rainmaker έγραψε:Ettien26 έγραψε:rainmaker έγραψε:Εμένα περισσότερο απ' όλα με τρώει η πιθανότητα να έρθει ο Μποριλ.
Δε καταλαβαίνω τι βλέπει σε αυτόν ο Λουτσεσκου
Και δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να θέλουμε ή Μπαμπα ή Μποριλ. Εντελώς άσχετοι μεταξύ τους
Καλός παίκτης rain.
Καλός και ισορροπημένος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Θα πω την αμαρτία μου:
Καθώς δεν είχα καθόλου εικόνα του Μποριλ, μπήκα να δω τα στατιστικά του στο ακατανομαστο, μέσω της σελίδας fminside.
Όχι για να τα πάρω τοις μετρητοίς αλλά για να καταλάβω τι φήμη έχει ως παίκτης, ποια είναι τα στοιχεία του
Ναι ξέρω δεν αποδεικνύεται τίποτα κλπ.
Και πάλι ομως, σοκαρίστηκα.
Δεν είναι κακός παίκτης, απλά είναι από τους παίκτες που δεν κάθονται καλά στο μάτι των οπαδών.
Πολύ καλός αθλητής, κανονική ταχύτητα για Μπακ ( ίσως ένα κλικ κάτω από αυτό που θα θέλαμε) παίζει με aggressivity

που λέω και ο λουτσέσκου, παίκτης με προσωπικότητα στο γήπεδο,αλλά λίγα πράγματα από πλευράς τεχνικής.
Βέβαια αν έχεις κλαεσσον,ζιφκο και έναν ανάλογο του Τζοβινκο,μαζί με καντουρι και μπίσεσβαρ για μπροστά και τον Τέιλορ ( ο οποίος σε βάθος χρόνου θα είναι ο βασικός δεξιός Μπακ) δεξί μπακ...ε τότε το μπάλανς σου θα είναι ο μποριλ.
Μη ξεχνάμε ότι ο μπαμπα το βασικό του προσόν είναι η αμυντική του ικανότητα ( μην ξεχνάμε ότι από την χρονιά που έπαιξε στο Άουγκσμπουργκ κατέχει το ρεκόρ στην Μπουντεσλίγκα με το υψηλότερο ποσοστό κερδισμένων tackles) απλά είναι πολύ πολύ πιο ολοκληρωμένος ως παικτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
renegade την Σάβ 14 Αύγ 2021, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.