Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Παρακαλώ ενός λεπτού σιγή στο φόρουμ. Ένας χρόνος χωρίς τον κερατόγερο συμπληρώνεται σήμερα. Η απώλειά του παραμένει αβάσταχτη.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Σωστά, σε καλύτερο πρωτάθλημα τα έβαλε ο Λαμπρου, στην Α’ Ολλανδιας.TheCursed έγραψε:Ποιος λαμπρου ρε φιλε τι δουλεια εχει ο λαμπρου στο βελγιο?gika έγραψε:Και πόσα έβαλε ο Λάμπρου εκεί;
Ένα παραπάνω από τον Τσούμπα χωρίς να είναι φορ σύμφωνα με το transfermarkt.
- john4serres
- Δημοσιεύσεις: 32116
- Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Μας χαλάνε δηλαδή παίκτες από Βέλγιο και Ολλανδία;
- anekfrastos
- Δημοσιεύσεις: 2833
- Εγγραφή: Δευ 30 Δεκ 2013, 00:14
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
obanebane έγραψε:Κορυφαίο τρολαρισμα του Σαντος στους γαυρους,κάλεσε τον Σεμεδο στην Εθνική.
Ο Φερνάντο τους είχε ξηγηθεί κ όταν πήρε εθνική τον κουτσό Μήτρογλου στο Μουντιάλ κ παίζαμε με -1 παίκτη.jibbie έγραψε:τρολαρισμα ή μανατζεροεξυπηρετηση για να ανεβασει το transfer fee;
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Όχι, το θέμα δεν είναι αυτό.john4serres έγραψε:Μας χαλάνε δηλαδή παίκτες από Βέλγιο και Ολλανδία;
Το θέμα είναι ότι κάθε Σεπτέμβρη βγάζουμε τις μεταγραφές των άλλων σαπάκια, και κάθε Μάιο ζοριζόμαστε.
Πέρσυ, ο αρούλης του Καρυπίδη με τους οπαδούς με τα τρακτέρ, έφτασε ένα βήμα από το να σε περάσει στη βαθμολογία.
Φέτος αυτός ο αρούλης παίρνει παίκτη από Αγγλία με 3.5 εκατομμύρια και παίρνει και τον Ιτούρμπε που έχει αναφερθεί σε αυτό το φόρουμ πολλές φορές τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.
Την ίδια ώρα, εμείς πήραμε τον ράφτη που οριακά συγκαταλέγεται στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τον Ολιβέιρα που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ (και μόλις τον χάσαμε για ένα εξάμηνο) και τον παιχταρά Κούρτιτς (πάλι ελεύθερο) χάνοντας όμως Κρμέντσικ, Ουάρντα, Τζόλη και Μπάμπα! Με 2 λόγια, στο πρώτο εξάμηνο είμαστε στους μείον 3 ενδεκαδάτους παίκτες.
Αν μη τι άλλο, ας σταματήσουμε να λέμε τη γειτονιά, γειτονιά, γιατί φαίνεται να κινείται πιο δυνατά από εμάς, την στιγμή που ο γαύρος κάνει κινήσεις από ράφια που δεν μπορούμε ούτε να κοιτάξουμε και ο Ιβάν πλέον φαίνεται να ακολουθεί ακριβώς το ίδιο μονοπάτι με τον Μελισσανίδη, αλλά ο ένας τράβηξε χειρόφρενο γιατί Μητσοτάκης και ο άλλος είναι απλά κάβουρας.
Όταν λοιπόν εμείς ελπίζουμε για δανεικό Ακπόμ και ο ρούλης αγοράζει τον Καμαρά, καλά θα κάνουμε να ζητήσουμε περισσότερα από αυτούς που (τρ)έχουν την ομάδα, και όχι να λέμε ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά.
