Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Στο σίριαλ "Λάμψη" με Ιταλική εσανς, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το μυρμήγκι ελευθερώνεται οριστικώς και αμετάκλητως με τα λεφτά που αυτός ήθελε...Σχετικό άρθρο στο paok24
Για κάποιο λόγο θεωρώ ότι αυτός είναι ο μόνος σίγουρος από όσους έχουν ακουστεί ως ωρας ..
Για κάποιο λόγο θεωρώ ότι αυτός είναι ο μόνος σίγουρος από όσους έχουν ακουστεί ως ωρας ..
Κι εγώ είμαι πλέον της άποψης πως ότι ήταν να ειπωθεί και να αναλυθεί έχει ήδη ειπωθεί και αναλυθεί.
Η ομάδα έχει πάρει μια απόφαση να πάει το θέμα των μεταγραφών μέχρι την τελευταία στιγμή. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε.
Ας περιμένουμε να δούμε λοιπόν, 1/9 θα έχουμε την πλήρη εικόνα και θα μπορούμε να μιλάμε πλέον επι των πεπραγμένων ή μη.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα έχει πάρει μια απόφαση να πάει το θέμα των μεταγραφών μέχρι την τελευταία στιγμή. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε.
Ας περιμένουμε να δούμε λοιπόν, 1/9 θα έχουμε την πλήρη εικόνα και θα μπορούμε να μιλάμε πλέον επι των πεπραγμένων ή μη.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξερεις τι πεσιματα τρωω ως δηθεν γκρινιαρης απαισιοδοξος μιζερος και αλλα ποσα ωραια.joshua έγραψε:Να πω οτι εχει αδικο ψεμματα θα πω αλλα ο εκνευρισμος ειναι μεγαλος και ειναι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ μεγαλος και ειδικα για εμας που μονη επαφη με τον ΠΑΟΚ ειναι το φορουμ μοιραια γινεται τοπος εκτονωσης συναισθηματων. Δεν μπορει να μην σκεφτεται καποιος αυτα που εχουν γραψει παιδια του φορουμ που εχουν κερδισει σεβασμο.Μιλησαν για προχωρημενες επαφες και συμφωνιες ενα μηνα πριν,τοσο για τον Ρεμποτσο,για τον Τζιοβινκο,για τον Κλαεσον,πληροφοριες που δεν εβγαλαν απο το κεφαλι τους.Καποιος παγωνει τις κινησεις,το πως και το γιατι δεν θα το μαθουμε ποτε.
Εχεις απολυτο δικιο! Αλλα αυτη τη στιγμη τζάμπα τρωμε την ψυχη μας.
Εχουμε ενα σετ αγωνων παρα πολυ σημαντικο και αλλες 14 μερες για να μας αποδειξει η διοικηση οτι δουλευει και οτι ξερει την δουλεια ή οτι μας δουλευει ψιλο γαζι.
Δεν συμφωνω οτι δεν θα μαθουμε τι και πως. Τελειωσαν τα ψεματα. Αν στις 31 Αυγουστου δεν ειμαστε ομιλους ή δεν εχουμε ενισχυθει, δεν θα αρκει καμια ατακα "ξερουν τι κανουν" και "δειξτε εμπιστοσυνη στην ΠΑΕ" για να δικαιολογησει τον τραγελαφο. Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη... φτασαμε στην τριτη και φαρμακερη. Ή θα γινουν αυτα π πρεπει ή θα καταρρεύσει το παραμυθι δια παντος.
