PAOK TV & PAOK New Media
- constadine
Re: PAOK TV & PAOK New Media
Δεν έχω ακούσει κάτι για τα τηλεοπτικά για εμάς.
Έχει ακουστεί κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι ;
Έχει ακουστεί κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι ;
- pagotatzis
Να υποθέσω κύριε Αρωνιαδη ότι το app για της τηλεόρασης Samsung
είναι κάτι σαν αυτό με τον ΤΔ ;
Και τα δυο θα είχαν έρθει στης προσεχές μέρες (Τότε ,κάποτε )

- V-olakiotis
Τα αυτοκόλλητα μας στο viber θέλουν ΑΝΑΝΕΩΣΗ!
Στέλνουμε ακόμα Φερέιρα, Μίσιτς, Στόχ και Λημνιό στα γκομενάκια...
Έλεος!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Στέλνουμε ακόμα Φερέιρα, Μίσιτς, Στόχ και Λημνιό στα γκομενάκια...
Έλεος!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Η καλύτερη λύση για Samsung αυτή την στιγμή ειναι να το βλέπεις από τον Internet browser που έχει.pagotatzis έγραψε:Να υποθέσω κύριε Αρωνιαδη ότι το app για της τηλεόρασης Samsung
Sent from my iPhone using Tapatalk
Την samsung να ρωτησεις μαλλον για αυτο. Γενικα ολα αυτα τα λειτουργικα πλην android tv ειναι για το αναθεμα. Παρτε ενα android tv box (το mi box πχ) να βρειτε την υγεια σας σε ολα.
Εγώ με LG βλέπω κανονικά μέσω της εφαρμογής της ΠΑΕ.
Από ότι άκουσα η ανάπτυξη εφαρμογών για Samsung κάπου πάσχει γενικά. Αν κατάλαβα καλά στις προδιαγραφές που θέτουν.
Από ότι άκουσα η ανάπτυξη εφαρμογών για Samsung κάπου πάσχει γενικά. Αν κατάλαβα καλά στις προδιαγραφές που θέτουν.
- fireblade4
PAOK TV & PAOK New Media
Εγώ σε Panasonic διετίας με ελάχιστες συμβατές εφαρμογές πήρα ένα xiaomi mi box s και είναι σαν να εχω android tv,η εφαρμογή του PAOK TV δουλεύει μια χαρά!
Σορυ τώρα είδα ότι αναφέρθηκε και ποιο πάνω!
Σορυ τώρα είδα ότι αναφέρθηκε και ποιο πάνω!
-
Σ εμένα που εχω το TX 3 MINI-A (android tv box) κι εχω κατεβάσει την εφαρμογή για κάποιο λογο δεν παίζει.icue έγραψε:Την samsung να ρωτησεις μαλλον για αυτο. Γενικα ολα αυτα τα λειτουργικα πλην android tv ειναι για το αναθεμα. Παρτε ενα android tv box (το mi box πχ) να βρειτε την υγεια σας σε ολα.
Χρειάζεται να κάνω κάτι επι πλέον??
PAOK TV & PAOK New Media
Στη Samsung μπορείς να κανεις sideload apps σε dev mode αλλά εχει 3 μηνες που τους ζήτησα να μου στείλουν το beta app και ακόμα να απαντήσουν.
Δεν θέλω το αναμοχλεύσω για μην ..
Υπαρχουν αρκετα λειτουργικά συστήματα που πρεπει να υποστηρίξουν με κυριότερα τα TizenOs, WebOs, Android, Roku, iOS/tvOS, Windows.
Απ’ότι φαινεται ανέπτυξαν το WebOs(Lg), Android και iOS και μετα να τα παράτησαν λόγο Νοβα.
Δεν θέλω το αναμοχλεύσω για μην ..
Υπαρχουν αρκετα λειτουργικά συστήματα που πρεπει να υποστηρίξουν με κυριότερα τα TizenOs, WebOs, Android, Roku, iOS/tvOS, Windows.
Απ’ότι φαινεται ανέπτυξαν το WebOs(Lg), Android και iOS και μετα να τα παράτησαν λόγο Νοβα.
Κανονικά,από τη στιγμή που έγινε σωστά η λήψη από το Play Store θα έπρεπε να ανοίγει κανονικά.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Σ εμένα που εχω το TX 3 MINI-A (android tv box) κι εχω κατεβάσει την εφαρμογή για κάποιο λογο δεν παίζει.icue έγραψε:Την samsung να ρωτησεις μαλλον για αυτο. Γενικα ολα αυτα τα λειτουργικα πλην android tv ειναι για το αναθεμα. Παρτε ενα android tv box (το mi box πχ) να βρειτε την υγεια σας σε ολα.
Χρειάζεται να κάνω κάτι επι πλέον??
Κοίταξε αν τυχόν χρειάζεται κάποια αναβάθμιση
-
η Σαμσουνγκ γενικά είναι όλο προβλήματα, εγώ κάποια στιγμή συμμετείχα ως τεστερ για το απλικεισιον της ΠΑΕ αλλά μετά το παράτησαν, και στα κινητά τα περισσότερα προβλήματα η Σαμσουνγκ τα έχει, μην αλλάξεις κάτι στις ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις 5 επανεκκινήσεις για να πιάσει...
ακόμα και στο Νετφλιξ πρέπει να βγάζω την Τιβι απο τη πρίζα καθε φορά που ανανεώνει το περιεχόμενο το νετφλιξ για να το φορτώσει
ακόμα και στο Νετφλιξ πρέπει να βγάζω την Τιβι απο τη πρίζα καθε φορά που ανανεώνει το περιεχόμενο το νετφλιξ για να το φορτώσει
Επίσης δοκίμασε να το σβήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανα αν το έχεις καιρό.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Σ ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω.
Το δικό μου είχε σταματήσει να δουλεύει και επανήλθε έτσι.
Στη σημερινή συνέντευξη του προπονητή πριν τον αγώνα με τη Ριέκα, στο βίντεο που υπάρχει στο YouTube, την ώρα που απαντά ο Ρασβαν την ερώτηση περί μεταγραφικής ενίσχυσης, κόβεται για μια στιγμή η εικόνα (ενώ συνεχίζει να ακούγεται η φωνή) και στην συνέχεια της απάντησης παίζει σκηνή από προπόνηση και το πλάνο από τη συνέντευξη μικρό κάτω αριστερά.
Γιατί;;;
Γιατί;;;
Συγχαρητήρια για το βίντεο παρουσίασης του Τσούμπα.
Φοβερή ιδέα, συνεργασία και εκτέλεση. Χίλια μπράβο.
Φοβερή ιδέα, συνεργασία και εκτέλεση. Χίλια μπράβο.