Μεταγραφές καλοκαιριού III
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
@bane, ένας φίλος που πριν καιρό έγραφε κι εδώ μου είχε πει το εξής: (Ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ είναι ευχή και κατάρα ), και όντως φίλε μου κάπως έτσι έχουν τα πράγματα , δεν είναι ότι ξαφνικά δεν έχει χρήμα,δεν είναι ότι θέλει να τα παρατήσει όλα και να φύγει όπως πολύ θα ήθελαν πολλοί ενδωθεν και εκείθεν.
Ο άνθρωπος εξακολουθεί να θέλει να πραγματοποιήσει αυτά που μας υποσχέθηκε.
Ο τρόπος και η μέθοδος όμως είναι μέσα στο μυαλό του και έτσι θα γίνει.
Με τον δικό του τρόπο , ότι και να λέμε όσο και να σκουζουμε όσο και να φωνάζουμε, αν οι παίκτες που είναι να έρθουν κοστίζουν 15 Αυγούστου πχ 5 εκατομμύρια και στις 31 Αυγούστου θα κοστίζουν 1 εκατομμύριο...
Ε τότε θα τους πάρουμε 31 Αυγούστου,ακόμα και αν κινδυνεύει να χαθεί ο παίκτης στα παπάρια του.
Έτσι έχει μάθει να λειτουργεί και έτσι θα συνεχίσει να λειτουργεί στον αιώνα τον άπαντα.
Κάποιοι τα έγραφαν εδώ για το πόσο σκληροί διαπραγματευτές είναι οι εκ Ρωσίας μεγιστάνες .
Αυτός είναι παιδιά 9 χρόνια είναι μαζί μας δεν τον μάθαμε;
Τι κάνουμε τώρα;
Παρακαλάμε μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και αποκλειστουμε.
Εγώ πιστεύω πάντως σε αυτό το ρόστερ υπό την καθοδήγηση του ραχβαν ότι είναι σε θέση να την καθαρίσει σαν το αυγό τη Ριέκα.
Μάλλον αυτό πιστεύει και ο Ιβάν.
Ο άνθρωπος εξακολουθεί να θέλει να πραγματοποιήσει αυτά που μας υποσχέθηκε.
Ο τρόπος και η μέθοδος όμως είναι μέσα στο μυαλό του και έτσι θα γίνει.
Με τον δικό του τρόπο , ότι και να λέμε όσο και να σκουζουμε όσο και να φωνάζουμε, αν οι παίκτες που είναι να έρθουν κοστίζουν 15 Αυγούστου πχ 5 εκατομμύρια και στις 31 Αυγούστου θα κοστίζουν 1 εκατομμύριο...
Ε τότε θα τους πάρουμε 31 Αυγούστου,ακόμα και αν κινδυνεύει να χαθεί ο παίκτης στα παπάρια του.
Έτσι έχει μάθει να λειτουργεί και έτσι θα συνεχίσει να λειτουργεί στον αιώνα τον άπαντα.
Κάποιοι τα έγραφαν εδώ για το πόσο σκληροί διαπραγματευτές είναι οι εκ Ρωσίας μεγιστάνες .
Αυτός είναι παιδιά 9 χρόνια είναι μαζί μας δεν τον μάθαμε;
Τι κάνουμε τώρα;
Παρακαλάμε μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και αποκλειστουμε.
Εγώ πιστεύω πάντως σε αυτό το ρόστερ υπό την καθοδήγηση του ραχβαν ότι είναι σε θέση να την καθαρίσει σαν το αυγό τη Ριέκα.
Μάλλον αυτό πιστεύει και ο Ιβάν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Κυρ 15 Αύγ 2021, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Παλι διαφωνουμε, ποιον να κραξω τον πασχαλακη, τον 36χρονο βιερινια, τον εσιτι?Napoli4 έγραψε:
Κοίτα, οτιδήποτε γράφουμε έχει και μία άλλη ανάγνωση.
