Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Δεν πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου μπορεί να θέλει Πρίγιοβιτς.
Πάντως ΔΕΝ είναι ανενεργός αφού έπαιξε βασικός φέτος και το τελευταίο παιχνίδι του ήταν 30 Μαίου.
Πάντως ΔΕΝ είναι ανενεργός αφού έπαιξε βασικός φέτος και το τελευταίο παιχνίδι του ήταν 30 Μαίου.
Επιχειρηματική κίνηση είναι αυτή με Πρίγιοβιτς. Έρχεται σε εμάς, τον ψήνουμε κανένα χρόνο, τον ξανα πουλάμε 10 εκ. κ.ο.κ. Σίγουρα λεφτά 

-
@totem: ε μα.
@ron-swanson: τρομερος, να εισαι καλα για το χαμογελο που προσφερες.
@ron-swanson: τρομερος, να εισαι καλα για το χαμογελο που προσφερες.
Βεντέτα όταν πήγαινε με Covid στην Σερβια, ήταν υποχρεωμενος σε κατ'οικον περιορισμο και αντ'αυτου εβγαινε τσαρκα σε κεντρικα ξενοδοχεια για ποτο και φαγητο.Μαλιστα τιμωρηθηκε για την συγκεκριμενη συμπεριφορα.Βεβαια θα πουν μερικοι οτι τι μας νοιαζει εμας.Για εμενα ειναι δειγμα της προσωπικοτητας του.klainmein έγραψε:Δεν νομίζω ότι ισχύουν αυτά που λες.
Βεντέτα πότε ήταν ο Πριγιο; Ο Λουτσεσκου εχει αναφερθεί στον Πριγιοβιτς κ ξεκαθάρισε ότι στην αρχή δεν πήγαιναν καλά γιατί του ζητούσε να παίζει με άλλο τρόπο, αλλά ο Πριγιο κ έκανε όσα του είπε ο Λουτσεσκου κ ηταν κομβικός για την ομάδα ειδικά στο πρώτο μισό που πήρε πόσα ματς μόνος του.
Με κανέναν δεν πλακωθηκε και είχε έρθει και στην φιέστα αν θυμάμαι καλά κ αποθεώθηκε.
Γιατί έχει να παίξει 1 χρόνο...; Δεν έπαιζε εκεί που ήταν;
Επίσης, αν γυρίσει ο Ολιβειρα σε 4-6 μήνες, μπορείς να πουλήσεις Σφιντερσκι τον Ιανουάριο κ να μείνεις με Πριγιο κ Ολιβειρα.
Και ποιος άλλος παίρνει 1 μυριο από τους επιθετικούς μας κ λες για 3 συμβόλαια; Αν μπορεί να έρθει με 1 μυριο το χρόνο, καλώς να έρθει.
Με κανεναν δεν πλακωθηκε,αλλα μια χαρα ο Ραζβαν τον ειχε παροπλισει για ενα διαστημα,κατι που ουσιαστικα αποτελεσε ενα εξτρα κινητρο ωστε να πεταξει την σκουφια του ο Πριγιο οταν ηρθαν τα πετροδολλαρα.Ο Σαββιδης μαλιστα ειχε στραβωσει αρκετα απο την συμπεριφορα παιχτη και μανατζερ,ασχετα αν δεν δοθηκε δημοσιοτητα στο ζητημα.
Τα λεπτα που εχει παιξει απο τον Οκτωβρη του 2020 αντιστοιχουν σε 20 90λεπτα.Μεσα σε εναν χρονο.Στην Αραβια.Μιλαμε για χρονο απαιτουμενο χρονο προσαρμογης κοντα σε οσο θα χρειαστει ο Ολιβειρα να επανελθει.Αρα ειτε τον παρεις ειτε οχι,παλι με Σφιντερσκι Κουτσια θα εισαι.
Τα συμβολαια των Ολιβειρα και Σφιντερσκι ειναι 900+ και 800 αντιστοιχα, δηλαδη σχεδον εκατομμυριο.Ο Πριγιοβιτς με συμβολαιο μικροτερο του Σφιντερσκι δεν ερχεται.Οποτε θα εχεις 3 σεντερ φορ με +-1 εκατομμυριο συμβολαιο να ζητανε χρονο βασικου.
Με τα μπορει ακρη δεν βγαινει.Εδω παλευουμε να καλυψουμε 3 βασικες ελλειψης επι 6 μηνες και δεν τα καταφερνουμε.Προσπαθουμε να διωξουμε Εσιτι εδω και 1 χρονο και επισης δεν.Οποτε το ΜΠΟΡΕΙ να πουλησεις Σφιντερσκι,και μαλιστα στα λεφτα που θελεις,δεν λεει τιποτα.
