Ιβάν Σαββίδης V
- PaokPatraG4
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Λοιπόν όσοι ανατρέξετε στην δήλωση Σαββίδη 26/5/2021 για την απομάκρυνση Πάμπλο Γκαρσία κ πρόσληψη Λουτσεσκου θα καταλάβετε μέσα από μια λέξη κ μια φράση τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην ΠΑΕ ασχέτως με το εάν έρθουν 3-4-5 μεταγραφές 31/8....Αυτό που κυριαρχεί είναι η λέξη ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ....Κ η φράση "Δύσκολος ανηφορικός δρόμος" με ότι αυτό συνεπάγεται....Μάλλον δεν δώσαμε επαρκή σημασία σε αυτά κ στο τέλος ίσως μπούμε στην χειρότερη εσωστρέφεια την εποχή Σαββίδη...
- abc_o_ karpouzas
-
Αυτό με τον αχρείο Λαγογιάννη έχει παρατραβήξει.
Επιβάλλεται η ΠΑΕ να αντιδράσει και μάλιστα νομικά και σκληρά.
Μέχρι να πει τον Δεσπότη Παναγιώτη
Επιβάλλεται η ΠΑΕ να αντιδράσει και μάλιστα νομικά και σκληρά.
Μέχρι να πει τον Δεσπότη Παναγιώτη
Συγγνώμη φίλε, αλλά δεν υπάρχει ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ως έννοια σε καμία ποδοσφαιρική ομάδα. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, χάνουν χρήματα από αυτό, έχοντας παράπλευρα κέρδη από αυτή τους τη δραστηριότητα. Τώρα αν ο Ιβάν αρκείται σε έναν ΠΑΟΚ τριτο-τέταρτο που θα είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά, ε συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ.PaokPatraG4 έγραψε:Λοιπόν όσοι ανατρέξετε στην δήλωση Σαββίδη 26/5/2021 για την απομάκρυνση Πάμπλο Γκαρσία κ πρόσληψη Λουτσεσκου θα καταλάβετε μέσα από μια λέξη κ μια φράση τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην ΠΑΕ ασχέτως με το εάν έρθουν 3-4-5 μεταγραφές 31/8....Αυτό που κυριαρχεί είναι η λέξη ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ....Κ η φράση "Δύσκολος ανηφορικός δρόμος" με ότι αυτό συνεπάγεται....Μάλλον δεν δώσαμε επαρκή σημασία σε αυτά κ στο τέλος ίσως μπούμε στην χειρότερη εσωστρέφεια την εποχή Σαββίδη...
Χωρίς Ιβάν αποκλείαμε την Τότεναμ του Μπέιλ από την ευρώπη, και τώρα παρακαλάμε να παίξουν μπάλα συνταξιούχοι ποδοσφαιριστές για να κερδίσουμε τους ερασιτέχνες της Μποέμιαν. -18 την μία χρονιά στο πρωτάθλημα, -25 την επόμενη, και φέτος μέχρι στιγμής η ψαλίδα ανοίγει κι άλλο.
Αν αυτό είναι το πλάνο, τότε εγώ δεν μπορώ να χειροκροτάω. Δεν είναι ο γυαλός στραβός.
- ToMousiTouCrespo
Παρατημένη ομάδα, φευγατος Ρώσος, κλειστή κάνουλα, συνταξιούχοι ποδοσφαιριστές, ερασιτέχνες Ιρλανδοι, - 30 του χρόνου. Πάλι στο κιτρινόμαυρο μπήκα και δεν το κατάλαβα. Πάω για βουτιές.
