Περνάμε.abc_o_ karpouzas έγραψε:Τελικά από την Ριέκα περνάμε;
Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό για να ξέρουμε και εμείς οι αμπαλοι με τι διάθεση να πάμε στην Τούμπα
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Γιατί να μην περνάμε?abc_o_ karpouzas έγραψε:Τελικά από την Ριέκα περνάμε;
Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό για να ξέρουμε και εμείς οι αμπαλοι με τι διάθεση να πάμε στην Τούμπα
Θα είναι μεγάλη έκπληξη το αντίθετο.
Και ο κόσμος μας θα πρέπει να κάνει τα πάντα για αυτό, έστω και αν οι κουμανταδόροι επιμένουν να πετάνε χαρταετό.
- abc_o_ karpouzas
Μπερσε....bersekeros έγραψε:Εμείς οι άμπαλοι στα τσιμέντα καρπουζά μου.
Μέχρι της τελευταίας ρανίδας.
Για τα τέσσερα γράμματα.
Που πας ρε... Θηρίο...στην 8 ;
Άντε να βρεθούμε να τα πούμε και από κοντα
- buffalobill4
Οι κουμανταδοροι κάνουν το καλύτερο, έχουν πλάνο και κινούνται μεθοδικά. Γι αυτό άλλωστε πληρώνονται από τον Ιβάν αδρά. Αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει πλανο από την "επιτελική" (είναι και της μοδος) παε, πόσο μάλλον αν το λες και δημόσια είσαι εγκάθετος, δεν θες τον Ιβάν και τελεσπαντων Ε ρε γουμενος που σου χρειάζεται.seaman έγραψε:Γιατί να μην περνάμε?abc_o_ karpouzas έγραψε:Τελικά από την Ριέκα περνάμε;
Θα είναι μεγάλη έκπληξη το αντίθετο.
Και ο κόσμος μας θα πρέπει να κάνει τα πάντα για αυτό, έστω και αν οι κουμανταδόροι επιμένουν να πετάνε χαρταετό.
- abc_o_ karpouzas
Σουρμε.....
Κάτι σου διαφεύγει σε ότι έχει να κάνει με την ταχυδυναμη
Οι παίκτες που αναφέρεις έχουν το χαρακτηριστικό της ταχύτητας.
Η ... ταχυδυναμη...δεν είναι χαρακτηριστικό
Είναι αποτέλεσμα και δεν έχει σχέση με την ταχύτητα αλλά με την δυναμη
Κάτι σου διαφεύγει σε ότι έχει να κάνει με την ταχυδυναμη
Οι παίκτες που αναφέρεις έχουν το χαρακτηριστικό της ταχύτητας.
Η ... ταχυδυναμη...δεν είναι χαρακτηριστικό
Είναι αποτέλεσμα και δεν έχει σχέση με την ταχύτητα αλλά με την δυναμη
ειδα σημερα τα γκολ του Ροντριγκεζ με τον ΠΑΟΚ, τι παικτης ρε παιδια, τι ταχυτητα ειχε, δεν μπορεσαμε ποτε να βρουμε παικτες με τετοια χαρακτηριστικα
Και μαλιστσ ο Ροντρίγκεζ ειχε έρθει σχεδόν απο το πουθενα με λίγα χρήματα.
Χαρακτηριστική περίπτωση του αν έχεις δίκτυο βρίσκεις καλες περιπτώσεις
Χαρακτηριστική περίπτωση του αν έχεις δίκτυο βρίσκεις καλες περιπτώσεις
Τοσκιτσης (δεκαπεναυγουστιατικο): Στον ΠΑΟΚ διαψεύδουν πως ενδιαφέρονται να φέρουν ξανά πίσω στην Τούμπα τον Τσούμπα Άκπομ για την θέση του επιθετικού.
Τζαμπα καθεστε και τρωγεστε μεταξύ σας οι αισιοδοξοι με τους απαισιοδοξους.
Πλεον ειναι ξεκαθαρο πως μονο η πράξη θα λυσει το μεταξυ μας ζητημα ή την διαφωνια μας.
10 χρονια να αναλυουμε τα ιδια δεδομενα σε διαφορετικα συμπερασματα θα καταληγουμε!
Ας περιμενουμε να δουμε λοιπον αν θα καταφερει ο Λουτσεσκου να περασει την Ριεκα με αυτο το ροστερ και αν θα καταφερει να παρουσιασει ανταγωνιστικη ομαδα στο πρωταθλημα.