Υπομονη λοιπον για 2 αγωνες και 14 μερουλες! Και φυσικα προσευχές να βγουμε μαλακες και να πεφτουμε τραγικα εξω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν μεινει ελευθερος τοτε υπογραφει σε εμας ή λογω αλλαγης απαιτησεων του ειναι δυσκολο;;;nunies4 έγραψε:Στο σίριαλ "Λάμψη" με Ιταλική εσανς, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το μυρμήγκι ελευθερώνεται οριστικώς και αμετάκλητως με τα λεφτά που αυτός ήθελε...Σχετικό άρθρο στο paok24
εχω χαθει στο συγκεκριμενο θεμα μπορει καποιος να διαφωτισει ;;
joshua έγραψε:Ξαναλεω πως καποιοι εχετε διαγραψει απο τη μνημη σας τα τελευταια 2 χρονια και τις μεταγραφικες περιοδους αυτων οταν μιλατε για τον τροπο του Ιβαν,επιλεγοντας να θυμαστε μονο αυτη που κατεληξε στην αποκτηση Ζαμπρανο,Βιερινια,Μαουριτσιο.
Με Μαρινάκη πρωθυπουργό, ίσως καλά έκανε, όπως φάνηκε, μάλλον κάτι ήξεραν. Θα το έπαιρναν με κάθε τρόπο, όπως αποδείχτηκε
https://www.transfermarkt.com/salem-al- ... ler/195332
για δευτερο εξτρεμ μετα τον κλαεσον αυτη ειναι καλη επιλογη ..τον ξερει και ο λουτσε
για δευτερο εξτρεμ μετα τον κλαεσον αυτη ειναι καλη επιλογη ..τον ξερει και ο λουτσε
Αυτό που έχουν μεταφέρει κάποιοι συνοπαδοι εδώ που έχουν πληροφόρηση από τα ενδότερα είναι ότι έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις του και ότι τόσο ψηλά δεν ακολουθούμε.laska4 έγραψε:αν μεινει ελευθερος τοτε υπογραφει σε εμας ή λογω αλλαγης απαιτησεων του ειναι δυσκολο;;;nunies4 έγραψε:Στο σίριαλ "Λάμψη" με Ιταλική εσανς, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το μυρμήγκι ελευθερώνεται οριστικώς και αμετάκλητως με τα λεφτά που αυτός ήθελε...Σχετικό άρθρο στο paok24
Εγώ θα ποντάρω στην σχέση με τον Λουτσεσκου και ότι μαλον θα φύγει με τα λεφτά που θέλει οπότε θα ρίξει τις απαιτήσεις του από εμάς.
Η ευόδωση του σεναρίου της αποκτησής τους θα ήταν ίσως το καλύτερο δυνατό στον παρόντα χρόνο.Magpies4 έγραψε:Μόνο εμένα μου φαίνεται πως η καθυστέρηση στις μεταγραφές είναι λόγω του ότι είμαστε έτοιμοι να τα χώσουμε χοντρά για:
1. Τζιοβίνκο
2. Μπάμπα
3. Κλάεσσον
Και το λέω γιατί δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα να πάρουμε τίποτα φτηνούς και τυχάρπαστους στις συγκεκριμένες θέσεις. Ὀταν όμως κυνηγάς κάτι πιό ακριβό, περιμένεις να πέσει η τιμή όσο το δυνατόν πιό κάτω. Περιμένεις έως το τέλος και μετά χτυπάς. Μακάρι να υπάρχουν και άλλοι υποψηφιοι (Τέρμα, χαφ, φόρ), αλλά πιστεύω οτι για 3 πηγαίνουμε.
Στην περίπτωση του εξτρέμ ίσως είναι και ο μοναδικό υλοποιήσιμο σενάριο, για να αποκτηθεί έτοιμος - καλός ποδοσφαιριστής με προοπτική τριετίας. Αν δεν κάτσει, με μια ματιά στην πιάτσα των εξτρέμ καταλαβαίνεις ότι, για κάτι καλό (ακόμα και για μεσαίο ράφι) οι τιμές αγοράς για απόκτηση είναι στο θεό.
