Εφιαλτικο σεναριο,μιλαμε για αποδυναμωση αντι για ενισχυση.JohnDag έγραψε:4-5 κινήσεις είναι υπεραισιοδοξο σενάριο Josh.
2 με 3 βλέπω εγώ.
Αριστερό μπακ, αριστερό εξτρεμ και λογικά αναμονή για τον Τζιοβινκο μέχρι την τελευταία στιγμή.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Κανονικό τερματοφύλακα για βασικό και έναν φέρελπι αντί των δύο επιεικώς μετριων που έχουμε, κανονικό δεξί μπακ χωρίς περαιτέρω σχολιασμό, βασικό αριστερό μπακ,στόπερ που να εμπνέει ασφάλεια ώστε να αποτελέσει δίδυμο με Inganson Και κοντά τους να μάθουν οι Μιχαηλίδης-Mihaj, ένα χαφ αντί των Esiti-Douglas, έναν επιτελικό μέσο αντί είτε του Biseswar είτε του Kagawa που αποτελούν ερωτηματικά και κοστίζουν χρυσάφι, δύο εξτρέμ και ένα φορ! 9 μεταγραφές μίνιμουμ θα έπρεπε να είχαμε κάνει αν είχαμε σχεδιασμό και θέλαμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα.Τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και αν αναλογιστούμε πως ο Lucescu θεωρεί πως είμαστε καλυμμένοι στις θέσεις του τερματοφύλακα,των στόπερς,του δεξιού μπακ και των χαφ,θέλουμε 4 ποιοτικές μεταγραφές( αντι-Γιαννούλη,αντι-Τζόλη,αντι-Πέλκα,αντι-Krmencik)ώστε να μην αποδυναμωθούμε κι άλλο και χάσουμε και τα κεκτημένα.Αλλες 16 μέρες μείνανε για να μάθουμε πως θα πάει η χρονια και τις στόχους έχει η ομάδαJohnDag έγραψε:4-5 κινήσεις είναι υπεραισιοδοξο σενάριο Josh.
2 με 3 βλέπω εγώ.
Αριστερό μπακ, αριστερό εξτρεμ και λογικά αναμονή για τον Τζιοβινκο μέχρι την τελευταία στιγμή.
Υπόψιν, δεν μιλάω για αυτό που θα ήθελα ή για αυτό που θα έπρεπε.
Μιλάω για αυτό που θεωρώ πιθανό να γίνει.
Το να κάνουμε 4-5 μεταγραφές μέσα σε 15 μέρες το θεωρώ πραγματικά απίθανο όταν κάναμε 3 μέσα σε δυόμισι μήνες.
Τι να πω, μακαρι να με διαψεύσουν οι εξελίξεις.
Μιλάω για αυτό που θεωρώ πιθανό να γίνει.
Το να κάνουμε 4-5 μεταγραφές μέσα σε 15 μέρες το θεωρώ πραγματικά απίθανο όταν κάναμε 3 μέσα σε δυόμισι μήνες.
Τι να πω, μακαρι να με διαψεύσουν οι εξελίξεις.
Ας κλεισουμε σιγουρα τα βασικα που επρεπε να τα εχουμε κλεισει "παρα πεντε" (αριστερο μπακ και εξτρεμ (ειδικα μετα την φυγη Τζολη) και 10αρι) και βλεπουμε αν υπαρχει περιθωριο στο "και πεντε" για τις πινελιες που ισως μας κανουν 1ο φαβορι για τιτλο (τερματοφυλακα, δεξι μπακ προδιαγραφων (αν και το αποκλειω) , ταχυδυναμικο χαφ)
- kataramenos5
Δε το λες καλα. 7 κρισιμα 48ωραΜπαρκαρούτσος έγραψε:Άλλες 14 μερούλες!
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Περισσότερο κι από αριστερό μπακ η ομάδα χρειάζεται έναν ΤΔ να λύνει και να δένει. Είναι ανήκουστο εν έτει 2021 να κάνει κουμάντο σε όλα ο προπονητής σε ομάδα πρώτης κατηγορίας.
Eιναι κατι παραπανω απο προφανες πως η ελλειψη ΤΔ ακομα και αν ο ρολος του ειναι απλα διεκπεραιωτικος εχει παιξει σημαντικο ρολο στη καθυστερηση των κινησεων τοσο των προσθηκων οσο και των αποχωρησεων.
Διαβάζω στο κύριο θέμα του paokmania.gr ότι σαν σήμερα στις 15/8/1967, έκλεισε η μεταγραφή του τεράστιου Σταύρου Σαράφη στον ΠΑΟΚ. Στα παράπλευρα της ιστορίας διαβάζω κι ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ ταυτόχρονα κινήθηκε και για τη μεταγραφή του Λάζου από τον M. Aλέξανδρο τον οποίον συμφώνησε για 350.000 δρχ και 6 δανεικούς παίκτες! Ο ΠΑΟΚ αμφιταλαντευόταν ανάμεσα σε Λάζο - Λάκη Παπαϊωάννου (πήγε τελικά στο σκουλίκι αν και έκανε κρα για να έρθει στον Δικέφαλο!) και προτίμησε να πάρει τον πρώτο.