-
Κάτι ακούστηκε και για επιστροφή Κανιας.
Πέρα από την πλάκα τον Πριγιο τον θεωρώ τανκ μακάρι να γυρίσει.. Πριγιο.. Κλαεσον.. Αριστερό μπακ και πάμε για νταμπλ.
Πέρα από την πλάκα τον Πριγιο τον θεωρώ τανκ μακάρι να γυρίσει.. Πριγιο.. Κλαεσον.. Αριστερό μπακ και πάμε για νταμπλ.
-
δλδ χωρις δεκαρι βασικο και χωρις δεκαρι αλλαγη ...χωρις αλλο εξτρεμ εκτος απο αντριγια και τον κλαεσον (αν ερθει) που θα παιζουν βασικοι ....με μονα κανονικα χαφ κουρτιτς και σβαμπ γτ ο εσιτι παικτης δεν ειναι ασχετα με το τι ακουγαμε στην προετοιμασια (γτ τον τσιγγαρα προφανως δεν τον μετραει) και χωρις δεξι μπακ και χωρις τερματοφυλακα θα παμε για νταμπλ ?paokpantou έγραψε:Κάτι ακούστηκε και για επιστροφή Κανιας.
Και χωρις προπονητη και χωρις διοικηση και χωρις γηπεδο που παμε κυριοι?
-
Γκουερινο έγραψε:Και χωρις προπονητη και χωρις διοικηση και χωρις γηπεδο που παμε κυριοι?
προπονητη εχουμε και πολυ καλο....αλλα τα αλλα που εγραψα οντως δεν τα εχουμε αυτη τη στιγμη εκτος αν τα βλεπεις εσυ...πες μας ποιος ειναι το βασικο 10ρι της ομαδας, το βασικο δεξι μπακ, ο τερματοφυλακας, ενας γρηγορος χαφ, και ποια ειναι τα εξτρεμ της ομαδας εκτος απο τον αντριγια...τον εξυπνο τον κανεις ευκολα παντως
- ΑποστόληςΑ
Η σφίνα μιλάει για δημοσιεύματα στη Σερβία που αναφέρουν ότι ο Πριγιο είναι κοντά στον ΠΑΟΚ.
Αυτο οτι ο καθενας μπορει με το μυαλο του να ανανεωνει συμβολαια κατα το δοκουν και με τους δικους του ορους δεν το καταλαβαινω.
Πως ξερετε αν ο Τζολης, ο Ζιφκοβιτς, ο Τσιγγαρας, ο Κουτσια θελουν να ανανεωσουν; Ποιος σας ειπε οτι θελεουν να ανανεωσουν τωρα και να μην περιμενουν το χειμωνα για να εχουν περισσοτερες εναλλακτικες ή και να "εκβιασουν" ετσι ενα καλυτερο συμβολαιο απο την ομαδα.
Με το ιδιο σκεπτικο, πως μπορειτε να λετε να παρουν αυτον ή τον αλλο τον παικτη. Εχει προταθει; Εχει ενδιαφερον/συμφερον να αγωνιστει εδω; Οχι στην Ελλαδα μονο αλλα στον ΠΑΟΚ. Ειμαστε αυτη τη στιγμη στην ελιτ της Ευρωπης; Παιζουμε ΤΣ. Λ.; Επειδη εχουμε εμεις καυλα και θα παθαιναμε ονειρωξη κατα συρροη αν παιζαμε με την φανελα του δικεφαλου στο στηθος, δεν σημαινει οτι το θελουν ολοι.
Πως ξερετε αν ο Τζολης, ο Ζιφκοβιτς, ο Τσιγγαρας, ο Κουτσια θελουν να ανανεωσουν; Ποιος σας ειπε οτι θελεουν να ανανεωσουν τωρα και να μην περιμενουν το χειμωνα για να εχουν περισσοτερες εναλλακτικες ή και να "εκβιασουν" ετσι ενα καλυτερο συμβολαιο απο την ομαδα.
Με το ιδιο σκεπτικο, πως μπορειτε να λετε να παρουν αυτον ή τον αλλο τον παικτη. Εχει προταθει; Εχει ενδιαφερον/συμφερον να αγωνιστει εδω; Οχι στην Ελλαδα μονο αλλα στον ΠΑΟΚ. Ειμαστε αυτη τη στιγμη στην ελιτ της Ευρωπης; Παιζουμε ΤΣ. Λ.; Επειδη εχουμε εμεις καυλα και θα παθαιναμε ονειρωξη κατα συρροη αν παιζαμε με την φανελα του δικεφαλου στο στηθος, δεν σημαινει οτι το θελουν ολοι.
Το μόνο που δεν θα αντέξω είναι να δω σήμερα άρθρα ότι ενόψει ευρωπαϊκού αγώνα παγώνουν όλες οι εξελίξεις και όλος ο οργανισμός ρίχνει το βάρος στο 1ο ματς..