Δηλαδη ο Μπεος ο βαγγελας και ο Κουγιας βαζουν λεφτα απο την τσεπη τους?gika έγραψε:Συγγνώμη φίλε, αλλά δεν υπάρχει ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ως έννοια σε καμία ποδοσφαιρική ομάδα. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, χάνουν χρήματα από αυτό, έχοντας παράπλευρα κέρδη από αυτή τους τη δραστηριότητα. Τώρα αν ο Ιβάν αρκείται σε έναν ΠΑΟΚ τριτο-τέταρτο που θα είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά, ε συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ.PaokPatraG4 έγραψε:Λοιπόν όσοι ανατρέξετε στην δήλωση Σαββίδη 26/5/2021 για την απομάκρυνση Πάμπλο Γκαρσία κ πρόσληψη Λουτσεσκου θα καταλάβετε μέσα από μια λέξη κ μια φράση τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην ΠΑΕ ασχέτως με το εάν έρθουν 3-4-5 μεταγραφές 31/8....Αυτό που κυριαρχεί είναι η λέξη ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ....Κ η φράση "Δύσκολος ανηφορικός δρόμος" με ότι αυτό συνεπάγεται....Μάλλον δεν δώσαμε επαρκή σημασία σε αυτά κ στο τέλος ίσως μπούμε στην χειρότερη εσωστρέφεια την εποχή Σαββίδη...
Χωρίς Ιβάν αποκλείαμε την Τότεναμ του Μπέιλ από την ευρώπη, και τώρα παρακαλάμε να παίξουν μπάλα συνταξιούχοι ποδοσφαιριστές για να κερδίσουμε τους ερασιτέχνες της Μποέμιαν. -18 την μία χρονιά στο πρωτάθλημα, -25 την επόμενη, και φέτος μέχρι στιγμής η ψαλίδα ανοίγει κι άλλο.
Αν αυτό είναι το πλάνο, τότε εγώ δεν μπορώ να χειροκροτάω. Δεν είναι ο γυαλός στραβός.

Ριξε μια ματια σε Μπρυζ Αντερλεχτ και γενικα σε ολες στο Βελγιο. Και στην Ελβετια, και στην Αυστρια εκτος Σαλτσμπουργκ. Ολες εχουν αυταρκεια
- navigator11
Παραληρηματική πλέον η κατάσταση. Οκ, χρίζει ενίσχυσης η ομάδα, ουδείς νομίζω πως αντιλέγει και όλοι αναμένουμε τα δέοντα μέχρι τέλη του μήνα. Από αυτό όμως μέχρι το μένος, να μην το πω μίσος, που βγαίνει προς την ομάδα, τη διοίκηση, τα πάντα όλα εδώ και βδομάδες, υπάρχει μια σεβαστή απόσταση.ToMousiTouCrespo έγραψε:Παρατημένη ομάδα, φευγατος Ρώσος, κλειστή κάνουλα, συνταξιούχοι ποδοσφαιριστές, ερασιτέχνες Ιρλανδοι, - 30 του χρόνου. Πάλι στο κιτρινόμαυρο μπήκα και δεν το κατάλαβα. Πάω για βουτιές.
Ρώσος δεν είναι ο Ιβάν. Είναι Έλληνας-Πόντιος.
Ποιος είπε για σοβαρό πρόβλημα υγείας του Προέδρου; Από πού προέκυψε αυτό το "ιατρικό ανακοινωθέν"; Στο ΑΧΕΠΑ υπάρχουν συνάδελφοι που είναι σε επαφή με την οικογένεια και δεν έχει μαθευτεί κάτι τέτοιο και οι άνθρωποι τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτά που ακούνε. Αν υπάρχουν στοιχεία να βγουν, αποδείξεις όμως, όχι διάβασα, άκουσα, ψιθυρίζεται...
Ποιος είπε για σοβαρό πρόβλημα υγείας του Προέδρου; Από πού προέκυψε αυτό το "ιατρικό ανακοινωθέν"; Στο ΑΧΕΠΑ υπάρχουν συνάδελφοι που είναι σε επαφή με την οικογένεια και δεν έχει μαθευτεί κάτι τέτοιο και οι άνθρωποι τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτά που ακούνε. Αν υπάρχουν στοιχεία να βγουν, αποδείξεις όμως, όχι διάβασα, άκουσα, ψιθυρίζεται...