Όταν λέω πως θεωρώ άκρως εφικτή την πρόκριση, αυτομάτως το βάρος των ευθυνών πάει στους παίκτες και τον προπονητή. Οπότε σε απευκταίο αποκλεισμό, εγώ θα κράξω αυτούς, και όχι την μεταγραφική πολιτική.
Τον ροντριγκο? Τον βαρελα 35 χρονων?
Οχι δεν θεωρω οτι αυτοι θα εχουν ευθυνη αν αποκλειστουν. Την ευθυνη την εχει αποκλειστικα η παε με την μη ενισχυση του ροστερ.
-
Ναι τοτε ανακοινωθηκε αν και επαιξε πρωτη φορα στις 9 Αυγουστου επειδη ειχε ερθει με μυικο τραυματισμο.Nikos 74 έγραψε:Το "σήριαλ Βαρέλα" είχε κλείσει στις 23 Ιουλίου;
Όχι βρεgiliopoulos έγραψε:Παλι διαφωνουμε, ποιον να κραξω τον πασχαλακη, τον 36χρονο βιερινια, τον εσιτι?Napoli4 έγραψε:
Όταν λέω πως θεωρώ άκρως εφικτή την πρόκριση, αυτομάτως το βάρος των ευθυνών πάει στους παίκτες και τον προπονητή. Οπότε σε απευκταίο αποκλεισμό, εγώ θα κράξω αυτούς, και όχι την μεταγραφική πολιτική.
Οχι δεν θεωρω οτι αυτοι θα εχουν ευθυνη αν αποκλειστουν. Την ευθυνη την εχει αποκλειστικα η παε με την μη ενισχυση του ροστερ.

Εσύ που θεωρείς δύσκολη την πρόκριση, δεν θα τους κράξεις, θα συνεχίσεις να κράζεις τη διοίκηση, και θα βρεις το δίκιο σου.
Εγώ που θεωρώ εφικτή την πρόκριση, θα τους κράξω.
Έτσι θα έχουμε balance στο forum που ζητάει και ο ρουμάνος
@bane μόνο και μόνο για σένα, μην χάνεις την αισιοδοξία σου 
Ξεκίνα να γράφεις πως θα τους μαμησουμε όλους και μη φοβάσαι τίποτα

Μαλλον καποιοι εχετε διαγραψει απο τη μνημη σας τα τελευταια 2 χρονια και εχετε μεινει πιο πισω οταν η οικογενεια ηταν εδω και η κανουλα ανοιχτη.Τα τελευταια 2 χρονια σε καθε μεταγραφικη περιοδο λεμε τα ιδια,πως περιμενουμε να τσιμπησουμε παικταραδες τελευταια στιγμη και τσιμπαμε μην πω τι...Κανεις αυτη τη στιγμη δεν ξερει και δεν μπορει να μαντεψει τι εχει στο μυαλο του ο Σαββιδης,αλωστε και παλι τα τελευταια 2 χρονια ενα μηνυμα ολο και ολο...Μακαρι καποια στιγμη να τον ξαναδουμε στα μερη μας και να μας βοηθησει να καταλαβουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 15 Αύγ 2021, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΧΥΝMacho έγραψε:@bane μόνο και μόνο για σένα, μην χάνεις την αισιοδοξία σου

- Σουριναμέζος
Για να εξηγήσω λίγο την οπτική μου υπάρχουν αρκετές επιλογές στον σχεδιασμό του καλοκαιριού
Win now: Έτοιμο ρόστερ πρωταθλητισμού - λίγες ποιοτικές κινήσεις
Build to win σε βάθος 2ετίας-3ετίας - Αρκετές κινήσεις για να δημιουργηθεί το ρόστερ πρωταθλητισμού και να μπεις από την επόμενη σεζόν στην κατάσταση win now
Build to win σε βάθος 5ετίας - αετόπουλα και αγορά άγουρων ταλέντων, πιο χαμηλοί στόχοι και ελπίδα ότι θα σου βγουν ορισμένοι παίκτες ώστε να μπορέσεις μακροπρόθεσμα να μπεις στις δύο καταστάσεις που ανέφερα από πάνω
Build to Sell - Καθαρός προσανατολισμός σε πωλήσεις ώστε να αυξηθούν τα έσοδα του συλλόγου, εμπιστοσύνη σε παίκτες που μπορεί να έχουν μεταπωλητική αξία ακόμα και αν αυτό λειτουργεί εις βάρος των στόχων της ομάδας
