Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Πήγα γήπεδο για παραλαβή διαρκείας σήμερα. 9 άτομα ουρά, με 2 άτομα να εξυπηρετούν, και χρειάστηκαν 60 λεπτά για να το πάρω. Η γραφειοκρατία έχει χτυπήσει κόκκινο. Για ποιο λόγο να πρέπει να έχεις το πιστοποιητικό εμβολιασμού εκτυπωμένο (!!) και αν δεν το έχεις να μαλώνεις να το δεχτούν από το κινητό σου, ενώ τους το έχεις ήδη στείλει με μέιλ; Παρέλαβα και ενός φίλου, και ενώ είχα όλα τα χαρτιά του (εξουσιοδότηση, φωτοτυπία ταυτοτητας, πιστοποιητικό κόβιντ, επιβεβαίωση παραγγελίας) δεν ήθελαν να μου το δώσουν γιατί δεν είχα την ταυτότητα μου μαζί και είχα μόνο δίπλωμα και διαβατήριο. WTF? Είκοσι λεπτά εκεί μπροστά μέχρι να τα πάρω.

Όσο περίμενα εκεί ήρθαν και 3 να βγάλουν διαρκείας και φάγανε πόρτα γιατί λέει ξανά διαρκείας από Δευτέρα. Λόγω του αγώνα. ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Φώναζε ο άλλος, δεν σας φτάνουν τα 350 που θα σας δώσω, θέλετε να πληρώσω και ένα 20άρι το παιχνίδι έξτρα; Του έλεγαν ότι επειδή έχουν δώσει μεμονομένα εισητήρια σε κάποιες θέσεις και δεν ενημερώνετε το σύστημα των διαρκείας δεν μπορούν να τον εξυπηρετήσουν. Και έλεγε αυτός δώσε μου για θέση που δεν πούλησες εισητήριο. Δεν έβγαλε άκρη.

Ένας άλλος που ήρθε για παραλαβή, έφαγε επίσης πόρτα γιατί δεν είχε το πιστοποιητικό εμβολιασμού μαζί του. Και τους φώναζε ότι αφού σας το έχω στείλει με mail τι το θέλετε ξανά. Τελικά έφυγε και επέστρεψε με το χαρτί 10 λεπτά μετά.

Γενικά μια τρελή ανακατοσούρα.

Που να είχαμε πουλήσει και τα διπλά ή τα τριπλά διαρκείας τι θα γινότανε.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Αιντεεεε....έχουμε χαζεψει
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Εγω παντως οταν εβγαλα,στο κινητο το ειχα το πιστοποιητικο και αυτοι που ηταν για παραλαβη περνουσαν απο αλλη σειρα,πρωτοι.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ και ενημερωστε τον κοσμο,βγαλτε ενα δελτιο τυπου στα γ@μημενα τα σαιτ ποιες μερες και ωρες λογω ευρωπαικων μπορει να ερχεται ο κοσμος για διαρκειας.Γ@μω το δημοσιο σας εκει μεσα,ιχνος αγαπης και ευθυνης απεναντι στο συλλογο και το κοσμο του.Και οταν σας τα λενε,κρατατε και μουτρακια,@@@@@
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Υπήρχαν ανακοινώσεις και για τα διαρκείας και για τα εισιτήρια.

Αυτή τη διαδικασία που λέει ο gika την έκανα κι εγώ για άλλο φίλο (και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ) και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου (την πρώτη εβδομάδα).
Είχαμε εκτυπωμένα τα πιστοποιητικά. (έχω δύο τρεις εκτυπώσεις πρόχειρες / μια δύο διπλωμένες και στο πορτοφόλι συνέχεια).

Απλώς θυμάμαι ότι τότε είχαν έξι υπαλλήλους στην ΠΑΕ για εξυπηρέτηση και όχι δύο.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ναι ανακοινωση στο σαιτ της ΠΑΕ,για τα εισιτηρια του ευρωπαικου,και στο τελος μια παραγραφος διευκρινησης για τα διαρκειας.Εγω μιλαω για ενα μικρο δελτιο τυπου στα σαιτ.Το σδνα καθε μερα ανεβαζει ρεπορταζ ποιο βυζι εβγαλε η τουνη στη μυκονο,ενα κειμενακι που να τραβηξει τα βλεματα γι'αυτο που σηζηταμε δε μπορουσε να ανεβασει αν το στελναμε σα ΠΑΟΚ?

