Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τι έγινε ρε παιδιά; Για ένα καφέ πετάχτηκα ένα διωρακι και το κάνατε καλοκαιρινό...
Εξαντλείται βλέπω η υπομονή...
Δείτε την θετική πλευρά. Έμειναν μόνο 13 μέρες. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Εξαντλείται βλέπω η υπομονή...
Δείτε την θετική πλευρά. Έμειναν μόνο 13 μέρες. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η μεταγραφική ξηρασία, φέρνει την γκρίνια.
Ελπιζω μετα το "κλείνει ο τάδε" να αντιστραφεί το κλίμα
Ελπιζω μετα το "κλείνει ο τάδε" να αντιστραφεί το κλίμα
Κάναμε προετοιμασία με 30 παίκτες, θέλουμε ιδανικά να έχουμε 25 και αντί να φύγουν 5 περιμένουμε να έρθουν 5.
Όχιlaska4 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/salem-al-dawsari/profil/spieler/195332
για δευτερο εξτρεμ μετα τον κλαεσον αυτη ειναι καλη επιλογη ..τον ξερει και ο λουτσε
Αλλά, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι
Ναι, μια και την ποιότητα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας την μετραμε καθαρά στους πόσους παιχτες έχει η εκάστοτε ομαδα.ABOLEYTOI έγραψε:Κάναμε προετοιμασία με 30 παίκτες, θέλουμε ιδανικά να έχουμε 25 και αντί να φύγουν 5 περιμένουμε να έρθουν 5.
Αμα μαζευτούμε δηλαδή 30 παλικαρια από μέσα εδώ όχι μόνο φτιάχνουμε ομάδα πρωταθλητισμου Σούπερ Λιγκ αλλά θα πρέπει να "διώξουμε" και 5 γιατί θα έχουμε μεγάλο ροστερ.
Επαλαμβανω, όσο κουραστικοί είναι οι "μιρλα όλη μέρα" το ίδιο κουραστικοί είστε και οι "όλα είναι τέλεια και δεν τρέχει τίποτα".
Η ομάδα θελει ενίσχυση, δεδομένα. Ουτε μα, ούτε μου. Ποιοτική και σε κάποιες περιπτώσεις και αριθμητική.
Ας συμφωνήσουμε σε αυτό και ας κάνουμε υπομονή να κρίνουμε τα πεπραγμένα στο τέλος της μεταγραφικης.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είσαι θεούληςabc_o_ karpouzas έγραψε:φιλε Γκουερινο
εχει δικαιο ο φιλος....
ο θανασης ξερει καλυτερα....οπως και εγω.....
προχθες εβρασα μια μπαλα και πηρα μυρωδια... και συμφωνω με το φορουμ... θελουμε τερμα ,αριστερο και δεξι μπακ ,ενα σεντερ μπακ...αριστεροποδαρο αλλα να μπορει να παιζει και με το δεξι...τον τσιμιροτ που εαν δεν ερθει θελουμε εναν ..ταχυ με δυναμη...και οχι ταχυδυναμικο γιατι αλλο ο αβγουλοματης και αλλο ο ανοιχτοματης....θελουμε εναν εξτρεμ γιατι εχουμε μονο τον ζιβκοβιτς στα φτερα και δεν μπορει να τα κουμανταρει και τα δυο, ενα δεκαρι γιατι ο αφανας δεν μπορει πανω απο 20 λεπτα και ο ιαπωνας ειναι βετερανος, θελουμε εναν να παρει την θεση του τζολη και τωρα που τραυματιστηκε ο νελσονας θελουμε και εκει εναν φορ ...και οταν λεμε φορ εννοουμε φορ..απο πριγιο και πανω ....γιατι ο σβι πρεπει να πουληθει επιδη μετα απο τοσα χρονια και τα γκολ που εκανε και αλλα τοσα που εχασε ακομη δεν μας εχει πεισει, να πουληθει τωρα που παιζει και στην εθνικη της χωρας του .ενω ανετα θελουμε τον ακπομ ....ετσι ...τον θελουμε και δεν ρωταμε κανεναν
επισης πρεπει να ερθει ο ιταλος για να μην ...υποστουμε ηττα επικοινωνιακη...
να ερθει τδ αλλα πριν πρεπει να ερθει αδ να φυγει ο κυρ κυρ και το γκαγκατσοπαιδο ο δουκας να παει παλι στο γαυροσαιτ ...
και πρεπει ...επιτελους...αυτος που κανει τον ιδιοκητη να αφησει τα μπανια στο πορτο καρρας και να ερθει εδω να μας πει καθαρα το πλανο... θα συνεχιζει να πλερουα ή η υπομονη μας τελειωνει
κατσε να μετρησω 1...2...3...9...
9 παικτες θελουμε μεχρι 31 αυγουστου....εκει στην παε εχουν χασει την μπαλα....
και ο λουτσεσκου τι κωλυμα ειναι αυτο που εχει με τους 30φευγα ...οι μικροι ποτε θα παιξουν
ποτε θα παιξουν με αυτους τους μεγαλους και τους 9 ...που μετρησα ....που θα ερθουν...
και ο εσιτι πρεπει να φυγει ....