Damage Control - Σεζόν που γνωρίζεις εξ αρχής ότι θα υπάρχουν σημαντικά προβλήματα (οικονομικά-διοικητικά) και δημιουργείς ένα ρόστερ που θα είναι τουλάχιστον θελκτικό για τον οπαδό της ομάδας - στελέχωση της ομάδας με παίκτες και ανθρώπους που μπορούν να απορροφήσουν μέρος των κρασδαμών (παλιές σημαίες κτλ)
Τα καλοκαίρια του 2017, του 2018 και του 2019 είμασταν ξεκάθαρα στην πρώτη κατηγορία άσχετα που οι κινήσεις του 2019 δεν βγήκαν. Το καλοκάιρι του 2016 αλλά και του 2013 είμασταν στην δεύτερη κατηγορία. Το 2015 είμασταν μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης κατηγορίας μαζί με μια άκυρη μεταγραφή σε σχέση με το υπόλοιπο πλάνο, αυτή του Μπέρμπα. Πέρσι λόγω ffp είμασταν μεταξύ της 4 και της 5ης κατηγορίας.
Αυτή την στιγμή αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ομάδα φαίνεται να ακολουθεί την τακτική Win now χωρίς όμως να έχει από πίσω έναν έτοιμο κορμό πρωταθλητισμού το οποίο συνήθως είναι συνταγή αποτυχίας. Δεν θεωρώ ότι το ρόστερ είναι άθλιο και ότι θα μας πετάξει έξω η Ριέκα σε καμία περίπτωση απλά ότι ακόμα υστερούμε έναντι του βασικού αντιπάλου ο οποίος βρίσκεται και ο ίδιος σε μια κακή κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι είναι ασφαλής επιλογή η ομάδα να πάει σε ανανέωση του χρόνου καθώς είναι η χρονιά που λήγουν τα συμβόλαια της παλιάς φρουράς όμως θα ήθελα τουλάχιστον να επικοινωνηθεί σωστά ένα πλάνο
Win now: Έτοιμο ρόστερ πρωταθλητισμού - λίγες ποιοτικές κινήσεις
Build to win σε βάθος 2ετίας-3ετίας - Αρκετές κινήσεις για να δημιουργηθεί το ρόστερ πρωταθλητισμού και να μπεις από την επόμενη σεζόν στην κατάσταση win now
Build to win σε βάθος 5ετίας - αετόπουλα και αγορά άγουρων ταλέντων, πιο χαμηλοί στόχοι και ελπίδα ότι θα σου βγουν ορισμένοι παίκτες ώστε να μπορέσεις μακροπρόθεσμα να μπεις στις δύο καταστάσεις που ανέφερα από πάνω
Build to Sell - Καθαρός προσανατολισμός σε πωλήσεις ώστε να αυξηθούν τα έσοδα του συλλόγου, εμπιστοσύνη σε παίκτες που μπορεί να έχουν μεταπωλητική αξία ακόμα και αν αυτό λειτουργεί εις βάρος των στόχων της ομάδας
Damage Control - Σεζόν που γνωρίζεις εξ αρχής ότι θα υπάρχουν σημαντικά προβλήματα (οικονομικά-διοικητικά) και δημιουργείς ένα ρόστερ που θα είναι τουλάχιστον θελκτικό για τον οπαδό της ομάδας - στελέχωση της ομάδας με παίκτες και ανθρώπους που μπορούν να απορροφήσουν μέρος των κρασδαμών (παλιές σημαίες κτλ)
Τα καλοκαίρια του 2017, του 2018 και του 2019 είμασταν ξεκάθαρα στην πρώτη κατηγορία άσχετα που οι κινήσεις του 2019 δεν βγήκαν. Το καλοκάιρι του 2016 αλλά και του 2013 είμασταν στην δεύτερη κατηγορία. Το 2015 είμασταν μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης κατηγορίας μαζί με μια άκυρη μεταγραφή σε σχέση με το υπόλοιπο πλάνο, αυτή του Μπέρμπα. Πέρσι λόγω ffp είμασταν μεταξύ της 4 και της 5ης κατηγορίας.