Και εννοειται δεν αναφερομαι στα παιδια που δουλευουν και προσπαθουν να κανουν τη δουλεια τους,αλλα π.χ. στον υπευθυνο τυπου -ποιον? θα μου γραψεις τωρα και δεν εχεις και αδικο- ή εστω σε καποιον που εχει τη χ,ψ θεση εκει μεσα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

bersekeros έγραψε: Απλώς θυμάμαι ότι τότε είχαν έξι υπαλλήλους στην ΠΑΕ για εξυπηρέτηση και όχι δύο.
Και πότε θα κάνουμε τα μπάνια μας; τον Σεπτέμβριο;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Πεσταααααα ρε Αποστόλη να πούμε να πούμε! Πότε θα πάρουν άδεια οι υπάλληλοι αν όχι δεκαπενταύγουστο;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

bersekeros έγραψε:Υπήρχαν ανακοινώσεις και για τα διαρκείας και για τα εισιτήρια.

Αυτή τη διαδικασία που λέει ο gika την έκανα κι εγώ για άλλο φίλο (και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ) και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου (την πρώτη εβδομάδα).
Είχαμε εκτυπωμένα τα πιστοποιητικά. (έχω δύο τρεις εκτυπώσεις πρόχειρες / μια δύο διπλωμένες και στο πορτοφόλι συνέχεια).

Απλώς θυμάμαι ότι τότε είχαν έξι υπαλλήλους στην ΠΑΕ για εξυπηρέτηση και όχι δύο.
Προσωπικά ήξερα ότι δεν βγαίνουν διαρκείας αυτές τις μέρες. 3 άνθρωποι δεν το ήξεραν και πολύ σωστά ήταν εκνευρισμένοι. Τα συστήματα θα έπρεπε όμως να επικοινωνούν και θα έπρεπε να μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να πάρει διαρκείας. Εν τέλη ας του δίνανε το διαρκείας για τη θέση που θέλει, και αν αυτή η θέση ήταν ήδη κατηλειμένη για το παιχνίδι αυτό, ας του δίνουν προσωρινά ένα άλλο εισητήριο δωρεάν για αυτό το παιχνίδι. Είναι γελοίο όλο αυτό και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Θα διώχνατε εσείς κόσμο που ήθελε να σας αφήσει 350 ευρώ από το μαγαζί σας γιατί έχουμε αγώνα αύριο;

Επίσης, δεν υπάρχει άλλο μέρος, συμπεραμβανομένων αεροδρομίων, πλοίων, καφέ, μπαρ, εστιατορίων κοκ που να έπρεπε να είχα το πιστοποιητικό εκτυπωμένο. Ένα πιστοποιητικό που "ήθελαν να το βάλουν στο φάκελο", λες και είμαστε στο 1980. Ένα πιστοποιητικό που το έχουν ήδη στην κατοχή τους μιας και τους το έχω στείλει με μέιλ όπως ζήτησαν.

15 λεπτό Μ.Ο. για να παραλάβεις ένα διαρκείας που έχεις ήδη συμπληρώσει τα στοιχεία σου, έχεις ήδη επιλέξει τη θέση σου, έχεις ήδη στείλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έχεις ήδη πληρώσει. Τραγικό το λιγότερο.

Επίσης berse, συνηθισμένος πλέον από Αγγλία, δεν είχα καν πορτοφόλι πάνω μου. Apple Pay στο ρολόι και πληρώνεις με "κάρτα" παντού. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εμ μας μπολιάζουν με 5G, εμ μας τσιπάρουν με barcode και κάρτες πολίτη για να εισέρχεται μέσα μας ο Σατανάς, εμ δε μπορούμε να κάνουμε γρήγορα τις δουλειές μας!

Gika, αυτή η συζήτηση έπρεπε να γίνει στο topic των διαρκείας. Θα κάνω quote το ποστ σου εκεί, να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

gika έγραψε:
Επίσης berse, συνηθισμένος πλέον από Αγγλία, δεν είχα καν πορτοφόλι πάνω μου. Apple Pay στο ρολόι και πληρώνεις με "κάρτα" παντού. :mrgreen:
Αντιλαμβάνομαι φίλε μου.

Για εκεί πάει η δουλειά.

Μόνο που δεν θα χρειάζεται σε λίγο καιρό, ούτε το ρολογάκι.

Για "μεγαλύτερη ασφάλεια" θα είναι για αρχή στο χεράκι (ήδη αρκετοί έχουν) και μετά στο μετωπάκι, η "εφαρμογή".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 18 Αύγ 2021, 19:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απο και παλι ευχαριστω.Χρωσταω κερασμα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τα κεράσματα εκεί που πρέπει, όχι σ' εμένα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλημέρα και σήμερα Πέμπτη!
Με τη νίκη σήμερα και το +2.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Καλημέρα σε όλους! Καλή επιτυχία στην ομάδα!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Καλημέρα παιδιά .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”