-
- Δημοσιεύσεις: 3204
- Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Εμείς τον Μαιο θα είμαστε καλά, ο ρούλης όμως 2ο Μαιο δεν θα δει
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Καλό είναι να μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Η συμπεριφορά του Ολυμπιακού απέναντι στον αδιάφορο κι προκλητικό σεμεδο είναι υποδειγματική. Κανένας δεν μπορεί να πουλά τρέλα στην ομάδα. Το άλλο που αναφέρεις για τις άθλιες πρακτικές που εφάρμοζε ήδη από την δεκαετία του ογδόντα πρώτο το σωματείου του σκουληκιού στο μπάσκετ , όπως ακριβώς κι ο πουστογαυρος είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σου. Κι ο πεφτουνης κάποια στιγμή πήγε να κουνηθεί αλλά είδε την εξέδρα . Ο ΠΑΟΚ μας δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα εγκληματικά υποκείμενα κι ούτε υπάρχει κάποιος παοκτσης που να θέλει να απειλούνται οι ποδοσφαιριστές μας. Άλλο αυτό, άλλο όμως το διμιουργω μια κουλτούρα χαλαρότητας που ο καθένας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί εις βάρος της ομάδος.rainmaker έγραψε:Θέλεις εσύ ο ΠΑΟΚ να φέρεται έτσι;Andrew R έγραψε:Εξαιρετικά αντανακλαστικά για τον πουστογαυρο. Η πιο σιχαμενη ομάδα έχει ορισμένες αρχές που δεν θα τις παραβεί εύκολα. Ο σεμεδο που έπαιζε στο προηγούμενο ευρωπαϊκό λες και είχε κοιλόπονο βγήκε εκτός ευρωπαϊκής λίστας κατευθείαν. Στο γαύρο το μιντιακό του σύστημα θα αποθέωσει ή θα εξαφανίσει έναν ποδοσφαιριστή σύμφωνα με ότι αυτοί θεωρούν συμφέρον για την πουστροομαδα τους. Είναι πάρα πολύ τυχεροί που ενώ έχουν απέναντι τους τον Ιβάν η στελέχωση της ΠΑΕ με ποδοσφαιρανθρωπους είναι πολύ χαμηλού διαμετρήματος.
Εγώ όχι
Αυτό που κάνει ο γαύρος είναι πολύ συμφέρον για τον ίδιο, αλλά είναι ελεεινό και αντίθετο σε κάθε όρο υγειους αθλητισμού. Για να μη μιλήσουμε για το κύμα ληστειών σε όσους πρόκειται να λύσουν συμβόλαια .
Εδώ ο ΠΑΟΚ δεν αγόρασε τον πολύ άρρωστο Μίσιτς και δύο χρόνια τρώει κράξιμο απ τον κόσμο του
Όσο για τον μίσιτς ήταν επιλογή του ΠΑΟΚ να πληρώνει τον λεβεκ κι τον βερνμπλουμ και να μην καταφύγει στην ΟΥΕΦΑ ή σε κάποιο διαιτητικό δικαστήριο για αθέτηση από μέρος των ποδοσφαιριστών συγκεκριμενων υποχρεώσεων που απορρέαν από τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει. Με τον μίσιτς υπέθεσε ότι ο παίκτης δεν θα μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο. Υπέθεσε λάθος δηλαδή. Κι προτίμησε να απεμπλακεί από τον καλύτερο του χαφ την προηγούμενη χρονιά.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Πολύ μπερδεύεσαι ρε φίλε,eorptol1 έγραψε:5 τιτλους που πηραμε απο αυτους και εναν που κλεψανε μην πω δυο ολα αυτα γινανε κατα λαθος .....οτι ο καραπαπαρας μας κανει την τιμη να ασχολειυαι μονιμα με μας καθε μερα και μονο με μας ,ειναι επειδη ολοι εκει στην ΠΑΕ απο τον Ιβαν μεχρι υον σαββιδη ειναι χαμηλου επιπεδου......που να ηταν και υψηλου επιπεδου η ΠΑΕ πως θα αντιδρουσαν οι γαβροι ......Andrew R έγραψε:Εξαιρετικά αντανακλαστικά για τον πουστογαυρο. Η πιο σιχαμενη ομάδα έχει ορισμένες αρχές που δεν θα τις παραβεί εύκολα. Ο σεμεδο που έπαιζε στο προηγούμενο ευρωπαϊκό λες και είχε κοιλόπονο βγήκε εκτός ευρωπαϊκής λίστας κατευθείαν. Στο γαύρο το μιντιακό του σύστημα θα αποθέωσει ή θα εξαφανίσει έναν ποδοσφαιριστή σύμφωνα με ότι αυτοί θεωρούν συμφέρον για την πουστροομαδα τους. Είναι πάρα πολύ τυχεροί που ενώ έχουν απέναντι τους τον Ιβάν η στελέχωση της ΠΑΕ με ποδοσφαιρανθρωπους είναι πολύ χαμηλού διαμετρήματος.![]()
![]()
![]()
![]()
Ο πουστογαυρος έναν νταλκα έχει τον τεράστιο Ιβάν Σαββίδη, και την οικογένειά του, τους άλλους στην ΠΑΕ ούτε που τους βλέπει .
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
@gika
Το ερώτημα είναι με ποια λογική κάνουμε τη σύγκριση.
Θεωρούμε σωστό το ταιμινγκ; (όχι, αφού στην Ευρώπη αποκλειστηκαν).
