Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει το μακροπρόθεσμο των επιλογών αυτή τη στιγμή. Το καθάρισμα των ηλικιωμένων θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι από μόνο του, καθώς τώρα δεν υπήρχε ο μηχανισμός που θα έβρισκε τους τρόπους για να το καταφέρει. Άλλωστε ο Λουτσέσκου δουλεύει ακόμα με +30 παίχτες και δεν έχουν κατασταλάξει ούτε για δανεισμούς, ούτε για το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β. Άραγε ο Γκαρσία να συμπληρώνει παίχτες για εσωτερικό διπλό στην προετοιμασία που κάνει? Το έδειξε και η μεταγραφή του Σλοβένου. Απλά δύο χρόνια ένα "δυνατό συμβόλαιο", όσο θα διαρκεί η δέσμευσή του με την Πάρμα και μετά βλέπουμε. Το λέω γιατί μάλλον κάνει μπαμ ότι η επιλογή είναι ναι μεν να δώσεις συμβόλαια του εκ, αλλά χωρίς να αναγκαστείς να πληρώσεις Ομάδες (πχ Oliveira vs Krmancik). Αυτό σημαίνει ηλικιακές επιλογές στο 30+ και περιμένω τα "ξεδιαλέγματα".
H φάση με τον Τζοβίνκο να ενδιαφέρει σφόδρα όταν αυτός είχε συμβόλαιο, αλλά όχι όταν ελευθερώνεται είναι τουλάχιστον περίεργη. Θα δείξει η συνέχεια αν θα υπάρξει το τρελό συμβόλαιο που δεν φτάναμε ή απλά καλοπεράσαμε με προσδοκίες ενός μήνα.
H φάση με τον Τζοβίνκο να ενδιαφέρει σφόδρα όταν αυτός είχε συμβόλαιο, αλλά όχι όταν ελευθερώνεται είναι τουλάχιστον περίεργη. Θα δείξει η συνέχεια αν θα υπάρξει το τρελό συμβόλαιο που δεν φτάναμε ή απλά καλοπεράσαμε με προσδοκίες ενός μήνα.
paokovios1974 έγραψε:2 πρωταθλήματα, άσχετα αν μας το έκλεψαν το ένα.
Το σχέδιο της οικογένειας ήταν να πάρουμε 2 πρωταθλήματα,όσα κυπελλακια προκύψουν ενδιάμεσα, και μετά... Ξεπουλημα
Σε εμένα τα γράφεις αυτά paokovios;
Για αυτό και μου έκανε άσχημη εντύπωση αν δεν ήταν κλεισμένος ο παίκτης γιατί βγήκε το όνομα του αλλά και οι λεπτομέρειες του κόστους που αμέσως θα ενεργοποιήσουν πολλούς σε αυτά τα ποσά;grg80 έγραψε:Ειναι περιπτωση Πελκα, μπαινει στο τελευταιο χρόνο του συμβολαιου του.makispaspartou έγραψε:Διαβάζω ότι θέλουμε να αποκτήσουμε τον Claesson με αγορά 1 με 1,5εκ και συμβόλαιο 1εκ. Είτε μας δουλεύουν είτε δεν ενδιαφερόμαστε σοβαρά. Γιατί τα νούμερα αυτά είναι αστεία. Ίσως τελικά φέτος να υπάρχει μπάτζετ και να είναι περιορισμένο.
Περισσοτερο με ανησυχεί το γεγονος οτι σε αυτα τα χρήματα σιγουρα θα βρεθουν 10δες ενδιαφερομενοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Κυρ 15 Αύγ 2021, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι το μπάτζετ υπάρχει όμως.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας.
Δηλαδή πάνω κάτω στα ίδια θα ήμασταν με περίπου τα μισά λεφτά. Αυτό είναι το σημαντικότερο.
Επίσης οι μεταγραφές νεαρών που κι αυτές στοίχισαν, Περέιρα Νινουα Μπραντονιτς, καθώς και Μουργκ Τσολακ Εσίτι κλπ δεν έπιασε καμία.
Μιλάμε θέλει τέχνη για να το κάνεις αυτό το 0 στα 6 ξέρω γω.
Δεν πα να πουλάς τζοληδες.. που δεν έχουμε κι άλλον αυτή τη στιγμή.. αν μακροχρόνια κάνεις τόσο κακές επιλογές θα έρθει το τίμημα του χρόνου θες δε θες.
ΥΓ: Περάστε τη Ριέκα πάση θυσία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή πάνω κάτω στα ίδια θα ήμασταν με περίπου τα μισά λεφτά. Αυτό είναι το σημαντικότερο.
