Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από anekfrastos »

paokovios1974 έγραψε:Δεδομένη θεωρώ επιστροφή Αλεξάνταρ Πριγιογκολ.
Με ζιφκο κλαεσον τζοβιγκο 3αδα από πίσω.
Θα κλάψουν πολλές μανουλες.
Εσείς οι γνωστοί βγείτε και πείτε ότι παλαίμαχοι και δεν ταιριάζουν στο προφίλ και μπλα μπλα μπλα, ένα έχω να σας πω.
Μίλαν 2007
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα έρθει ο Κλάεσον στον ΠΑΟΚ.
Δεν έχει λογική (ποδοσφαιρικά).
Εκτός κ αν υπάρχουν αλλά από πίσω
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Εγώ λέω να μην κάνουμε καμία μεταγραφή, να ησυχάσουμε! Αηδία κατάντησε! Σε κάθε μεταγραφική περίοδο έχουμε ακραία επίδειξη όλων των αδυναμιών μας ως οργανισμός!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Dark Knight έγραψε:Εγώ λέω να μην κάνουμε καμία μεταγραφή, να ησυχάσουμε! Αηδία κατάντησε! Σε κάθε μεταγραφική περίοδο έχουμε ακραία επίδειξη όλων των αδυναμιών μας ως οργανισμός!
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά δεν εννοώ ότι δεν είναι πολύ καλός παίκτης ή ότι δεν τον χρειαζόμαστε. Φυσικά κ θα τον ήθελα κ πολύ μάλιστα.
Απλά παίκτης αυτής της αξίας κ σε αυτή την ηλικία δεν βλέπω λογική να έρθει εδώ.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Καθε απογευμα πρεπει να βγαζει η ΠΑΕ εξω απο τη τουμπα ενα καζανι και να βραζει μπαλες. Θα διορθωθουν πολλα
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

NickGavanas έγραψε:Προσωπικά δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την συζήτηση που κάνουμε για κεντρικό χαφ. Δηλαδή αν πας να πάρεις έναν ενδεκαδατο μέσο ο Τσιγγαρας θα πάει για ΠΑΟΚ Β' κάτι που πραγματικά ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Έτσι πως το είδα η ομάδα θα ξεκινάει από Κουρτιτς , Αουγκούστο - Σβαμπ θα μοιραστούν παιχνίδια και κάπου εκεί πρέπει να βρεθεί χρόνος για τον Τσιγγαρα . Τελείωσε η υπομονή μου με τον Εσιτι και απ' ότι το κόβω σύντομα θα τελειώσει και του Λουτσε . Μόλις τον δω σε δίδυμο και με Κουρτιτς θα ολοκληρώσω την άποψη μου αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει.

Για Καγκάβα μακάρι να ισχύει το tweet .

Όλα τα ονόματα πάντως που ακούγονται (πλην Πριγιογκολ) μου αρέσουν. Αν κλείσουν αυτοί που λέγεται ότι περιμένουμε και η ομάδα δέσει θα δούμε πανέμορφα πράγματα . ΜΑΚΑΡΙ.
δλδ το ροστερ της ομαδας γινεται με βαση του να παρει το πρωταθλημα και να προχωρησει στην ευρωπη η με το να υπαρχει χωρος για τον τσιγγαρα ?
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Να βάλουν ένα καζάνι για να πηγαίνουμε να ρίχνουμε τον οβολό μας..
Να κάνουμε έρανο μπας και πάρουν κάνα παιχτη.
Άβαταρ μέλους
die_antwoord

Δημοσίευση από die_antwoord »

Εσείς οι γνωστοί βγείτε και πείτε ότι παλαίμαχοι και δεν ταιριάζουν στο προφίλ και μπλα μπλα μπλα, ένα έχω να σας πω.
Μίλαν 2007
ε ρε κάτι όνειρα που βλέπετε ορισμένοι
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Βαζει αρθρο το σδνα για τις μεταγραφες του βαζελου. Τα σχολια απο κατω πανομοιοτυπα με αυτα εδω μεσα.
Πωτς γκενεν αυτο? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

nunies4 έγραψε:Το μόνο που δεν θα αντέξω είναι να δω σήμερα άρθρα ότι ενόψει ευρωπαϊκού αγώνα παγώνουν όλες οι εξελίξεις και όλος ο οργανισμός ρίχνει το βάρος στο 1ο ματς..

Ειναι δεδομενο οτι θα γινει αυτο φιλε…
Οποιος δεν θελει να ζυμώσει δεκα μερες κοσκινίζει…
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Στα τελευταία ποστς ο ένας ψάχνεται να την μπει στον άλλον.
Ας ηρεμήσουμε λέω εγώ λιγάκι. Όλοι σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε.
Παράκληση: Αν μπορείτε να αναλώνεται το ταλέντο σας στη γραφή για μεταγραφές
Κι όχι για τσαμπουκάδες!
Ευχαριστώ!!!
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

