Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Parolos έγραψε:Εγώ που έχω δουλέψει στον ΟΤΕ όταν ήμουν φοιτητής μήπως πληρώ τις προϋποθέσεις της ΠΑΕ για τη θέση?
:D

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φερε τον Κλαεσον με 900χιλ και θα παρεις 100χιλιαρικα προμηθεια
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Γκουερινο έγραψε:Ναι που ακριβως διαφωνεις joshua στο οτι τα κυνηγανε ολα αυτα?
Αυταρκεια σημαινει να παιρνεις παικτες που θα τους χρησιμοποιεις και δεν θα ειναι πεταμενα εκατομμυρια. Για αυτο και αργουν να επιλεξουν για να μη καταληξουμε παλι τα λεφτα του Τζολη οπως του Γιαννουλη να πεταχτουν σε Εσιτι Τσολακ
Τιτλοι. Ο Λουτσεσκου ειπε πολλες φορες οτι θα παρουμε πρωταθλημα. Το αν διαφωνω εγω η εσυ με τον τροπο που θελει να το παρει δεν ειναι δικο του προβλημα
Ευρωπαικη ελιτ το ειχαμε παρεξηγησει ολοι προφανως αλλα το ξεκαθαρισε ο Λουτσεσκου πριν λιγες μερες. Για να μπεις στην ευρωπαικη ελιτ ειπε πρεπει να αυξησεις τους εγχωριους τιτλους σου. Δυστυχως δεν εννοουσε ευρωπαικες πορειες που ειχαμε καταλαβει ολοι αλλα πρωταθληματα στη σουπερ λιγκ
Ο ΤΔ σε κατεστρεψε μια χαρα ειμαστε με Λουτσεσκου Γκοντσαρεβα
Είναι εντελώς αυθαίρετη η ερμηνεία που δίνεις για ευρωπαϊκή ελίτ. Δεν προκύπτει από
πουθενά ότι καταξιώνεσαι ευρωπαϊκά κερδίζοντας εγχώριους τίτλους. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν πολύ σαφείς κι παλιότερα όταν μιλούσε για είσοδο στην πρώτη εικοσάδα του ευρωπαϊκού ranking. Επίσης δεν προκύπτει από πουθενά αυτός ο ντροπιαστικος νεολογισμός που εχει επικρατήσει στο φόρουμ περί ψευτοδιλληματος Ευρώπη ή Ελλάδα. Φτιάχνοντας μια ΚΑΛΗ ομάδα προσπαθείς να βελτιωνεσαι συνεχώς. Δεν είναι δυνατόν να έχω φτιάξει με διοίκηση πρωτοδικείου ομάδα που κέρδιζε την Φενέρ κι αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα εναντίον της πιο βρωμερης παράγκας, κι με δισεκατομμύριουχο πρόεδρο να εμφανίζονται όλες οι δικαιολογίες του κόσμου!
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Συγνώμη ρε παιδιά, τι θα γίνει με τις ειρωνίες προς άλλα μέλλη του φόρουμ; Όσο κουράζεστε εσείς από την επαναλαμβανόμενη όπως λέτε μίρλα συνοπαδών, άλλο τόσο κουράζουν οι επαναλαμβανόμενες ειρωνικές νουθεσίες σας! Κάντε ignore σε όσους δεν θέλετε να διαβάζετε, τι να πω! Κάποιοι από εμάς που έχουμε ως μοναδικό μέσω ενημέρωσης το paokmania και αυτό το forum, περιμένουμε να ακούσουμε κάτι για μεταγραφές καθώς και τις πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις ορισμένων μελών πάνω σε παίκτες που ακούγονται για την ομάδα μας. Που και που θα γράψουμε και καμία φράση γκρίνιας για πράγματα που δεν μας αρέσουν ή απλά για να πούμε κάποιο αστείο, αλλά μέχρι εκεί! Θα μου επίτε, γιατί δεν κάνεις και εσύ ignore σε αυτούς που ειρωνεύονται; Πολύ απλά, γιατί εγώ προσωπικά θέλω να ακούω όλες τις απόψεις. Αυτό που με ενοχλεί είναι οι επιθέσεις μεταξύ μελών απ' όπου και αν προέρχονται. Ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να ηρεμήσουμε ως προς αυτό το κομμάτι. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Λοιπόν μαζέψτε λίγο τις αναλύσεις που βλέπουμε 100 φορές μέσα στη μέρα.