Επίσης οι μεταγραφές νεαρών που κι αυτές στοίχισαν, Περέιρα Νινουα Μπραντονιτς, καθώς και Μουργκ Τσολακ Εσίτι κλπ δεν έπιασε καμία.
Δεν πα να πουλάς τζοληδες.. που δεν έχουμε κι άλλον αυτή τη στιγμή.. αν μακροχρόνια κάνεις τόσο κακές επιλογές θα έρθει το τίμημα του χρόνου θες δε θες.
- bersekeros
Υποθέτω ότι αυτό που μετέφερε ο seaman προηγουμένως για transfer fee 2M για left winger είναι κοντά στην πραγματικότητα.makispaspartou έγραψε:Πιο πολύ αναφερόμουν στο ποσό αγοράς. Παίκτης αξίας 10 εκ πόσο φθηνά να στον δίνουν έστω και με ένα χρόνο συμβόλαιο? Δηλαδή ένα ποσό γύρω στα 3 με 3,5 εκ θα μου φαινόταν πιο λογικό. Τι να πω μακάρι να ισχύει. Βασικά αν ισχύει απορώ γιατί δεν είναι ήδη εδώ να υπογράψει.
Το συμβόλαιο που παίρνει κι εκεί εκτιμώ θα του προσφέρουμε.
Πιστεύω ότι δεν είναι λίγα τα χρήματα, γιατί και αυτός είχε τα θεματάκια του κατά καιρούς με τραυματισμούς.
Εννοείται ότι είναι παικταράς,εάν είναι υγιής.
Καπου εδω να θυμισω το μηνυμα Σαββιδη μετα τη προσληψη Λουτσεσκου και να μην προχωρησω καλυτερα σε σχολιασμο του...
- paokovios1974
Μπάνε έχω σκάσει ρε φίλε τέτοια μιρλας δεν έχω ξανασυναντήσει από τότε που έχω εγγραφεί,δεν πάει σε σένα παρόλο που αφορμή ήταν το σχόλιο σου, ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι και ποιες είναι οι αγωνίες σου..Ουσιαστικά τα λέω στη νύφη να το ακούσει η πεθερά, σιρυ αν το έξελαβες ευθεία βολή, σε σέβομαι και σε εκτιμώ να ξέρεις.obanebane έγραψε:paokovios1974 έγραψε:2 πρωταθλήματα, άσχετα αν μας το έκλεψαν το ένα.
Το σχέδιο της οικογένειας ήταν να πάρουμε 2 πρωταθλήματα,όσα κυπελλακια προκύψουν ενδιάμεσα, και μετά... Ξεπουλημα
Σε εμένα τα γράφεις αυτά paokovios;
Για αυτο τον λενε Τεχνικο διευθυντη αυτον που τους διαλεξ γιατι παραγει τεχνηParolos έγραψε:Ναι το μπάτζετ υπάρχει όμως.
Ο Μουργκ ειναι πολυ καλος για αναπληρωματικος
Στην περίπτωση του Σουηδού τη θολούρα την προακαλεί η αποτίμηση της αξίας του από το transfermarkt. Αυτά τα 10 εκ. κανείς δεν θα τα έδινε μετά τον τραυματισμό του. Απλά έκανε 2 πολύ καλές χρονιές στη Ρωσία και είχε ανεβάσει την αξία του το transfermarkt στα 18 εκ. Κατέβηκε μετά των τραυματισμό του και σταθεροποιήθηκε με την επάνοδό του στα 10 και τώρα θα φθίνει λόγω ηλικίας, αλλά και ποδοσφαιρικής αγοράς. Αν με το καλό έρθει σε εμάς, η "αξία" του θα πάει στα 8 εκ. και μετά από λίγο καιρό στα 5. Μη δίνουμε περισσότερη σημασία σε αυτά.
Επίσης ο Κλάεσσον δεν έχει βγάλει το τρελό χρήμα, όπως πολλοί και διάφοροι. Από την Έλφσμποργκ τον πήραν οι Ρώσοι και μετά και την τελευταία ανανέωση τους κοστίζει περίπου στα 1.4 εκ. μικτά.
Όμως δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα εισφέρει στο πρεστίζ (και στα λοιπά εμπορικά έσοδα) μιας μεγάλης Ομάδας για να δώσει παραπάνω χρήματα από την αξία του για να τον μεταγράψει, ούτε είναι η παιχτάρα που θα κάνει τη διαφορά σε ένα τέτοιο Σύλλογο. Για αυτό, όντως πιστεύω πως μπορεί να έρθει σε εμάς και σίγουρα θα ξέρει και από προσωπική εμπειρία, αλλά κυρίως μέσω του Μπεργκ τι σημαίνει ΠΑΟΚ και ζωή στην Ελλάδα.
