Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τελειωσε η Τβιοβινκοαδα ξεκιναει η Κλαεσονιαδα ωραια πραγματα…Μετα την σωστότατη ανακοινωση της 4 σου αραδίασαν 3 ονοματα που ο ενας κλεινει Αραβια ο αλλος στη Κρασνονταρ και του Κλαεσσον θα παει για 31 Αυγούστου και βλεπουμε….θα περιμένουνε εννοειται τον Μπαμπα μεχρι 32 Αυγούστου κι ας μην θελει να ερθει δεν πειραζει μας βολευει η ολη κατασταση και για σεντερ φορ μετα την ατυχία που μας έκατσε με τον Ολιβέιρα γινεται έρευνα αγοράς άκουσον άκουσον για δανεικο εννοειται τον Ακπομ και εναν ανερχόμενο απο την Σλαβια που δεν τον θελει ουτε η ιδια….παμε για Νταμπλ και πορεια στην Ευρωπη κατα τα αλλα με βασικο τον αναγεννημένο Μπισεσβαρ καο φουλ μπακ Βιειρινια μεχρι να τα φτύσει…τα λεω τωρα που ακομα ειμαστε εντος στόχων μετα θα ειναι αργα….Καλη Παναγία σε ολους!!!!
-
Ετσι ακριβως.. Φαινεται ο πανικος της παε απο το ξαφνικο αραδιασμα ονοματωνMetagrafakias έγραψε:Τελειωσε η Τβιοβινκοαδα ξεκιναει η Κλαεσονιαδα ωραια πραγματα…Μετα την σωστότατη ανακοινωση της 4 σου αραδίασαν 3 ονοματα που ο ενας κλεινει Αραβια ο αλλος στη Κρασνονταρ και του Κλαεσσον θα παει για 31 Αυγούστου και βλεπουμε….θα περιμένουνε εννοειται τον Μπαμπα μεχρι 32 Αυγούστου κι ας μην θελει να ερθει δεν πειραζει μας βολευει η ολη κατασταση και για σεντερ φορ μετα την ατυχία που μας έκατσε με τον Ολιβέιρα γινεται έρευνα αγοράς άκουσον άκουσον για δανεικο εννοειται τον Ακπομ και εναν ανερχόμενο απο την Σλαβια που δεν τον θελει ουτε η ιδια….παμε για Νταμπλ και πορεια στην Ευρωπη κατα τα αλλα με βασικο τον αναγεννημένο Μπισεσβαρ καο φουλ μπακ Βιειρινια μεχρι να τα φτύσει…τα λεω τωρα που ακομα ειμαστε εντος στόχων μετα θα ειναι αργα….Καλη Παναγία σε ολους!!!!
- FreeWatcher
Να παραθέσω λίγο parolo:joshua έγραψε:Ευρωπαικη ελιτ,τροπαια,τιτλοι και αυταρκεια για μια ομαδα που δεν εχει ΤΔ,ΑΔ και κουμαντο κανει η Γκοντζαρεβα...
Επίσης οι μεταγραφές νεαρών που κι αυτές στοίχισαν, Περέιρα Νινουα Μπραντονιτς, καθώς και Μουργκ Τσολακ Εσίτι κλπ δεν έπιασε καμία.
Μιλάμε θέλει τέχνη για να το κάνεις αυτό το 0 στα 6 ξέρω γω.
Και να υπενθυμίσω για ακόμα μία φορά οτι ολα αυτά τα πεταμένα λεφτά δεν τα πέταξε η Γκοντζαρεβα αλλά οι τεχνικοι διευθυνταδες που γουστάρατε κ ονειρεύεστε πολλοί εδω μέσα!!!
Γιατί έτσι σας αρέσει...
Εναν πουλησες φετος. Μην μπερδευεις τα παλια.joshua έγραψε:Αυτη τη στιγμη βλεπεις να εχει γινει τιποτα που να οδηγει σε αυτη τη καετυθυνση? Πουλησες τα 2 σημαντικοτερα περιουσιακα στοιχεια και πηρες εναν προπονητη που δεν εχει τη καλυτερη σχεση με τους νεαρους παικτες,οι πωλησεις των οποιων ειναι η μονη λυση προς οικονομικη αυταρκεια και μεταγραφικα παιρνεις μονο 30ρηδες χωρις μαλιστα να ολοκληρωνεις ροστερ για να δημιουργησεις ομαδα με στοχευση τιτλου.
Με τον Λουτσεσκου δεν συμφωνω σε πολλα. Ουτε στην αποψη του για τους νεους ουτε για τα ευρωπαικα παιχνιδια.