Οτιδηποτε αλλο περα απο εισοδο στους ομιλους και καλες εμφανισεις στο πρωταθλημα, θα ειναι αποτυχια και θα αποδεικνυει την ορθη ή μη διαχειριση της μεταγραφικης περιοδου.
Και μην ακουσω για πλανα 3ετιας και υπομονες. Δεν εχουμε την πολυτελεια να πεταξουμε ακομη μια χρονια στα σκουπιδια σε επιπεδο ευρωπαικων υποχρεωσεων!
Να κοψουν τον λαιμο τους και να μας βαλουν στους ομιλους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πλεον ειναι ξεκαθαρο πως μονο η πράξη θα λυσει το μεταξυ μας ζητημα ή την διαφωνια μας.
10 χρονια να αναλυουμε τα ιδια δεδομενα σε διαφορετικα συμπερασματα θα καταληγουμε!
Ας περιμενουμε να δουμε λοιπον αν θα καταφερει ο Λουτσεσκου να περασει την Ριεκα με αυτο το ροστερ και αν θα καταφερει να παρουσιασει ανταγωνιστικη ομαδα στο πρωταθλημα.
Οτιδηποτε αλλο περα απο εισοδο στους ομιλους και καλες εμφανισεις στο πρωταθλημα, θα ειναι αποτυχια και θα αποδεικνυει την ορθη ή μη διαχειριση της μεταγραφικης περιοδου.
Και μην ακουσω για πλανα 3ετιας και υπομονες. Δεν εχουμε την πολυτελεια να πεταξουμε ακομη μια χρονια στα σκουπιδια σε επιπεδο ευρωπαικων υποχρεωσεων!
Να κοψουν τον λαιμο τους και να μας βαλουν στους ομιλους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κινηθούμε για Τσούμπα, παρότι ο ίδιος φαίρεται να έριξε γέφυρες.Aye4 έγραψε:Τοσκιτσης (δεκαπεναυγουστιατικο): Στον ΠΑΟΚ διαψεύδουν πως ενδιαφέρονται να φέρουν ξανά πίσω στην Τούμπα τον Τσούμπα Άκπομ για την θέση του επιθετικού.
Δεν τον ανανεώσαμε και θα τον υπογράψουμε τώρα, όταν έχει συμβόλαιο 1+ εκ. καθαρά και θα θέλει και η Μπόρο να μοιραστεί τη χασούρα της ? Άλλωστε όλα δείχνουν ότι ψάχνουμε παίχτη για εξάμηνο και μόνο.
Από 30/5 να έχει να προπονηθεί αυτός?joshua έγραψε:Εδώ που φτάσαμε πάντως αρχίζει να μου αρέσει ο Πριγιοβιτς…
- bersekeros
Θα τα πούμε ρε φίλε. Εννοείται.abc_o_ karpouzas έγραψε:Μπερσε....bersekeros έγραψε:Εμείς οι άμπαλοι στα τσιμέντα καρπουζά μου.
Μέχρι της τελευταίας ρανίδας.
Για τα τέσσερα γράμματα.
Που πας ρε... Θηρίο...στην 8 ;
Άντε να βρεθούμε να τα πούμε και από κοντα
Και όποιος άλλος PAOKmaniac θέλει, να κάνουμε καμιά μάζωξη.
Εδώ διακοπές είμαστε και γυρνάμε πίσω για να είμαστε στα τσιμέντα.
Έναν όρκο έχω δώσει.
Όσο με κρατάνε τα πόδια μου από Υγεία και όσο έχω να δίνω έστω λίγο γάλα στα παιδιά μου (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στα τσιμέντα θα είμαστε.
Και την κ@ριόλα τη Ριέκα, μόνοι μας θα την πηδήξουμε από τα τσιμέντα και τα κάγκελα.
Οντόπικ,
Ιβάν δώσε εντολή για άμεση απόκτηση
-Κλάεσον
-Μπορίλ (ή Μπάμπα)
-Τσίμιροτ
-Σποράρ (δανεικός) ή Πρίγιο (γιατί άμα είναι εξάμηνο ο Νέλσονας βρώμα η δουλειά)
-Τζιοβίνκο
Και γ@μιέται ο θρήνος και ο Μπυραιάς!
All in ρε Ηγέτη Βάνια.
Για το Λαό!