Επίσης ο Κλάεσσον δεν έχει βγάλει το τρελό χρήμα, όπως πολλοί και διάφοροι. Από την Έλφσμποργκ τον πήραν οι Ρώσοι και μετά και την τελευταία ανανέωση τους κοστίζει περίπου στα 1.4 εκ. μικτά.
Όμως δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα εισφέρει στο πρεστίζ (και στα λοιπά εμπορικά έσοδα) μιας μεγάλης Ομάδας για να δώσει παραπάνω χρήματα από την αξία του για να τον μεταγράψει, ούτε είναι η παιχτάρα που θα κάνει τη διαφορά σε ένα τέτοιο Σύλλογο. Για αυτό, όντως πιστεύω πως μπορεί να έρθει σε εμάς και σίγουρα θα ξέρει και από προσωπική εμπειρία, αλλά κυρίως μέσω του Μπεργκ τι σημαίνει ΠΑΟΚ και ζωή στην Ελλάδα.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αυτή η περιβόητη ανανέωση του ρόστερ και ο ερχομός νεωτέρων σε ηλικία παικτών πάντα στον ΠΑΟΚ γίνεται από την επόμενη χρονιά. Κάθε χρόνο προσθέτουμε έναν σκασμό βετεράνους, ανανεώνουμε όσους ήδη είχαμε, και μετά ψάχνουμε να δούμε γιατί έχουμε τόσο μεγάλο μπάτζετ χωρίς αποτελέσματα. Και γιατί ο Γάβρος πουλάει κι εμείς όχι. Απλά λειτουργούμε στον αντίποδα κάθε πετυχημένης ομάδας των κυβικών μας. Αντί να βάλουμε φέτος στο ρόστερ νεαρούς παίκτες να βοηθηθούν από Κρέσπο, Βιερίνια, Βαρέλα, Μπισεσβαρ, και όποιον άλλο βρίσκεται στο τελευταίο έτος, λέμε ότι θα τους φέρουμε του χρόνου, μόνο που του χρόνου θα βγαίνουν όλοι πανικόβλητοι και θα λένε ότι δεν γίνεται γιατί δεν έχουμε έμπειρους παίκτες στο ρόστερ. Ας αποδεχτούμε ότι απλά δεν ξέρουμε ως οργανισμός πως να φτιάξουμε μια ομάδα με παρόν και μέλλον κι ας δούμε πώς θα φέρουμε έναν σοβαρό άνθρωπο που ξέρει την δουλειά του και πως ακριβώς θα καταφέρουμε να τον αφήσουμε ήσυχο να δουλέψει για πάνω από 6 μήνες.seaman έγραψε:Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει το μακροπρόθεσμο των επιλογών αυτή τη στιγμή. Το καθάρισμα των ηλικιωμένων θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι από μόνο του, καθώς τώρα δεν υπήρχε ο μηχανισμός που θα έβρισκε τους τρόπους για να το καταφέρει. Άλλωστε ο Λουτσέσκου δουλεύει ακόμα με +30 παίχτες και δεν έχουν κατασταλάξει ούτε για δανεισμούς, ούτε για το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β. Άραγε ο Γκαρσία να συμπληρώνει παίχτες για εσωτερικό διπλό στην προετοιμασία που κάνει? Το έδειξε και η μεταγραφή του Σλοβένου. Απλά δύο χρόνια ένα "δυνατό συμβόλαιο", όσο θα διαρκεί η δέσμευσή του με την Πάρμα και μετά βλέπουμε. Το λέω γιατί μάλλον κάνει μπαμ ότι η επιλογή είναι ναι μεν να δώσεις συμβόλαια του εκ, αλλά χωρίς να αναγκαστείς να πληρώσεις Ομάδες (πχ Oliveira vs Krmancik). Αυτό σημαίνει ηλικιακές επιλογές στο 30+ και περιμένω τα "ξεδιαλέγματα".
"Το ποδόσφαιρο διοικείται με καθημερινές δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παίρνονται με καθαρό μυαλό κι αυτή τη φορά χωρίς συναίσθημα.joshua έγραψε:Καπου εδω να θυμισω το μηνυμα Σαββιδη μετα τη προσληψη Λουτσεσκου και να μην προχωρησω καλυτερα σε σχολιασμο του...