ΦΤΆΝΕΙ!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Σουριναμέζος έγραψε:Καλοκαίρι 2016

Ανακοινώνονται:

6 Ιουνίου - Λέο Μάτος (30 ετών)
6 Ιουνίου - Εβγέν Σάκχοφ (25 ετών)
14 Ιουνίου - Τζάλμα Κάμπος (29 ετών)
30 Ιουνίου - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (28 ετών)
1 Ιουλίου - Χοσέ Άνχελ Κρέσπο (29 ετών)
7 Ιουλίου - Ζέλικο Μπρκιτς (30 ετών)
11 Ιουλίου - Χοσέ Κάνιας (29 ετών)
31 Αυγούστου - Μάμε Τιάμ (24 ετών)

Δηλαδή μέχρι τις 15 Ιουλίου έρχονται 7 παίκτες, όλοι σε peak age (25-30) ούτε ταλέντα ούτε γερασμένοι. Παίκτες που δεν είναι μεν τα μεγάλα ονόματα (τα καλύτερα χρόνια της καρίερας τους στον ΠΑΟΚ τα έκαναν) αλλά ούτε και επιλογές από το πανέρι είναι όλοι τους έχουν τουλάχιστον τίμιο βιογραφικό. Από αυτούς προέκυψαν 6 παίκτες που αποτέλεσαν βασικά γρανάζια του κορμού που έφερε κύπελλο από την πρώτη χρονιά και 2 νταμπλ τις 2 επόμενες. Οι δύο επόμενες μεταγραφικές σεζόν (γενάρης και καλοκαίρι του 2017) χρησιμοποιήθηκαν για να έρθουν τα κομμάτια που έλειπαν στον κορμό που ήδη είχε διαμορφωθεί (Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Μαουρίτσιο, Βιειρίνια, Ελ Καντουρί, Πασχαλάκης).

Παίκτες με τέτοιο προφίλ δεν μπορούμε να βρούμε ξανά? Πρέπει να στοχεύουμε μόνο σε ταλέντα που ίσως βγούνε και έμπειρους μπαρουτοκαπνισμένους με 1-2 σεζόν να απομένουν πριν κρεμάσουν τα παππούτσια τους? Εκείνη την περίοδο και παικταράδες ήρθαν, και σε καλές ηλικίες ήταν, και νωρίς έκλεισαν, και τρελά συμβόλαια δεν πήραν (τα πρώτα συμβόλαια που υπέγραψαν μια χαρά λογικά ήταν, στις ανανεώσεις πήραν φουσκωμένα συμβόλαια)
Εξαιρετική τοποθετηση!! Υποδειγματικό ερώτημα! Φυσικά μην περιμένεις απάντηση φίλε σουριναμεζε.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Δανειζομαι μερος ενός ποστ απο αλλο τοπικ (οχι για αντιπαραθεση αλλα) για να εκφρασω μια φοβια μου.
Ο Τσολακ δείχνει πως ακόμα και οι κομμένοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Ελπίζω λόγω αυτού να μπορέσουμε να ξεφορτωθούμε και παίκτες όπως ο Εσιτι.
Υπαρχουν τοσοι και τοσοι καλοι παιχτες λενε
που δεν ερχονται επειδη το πρωταθλημα μας
ειναι παρα πολυ χαμηλου επιπεδου.

Αν αρχισουν και το σκεφτονται
κι αλλοι τοσοι της προκοπης
επειδη θα φοβουνται μην τους κοψουμε
λογω του οτι δεν μας κανουν
και ειναι με την βαλιτσα στο χερι.

Τοτε δεν θα καλυπτουμε
πλεον τα κενα μας ουτε
στις 31 Αυγουστου εστω περνώντας
σε ευρωπαϊκούς ομίλους καθε χρονο.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Στα πλαίσια του reunion θα το έψηνα αν μαζί με Πρίγιο φέρναμε Λίνο αριστερά και Μάτος δεξιά... :D :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Δεν ξέρω αλλα αν καταλαβα καλα κάποιους εδω μέσα τους χαλάει η επιστροφή του Κοτσίδα αλλα γουσταρουν επιστροφή Τσουμπα;

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

8η φορά που γράφεις να μην περιμένουμε απαντήσεις, ενώ αυτές έχουν δοθεί.
Στο ignore μας έχεις ρε Andrew; :D