βγαίνει ο Νικόλας στα ραδιόφωνα και λέει ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι και τα χαύουνε μερικοί
ΧαχαχαΑποστόληςΑ έγραψε:Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
Επιβαρυντικά στην υπόθεση Ιβάν - ΠΑΟΚ δρα και η κατάληψη της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν.
Μακράν το καλύτερο από τα 60 χιλιάδες σου
-
ο αχρείος Λαγογιάννης, στο libero, διακινεί αυτήν την "είδηση"Γερασίμου έγραψε:Ρώσος δεν είναι ο Ιβάν. Είναι Έλληνας-Πόντιος.
- bersekeros
Δεν ξέρω τι σκ@τά λέει ο Λαγογιάννης πλέον στο ράδιο.
Κάποτε πριν πολλά χρόνια, τον άκουγα συνέχεια κι αυτόν και τον αείμνηστο Νικολάου και μου άρεσε το τραγουδάκι με το άσπρο και μαύρο άλογο που είχε και έχει σαν σήμα.
Δεν αναφέρομαι καν σε Τιτάνες που άκουγα επίσης, όπως ήταν οι αείμνηστοι, Παρασίδης ή ο Ιστορικός Ηγέτης των Μακεδόνων, ο Ζοζέ.
Διαβάζω στη Forza αυτού του Σαββάτου από τον Λαγογιάννη.
Αυτά έγραφε το Σάββατο.
Δεν ξέρω τι λέει για την Υγεία του Ιβάν ή τι όνειρο είδε και του ήρθε να πει αυτά που εσείς μεταφέρετε ότι είπε (εγώ δεν τα άκουσα με τα αυτιά μου).
Μια γενική προτροπή θα ήταν γενικώς, σε κάποιους μπερδεμένους, να είναι σταθεροί στις απόψεις τους.
Να αφήσουν την ροπή προς το λαϊκισμό και να κάνουν πράξη τη Ενότητα και τη Θετική Ενέργεια.
Να μην λένε παπ@ριές για την Υγεία του Ιβάν και να μη μιλάνε για παρατημένες ομάδες.
Ας αλλάξουν Ρότα.
Κάποτε πριν πολλά χρόνια, τον άκουγα συνέχεια κι αυτόν και τον αείμνηστο Νικολάου και μου άρεσε το τραγουδάκι με το άσπρο και μαύρο άλογο που είχε και έχει σαν σήμα.
Δεν αναφέρομαι καν σε Τιτάνες που άκουγα επίσης, όπως ήταν οι αείμνηστοι, Παρασίδης ή ο Ιστορικός Ηγέτης των Μακεδόνων, ο Ζοζέ.
Διαβάζω στη Forza αυτού του Σαββάτου από τον Λαγογιάννη.
Ενωμένοι με θετική ενέργεια.
Θα έχει επιτυχία η ομάδα, αν έχει διάρκεια στην υπομονή της, αν έχει την τύχη με το μέρος της, αλλά κυρίως αν τη διακατέχει η θετική σκέψη και η θετική ενέργεια που θα προσφέρει σε αυτήν ο κόσμος της.
Στον ΠΑΟΚ ιστορικά η θετική ενέργεια του κόσμου μπορεί να μετατρέψει μια πολύ καλή ομάδα και να την κάνει κυρίαρχη απέναντι σε όλες τις άλλες, όταν θα υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη.
Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη η θετική αύρα να επιβληθεί με οποιοδήποτε τρόπο της μιζέριας, και της γκρίνιας και κυρίως της απαξίωσης.
Έχουμε την καλύτερη ομάδα, έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, τον καλύτερο προπονητή, τον καλύτερο πρόεδρο και τους καλύτερους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.
Είμαστε οι καλύτεροι σε όλα από όλους και η ενότητα και η θετική σκέψη θα κυριαρχήσει σε όποιο εμπόδιο βρεθεί μπροστά μας.
Είναι υποχρέωση του κόσμου του ΠΑΟΚ να βάλει στην άκρη τα δικά του θέλω και να αφοσιωθεί με θρησκευτική ευλάβεια και μόνο με θετικό έρεισμα να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Αυτά έγραφε το Σάββατο.