Αν φύγει Καγκάβα φέρτε Gaston Ramirez δε θα βαρεθω να το λέω. Παίχτης ΠΑΟΚ είναι αυτός και καλύπτει 3-4 θέσεις.
Αν φύγει και Εσίτι φέρνεις Τσιμιροτ ή Κουεγιαρ ή Galdames.
Φέρνεις και αριστερό μπακ και Κλαεσσον και κλείσαμε.
Έτσι παίρνεις πρωτάθλημα. Αλλιώς εξοπλιστείτε για φέτος θα έχουμε μια απ' τα ίδια.
Πιστεύω ότι θα σωθεί η παρτίδα με τις μεταγραφές στο τέλος, ΑΛΛΑ θα είναι κρίμα να χαθεί η Ευρώπη.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν φύγει και Εσίτι φέρνεις Τσιμιροτ ή Κουεγιαρ ή Galdames.
Φέρνεις και αριστερό μπακ και Κλαεσσον και κλείσαμε.
Έτσι παίρνεις πρωτάθλημα. Αλλιώς εξοπλιστείτε για φέτος θα έχουμε μια απ' τα ίδια.
Πιστεύω ότι θα σωθεί η παρτίδα με τις μεταγραφές στο τέλος, ΑΛΛΑ θα είναι κρίμα να χαθεί η Ευρώπη.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Δεδομένη θεωρώ επιστροφή Αλεξάνταρ Πριγιογκολ.
Με ζιφκο κλαεσον τζοβιγκο 3αδα από πίσω.
Θα κλάψουν πολλές μανουλες.
Εσείς οι γνωστοί βγείτε και πείτε ότι παλαίμαχοι και δεν ταιριάζουν στο προφίλ και μπλα μπλα μπλα, ένα έχω να σας πω.
Μίλαν 2007
Με ζιφκο κλαεσον τζοβιγκο 3αδα από πίσω.
Θα κλάψουν πολλές μανουλες.
Εσείς οι γνωστοί βγείτε και πείτε ότι παλαίμαχοι και δεν ταιριάζουν στο προφίλ και μπλα μπλα μπλα, ένα έχω να σας πω.
Μίλαν 2007
Χωρις διαθεση να σε προσβαλω Κωστη το ποστ σου μου εφτιαξε την ημερα. Το διαβασα το θεωρησα χιουμοριστικο και γελασα, και το χρειαζομαστε το γελιο για να χαλαρωσουμε λιγο.
Στα σοβαρα τωρα, το θελω 3 παικτες η 4 μετα τον τραυματισμο του Ολιβειρα για να γινω ομαδα πρωταθλητισμου με το δεν εχω δεκαρι, δεν εχω εξτρεμ δεν εχω χαφ δεν εχω μπακ δεν εχω τερματοφυλακα απεχει οσο η τουμπα απο την σεληνη. Στοπερ εχουμε? Που παμε με Βαρελα Μιχαηλιδη?
4-5 δεκαρια εχω, αλλα τοσα εξτρεμ, 6 χαφ, 3 αριστερα μπακ, 4 δεξια και 4 τερματοφυλακες. Το αν δεν αρεσουν σε καποιους ειναι αλλο θεμα κι αλλο το "δεν εχω"
Ολα αυτα που λες δεν συμβαδιζουν με το "προπονητη εχουμε και πολυ καλο". Η ειναι χαλιας και δεν βλεπει αυτα που βλεπουμε εμεις η ειναι πολυ καλος και δεν ξερουμε εμεις τι μας γινεται
Στα σοβαρα τωρα, το θελω 3 παικτες η 4 μετα τον τραυματισμο του Ολιβειρα για να γινω ομαδα πρωταθλητισμου με το δεν εχω δεκαρι, δεν εχω εξτρεμ δεν εχω χαφ δεν εχω μπακ δεν εχω τερματοφυλακα απεχει οσο η τουμπα απο την σεληνη. Στοπερ εχουμε? Που παμε με Βαρελα Μιχαηλιδη?
4-5 δεκαρια εχω, αλλα τοσα εξτρεμ, 6 χαφ, 3 αριστερα μπακ, 4 δεξια και 4 τερματοφυλακες. Το αν δεν αρεσουν σε καποιους ειναι αλλο θεμα κι αλλο το "δεν εχω"
Ολα αυτα που λες δεν συμβαδιζουν με το "προπονητη εχουμε και πολυ καλο". Η ειναι χαλιας και δεν βλεπει αυτα που βλεπουμε εμεις η ειναι πολυ καλος και δεν ξερουμε εμεις τι μας γινεται
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκουερινο την Δευ 16 Αύγ 2021, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.