Και προφανώς δίνονται απαντήσεις, στα πλαίσια του υγιή διαλόγου και τις ανταλλαγής απόψεων. Παρουσιάζεται η άλλη πλευρά, και όποιος θέλει, πιστεύει αυτά που πιστεύει. Αλλά είναι άσχημο να μην αναγνωρίζεις τουλάχιστον πως υπάρχει άλλη οπτική.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

montekristo έγραψε:Δανειζομαι μερος ενός ποστ απο αλλο τοπικ (οχι για αντιπαραθεση αλλα) για να εκφρασω μια φοβια μου.
Ο Τσολακ δείχνει πως ακόμα και οι κομμένοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Ελπίζω λόγω αυτού να μπορέσουμε να ξεφορτωθούμε και παίκτες όπως ο Εσιτι.
Υπαρχουν τοσοι και τοσοι καλοι παιχτες λενε
που δεν ερχονται επειδη το πρωταθλημα μας
ειναι παρα πολυ χαμηλου επιπεδου.

Αν αρχισουν και το σκεφτονται
κι αλλοι τοσοι της προκοπης
επειδη θα φοβουνται μην τους κοψουμε
λογω του οτι δεν μας κανουν
και ειναι με την βαλιτσα στο χερι.

Τοτε δεν θα καλυπτουμε
πλεον τα κενα μας ουτε
στις 31 Αυγουστου εστω περνώντας
σε ευρωπαϊκούς ομίλους καθε χρονο.
Ο φόβος του να μην πιάσει ένας παίκτης, είναι υπαρκτός και για την ομάδα και για τον παίκτη.
Αλλά δεν πας με αυτό το mindset σε μια ομάδα. Πας με προσδοκίες να καθιερωθείς.

Αν κάποιος σκεφτεται "αν πάω στον ΠΑΟΚ θα με κόψουν", τότε δεν πρέπει να έρθει.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Andrew R έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Ναι που ακριβως διαφωνεις joshua στο οτι τα κυνηγανε ολα αυτα?
Αυταρκεια σημαινει να παιρνεις παικτες που θα τους χρησιμοποιεις και δεν θα ειναι πεταμενα εκατομμυρια. Για αυτο και αργουν να επιλεξουν για να μη καταληξουμε παλι τα λεφτα του Τζολη οπως του Γιαννουλη να πεταχτουν σε Εσιτι Τσολακ
Τιτλοι. Ο Λουτσεσκου ειπε πολλες φορες οτι θα παρουμε πρωταθλημα. Το αν διαφωνω εγω η εσυ με τον τροπο που θελει να το παρει δεν ειναι δικο του προβλημα
Ευρωπαικη ελιτ το ειχαμε παρεξηγησει ολοι προφανως αλλα το ξεκαθαρισε ο Λουτσεσκου πριν λιγες μερες. Για να μπεις στην ευρωπαικη ελιτ ειπε πρεπει να αυξησεις τους εγχωριους τιτλους σου. Δυστυχως δεν εννοουσε ευρωπαικες πορειες που ειχαμε καταλαβει ολοι αλλα πρωταθληματα στη σουπερ λιγκ
Ο ΤΔ σε κατεστρεψε μια χαρα ειμαστε με Λουτσεσκου Γκοντσαρεβα
Είναι εντελώς αυθαίρετη η ερμηνεία που δίνεις για ευρωπαϊκή ελίτ. Δεν προκύπτει από
πουθενά ότι καταξιώνεσαι ευρωπαϊκά κερδίζοντας εγχώριους τίτλους. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν πολύ σαφείς κι παλιότερα όταν μιλούσε για είσοδο στην πρώτη εικοσάδα του ευρωπαϊκού ranking. Επίσης δεν προκύπτει από πουθενά αυτός ο ντροπιαστικος νεολογισμός που εχει επικρατήσει στο φόρουμ περί ψευτοδιλληματος Ευρώπη ή Ελλάδα. Φτιάχνοντας μια ΚΑΛΗ ομάδα προσπαθείς να βελτιωνεσαι συνεχώς. Δεν είναι δυνατόν να έχω φτιάξει με διοίκηση πρωτοδικείου ομάδα που κέρδιζε την Φενέρ κι αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα εναντίον της πιο βρωμερης παράγκας, κι με δισεκατομμύριουχο πρόεδρο να εμφανίζονται όλες οι δικαιολογίες του κόσμου!
Αν διαβαζες καλυτερα το ποστ η αν ακουγες εστω τις συνεντευξεις του προπονητη θα ηξερες οτι δεν ειναι ερμηνεια δικη μου αλλα δηλωση του προπονητη. Δεν κανω σχεδον ποτε ερμηνειες, παραθετω γεγονοτα.
Ναι κερδισες την Φνερ και? Και την Αρσεναλ και την τοτεναμ κερδισες με Μπαλαφα Κλαους και Σαλπι που τωρα τους κραζεις
Αυτη την στιγμη εχουμε καλυτερους αλλα δεν σας κανουν και θελετε αλλους. Σαν να σου δινουν γαριδες και να λες οχι θελω αστακο
Εχω δει δεκα προκριματικα παιχνιδια φετος με διαφορες ομαδες και αποδοση σαν του "τελειωμενου" Μπισεσβαρ δεν ειδα σε κανεναν αλλο παικτη. Αλλα για μας τους νεοπλουτους δεν κανει