Θεωρούμε ότι πρέπει να τους μοιράσουμε στις τιμές; (για τους ακριβούς Τσολακ και Εσιτι γκρινιάζουμε)
Θεωρούμε ότι έχουν ποδοσφαιρική αξία; (δεν τους είδαμε ακόμα)
Θεωρούμε ότι ταιριάζουν στο στυλ ποδοσφαίρου που παίζουν; (ούτε αυτό το είδαμε)
Βοηθά λίγο
Το ερώτημα είναι με ποια λογική κάνουμε τη σύγκριση.
Θεωρούμε σωστό το ταιμινγκ; (όχι, αφού στην Ευρώπη αποκλειστηκαν).
Θεωρούμε ότι πρέπει να τους μοιράσουμε στις τιμές; (για τους ακριβούς Τσολακ και Εσιτι γκρινιάζουμε)
Θεωρούμε ότι έχουν ποδοσφαιρική αξία; (δεν τους είδαμε ακόμα)
Θεωρούμε ότι ταιριάζουν στο στυλ ποδοσφαίρου που παίζουν; (ούτε αυτό το είδαμε)
Βοηθά λίγο
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Αυτό ακριβώς. Το βλέπουμε και στα δημοσιεύματα των ΜΜΕ τις επιρροής του, για το ΟΡΕΝ που δήθεν... "διαλύεται", το βλέπουμε και για το λιμάνι που δήθεν "θέλουν να τον διώξουν" (στο μεταξύ είναι το απόλυτο αφεντικό με 60%), το βλέπουμε με τη γενική απαξίωση που επιβάλουν προς τον Σαββίδη μέσω των υπαλλήλων τους. Χαρακτηριστικό ότι ο Μητσοτάκης ούτε που καταδέχτηκε να απαντήσει στην επιστολή του Ιβάν για τις αναδασώσεις ενώ στο ξεκίνημα του Πόρτο Καρράς (μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές επενδύσεις της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου) όχι μόνο δεν δέχτηκε να παρευρεθεί έστω και ο υπουργός Τουρισμού (για τον πρωθυπουργό ούτε λόγος) αλλά δεν καταδέχτηκαν να στείλουν έστω κι έναν Γενικό Γραμματέα ή έναν Γενικό Διευθυντή. Για τέτοια απαξίωση μιλάμε με στόχο να σπάσουν τα νεύρα του Ιβάν μήπως και πετύχουν τον σκοπό τους. Κι αυτός είναι ο λόγος που το Πόρτο Καρράς δεν έκανε ούτε μια επίσημη εκδήλωση για το νέο ξεκίνημά του, από ντροπή που δεν θα έρχονταν ούτε ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ή στέλεχος της Κυβέρνησης. Θα έρχονταν μόνο από τους "άλλους" κι εκεί την είχαν στημένη τα ΜΜΕ του συστήματος Μαρινάκη για να γράψουν τις δικές τους ιστορίες.Andrew R έγραψε: Ο πουστογαυρος έναν νταλκα έχει τον τεράστιο Ιβάν Σαββίδη, και την οικογένειά του, τους άλλους στην ΠΑΕ ούτε που τους βλέπει .
Οπότε ναι. Ο πουστογαυρος έναν νταλκα έχει τον τεράστιο Ιβάν Σαββίδη, και την οικογένειά του
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Από άποψη timing είμαστε στα ίδια χάλια. Αυτοί αποκλείστηκαν από την Αστάνα, εμείς παρα λίγο να αποκλειστούμε από την Μποέμιανς και τώρα έχουμε τα δύσκολα με Ριέκα.ABOLEYTOI έγραψε:@gika
Το ερώτημα είναι με ποια λογική κάνουμε τη σύγκριση.
Θεωρούμε σωστό το ταιμινγκ; (όχι, αφού στην Ευρώπη αποκλειστηκαν).
Θεωρούμε ότι πρέπει να τους μοιράσουμε στις τιμές; (για τους ακριβούς Τσολακ και Εσιτι γκρινιάζουμε)
Θεωρούμε ότι έχουν ποδοσφαιρική αξία; (δεν τους είδαμε ακόμα)
Θεωρούμε ότι ταιριάζουν στο στυλ ποδοσφαίρου που παίζουν; (ούτε αυτό το είδαμε)
Βοηθά λίγο
Από άποψη τιμών, προφανώς και τα νούμερα δεν τα λένε όλα. Ο Κούρτιτς που είναι παιχταράς ήρθε πιο φθηνά από τον Νινούα που δεν ακούμπησε. Επίσης ο Μάτος κόστισε λιγότερα από τον Τέιλορ και ο Λίνο λιγότερα από τον Περέιρα. Βέβαια για τους παικταράδες αυτούς πληρώνουμε/πληρώναμε γερά συμβόλαια.