Οπως ανεφερε και φιλος ειχε ανεβάσει τις απαιτήσεις σε σημειο που δεν ακολουθουσαμε. Ομως έβγαινε η αίσθηση οτι δεν πήρε τα λεφτά που ηθελε απο τους άραβες και ηθελε να καλύψουμε τη διαφορα. Τωρα αν παρει αυτα που υπολόγιζε λογικα έρχεται.nunies4 έγραψε:Αυτό που έχουν μεταφέρει κάποιοι συνοπαδοι εδώ που έχουν πληροφόρηση από τα ενδότερα είναι ότι έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις του και ότι τόσο ψηλά δεν ακολουθούμε.laska4 έγραψε:αν μεινει ελευθερος τοτε υπογραφει σε εμας ή λογω αλλαγης απαιτησεων του ειναι δυσκολο;;;nunies4 έγραψε:Στο σίριαλ "Λάμψη" με Ιταλική εσανς, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το μυρμήγκι ελευθερώνεται οριστικώς και αμετάκλητως με τα λεφτά που αυτός ήθελε...Σχετικό άρθρο στο paok24
Εγώ θα ποντάρω στην σχέση με τον Λουτσεσκου και ότι μαλον θα φύγει με τα λεφτά που θέλει οπότε θα ρίξει τις απαιτήσεις του από εμάς.
Ολα αυτα ομως ειναι ικασιες και ψιλουποθέσεις. Δεν νομιζω να ξερει κανεις μας τετοιες λεπτομέρειες στη διαπραγματευση
η ΠΑΕ εχει ριξει μια ζαρια, απο επιλογη κατα την αποψη μου,να μπει ομιλους με τους παικτες που εχει και ταυτοχρονα να φερει παικτες απτο πανω ραφι σε οσο το δυνατον καλυτερο κοστολογιο μπορει.
Αν μπουμε ομιλους,το ρισκο κρινεται επιτυχες,αν οχι τοτε δεν θα δικαιωθουν.
Επισης θεωρω η ΠΑΕ πονταρει πολυ οτι ο Λουτσεσκου με το υπαρχον συνολο ειναι ικανος ως προπονητης να μας βαλει ομιλους,δηλαδη οτι δεν θα χρειαζοταν τους πρωτοκλασατους παικτες νωρις... Ολα θα φανουν απτην προκριση η μη κοντρα στην Ριεκα
Αν μπουμε ομιλους,το ρισκο κρινεται επιτυχες,αν οχι τοτε δεν θα δικαιωθουν.
Επισης θεωρω η ΠΑΕ πονταρει πολυ οτι ο Λουτσεσκου με το υπαρχον συνολο ειναι ικανος ως προπονητης να μας βαλει ομιλους,δηλαδη οτι δεν θα χρειαζοταν τους πρωτοκλασατους παικτες νωρις... Ολα θα φανουν απτην προκριση η μη κοντρα στην Ριεκα
Βρε παιδιά τόσα χρόνια ακόμα δεν έχουμε μάθει το "χούι" μας; Αν δεν δούμε που θα φτάσουμε Ευρώπη ΔΕΝ κάνουμε μεταγραφές. Έτσι και τώρα. Βέβαια αν δεν περάσουμε την Ριέκα εκεί δεν ξέρω τι θα γίνει... Ή ίσως ξέρω; Από παλαιότερες χρονιές αν δεν περάσουμε θα έρθουν ΠΑΛΙ παίκτες. Οπότε μην αγχώνεστε, νεότερα μετά τα ματς της Ριεκας.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τρί 17 Αύγ 2021, 14:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
συμφωνω πως οτι ειχαμε να πουμε το ειπαμε αλλα επειδη πλεον ειμαστε στις 17 αυγουστου αυτο το περι "τελευταιας στιγμης" που αποφασησαν στην ΠΑΕ να περιμενουν και καλα δεν θεωρω οτι ειναι αληθεια...μου φενεται πλεον σχεδον δεδομενο οτι δεν θα γινουν ολες οι κινησεις που επρεπε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Τρί 17 Αύγ 2021, 11:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ο Psyxras παντως, όση αξιοπιστία κι αν μπορει να εχει φυσικα,ξεκινησε κανονικα το κραξιμο...