Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Γενικά για επιστροφές ούτε και εγώ τρελαίνομαι.
Όμως δεν γίνεται να παραβλέψεις ότι σαν φορ έπαιζε τέλεια αυτό που θέλει ο Ρουμάνος (το να τραβά παίκτες έξω από την περιοχή και να σπάει με την μια και με ακρίβεια την μπάλα δημιουργώντας συνθήκες για ρηγματα) και φυσικά τον μηδενικό χρόνο προσαρμογής μιας και γνωρίζει απόλυτα πως παίζει ο Ραζβαν
Γενικά από χθες θεωρούσα αδύνατο ο ΠΑΟΚ να πάει για βαρβατο φορ από την στιγμή που στον Ολιβέιρα έχει ακουμπήσει το μεγάλο συμβολαιο. Έχει λογική η κίνηση για Τσούμπα
Όμως δεν γίνεται να παραβλέψεις ότι σαν φορ έπαιζε τέλεια αυτό που θέλει ο Ρουμάνος (το να τραβά παίκτες έξω από την περιοχή και να σπάει με την μια και με ακρίβεια την μπάλα δημιουργώντας συνθήκες για ρηγματα) και φυσικά τον μηδενικό χρόνο προσαρμογής μιας και γνωρίζει απόλυτα πως παίζει ο Ραζβαν
Γενικά από χθες θεωρούσα αδύνατο ο ΠΑΟΚ να πάει για βαρβατο φορ από την στιγμή που στον Ολιβέιρα έχει ακουμπήσει το μεγάλο συμβολαιο. Έχει λογική η κίνηση για Τσούμπα
απο το να μας φερουν τον τειλορ της επιθεσης καλυτερα να παμε στα σιγουρα με τον παιχταρα τον τσουμπα
- Σουριναμέζος
Τσούμπα άσε το shithole το middlesbrough και γύρνα Σαλονίκη να επανέλθεις στην κατάσταση που ήσουν επί Λουτσέσκου την προηγούμενη φορά και δεν βλέπεις ούτε τον Ολιβέιρα, ούτε τον Σφιντέρσκι ούτε κανέναν
- PaokPatraG4
Τελικά θα κλείσει ο Σουηδός ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ;;;;Μαζί με Μποριλ η Μποζιλ ή όπως τελοσπαντων λέγεται που δεν πιάνουν κ θέσεις ξένων θα ήταν μια χαρά εάν μπορούσαμε να τους κλείσουμε μπας κ τους δήλωναν εκεί στην ΠΑΕ έστω για το 2ο παιχνίδι.....
Εμένα ο ακπομ με ψήνει για κατ' ευθείαν αγορά αλλά θα δεχτώ και δανεισμό με οπτσιον 1-1,5 χαρτί.seaman έγραψε:Ούτε εγώ ψήνομαι και δεν νομίζω να τον δώσουν για εξάμηνο.
Αντίθετα τον Κροάτη Δουβίκα οι Τσέχοι δείχνει ότι θα μπορούσαν να τον δώσουν για έξι μήνες να πάρει (λέμε τώρα) παιχνίδια. Το έκαναν και πέρσι με την Union. Δεν έβρισκε χώρο στην Τσεχία και βρήκε στη Μπουντεσλίγκα. Τρέλα
-
john4serres
danirifle έγραψε:
ρε συ, άμα σε πω ότι έγραφα το υγ. τώρα να πω για πάρτη σου
![]()
On topic, δεν πιστευετε οτι ενας δανεισμος του Ακπομ εχει λιγοτερα ρισκα απο εναν αντιστοιχο δανεισμο Μουσα και καθε Μουσα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Σάβ 14 Αύγ 2021, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
Εγώ ξέρω ότι από την πρώτη προπόνηση ζήτησε να φύγει τότε !kos έγραψε:Εμένα ο ακπομ με ψήνει για κατ' ευθείαν αγορά αλλά θα δεχτώ και δανεισμό με οπτσιον 1-1,5 χαρτί.seaman έγραψε:Ούτε εγώ ψήνομαι και δεν νομίζω να τον δώσουν για εξάμηνο.
Αντίθετα τον Κροάτη Δουβίκα οι Τσέχοι δείχνει ότι θα μπορούσαν να τον δώσουν για έξι μήνες να πάρει (λέμε τώρα) παιχνίδια. Το έκαναν και πέρσι με την Union. Δεν έβρισκε χώρο στην Τσεχία και βρήκε στη Μπουντεσλίγκα. Τρέλα
Έτσι είπαν !
Δεν πιστεύω να θέλει να έρθει !
Τι σχεση εχει ο Ολιβειρα με τον Ακπομ; Ο ενας ειναι φορ περιοχης και ο αλλος πιο πολυ περιφερειακος.
Τι γκολ ειχε βαλει ο παικταρας !! δειτε στο 6.12
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=40D4Lw3rork[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=40D4Lw3rork[/youtube]
Ο καλιαραίοι έμειναν στο περίμενε. Ο ελεύθερος και καλά αποζημιωμένος από την Ίντερ Nainggolan τους έκλασε και υπέγραψε στην Αντβέρπ. Ελπίζω να μην πάθουμε το ίδιο με τον μέρμηγκα
-
mbison
Ιβάν είσαι στη λίστα Forbes, έχεις δείξει ότι θες να κάνεις εντυπωσιακές κινήσεις. Αύριο είναι της Παναγιάς. Κάνε το αυτονόητο: Στείλε 3 λίαρ τζετ ταυτόχρονα, Κλάεσον, εξτρεμ κ τέρμα, όλοι εδώ αύριο.
Τραμπα Τσούμπα με Σβιντερφσκι +3,5Μ από αυτούς και δέχομαι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WestBlock4
Φέρτε ακπομ κανιας κ σακοφ... χάθηκε όλη η παγκόσμια αγορα να βρούμε ένα δανεικό λαβράκι... αλλα ποιος να τον βρει....
Ψηφίζω κι εγώ Ακπόμ, σίγουρη λύση και έκανε και πολύ καλό δίδυμο με Σφιντέρσκι όταν παίζαμε και με τους δύο.