Φαίνεται πως κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια
Φαίνεται πως κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια
To sportime σήμερα και πολύ παραδόξως, μεταφέρει τη μεταγραφική αφλογιστία στον Ιβάν
Ναι, πάλι αυτός με το κοινότατο όνομα (ψευδώνυμο) Κώστας Παπαδόπουλοςτο «αφεντικό» από το Ροστόφ παραμένει φειδωλό: max 2 μύρια transfer fee για winger, δανεικό επιθετικό οι εντολές του. Ο κορβανάς θα ανοίξει (ελαφρώς) μόνο αν η ομάδα περάσει την Ριέκα.
Έτσι όπως φαίνεται να πηγαίνουν τα πράγματα με το μεταγραφικό να έχει μείνει πίσω, υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια για τους επόμενους μήνες.
1. Η ομάδα να πάει τραίνο και να αποθεωθεί ο Λουτσέσκου.
2. Η ομάδα να απογοητεύσει και να φύγει με τις κλωτσιές, αναλαμβάνοντας ο Γκαρσία.
Δεν βλέπω κάτι το ενδιάμεσο. Αυτό γιατί ο Λουτσέσκου θα βασιστεί σίγουρα στους δικούς του παίκτες του πρωταθλήματος και σε 2,3 μεταγραφές. Αν τον δικαιώσουν θα αποθεωθεί. Αν όχι θα πέσει μεγάλο κράξιμο (που να λέμε την αλήθεια, ήδη ξεκίνησε). Μεγάλο στοίχημα είδικά τώρα που ᾽᾽λεφτά υπάρχουν᾽᾽ για να καλυφθούν όλα τα κενά.
1. Η ομάδα να πάει τραίνο και να αποθεωθεί ο Λουτσέσκου.
2. Η ομάδα να απογοητεύσει και να φύγει με τις κλωτσιές, αναλαμβάνοντας ο Γκαρσία.
Δεν βλέπω κάτι το ενδιάμεσο. Αυτό γιατί ο Λουτσέσκου θα βασιστεί σίγουρα στους δικούς του παίκτες του πρωταθλήματος και σε 2,3 μεταγραφές. Αν τον δικαιώσουν θα αποθεωθεί. Αν όχι θα πέσει μεγάλο κράξιμο (που να λέμε την αλήθεια, ήδη ξεκίνησε). Μεγάλο στοίχημα είδικά τώρα που ᾽᾽λεφτά υπάρχουν᾽᾽ για να καλυφθούν όλα τα κενά.
Το δανεικό επιθετικό μου άρεσε που καρφώθηκε ότι τα κατεβάζει απ' το μυαλό του. Δηλαδή αν πάρουμε ελεύθερο για παράδειγμα με 300-400 χιλιάδες θα πει ο Ιβάν "α δεν είναι δανεικός? Δανεικό θέλω μόνο".
Το μόνο που μπορεί να βγάζει λογική είναι ότι μπορεί να περιμένουμε τί θα γίνει με Ριέκα. Γιατί το μπάτζετ μπορεί να είναι οριακά ήδη αν δεν περάσουμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μόνο που μπορεί να βγάζει λογική είναι ότι μπορεί να περιμένουμε τί θα γίνει με Ριέκα. Γιατί το μπάτζετ μπορεί να είναι οριακά ήδη αν δεν περάσουμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν δινεις αφορμες προφανως και θα ακολουθησουν και τα κακεντρεχη σχολια και αναφορες προς την ιδιοκτησια.
Υ.Γ Τι οριακο μπατζετ ρε Parolos? 20 μυρια εχουμε παρει απο μεταγραφες και συζηταμε για μεταγραφες max 5 μυριων.
Υ.Γ Τι οριακο μπατζετ ρε Parolos? 20 μυρια εχουμε παρει απο μεταγραφες και συζηταμε για μεταγραφες max 5 μυριων.
- bersekeros
Τι σχέση έχει η Ριέκα με το μπάτζετ μεταγραφών , 4,25Μ θα πάρουμε μόλις, από την είσοδο στους Ομίλους.
Άσε που πάει για κατάργηση το FFP.
Η Ριέκα έχει σχέση με την Ευρωπαϊκή μας βαθμολογία και κατάταξη και από αυτή την άποψη, εάν αποκλειστούμε, θα είναι (ευρωπαϊκή) καταστροφή.
Άσε που πάει για κατάργηση το FFP.
Η Ριέκα έχει σχέση με την Ευρωπαϊκή μας βαθμολογία και κατάταξη και από αυτή την άποψη, εάν αποκλειστούμε, θα είναι (ευρωπαϊκή) καταστροφή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 15 Αύγ 2021, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Όχι ρε σεις, τι οριακό μπάτζετ που έχουμε καλύψει ενός έτους συμβόλαια με τα έσοδα από δύο πωλήσεις. Και σε σχέση με πέρυσι έχεις και διάρκειας, εισιτήρια, και καλύτερο τηλεοπτικό. Οικονομικά δε νοείται να υπάρχει θέμα. Μόνο αν μαζεύουμε λεφτά για το γήπεδο, οπότε ετοιμαστείτε για κάμποσα χρόνια με την περσινή και φετινή λογική, όπως έκανε η Άρσεναλ και κάνει ακόμα η ΑΕΚ.