Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από thomas Murg »

Σουριναμεζε φοβερός ρε!!! Χαχαχα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Φτάνει πια με τον Τζιοβινκο, μπορεί να ήταν παικταράς, μπορεί ακόμη να είναι αλλά όρεξη για ποδόσφαιρο δεν φαίνεται να έχει. Παίκτης που στα 28 του πήγε MLS και μετά Αραβία.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

nunies4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:
seaman έγραψε:Ο καλιαραίοι έμειναν στο περίμενε. Ο ελεύθερος και καλά αποζημιωμένος από την Ίντερ Nainggolan τους έκλασε και υπέγραψε στην Αντβέρπ. Ελπίζω να μην πάθουμε το ίδιο με τον μέρμηγκα
Σας έχουμε πει εδώ και πόσες μέρες ότι η περίπτωση Τζοβινκο ατόνησε πάρα πολύ λόγω υπερβολικών απαιτήσεων

Πολύ πιθανό να πάει αλλού αφού ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει την αρχική του πρόταση και ήδη κινείται για άλλο παίκτη σε σαφώς καλύτερη ηλικία , σίγουρα όχι τόσο φαντεζι αλλά με καλή χρηματιστηριακή αξια
Άρα είμαστε πλέον πιο κοντά στο χάλασε.
Ο παίκτης που κινούμαστε είναι παίκτης που θα παλέψει για την θέση με τον Μπισε η είναι παίκτης παίρνω την φανέλα σπίτι;
Ο παίκτης που κινούμαστε είναι αρκετά καλός. Δεν έχω φουλ εικόνα και σίγουρα δεν είναι μεγάλο όνομα σα το τζοβινκο. Είναι φυσιολογικός ποδοσφαιριστής μάλλον προς το πάνω ράφι

Ο Μπισεσβαρ προορίζεται για κάποια διαστήματα αγώνων, όχι να παλέψει για βασικός
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Άντε ρε παιδιά να φέρουμε κανέναν, γανιάσαμε πια!
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

rainmaker έγραψε:Ο παίκτης που κινούμαστε είναι αρκετά καλός. Δεν έχω φουλ εικόνα και σίγουρα δεν είναι μεγάλο όνομα σα το τζοβινκο. Είναι φυσιολογικός ποδοσφαιριστής μάλλον προς το πάνω ράφι

Ο Μπισεσβαρ προορίζεται για κάποια διαστήματα αγώνων, όχι να παλέψει για βασικός
Ετών;Πρωτάθλημα;Χώρα;Κάτι; :cry:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τέτοιους θέλουμε, φυσιολογικους παίκτες από "προς" το ψηλό ράφι, σε καλή ηλικία να παίξουν μια τριετία
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Kostas87 έγραψε:Τέτοιους θέλουμε, φυσιολογικους παίκτες από "προς" το ψηλό ράφι, σε καλή ηλικία να παίξουν μια τριετία
Συμφωνώ 1000%.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πέφτει το φως....έρχεται το σκοτάδι...τελειώνει και αυτή η μέρα....
Μια ανακοινώσουλα....μια αναγγελία άφιξης....κάτι τέλος πάντων...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ θέλω ανταλλαγή την Μαρίνα του Αμπράμοβιτς με το Μαράκι το δικό μας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμένα περισσότερο απ' όλα με τρώει η πιθανότητα να έρθει ο Μποριλ.

Δε καταλαβαίνω τι βλέπει σε αυτόν ο Λουτσεσκου

Και δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να θέλουμε ή Μπαμπα ή Μποριλ. Εντελώς άσχετοι μεταξύ τους
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

renegade έγραψε:Εγώ θέλω ανταλλαγή την Μαρίνα του Αμπράμοβιτς με το Μαράκι το δικό μας
"Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία". - Διογένης, 410-323 π.Χ., Κυνικός φιλόσοφος
"Σαν το Μαράκι δεν έχει" - Dark Knight 2021 μ.Χ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dark Knight την Σάβ 14 Αύγ 2021, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

mbison έγραψε:Ο Κλαεσον έχει ταμπεραμεντο ΠΑΟΚ, ο Τζοβινκο μου θυμίζει τον Σινιορι που είχε φέρει η γριά. Όνομα αλλά αδιάφορος στα 35 του
Αρα παει και ο Κλαεσον. Αφού έχει τέτοιο ταπεραμέντο μάλλον δεν θα τον πάρουμε. Τους αποφεύγουνε τέτοιους. Δεν ξέρω γιατί. Και ο τσέχος τέτοιος ήταν.
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

rainmaker έγραψε:
Parolos έγραψε:Πήρε την ελευθέρας του και μάλλον σχεδόν όλο το συμβόλαιο του ο Τζιοβινκο.

Και αύξησε τις απαιτήσεις του? Δηλαδή δεν πέφτει ασπουμε 300Κ για να τα βρούμε? Ενώ μόλις έχει τσεπωσει 6-7Μ χωρίς να παίξει τον επόμενο χρόνο??

Πολύ ενδιαφέρον για να παίξει ποδόσφαιρο έχει το μυρμήγκι.. δεν τον νοιάζουν καθόλου τα λεφτά..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απ' όσο ξέρουμε ούτε την ελευθέρας του πήρε ακόμα, πολλώ δε μάλλον όλο το συμβόλαιο.

Επίσης τις απαιτήσεις του δε τις ανεβασε τώρα αλλά βδομάδες πριν.

Δεν ξέρω αν χάλασε οριστικά αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ κινείται αλλού και καλά κάνει γιατί παρότι ο παίκτης δεν ήταν καθόλου αρνητικός, από τους εκπροσώπους του η στάση δεν είναι το ίδιο.
Λογικό να ζητούσε 2 μυρια ως παρεπόμενο της μειωμένης αποζημιώσης που του έδιναν οι Άραβες.
Τελικά δεν τα πήρε από μας δεν έφυγε από κει.
Τώρα, αν έχουμε την καλύτερη προσφορά μπορεί να συμφωνήσουν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

kos έγραψε:
seaman έγραψε:Ούτε εγώ ψήνομαι και δεν νομίζω να τον δώσουν για εξάμηνο.
Αντίθετα τον Κροάτη Δουβίκα οι Τσέχοι δείχνει ότι θα μπορούσαν να τον δώσουν για έξι μήνες να πάρει (λέμε τώρα) παιχνίδια. Το έκαναν και πέρσι με την Union. Δεν έβρισκε χώρο στην Τσεχία και βρήκε στη Μπουντεσλίγκα. Τρέλα
Εμένα ο ακπομ με ψήνει για κατ' ευθείαν αγορά αλλά θα δεχτώ και δανεισμό με οπτσιον 1-1,5 χαρτί.
Κι εμένα το ίδιο. Η προσφορά του στο διάστημα που έπαιξε βασικός φορ μετά την αποχὠρηση του Πρίγιο ήταν τεράστια.
Μπορεί να μην είναι ο ίδιος σκορ ολκής αλλά έπαιζε πολύ για τους συμπαίκτες του και γενικότερα για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

rainmaker έγραψε:Εμένα περισσότερο απ' όλα με τρώει η πιθανότητα να έρθει ο Μποριλ.

Δε καταλαβαίνω τι βλέπει σε αυτόν ο Λουτσεσκου

Και δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να θέλουμε ή Μπαμπα ή Μποριλ. Εντελώς άσχετοι μεταξύ τους
έλα ντε...

ο μπορίλ είναι ο σνάουτσερ του 2021
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”