Για την ποδοσφαιρική τους αξία και το στυλ ποδοσφαίρου που παίζουν, μιλάνε τα βιογραφικά τους. Ας πούμε ο Καμαρά δεν φαίνεται να είναι χειρότερος του Τσούμπα που κάποιοι εδώ μέσα ζητάνε δανεικό και ο Ιτούρμπε με πέρασμα από ομαδάρες, καμπιονάτο και τσου λου φαίνεται σίγουρα καλύτερο αριστερό εξτρέμ από τον Καντουρί, τον Μπίσεσβαρ και τον Λάμπρου. Δεν ξέρω αν θα τους βγει Καγκάβα, αλλά και όταν ήρθε ο Καγκάβα σε εμάς εγώ ενθουσιασμένος ήμουν.
Όσον αφορά τα δικά μας χάλια, χάσαμε τον Μπαμπά και δεν τον αντικαταστήσαμε με κανένα. Χάσαμε τον Ουάρντα και τον αντικαταστήσαμε με τον κομμένο Μπίσεσβαρ, χάσαμε τον Τζόλη και τη θέση του στο ρόστερ φαίνεται να παίρνει ο κομμένος Λάμπρου και - το πιο σημαντικό - χάσαμε τον Κρμέντσικ και τον αντικαταστήσαμε με τον Ολιβέιρα που θα τον έχουμε διαθέσιμο το νωρίτερο στον δεύτερο γύρο πρωταθλήματος και αφού θα έχουμε τελειώσει από την Ευρώπη. Ήδη από πέρσυ η ομάδα ήταν στο -25 και έκανε κρα για ενίσχυση, και φέτος έχουμε χάσει τους 4 καλύτερους περσινούς παίκτες μας, αν εξαιρέσεις τον Ζίφκοβιτς που κι αυτός μένει ελεύθερος σε 10 μήνες.
Όπως και να έχει, δύο είναι οι παρατηρήσεις μου σε σχέση με τον γείτονα:
1. Ο Άρης φαίνεται ενισχυμένος από πέρσυ, ενώ εμείς αποδυναμωμένοι.
2. Οι μεταγραφικές κινήσεις του Άρη για την οικονομική επιφάνεια του Καρυπίδη, είναι πολύ μεγαλύτερα μπαμ και μπουμ από τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ για την οικονομική επιφάνεια του Σαββίδη.
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Συμφωνώ με το 1 και 2 που γράφεις στο τέλος. Ειδικά για το 2 φάνηκε η αμηχανία μας όταν είδαμε χοντρό δάκτυλο από πίσω (που μπορεί και να μπήκε)
Για τα υπόλοιπα η δικιά μου σύνοψη είναι ότι περισσότερο θα αποδομουσαμε πάρα θα επικροτουσαμε τις ίδιες κινήσεις βλεπωντας τις με ΠΑΟΚτσηδικο μάτι.
Για τα υπόλοιπα η δικιά μου σύνοψη είναι ότι περισσότερο θα αποδομουσαμε πάρα θα επικροτουσαμε τις ίδιες κινήσεις βλεπωντας τις με ΠΑΟΚτσηδικο μάτι.
-
- Δημοσιεύσεις: 3204
- Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Μετοχος χωρίς καμια σοβαρή επιχειρηματική δραστηριότητα υποθηκεύει το μέλλον μιας ομάδας.
Αυτή ειναι η κατάσταση στον ο.α.ρ.η.ς. κάτι ανάλογο με του ηρακλη όταν ούτε η μάνα του παπαθανασάκη δεν ήξερε την δουλειά που κάνει ο γιός της.
ο καιρός γαρ εγγύς
Αυτή ειναι η κατάσταση στον ο.α.ρ.η.ς. κάτι ανάλογο με του ηρακλη όταν ούτε η μάνα του παπαθανασάκη δεν ήξερε την δουλειά που κάνει ο γιός της.
ο καιρός γαρ εγγύς
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Αυτό που γράφει ο Κώστας παραπάνω είναι πολύ σωστό Αλλά παντελώς αδιάφορο για εμάς! Ο αρης ενισχύετε από τον φαταουλ για να λειτουργήσει σαν ανάχωμα εναντίον μας. Τα ματς με τον Άρη σε πρωτάθλημα πλέι οφ κι ίσως σε κύπελλο είναι μια πολύ μεγάλη φθορά για εμάς αφού θα έχουμε έναν αντίπαλο που το κυριότερο έργο του είναι να μας κοντραρει πάση θυσία.. ο γαύρος θα παίζει φιλικά κι κρυφτό , κι εμείς θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τάκλιν στον λαιμό.