anekfrastos έγραψε:
Dark Knight έγραψε:Εγώ λέω να μην κάνουμε καμία μεταγραφή, να ησυχάσουμε! Αηδία κατάντησε! Σε κάθε μεταγραφική περίοδο έχουμε ακραία επίδειξη όλων των αδυναμιών μας ως οργανισμός!
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά δεν εννοώ ότι δεν είναι πολύ καλός παίκτης ή ότι δεν τον χρειαζόμαστε. Φυσικά κ θα τον ήθελα κ πολύ μάλιστα.
Απλά παίκτης αυτής της αξίας κ σε αυτή την ηλικία δεν βλέπω λογική να έρθει εδώ.
Όχι φίλε μου, δεν αναφέρομαι σε εσένα. Γενικά μιλάω. Ακούω με σαβσμό τις απόψες από όλους τους συμφορουμίτες, άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ, με εξαίρεση αυτούς που αναφέρονται ειρωνικά στους υπόλοιπους. Εκφράζω απλά την ενόχλησή μου από το πως εξελίσσεται άλλη μία μεταγραφική περίοδος για την ομάδα μας. Περιμένω απλά να έρθει η Πέμπτη να δω την ομάδα αγωνιζόμενη και να ξεφύγω από όλη αυτή την κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

kos έγραψε:
die8nhs έγραψε:Αυτο οτι ο καθενας μπορει με το μυαλο του να ανανεωνει συμβολαια κατα το δοκουν και με τους δικους του ορους δεν το καταλαβαινω.

Πως ξερετε αν ο Τζολης, ο Ζιφκοβιτς, ο Τσιγγαρας, ο Κουτσια θελουν να ανανεωσουν; Ποιος σας ειπε οτι θελεουν να ανανεωσουν τωρα και να μην περιμενουν το χειμωνα για να εχουν περισσοτερες εναλλακτικες ή και να "εκβιασουν" ετσι ενα καλυτερο συμβολαιο απο την ομαδα.

Με το ιδιο σκεπτικο, πως μπορειτε να λετε να παρουν αυτον ή τον αλλο τον παικτη. Εχει προταθει; Εχει ενδιαφερον/συμφερον να αγωνιστει εδω; Οχι στην Ελλαδα μονο αλλα στον ΠΑΟΚ. Ειμαστε αυτη τη στιγμη στην ελιτ της Ευρωπης; Παιζουμε ΤΣ. Λ.; Επειδη εχουμε εμεις καυλα και θα παθαιναμε ονειρωξη κατα συρροη αν παιζαμε με την φανελα του δικεφαλου στο στηθος, δεν σημαινει οτι το θελουν ολοι.
Εμάς του παντρεμένους παοκτσηδες μόνο το μάτι μας έμεινε ρε φίλε, θα μας το κόψεις και αυτό?
Πάμε παραλία, μην κοιτάς.
Κοιτάμε τον παικταρα, μην κοιτάς.
Δεν είναι ζωή αυτή
Παρεξηγησες, δεν εννοω το να μην αραδιαζουμε ονοματα. Σωστα το θετεις, εμεις οι παντρεμενοι ξερουμε.
Το θεμα ειναι το εξης. Οτι πεταμε το ονομα και μαζι με αυτο θεωρουμε δεδομενο οτι ο παικτης θελει να ερθει στο πρωταθλημα, στην ομαδα αλλα εμεις (τα ντουγανια της ΠΑΕ δηλαδη που κοιμουνται και δεν ξερουν) τους κλεινουμε την πορτα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

die_antwoord έγραψε:
Μίλαν 2007
Συγχαρητήρια για την πρώτη σου δημοσίευση ,τα λέμε σε 8 χρόνια οπότε δεν σε απαντάω όπως αξίζει σε κάτι σαν και σένα .
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

paokovios1974 έγραψε:
die_antwoord έγραψε:
Μίλαν 2007
Συγχαρητήρια για την πρώτη σου δημοσίευση ,τα λέμε σε 8 χρόνια οπότε δεν σε απαντάω όπως αξίζει σε κάτι σαν και σένα .
Αυτό εννοώ...Εγγραφή από το 2013 και πρώτη δημοσίευση μετά από 8 χρόνια για να την πει σε συνοπαδο.
Κάπου το χουμε χάσει νομίζω.
Άβαταρ μέλους
NickGavanas

Δημοσίευση από NickGavanas »

kosths BXL έγραψε:
δλδ το ροστερ της ομαδας γινεται με βαση του να παρει το πρωταθλημα και να προχωρησει στην ευρωπη η με το να υπαρχει χωρος για τον τσιγγαρα ?
Μιλάμε για 4η επιλογή έτσι? νομίζω ότι δεν έγραψα πάμε με Τσιγγαρα να πάρουμε φέτος πρωτάθλημα . Αλλά για να φτάσει ο οποιοσδήποτε νέος σε επίπεδο πρώτης ομάδας πως να το κάνουμε χρειάζεται χρόνο δίπλα σε έμπειρους ποιοτικούς παίκτες. Όταν έχεις Κουρτιτς , Σβαμπ , Καντουρι και Αουγκούστο εκεί πρέπει να σε νοιάζει να υπάρχει χώρος για τον Τσιγγαρα και τον κάθε Τσιγγαρα. Εκτός αν θες κάθε καλοκαίρι να γράφουμε στο "Μεταγραφές καλοκαιριού VIII "
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”