Ηρεμηστε και θα τελειωσουν κι οι μεταγραφες οταν πρεπει. 3-4 παικτες θελουμε ακομα.
Οταν τελειωσουν οι μεταγραφες θα ειναι ολοι εδω. ειτε γκρινιαζετε ειτε κωλοτουμπες κανετε οταν θελει ο Λουτσεσκου θα ερθουν οι παικτες κι οχι οταν θελουμε εμεις
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

thanos-xanthi έγραψε:εστω οτι δινουμε Εσιτι δανεικο, οτι βρισκεται μια ομαδα και τον ξεφορτωνομαστε
και εστω οτι ερχεται και προταση για Αουγκουστο
απο κει και περα, ακομα και αν ανανεωσει ο Τσιγγαρας, παλι ειναι ερωτημα το τι ειδους χαφ θελει ο Λουτσεσκου
ενα 6-8ρι? αμυντικογενες δηλαδη αλλα πιο γρηγορο απο Ειτι?
η ενα 8ρι να παιζει καθετα, να παταει περιοχη, να γραφει νουμερα, στυλ Μισιτς?
ελπιζω εντος ημερας να εχουμε εξελιξη σε καποιο απο τα μετωπα, ηδη εχουμε αργησει αρκετα
Για τον Εσίτι αν όντως τίθεται θέμα να μην μείνει, γιατί νομίζω ο προπονητής τον εκθείασε για να τον κρατήσει, τότε στην περίπτωση δανεισμού νομίζω μια πολύ καλή περίπτωση τώρα που μας εμπιστεύονται για την ποιότητα παικτών μας μπορεί να είναι η Μάλμε. Θα τους βοηθήσει με τον στύλ του στους δύσκολους αγώνες ομίλων (είτε ΤΣΛ είτε Γιουρόπα αν δεν περάσει την Λούντο) και ειδικά στο ΤΣΛ θα είναι στην βιτρίνα για να τον πουλήσουμε με καλά λεφτά. Win-win κατάσταση για όλους.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

falconakis έγραψε:Δεν ξέρω αλλα αν καταλαβα καλα κάποιους εδω μέσα τους χαλάει η επιστροφή του Κοτσίδα αλλα γουσταρουν επιστροφή Τσουμπα;
Προσωπικά θα επέλεγα δέκα φορές τον Τσούμπα. Είναι σε καλή ηλικία, έχει πολύ καλά προσόντα και θα δόσει επιτέλους τρεξίματα μπροστά και γνωρίζει την ομάδα και τον Λουτσέσκου. Ο Πρίγιοβιτς από την άλλη, αν εξαιρέσεις την μιαμιση σεζόν φωτιά που έκανε σε εμάς, δεν έχει κάνει τίποτα στην καριέρα του. Γυρολόγος ήταν πριν από εμάς, και πήγε να πάρει τα φράγκα μετά από εμάς. Τον θεωρώ τελειωμένο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Kevin έγραψε:Στα πλαίσια του reunion θα το έψηνα αν μαζί με Πρίγιο φέρναμε Λίνο αριστερά και Μάτος δεξιά... :D :mrgreen: :lol:
Από επιστροφή Πρίγιο, κι από τον Τέιλορ που πήγανε και φέρανε για να πλαισιώσει το καλύτερο δεξί μπακ της Πορτογαλίας, θα προτιμούσα 1.000.000 φορές τον 37χρονο Μάτος για δεξί μπακ.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Πρέπει να ειμαστε η μόνη ομάδα στο κοσμο που κάθε χρόνο στις μεταγραφές ασχολούμαστε με τους ίδιους κ ίδιους παιχτες.... scouting από τα lidl
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”