Δεν ξέρω τι λέει για την Υγεία του Ιβάν ή τι όνειρο είδε και του ήρθε να πει αυτά που εσείς μεταφέρετε ότι είπε (εγώ δεν τα άκουσα με τα αυτιά μου).
Μια γενική προτροπή θα ήταν γενικώς, σε κάποιους μπερδεμένους, να είναι σταθεροί στις απόψεις τους.
Να αφήσουν την ροπή προς το λαϊκισμό και να κάνουν πράξη τη Ενότητα και τη Θετική Ενέργεια.
Να μην λένε παπ@ριές για την Υγεία του Ιβάν και να μη μιλάνε για παρατημένες ομάδες.
Ας αλλάξουν Ρότα.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ δεν ακούω ούτε Λαγογιάννη, ούτε Κουνελοδημήτρη.
15 Αυγούστου λειτούργησε ο πατριάρχης Βαρθολομαίος στη παναγία Σουμελά στη Τραπεζούντα, μετά από 6 ή 7 χρόνια και ο Ιβάν δεν ήταν εκεί...
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει επαγγελματική υποχρέωση σε τούτη τη γη που θα κρατούσε τον Ιβάν μακριά από τέτοιο γεγονός..
Ελπίζω να είναι καλά στην υγειά του.
15 Αυγούστου λειτούργησε ο πατριάρχης Βαρθολομαίος στη παναγία Σουμελά στη Τραπεζούντα, μετά από 6 ή 7 χρόνια και ο Ιβάν δεν ήταν εκεί...
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει επαγγελματική υποχρέωση σε τούτη τη γη που θα κρατούσε τον Ιβάν μακριά από τέτοιο γεγονός..
Ελπίζω να είναι καλά στην υγειά του.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η εικόνα του Ιβάν στην τελευταία του εμφάνιση στο open, ανήμερα της γενοκτονίας των Ποντίων, με ανησύχησε..
Καμία φορά ακούς πράγματα τα οποία εύχεσαι να μην αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν είναι τίποτα άλλο, από μια προσπάθεια να ξεγελάσεις τον εαυτό σου για να μην κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα
Δεν γνωρίζω κάτι προσωπικά, μόνο φήμες που κυκλοφορούν σε καφενείακο επίπεδο (ελπίζω και το εύχομαι) αλλά η αλήθεια είναι ότι τα σημάδια δείχνουν ότι κάτι τρέχει.
Μεγάλε Ιβάν, να σε έχει ο θεός καλά και να κυριευεις για πολλά ακόμα χρονιά, τους εφιάλτες των ποκιτων..
Καμία φορά ακούς πράγματα τα οποία εύχεσαι να μην αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν είναι τίποτα άλλο, από μια προσπάθεια να ξεγελάσεις τον εαυτό σου για να μην κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα
Δεν γνωρίζω κάτι προσωπικά, μόνο φήμες που κυκλοφορούν σε καφενείακο επίπεδο (ελπίζω και το εύχομαι) αλλά η αλήθεια είναι ότι τα σημάδια δείχνουν ότι κάτι τρέχει.
Μεγάλε Ιβάν, να σε έχει ο θεός καλά και να κυριευεις για πολλά ακόμα χρονιά, τους εφιάλτες των ποκιτων..
- bersekeros
Δεν υπάρχει κανονικότητα με τον κορονοϊό.
Άλλο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και άλλο η υγεία.
Πεθαίνουν και εμβολιασμένοι ξέρετε από κορονογιό, δεν είναι 100% το εμβόλιο.
Εγώ όλα αυτά (φήμες) για την Υγεία του Σαββίδη που διακινούνται, τα θεωρώ εκ προοιμίου κακοπροαίρετα.
Άλλο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και άλλο η υγεία.
Πεθαίνουν και εμβολιασμένοι ξέρετε από κορονογιό, δεν είναι 100% το εμβόλιο.
Εγώ όλα αυτά (φήμες) για την Υγεία του Σαββίδη που διακινούνται, τα θεωρώ εκ προοιμίου κακοπροαίρετα.