και ολα αυτα φιλε ...νετο... τα ειδα με τα την μια μπαλα που εβρασα...
παω να βρασω αλλη μια....
δεν ξερω ειμαι ον ή οφ θεματος....
- Dark Knight
Rain, δώσει μία ηλιαχτίδα φωτός, ένα ψίγμα ελπίδας, μία υποψία inside info, δώσε κάτι, οτιδήποτε! 

Πάντως την 3αδα Κλαεσον-Τζοβινκο-Μπαμπα αξίζει να την περιμένεις μέχρι τέλους. Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν ευδοκιμήσουν αυτές οι 3 περιπτώσεις.
Παιδιά απ' την αρχή του θέρους ήμουν αισιόδοξος
Μετά έμαθα τους στόχους μας (τα έχουμε πει δέκα φορές μη τα ξαναλέμε) και παρέμεινα αισιόδοξος, ίσως και πιο πολύ
Και τώρα που οι μεταγραφικοί στόχοι άλλαξαν για Χ λογους, νομίζω ότι είναι ακόμα καλύτεροι από πριν
Υπάρχει όμως ένα τεράστιο ΑΛΛΑ:
Και ο Αύγουστος τελειώνει. Θα γίνουν οι μεταγραφές; Θα προλάβουμε;
Κι αν ακόμα προλάβουμε, είναι υγιές και λογικό για μια ομάδα να κάνει μια ζωή μεταγραφές τελευταία στιγμή; Πάλι πόσο καιρό να μπουν στο κλίμα θα θέλουν.
Οπότε σε μεγάλο βαθμό είναι πολύ σωστή η κριτική ακόμα και η γκρίνια
Ας ελπίσουμε να δικαιωθούν σε όσα κάνουν στην ομάδα. Υπεύθυνοι των επιλογών τους
Μετά έμαθα τους στόχους μας (τα έχουμε πει δέκα φορές μη τα ξαναλέμε) και παρέμεινα αισιόδοξος, ίσως και πιο πολύ
Και τώρα που οι μεταγραφικοί στόχοι άλλαξαν για Χ λογους, νομίζω ότι είναι ακόμα καλύτεροι από πριν
Υπάρχει όμως ένα τεράστιο ΑΛΛΑ:
Και ο Αύγουστος τελειώνει. Θα γίνουν οι μεταγραφές; Θα προλάβουμε;
Κι αν ακόμα προλάβουμε, είναι υγιές και λογικό για μια ομάδα να κάνει μια ζωή μεταγραφές τελευταία στιγμή; Πάλι πόσο καιρό να μπουν στο κλίμα θα θέλουν.
Οπότε σε μεγάλο βαθμό είναι πολύ σωστή η κριτική ακόμα και η γκρίνια
Ας ελπίσουμε να δικαιωθούν σε όσα κάνουν στην ομάδα. Υπεύθυνοι των επιλογών τους
"Και τώρα που οι μεταγραφικοί στόχοι άλλαξαν για Χ λογους, νομίζω ότι είναι ακόμα καλύτεροι από πριν"
Το θέμα είναι πάμε μόνο για τα μεγάλα ψάρια κ αν δεν τα πιάσουμε θα πάμε σε όχι άριστες, αλλά τουλάχιστον βελτιωτικες αλλαγές ή θα μείνουμε με τα κενά;
Το θέμα είναι πάμε μόνο για τα μεγάλα ψάρια κ αν δεν τα πιάσουμε θα πάμε σε όχι άριστες, αλλά τουλάχιστον βελτιωτικες αλλαγές ή θα μείνουμε με τα κενά;
Ειλικρινά, δεν ξέρω ούτε γιατί αργουν, ούτε τι θα κάνουν εν τέλει
επιτέλους έχει ευθύνη και η ομάδα να επικοινωνήσει με τον κόσμο της
Το σημαντικό είναι να έρθουν παίχτες ποιοτικοί.
Όχι άλλοι Εσιτιδες,Ροντριγκοι και Γιαπωνεζοι πρώην αστέρες του αθλήματος.
Η αναβολή μας κέρδισε χρόνο.
Πάω στο τοπικ του αγώνα της Πέμπτης να δω τι λένε τα σημάδια του kat.
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!rainmaker έγραψε:Ειλικρινά, δεν ξέρω ούτε γιατί αργουν, ούτε τι θα κάνουν εν τέλει
Πιστεύω πως υπάρχει ένα πλάνο, πιστεύω πως κοιτάμε καλούς παίκτες, αλλά δεν γίνεται να υπάρχει όλη αυτή η γκρινια στα πέριξ του ΠΑΟΚ και να μην βγαίνει ένα άτομο να μιλήσει, να ηρεμήσει τον κόσμο. Επηρεάζεται το αγωνιστικό και φθείρεται ο Ιβάν.
Επειδή το έγραψαν και άλλοι η αναβολή γιατί μας κερδίζει χρόνο; Δεν αλλάζει η μεταγραφική περίοδος. Το θέμα είναι να προλάβουμε να πάρουμε,όχι το αν θα μπουν 10-15 νωρίτερα η αργότερα.obanebane έγραψε:Το σημαντικό είναι να έρθουν παίχτες ποιοτικοί.