Αυτή την στιγμή αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ομάδα φαίνεται να ακολουθεί την τακτική Win now χωρίς όμως να έχει από πίσω έναν έτοιμο κορμό πρωταθλητισμού το οποίο συνήθως είναι συνταγή αποτυχίας. Δεν θεωρώ ότι το ρόστερ είναι άθλιο και ότι θα μας πετάξει έξω η Ριέκα σε καμία περίπτωση απλά ότι ακόμα υστερούμε έναντι του βασικού αντιπάλου ο οποίος βρίσκεται και ο ίδιος σε μια κακή κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι είναι ασφαλής επιλογή η ομάδα να πάει σε ανανέωση του χρόνου καθώς είναι η χρονιά που λήγουν τα συμβόλαια της παλιάς φρουράς όμως θα ήθελα τουλάχιστον να επικοινωνηθεί σωστά ένα πλάνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Κυρ 15 Αύγ 2021, 17:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ!!!!Macho έγραψε:@bane μόνο και μόνο για σένα, μην χάνεις την αισιοδοξία σου
Πες μου μια θεση στην 11αδα που ειναι καλυτεροι απο εμας αυτη την στιγμη. Μια μονοgiliopoulos έγραψε:Παλι διαφωνουμε, ποιον να κραξω τον πασχαλακη, τον 36χρονο βιερινια, τον εσιτι?Napoli4 έγραψε:
καταλαβαινω οτι ετσι φαινεται, υπαρχουν στιγμες που και γω αισθανομαι οτι κανουμε το ιδιο ακριβως. καθε χρονια ομως ειναι διαφορετικη, ετσι και η φετινη εχει μια ιδιαιτεροτητα. εναν προπονητη με confidence στα υψη που χει αναλαβει εν λευκω το ποδοσφαιρικο, κι εχει μια βαθια πιστη οτι οι πολλες αλλαγες θα κανουν περισσοτερο κακο παρα καλο. αυτο ηρθε κι εδεσε μ εναν οργανισμο που δεν εχει τις απαραιτητες ακρες στην αγορα για να χει ευελιξια προσθαφαιρεσεων και ειναι κατα κανονα δυσκοιλιος και ανακολουθος προς τους εξω (μανατζερς κτλ).Σουριναμέζος έγραψε: Αυτή την στιγμή αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ομάδα φαίνεται να ακολουθεί την τακτική Win now χωρίς όμως να έχει από πίσω έναν έτοιμο κορμό πρωταθλητισμού το οποίο συνήθως είναι συνταγή αποτυχίας. Δεν θεωρώ ότι το ρόστερ είναι άθλιο και ότι θα μας πετάξει έξω η Ριέκα σε καμία περίπτωση απλά ότι ακόμα υστερούμε έναντι του βασικού αντιπάλου ο οποίος βρίσκεται και ο ίδιος σε μια κακή κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι είναι ασφαλής επιλογή η ομάδα να πάει σε ανανέωση του χρόνου καθώς είναι η χρονιά που λήγουν τα συμβόλαια της παλιάς φρουράς όμως θα ήθελα τουλάχιστον να επικοινωνηθεί σωστά ένα πλάνο
lamosas έγραψε:@bane δεν έχει νόημα να μιλάει ο οργανισμός για πρωτάθλημα (Ιβάν και Λουτσεσκου) χωρίς ενίσχυση και το ξέρεις. Προφανώς παλεύουμε για το καλύτερο δυνατόν σε σχέση κόστους / ποιότητας και δυστυχώς αυτό επιτυγχάνετε προς το τέλος των μεταγραφικών περιόδων για προφανείς λόγους. Ας δούμε που θα καταληξει όλη η ιστορία και κάνουμε αποτίμηση στο τέλος δίκαια και ΠΑΟΚτσιδικα όπως πρέπει.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Ναι ρε συ,εννοείται,το ξέρω πολύ καλά και το έχω γράψει.
