Μεταγραφές καλοκαιριού III
- thomas Murg
- Montrealiotis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Φτάνει πια με τον Τζιοβινκο, μπορεί να ήταν παικταράς, μπορεί ακόμη να είναι αλλά όρεξη για ποδόσφαιρο δεν φαίνεται να έχει. Παίκτης που στα 28 του πήγε MLS και μετά Αραβία.
Ο παίκτης που κινούμαστε είναι αρκετά καλός. Δεν έχω φουλ εικόνα και σίγουρα δεν είναι μεγάλο όνομα σα το τζοβινκο. Είναι φυσιολογικός ποδοσφαιριστής μάλλον προς το πάνω ράφιnunies4 έγραψε:Άρα είμαστε πλέον πιο κοντά στο χάλασε.rainmaker έγραψε:Σας έχουμε πει εδώ και πόσες μέρες ότι η περίπτωση Τζοβινκο ατόνησε πάρα πολύ λόγω υπερβολικών απαιτήσεωνseaman έγραψε:Ο καλιαραίοι έμειναν στο περίμενε. Ο ελεύθερος και καλά αποζημιωμένος από την Ίντερ Nainggolan τους έκλασε και υπέγραψε στην Αντβέρπ. Ελπίζω να μην πάθουμε το ίδιο με τον μέρμηγκα
Πολύ πιθανό να πάει αλλού αφού ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει την αρχική του πρόταση και ήδη κινείται για άλλο παίκτη σε σαφώς καλύτερη ηλικία , σίγουρα όχι τόσο φαντεζι αλλά με καλή χρηματιστηριακή αξια
Ο παίκτης που κινούμαστε είναι παίκτης που θα παλέψει για την θέση με τον Μπισε η είναι παίκτης παίρνω την φανέλα σπίτι;
Ο Μπισεσβαρ προορίζεται για κάποια διαστήματα αγώνων, όχι να παλέψει για βασικός
- Dark Knight
- Darklord67
Ετών;Πρωτάθλημα;Χώρα;Κάτι;rainmaker έγραψε:Ο παίκτης που κινούμαστε είναι αρκετά καλός. Δεν έχω φουλ εικόνα και σίγουρα δεν είναι μεγάλο όνομα σα το τζοβινκο. Είναι φυσιολογικός ποδοσφαιριστής μάλλον προς το πάνω ράφι
Ο Μπισεσβαρ προορίζεται για κάποια διαστήματα αγώνων, όχι να παλέψει για βασικός
- Montrealiotis
Τέτοιους θέλουμε, φυσιολογικους παίκτες από "προς" το ψηλό ράφι, σε καλή ηλικία να παίξουν μια τριετία
- Dark Knight
Συμφωνώ 1000%.Kostas87 έγραψε:Τέτοιους θέλουμε, φυσιολογικους παίκτες από "προς" το ψηλό ράφι, σε καλή ηλικία να παίξουν μια τριετία
Πέφτει το φως....έρχεται το σκοτάδι...τελειώνει και αυτή η μέρα....
Μια ανακοινώσουλα....μια αναγγελία άφιξης....κάτι τέλος πάντων...
Μια ανακοινώσουλα....μια αναγγελία άφιξης....κάτι τέλος πάντων...
Εγώ θέλω ανταλλαγή την Μαρίνα του Αμπράμοβιτς με το Μαράκι το δικό μας
Εμένα περισσότερο απ' όλα με τρώει η πιθανότητα να έρθει ο Μποριλ.
Δε καταλαβαίνω τι βλέπει σε αυτόν ο Λουτσεσκου
Και δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να θέλουμε ή Μπαμπα ή Μποριλ. Εντελώς άσχετοι μεταξύ τους
Και δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να θέλουμε ή Μπαμπα ή Μποριλ. Εντελώς άσχετοι μεταξύ τους
- Dark Knight
"Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία". - Διογένης, 410-323 π.Χ., Κυνικός φιλόσοφοςrenegade έγραψε:Εγώ θέλω ανταλλαγή την Μαρίνα του Αμπράμοβιτς με το Μαράκι το δικό μας
"Σαν το Μαράκι δεν έχει" - Dark Knight 2021 μ.Χ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dark Knight την Σάβ 14 Αύγ 2021, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρα παει και ο Κλαεσον. Αφού έχει τέτοιο ταπεραμέντο μάλλον δεν θα τον πάρουμε. Τους αποφεύγουνε τέτοιους. Δεν ξέρω γιατί. Και ο τσέχος τέτοιος ήταν.mbison έγραψε:Ο Κλαεσον έχει ταμπεραμεντο ΠΑΟΚ, ο Τζοβινκο μου θυμίζει τον Σινιορι που είχε φέρει η γριά. Όνομα αλλά αδιάφορος στα 35 του
Λογικό να ζητούσε 2 μυρια ως παρεπόμενο της μειωμένης αποζημιώσης που του έδιναν οι Άραβες.rainmaker έγραψε:Απ' όσο ξέρουμε ούτε την ελευθέρας του πήρε ακόμα, πολλώ δε μάλλον όλο το συμβόλαιο.Parolos έγραψε:Πήρε την ελευθέρας του και μάλλον σχεδόν όλο το συμβόλαιο του ο Τζιοβινκο.
Και αύξησε τις απαιτήσεις του? Δηλαδή δεν πέφτει ασπουμε 300Κ για να τα βρούμε? Ενώ μόλις έχει τσεπωσει 6-7Μ χωρίς να παίξει τον επόμενο χρόνο??
Πολύ ενδιαφέρον για να παίξει ποδόσφαιρο έχει το μυρμήγκι.. δεν τον νοιάζουν καθόλου τα λεφτά..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης τις απαιτήσεις του δε τις ανεβασε τώρα αλλά βδομάδες πριν.
Δεν ξέρω αν χάλασε οριστικά αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ κινείται αλλού και καλά κάνει γιατί παρότι ο παίκτης δεν ήταν καθόλου αρνητικός, από τους εκπροσώπους του η στάση δεν είναι το ίδιο.
Τελικά δεν τα πήρε από μας δεν έφυγε από κει.
Τώρα, αν έχουμε την καλύτερη προσφορά μπορεί να συμφωνήσουν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εμένα το ίδιο. Η προσφορά του στο διάστημα που έπαιξε βασικός φορ μετά την αποχὠρηση του Πρίγιο ήταν τεράστια.kos έγραψε:Εμένα ο ακπομ με ψήνει για κατ' ευθείαν αγορά αλλά θα δεχτώ και δανεισμό με οπτσιον 1-1,5 χαρτί.seaman έγραψε:Ούτε εγώ ψήνομαι και δεν νομίζω να τον δώσουν για εξάμηνο.
Αντίθετα τον Κροάτη Δουβίκα οι Τσέχοι δείχνει ότι θα μπορούσαν να τον δώσουν για έξι μήνες να πάρει (λέμε τώρα) παιχνίδια. Το έκαναν και πέρσι με την Union. Δεν έβρισκε χώρο στην Τσεχία και βρήκε στη Μπουντεσλίγκα. Τρέλα
Μπορεί να μην είναι ο ίδιος σκορ ολκής αλλά έπαιζε πολύ για τους συμπαίκτες του και γενικότερα για την ομάδα.
έλα ντε...rainmaker έγραψε:Εμένα περισσότερο απ' όλα με τρώει η πιθανότητα να έρθει ο Μποριλ.
ο μπορίλ είναι ο σνάουτσερ του 2021