αλλοι που ανέλαβαν αλλα ηταν γλυκός ο μισθός μήνας μπάινει μήνας βγαινει…..
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ρωτάω κ ξαναρωταω κ απάντηση δε παίρνω
Αφού είναι τόσο ρδελομπου όλα κ μπορεί κ να είναι ο λουτσεσκου γιατί επέστρεψε ;;
Τα λύσανε τα θέματα π τον ειχαν φέρει στο σημείο να παρατήσει την ομάδα η όχι ;
Τον κορόιδεψε ο ιβαν δίνοντας του ψεύτικες υποσχέσεις ;
Τον χρησιμοποιεί για ασπίδα ;;
Μήπως τελικά στο ότι δε γίνονται μεταγραφές υπάρχουν και άλλοι υπαίτιοι ;
Η ατάκα να κάνουμε μια συνέντευξη τύπου για μεταγραφές αλλά εγώ δε θα είμαι εδώ τι σημαίνει ακριβώς ;
oliveira

Δημοσίευση από oliveira »

Γιατί παίρνει 1,8 mil
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

JohnDag έγραψε:Έβγαλε ένα συγκεκαλυμμενο εκνευρισμό ο Στρατηγός όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές (ή καλύτερα την απουσία αυτών) ή ήταν ιδέα μου;
Στην κονσέρβα της ΠΑΕ στο YouTube έχει γίνει μία επέμβαση στο σημείο αυτό (το αναφέρω αναλυτικά στο τοπικ PAOK TV και New Media)....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Metagrafakias έγραψε:Για καθειστε καλα που απαγορεύεται η κριτικη στον Ιβαν….δλδ να μην επισημαίνουμε τα λαθη που γινονται κατα εξακολούθηση στις μεταγραφες;;;ολα καλα πανε δλδ;;;δλδ οποιος το επισημαίνει θελει Γουμενο και Φλωρίδη;;;ο Ιβαν ειναι ευεργέτης του ΠΑΟΚ και οταν μια μερα θα φυγει να του γινει άγαλμα αλλα λαθη εχει κανει και πολλα Μαλιστα πχι απαραίτητα απο αυτον αλλα απο αυτους που εβαλε να στήνουν την ομαδα καθε χρονο…το οτι δυο χρονιες εκτος Ευρώπης το λετε καποιοι ετσι απλα λες και το μπατζετ μας ηταν σαν του Ρούλη…πλήρης αποτυχία ηταν αλλα δεν ειδα κανεναν να αναλαμβάνει την ευθύνη την εύκολη λύση παντα ο προπονητης φταιει…το οτι απο Ιανουαριο δεν εχεις αριστερο μπακ και πηγαμε 18 Αυγούστου και ακομα δεν εχεις δεν ευθύνεται καποιος;;;ειναι προγραμματισμός ομαδας που παει για πρωταθλημα αυτος;;;;δεν θελει κανενας να φυγει ο Ιβαν να λειτουργήσει η ΠΑΕ σε πιο επαγγελματικά πλαίσια θελουμε….και Οχι δεν στελνω βιογραφικο να αναλάβω εγω γιατι δεν μπορω κατι τετοιο επρεπε να πουνε και αλλοι που ανέλαβαν αλλα ηταν γλυκός ο μισθός μήνας μπάινει μήνας βγαινει…..
Διαλεγεις να απαντησεις σε οτι θες. Κανεις δεν ειπε οχι στην κριτικη (παρ’ολο που η γκρινια παει συννεφο). Το να λες οτι ο Ιβαν δεν βαζει λεφτα ειναι καθαρη χολη, τοσο απλα. Ποσο πιο λιανα να το πουμε;
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

kritikos44 έγραψε: Απορία.
Είσαι ο Ζ παίκτης σε μια ομάδα, πιθανά ότι καλύτερο διαθέτει αυτή.
Σε ηλικία ταμάμ να πας όπου θες.
Ούτε νέος και άπειρος ~ ούτε στα τελειώματα.
Έπαιζες Champions League με την προηγούμενη ομάδα σου.
Την χρονιά που πέρασε έκανες καλή χρονιά και ήσουν καθοριστικός σε κρίσιμα ~ σημαντικά παιχνίδια.
Τώρα είσαι στην χειρότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, η ομάδα σου πουλάει ότι καλύτερο έχει , δεν ενισχύεται και βλέπεις ότι υπάρχει μια ανοργανωσιά , μια δυσκολία στην συνεννόηση, κάτι τέτοιο παρόλο που χρήματα έχει η ομάδα.
Το πρωτάθλημα που παίζεις είναι κακό και ενδεχομένως κατά κάποιο τρόπο προδιαγεγραμμένο ποιος θα το πάρει αφού και η ομάδα σου που θα μπορούσε να το χτυπήσει δε φαίνεται να το πιστεύει και να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις.
Το συμβόλαιο σου λήγει και μπορείς να φύγεις να πας όπου θες εσύ.
Σίγουρα ομάδες από καλύτερα πρωταθλήματα και ίσως και με καλύτερα λεφτά θα σου χτυπήσουν την πόρτα γνωρίζοντας ότι μπορούν να σε πάρουν τζάμπα.