Κι εγω θελω νεους για αυτο και προτιμουσα ολους οσους ακουστηκαν πριν τον Κουρτιτς
Αλλα ο Λουτσεσκου ειναι ο μοναδικος που μπορει να σου εγγυηθει οτι θα χτυπησει στα ισια το πρωταθλημα. Και τον Μουρινιο να εφερνες ειμαι σιγουρος οτι θα ειχε λιγοτερες πιθανοτητες απο τον Λουτσεσκου.
Κι αυτος εμπιστευεται τους εμπειρους. Πχ. Ο Εσιτι μπορει να μην εχει τα χαρακτηριστικα που θελουμε αλλα δεν θα κανει ποτε λαθη που θα σε κρεμασουν σε αντιθεση με τον Τσιγγαρα. Για αυτο και προτιμαει τον Εσιτι
Αν ηταν τοσο καλος στο να δημιουργει ενα τελειο κλιμα στην ομαδα και ταυτοχρονα να προωθει και 18χρονους θα δουλευε στην Μπαρτσα οχι στην Ελλαδα.
Την αυταρκεια μπορεις να την εχεις και χωρις μεγαλες πωλησεις αν δεν κανεις αγορες και παιρνεις Κουρτιτς Ολιβειρα.
Πριν τον τραυματισμο Ολιβειρα ημουν σιγουρος οτι θα παιρναμε πρωταθλημα. Αν καλυφτει αυτο θα το παρουμε
-
Οικονομική αυτάρκεια με 30χρονους χωρίς ακριβες επενδύσεις και προωθήσεις νεαρών παικτων θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία…
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ θα εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την αθρόα διαρροή πιθανών μεταγραφικών στόχων της ομάδας.
Τόσο καιρό το παράπονό μου ήταν πως δεν είχαμε πληροφόρηση και ονοματολογία. Ζήλευα τους οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που από την ομάδα τους πέρασαν δεκάδες παιχταράδες.
Πλέον κύριοι έχουμε κι εμείς.
Μανολάς εσείς; Μπάμπα εμείς
Ρόνι Λόπεζ εσείς; Κλάεσον εμείς
Ελίασον εσείς; Τζοβίνγκο εμείς και Άκπομ και Μούσα, σας έχουμε φάει λάχανο λέμε...
Και στους κακεντρεχείς που θα βιαστούν να πουν πως σημασία έχουν οι υπογραφές, θα πω όχι. Σημασία έχει και η ψυχολογία μας. Δώσε μας ονόματα και όνειρα και πάρε μας την ψυχή. Άσε μας να γράφουμε πιθανές εντεκάδες κάθε μέρα με καινούριες συνθέσεις και νέα ονόματα. Άσε μας να ψάχνουμε στατιστικά και βιντεάκια από τους "σχεδόν κλεισμένους" παίκτες μας.
Συγχαρητήρια κύριοι για τις διαρροές.
Όμως κλείστε και κανέναν, έτσι; Διότι καλά τα 10 διαφορετικά ονόματα, αν κλείνουμε τελικά κάποιον εντέκατο. Αν δεν κλείνουμε κανένα αρχίζει γκρίνια...
Τόσο καιρό το παράπονό μου ήταν πως δεν είχαμε πληροφόρηση και ονοματολογία. Ζήλευα τους οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που από την ομάδα τους πέρασαν δεκάδες παιχταράδες.
Πλέον κύριοι έχουμε κι εμείς.
Μανολάς εσείς; Μπάμπα εμείς
Ρόνι Λόπεζ εσείς; Κλάεσον εμείς
Ελίασον εσείς; Τζοβίνγκο εμείς και Άκπομ και Μούσα, σας έχουμε φάει λάχανο λέμε...
Και στους κακεντρεχείς που θα βιαστούν να πουν πως σημασία έχουν οι υπογραφές, θα πω όχι. Σημασία έχει και η ψυχολογία μας. Δώσε μας ονόματα και όνειρα και πάρε μας την ψυχή. Άσε μας να γράφουμε πιθανές εντεκάδες κάθε μέρα με καινούριες συνθέσεις και νέα ονόματα. Άσε μας να ψάχνουμε στατιστικά και βιντεάκια από τους "σχεδόν κλεισμένους" παίκτες μας.
Συγχαρητήρια κύριοι για τις διαρροές.
