Για φορ ψάχνουμε?Θέμα Τσούμπα υπάρχει?Δώσε κάτι παραπάνω στο λαό..rainmaker έγραψε:Ωραία θα σας πω κάτι
Επιβεβαιωμένα ο ΠΑΟΚ θέλει δύο, μη σας πω και τρία εξτρέμ, απλά ο ένας δεν είναι εξτρέμ και ο άλλος είναι από χώρα που θα συζητηθεί, αν έρθει
Προφανως, ένας από τους τρεις είναι για αλλαγή, παγκιτης
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Το θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα ακουστεί οτιδήποτε μέχρι το πρώτο παιχνίδι, για λόγους συγκέντρωσης.
Ένα mind game, δεν περιμένουμε κανένα "σωτήρα" παικταρά που θα έρθει, πρέπει να δώσουν όσοι είναι εδώ το μέγιστο.
Μπορεί η λογική Λουτσε , κανείς πάνω από την ομάδα, να φτάνει σε αυτό το επίπεδο.
Προτιμώ να προσπαθώ να ερμηνεύσω την λογική κάποιων επιλογών παρά να τους θεωρώ ανίκανους και βλάκες για ορισμένα κενά που φαίνονται.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα mind game, δεν περιμένουμε κανένα "σωτήρα" παικταρά που θα έρθει, πρέπει να δώσουν όσοι είναι εδώ το μέγιστο.
Μπορεί η λογική Λουτσε , κανείς πάνω από την ομάδα, να φτάνει σε αυτό το επίπεδο.
Προτιμώ να προσπαθώ να ερμηνεύσω την λογική κάποιων επιλογών παρά να τους θεωρώ ανίκανους και βλάκες για ορισμένα κενά που φαίνονται.
- pagotatzis
Μετά τα δημοσιεύματα περί Τζιοβινκο και τέλος για ΠΑΟΚ
Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι τώρα είναι που είμαστε πιο
κοντά από ποτέ ;;;
κοντά από ποτέ ;;;
Ε όχι δεν έχει και ακουστεί τίποτα....soigol έγραψε:Το θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα ακουστεί οτιδήποτε μέχρι το πρώτο παιχνίδι, για λόγους συγκέντρωσης.
Και τους παίκτες αν ρωτήσεις ξέρουν ότι ψάχνουμε
Αριστερό μπακ
Αριστερό εξτρέμ
10αρι
Φορ
Αυτό δεν αλλάζει.
Το mind game του Λουτσε είναι αυτό το γκρουπ σε βάζει ομίλους και δε χρειάζεται καμία προσθηκη-σωτηρα
Δημοσίευμα ότι ναναι..pagotatzis έγραψε:Μετά τα δημοσιεύματα περί Τζιοβινκο και τέλος για ΠΑΟΚ
κοντά από ποτέ ;;;
Σιγά μην βρει το 1,2 που του δίνει ο ΠΑΟΚ από ομάδες seria B η από Βενέτσια...
Αν όντως πρόκειται περι του Afif έχει βάση. Το Μουντιάλ θα γίνει στο Κατάρ και θα θέλουν να δυναμώσουν την ομάδα τους με Ευρωπαϊκή εμπειρία. Πολυ πιθανον θεωρώ να είναι δανεισμός η με μικρό αντίτιμο. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στο Μουντιάλ του 2018 ππυ κάποιοι Σαουδάραβες είχαν παει στο ισπανικό πρωταθλημα.
-
Κατά ρειν πάμε για δυο εξτρέμ , δεκάρι, αριστερό μπακ και φορ. Και δώρο χάφ, δεξί μπακ και τερματοφύλακας γιατί ΠΑΟΚ είσαι… προβλέπω να παίρνουν φωτιές τα πληκτρολόγια μετά τις 26…
- paokovios1974
- pagotatzis
Αυτά όλα σε 14 μέρες ;;;;;makispaspartou έγραψε:Κατά ρειν πάμε για δυο εξτρέμ , δεκάρι, αριστερό μπακ και φορ. Και δώρο χάφ, δεξί μπακ και τερματοφύλακας γιατί ΠΑΟΚ είσαι… προβλέπω να παίρνουν φωτιές τα πληκτρολόγια μετά τις 26…
Για τον ΠΑΟΚ μηλαμε εδώ η μπήκα σε λάθος φόρουμ ;;;;
Μόλις ανέβασε στορι ο πριγιο ότι φευγει από Σαουδική Αραβία και χαιρέτισε τους φιλάθλους
Στάλθηκε από το M2010J19CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2010J19CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
pagotatzis έγραψε:Αυτά όλα σε 14 μέρες ;;;;;makispaspartou έγραψε:Κατά ρειν πάμε για δυο εξτρέμ , δεκάρι, αριστερό μπακ και φορ. Και δώρο χάφ, δεξί μπακ και τερματοφύλακας γιατί ΠΑΟΚ είσαι… προβλέπω να παίρνουν φωτιές τα πληκτρολόγια μετά τις 26…
Μου αρέσει που το παίρνεις και στα σοβαρά.. το γράφω μήπως και το πιστέψω.
Και που είναι το πρόβλημα δηλαδή;pagotatzis έγραψε:Αυτά όλα σε 14 μέρες ;;;;;makispaspartou έγραψε:Κατά ρειν πάμε για δυο εξτρέμ , δεκάρι, αριστερό μπακ και φορ. Και δώρο χάφ, δεξί μπακ και τερματοφύλακας γιατί ΠΑΟΚ είσαι… προβλέπω να παίρνουν φωτιές τα πληκτρολόγια μετά τις 26…
5 κρίσιμα 48ωρα = σου μένει και τριήμερο για χαλκιδικη
- ΑποστόληςΑ
Θα είναι σαν να έχουμε 3 εξτρέμ, αλλά δεν θα έχουμε...rainmaker έγραψε:Επιβεβαιωμένα ο ΠΑΟΚ θέλει δύο, μη σας πω και τρία εξτρέμ, απλά ο ένας δεν είναι εξτρέμ και ο άλλος είναι από χώρα που θα συζητηθεί, αν έρθει
Προφανως, ένας από τους τρεις είναι για αλλαγή, παγκιτης
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αυτός θέλει τερματοφύλακα. Με το υπόλοιπο ροστερ δεν έχει θέμα.rainmaker έγραψε:Και που είναι το πρόβλημα δηλαδή;pagotatzis έγραψε:Αυτά όλα σε 14 μέρες ;;;;;makispaspartou έγραψε:Κατά ρειν πάμε για δυο εξτρέμ , δεκάρι, αριστερό μπακ και φορ. Και δώρο χάφ, δεξί μπακ και τερματοφύλακας γιατί ΠΑΟΚ είσαι… προβλέπω να παίρνουν φωτιές τα πληκτρολόγια μετά τις 26…
5 κρίσιμα 48ωρα = σου μένει και τριήμερο για χαλκιδικη