Το θέμα είναι ότι,στο τέλος αν χαλάσει κάτι,είναι σχεδόν αδύνατο να έχεις το περιθώριο να το φτιάξεις.
Είναι τεράστιο το ρισκο,ας ελπίσουμε να πάνε όλα κατ' ευχήν,γιατί η αλήθεια είναι ότι μέρες υπάρχουν ακόμα άλλα είναι πολύ λίγες πλέον.
- paokovios1974
Δηλαδή Τζος θεωρείς ότι έκλεισε η κανουλα και συμβαίνει το σενάριο που λέει ότι τα παραταει και φεύγει.
Να θυμίσω σε όλους σας πόσες φορές σας έχει διαψεύσει αυτός ο άνθρωπος και ακόμα αμφιβάλλετε.
Και κάτι ακόμα...
Εγώ τον Ιβάν τον πίστεψα από την πρώτη μέρα που ανέλαβε δεν περίμενα κανένα νταμπλ και κανένα κύπελλο για να επιβεβαιωθεί, όπως επίσης ήμουν σιγουροςς ότι θα πληρώσει τα χρέη (που μόνο αυτό φτάνει για να θεωρείται ευεργέτης) όπως είμαι σίγουρος ότι θα μας χτίσει την νέα Τούμπα, και όπως είμαι σίγουρος ότι θα ρίξει όσο χρήμα χρειαστεί για να φτάσουμε το τοπ 20.
Το πότε και το πώς δεν το ξέρω αλλά είμαι βέβαιος ότι παραμένει όραμα του και δεν το έχει εγκαταληψει. Τα χρήματα πάντως τα έχει .
Να θυμίσω σε όλους σας πόσες φορές σας έχει διαψεύσει αυτός ο άνθρωπος και ακόμα αμφιβάλλετε.
Και κάτι ακόμα...
Εγώ τον Ιβάν τον πίστεψα από την πρώτη μέρα που ανέλαβε δεν περίμενα κανένα νταμπλ και κανένα κύπελλο για να επιβεβαιωθεί, όπως επίσης ήμουν σιγουροςς ότι θα πληρώσει τα χρέη (που μόνο αυτό φτάνει για να θεωρείται ευεργέτης) όπως είμαι σίγουρος ότι θα μας χτίσει την νέα Τούμπα, και όπως είμαι σίγουρος ότι θα ρίξει όσο χρήμα χρειαστεί για να φτάσουμε το τοπ 20.
Το πότε και το πώς δεν το ξέρω αλλά είμαι βέβαιος ότι παραμένει όραμα του και δεν το έχει εγκαταληψει. Τα χρήματα πάντως τα έχει .
Eιλικρινα δεν εχω ιδεα τι εχει στο μυαλο του και δεν νομιζω οτι μπορει να κατηγορισει κανεις οποιονδηποτε οπαδο που εχει ερωτηματα.Ειναι εκκωφαντικη η σιωπη ρε φιλε.paokovios1974 έγραψε:Δηλαδή Τζος θεωρείς ότι έκλεισε η κανουλα και συμβαίνει το σενάριο που λέει ότι τα παραταει και φεύγει.
Και κάτι ακόμα...