Όμως κλείστε και κανέναν, έτσι; Διότι καλά τα 10 διαφορετικά ονόματα, αν κλείνουμε τελικά κάποιον εντέκατο. Αν δεν κλείνουμε κανένα αρχίζει γκρίνια...
Στο είπε και αυτό ο Λουτσεσκου, Joshua.
Έχεις μια ομάδα που κατακτά τίτλους και εκεί προωθείς 1-2 τοπ λεβελ πιτσιρικάδες.
Γιατί καλό το πρότζεκτ με τους νεαρούς από τις ακαδημίες και τους Περέιρα, Νινουα στο ρόστερ, αλλά βλέπεις που καταλήγει.
Έχεις μια ομάδα που κατακτά τίτλους και εκεί προωθείς 1-2 τοπ λεβελ πιτσιρικάδες.
Γιατί καλό το πρότζεκτ με τους νεαρούς από τις ακαδημίες και τους Περέιρα, Νινουα στο ρόστερ, αλλά βλέπεις που καταλήγει.
σιγουρα θα ειναι μια καλη προσθηκη αντι Ολιβειρα, το θεμα θα ειναι καθαρα οικονομικο...φανταζομαι οτι πανω απο 500χιλ για εναλλακτικη λυση δεν θα δινουμε, ενω ο Πριγιο θα θελει 1 και κατι για να υπογραψειtraveller65 έγραψε:Ελεύθερος ο Πρίγιοβιτς!
Εντάξει αυτό δεν είναι πανάκεια.
Μπορούσαν οι επιλογές να είναι σαν τους Μακ, Γκάρι, Τσιμιροτ, Ακπομ που πουλήθηκαν μια χαρά και πρόσφεραν πάρα πολύ.
Δε χρειάζεται να στοχεύεις μόνο σε 30+ υπάρχουν κι αυτά τα παραδείγματα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορούσαν οι επιλογές να είναι σαν τους Μακ, Γκάρι, Τσιμιροτ, Ακπομ που πουλήθηκαν μια χαρά και πρόσφεραν πάρα πολύ.
Δε χρειάζεται να στοχεύεις μόνο σε 30+ υπάρχουν κι αυτά τα παραδείγματα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε ναπολιτανε δεν διαφωνώ σε αυτό αλλά αυτή τη στιγμή και τονίζω το αυτή τη στιγμή καθώς ελπίζουμε σε θαύμα της μεγαλοχαρης μόνο ομάδα τίτλου δεν θυμίζουμε.
- FreeWatcher
Μα ακριβώς με ποιοτικούς 30χρονους κ προωθηση νεαρων απτις ακαδημίες σου μπορείς μα πετύχεις οικονομική αυτάρκεια!!!joshua έγραψε:Οικονομική αυτάρκεια με 30χρονους χωρίς ακριβες επενδύσεις και προωθήσεις νεαρών παικτων θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία…
Οσο για τις ακριβές επενδυσεις θυμησε μου σε παρακαλώ μια ελληνική ομαδα με ακριβοτερες επενδύσεις απτην Παοκκαρα μου στην εποχη Ιβαν....
Κάνα νέο απ το ψηλό παλικάρι απ την Σουηδία;
Τσιμουδιά δεν ακούγεται, Κυριακή γάρ.
Αύριο ευελπιστώ να έχουμε νεότερα και ευχάριστα!!!
Τσιμουδιά δεν ακούγεται, Κυριακή γάρ.
Αύριο ευελπιστώ να έχουμε νεότερα και ευχάριστα!!!
Tραγικοί φαίνεται έως τώρα η οργάνωση της ΠΑΕ δυστυχώς, για ακόμη μια χρονιά. Τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει (αναρωτιέμαι πως παίρνονται οι αποφάσεις), σχετικά νεαρούς παίκτες αθλητές δεν πήραμε, έχουμε γεμίσει παλαίμαχους. Άντε να δούμε πόσο καιρό θα κάνει ο Lucescu να καταλάβει ότι με αυτούς τους άργους τους παίκτες πρέπει να παίξει με τριάδα στην άμυνα η να γεμίσει το κέντρο για να μην τρώμε εύκολα γκολ. Και την πληρώσανε την χαζομάρα με τον Ολιβέιρα, αντί να δώσουν κάποια φράγκα παραπάνω για τον Krmencik που δέθηκε με την ομάδα πήρανε έναν με τραυματισμούς που δεν είχε δείξει τίποτα παραπάνω. Έως τώρα μου φαίνεται σαν να τα ψηλόπαρατήσανε και φέρανε τον Lucescu μπας και τους κάνει κανα θαύμα.