Θα ανανεώσεις ?

Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαντάζομαι μιλάς για τον Ζιβκοβιτς. Η απάντηση δεν είναι αυτονόητη όπως νομίζεις.
Σβιντέρσκι, Ινγκασον.

Metagrafakias έγραψε:Για καθειστε καλα που απαγορεύεται η κριτικη στον Ιβαν….δλδ να μην επισημαίνουμε τα λαθη που γινονται κατα εξακολούθηση στις μεταγραφες;;;ολα καλα πανε δλδ;;;δλδ οποιος το επισημαίνει θελει Γουμενο και Φλωρίδη;;;ο Ιβαν ειναι ευεργέτης του ΠΑΟΚ και οταν μια μερα θα φυγει να του γινει άγαλμα αλλα λαθη εχει κανει και πολλα Μαλιστα πχι απαραίτητα απο αυτον αλλα απο αυτους που εβαλε να στήνουν την ομαδα καθε χρονο…το οτι δυο χρονιες εκτος Ευρώπης το λετε καποιοι ετσι απλα λες και το μπατζετ μας ηταν σαν του Ρούλη…πλήρης αποτυχία ηταν αλλα δεν ειδα κανεναν να αναλαμβάνει την ευθύνη την εύκολη λύση παντα ο προπονητης φταιει…το οτι απο Ιανουαριο δεν εχεις αριστερο μπακ και πηγαμε 18 Αυγούστου και ακομα δεν εχεις δεν ευθύνεται καποιος;;;ειναι προγραμματισμός ομαδας που παει για πρωταθλημα αυτος;;;;δεν θελει κανενας να φυγει ο Ιβαν να λειτουργήσει η ΠΑΕ σε πιο επαγγελματικά πλαίσια θελουμε….και Οχι δεν στελνω βιογραφικο να αναλάβω εγω γιατι δεν μπορω κατι τετοιο επρεπε να πουνε και αλλοι που ανέλαβαν αλλα ηταν γλυκός ο μισθός μήνας μπάινει μήνας βγαινει…..

Φίλε η κριτική δεν απαγορεύεται αρκεί να είναι δίκαιη. Καταρχήν στις δύο χρονιές εκτός Ευρώπης ήταν θέμα Ιβαν που αποκλειστήκαμε?
Χρειαζόταν κάποιες υπερ-μεταγραφές για να αποκλείσεις την Σλόβαν Μπρατισλάβας ή έφταιγε ο Ιβάν πάνω απ όλους για ότι έγινε με Εστερσουντ?
Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι πως σε πολύ ιδιαίτερη χρονιά λόγω κορονοιού αποφασίσαμε να περιμένουμε Μπαμπά μέχρι τέλους γιατί η ομάδα θεωρεί πως θα είναι πάρα πολύ καλή μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα (που θα είναι), περιμένουμε Τζοβίνκο επειδή είναι επιθυμία του προπονητή, το θέμα φορ τώρα προέκυψε (εγώ αν ήμουνα Σαββίδης θα έλεγα πως έχουμε φορ τον Σβιντέρσκι και ας πάρει και ο Κουτσιας ευκαιρίες), και προφανώς το πόσα θα δαπανήσουμε σε αριστερό εξτρέμ είναι συνάρτηση και με το αν θα περάσουμε την Ριεκα και θα προστεθούν άλλα δέκα εκατομμύρια στο μπάτζετ.
Μπορεί τη λογική αυτή να μην την συμμεριζόμαστε αλλά δεν γίνεται να αντιδρούμε σαν να είναι κάτι εξωφρενικά παράλογο αυτό που συμβαίνει.

Μην τρελαθούμε, δεν είναι ΒουλινόΔροσοΠανελουδης ο Ιβάναρος γιατί σιγά σιγά εκεί το πάμε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κατσε ρε Τολη για το ffp ποιος ευθυνεται? Οταν λεγαμε καποιοι οτι πληρωνουμε πανακριβα γερασμενους η τραυματιες καποιοι αλλοι λεγανε κουμαντο στη τσεπη του Σαββιδη κάνεις? Ε δεν ειναι η τσεπη του Σαββιδη, ο ΠΑΟΚ ειναι κι αυτος την πληρωνει. Βερνμπλουμ, χατσεριδι, Μπερμπατωφ και ποσους αλλους δε τους εφερε ο λαος ή δεν ηταν οι πρωτες επιλογες των προπονητων. Επιλογες της διοικησης ηταν. Για αυτο μπηκαμε μεσα
Σιγουρα χρωσταμε ευγνωμοσυνη γι αυτα που κερδισαμε με Σαββιδη αλλα δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Το θεμα ειναι ποσα περισσότερα θα μπορουσες να κερδισεις μαυτα τα χρηματα μεσα σε 9 χρονια.

ΥΓ. Το να κρυβεις το κεφαλι στην αμμο σαν το στρουθι και να λες ολα καλα δε βλεπω τιποτα, εμπεριεχει ενα μεγαλο κινδυνο. Αφηνεις τον ποπο σου εκτεθειμενο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ζιβκο εκτός αποστολής
Μας χαιρετάει επιτέλους;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”