Ο Σύλλογος έχει ως στόχο την απόλυτη αυτάρκεια
Από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον αρχιτέκτονα της μεγαλύτερης ως σήμερα επιτυχίας του Συλλόγου, που επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, περιμένουμε νέες νίκες και τρόπαια. Ο Ράζβαν πρέπει να υπερασπιστεί και να θωρακίσει τον ΠΑΟΚ με την προσωπικότητα και την εμπειρία του. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να γίνει κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ και να ριζώσει γερά σ’ αυτό το περίπλοκο περιβάλλον. Μας περιμένει δύσκολος, ανηφορικός δρόμος, αλλά εμείς δε σκοπεύουμε να σταματήσουμε.
Ο ένας αιώνας ιστορίας του ΠΑΟΚ θα μας βρει πιο δυνατούς, με νέους τίτλους, τους οποίους θα φέρουμε στο Σύλλογο στο νέο του σπίτι."
Ακριβως οτι ειπε προσπαθουν να κανουν
Ευρωπαικη ελιτ,τροπαια,τιτλοι και αυταρκεια για μια ομαδα που δεν εχει ΤΔ,ΑΔ και κουμαντο κανει η Γκοντζαρεβα...
Ναι που ακριβως διαφωνεις joshua στο οτι τα κυνηγανε ολα αυτα?
Αυταρκεια σημαινει να παιρνεις παικτες που θα τους χρησιμοποιεις και δεν θα ειναι πεταμενα εκατομμυρια. Για αυτο και αργουν να επιλεξουν για να μη καταληξουμε παλι τα λεφτα του Τζολη οπως του Γιαννουλη να πεταχτουν σε Εσιτι Τσολακ
Τιτλοι. Ο Λουτσεσκου ειπε πολλες φορες οτι θα παρουμε πρωταθλημα. Το αν διαφωνω εγω η εσυ με τον τροπο που θελει να το παρει δεν ειναι δικο του προβλημα
Ευρωπαικη ελιτ το ειχαμε παρεξηγησει ολοι προφανως αλλα το ξεκαθαρισε ο Λουτσεσκου πριν λιγες μερες. Για να μπεις στην ευρωπαικη ελιτ ειπε πρεπει να αυξησεις τους εγχωριους τιτλους σου. Δυστυχως δεν εννοουσε ευρωπαικες πορειες που ειχαμε καταλαβει ολοι αλλα πρωταθληματα στη σουπερ λιγκ
Ο ΤΔ σε κατεστρεψε μια χαρα ειμαστε με Λουτσεσκου Γκοντσαρεβα
Αυταρκεια σημαινει να παιρνεις παικτες που θα τους χρησιμοποιεις και δεν θα ειναι πεταμενα εκατομμυρια. Για αυτο και αργουν να επιλεξουν για να μη καταληξουμε παλι τα λεφτα του Τζολη οπως του Γιαννουλη να πεταχτουν σε Εσιτι Τσολακ
Τιτλοι. Ο Λουτσεσκου ειπε πολλες φορες οτι θα παρουμε πρωταθλημα. Το αν διαφωνω εγω η εσυ με τον τροπο που θελει να το παρει δεν ειναι δικο του προβλημα
Ευρωπαικη ελιτ το ειχαμε παρεξηγησει ολοι προφανως αλλα το ξεκαθαρισε ο Λουτσεσκου πριν λιγες μερες. Για να μπεις στην ευρωπαικη ελιτ ειπε πρεπει να αυξησεις τους εγχωριους τιτλους σου. Δυστυχως δεν εννοουσε ευρωπαικες πορειες που ειχαμε καταλαβει ολοι αλλα πρωταθληματα στη σουπερ λιγκ
Ο ΤΔ σε κατεστρεψε μια χαρα ειμαστε με Λουτσεσκου Γκοντσαρεβα
Αυτη τη στιγμη βλεπεις να εχει γινει τιποτα που να οδηγει σε αυτη τη καετυθυνση? Πουλησες τα 2 σημαντικοτερα περιουσιακα στοιχεια και πηρες εναν προπονητη που δεν εχει τη καλυτερη σχεση με τους νεαρους παικτες,οι πωλησεις των οποιων ειναι η μονη λυση προς οικονομικη αυταρκεια και μεταγραφικα παιρνεις μονο 30ρηδες χωρις μαλιστα να ολοκληρωνεις ροστερ για να δημιουργησεις ομαδα με στοχευση τιτλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 15 Αύγ 2021, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.