Μεταγραφές καλοκαιριού III
- constadine
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Νομίζω βάλαμε 3 εκατ.pagotatzis έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν βάλλαμε τιμή για αγορά στους Σουηδούς ;Jeremy4 έγραψε:Ο Τσολακ πάλι σκόραρε.
Ρωτάω γιατί είναι πολλή πιθανόν να μπούμε στα γκρουπ του ΤσουΛου
Θα ανεβάσει και άλλο την αξία του !!!
Αν δεν κάνω λάθος τον πήραμε με 3,5;
Αυτήν την στιγμή έχει φτάσε άνετα στα 5 !
Φανταστείτε να σκοράρει και στονΤσουΛου;
Καλός φαίνεται ο Μούσα, σουτάρει και με τα δύο πόδια, καλό κεφάλι αλλά απορρίπτεται λόγω επωνύμου: δεν κατάλαβα δηλαδή, από τον Μούσα Ουαγκε πήγαμε στον Πέταρ Μούσα;
Κανά επίθετο της προκοπής δεν υπάρχει;
Ας είναι και Αμπαλωφ δεν πειράζει.
Κανά επίθετο της προκοπής δεν υπάρχει;
Ας είναι και Αμπαλωφ δεν πειράζει.
Μήπως να περνάμε το τιμ του γυναικείου ποδοσφαίρου για τις μεταγραφές; Νομιζω ότι θα ήταν μεγάλη ενίσχυση. Δεν ανοίγουμε και ένα λήμμα μεταγραφές γυναικείου ποδοσφαίρου να έχει και λίγο ενδιαφέρον;

Ο Τζοβίνκο ανέβασε ιστορία να κάνει σπριντάκια μόνος του, με 45 βαθμούς θερμοκρασία και ένα σωρό τρίποδα με κάμερες να τον παρακολουθούν
- Darklord67
Ο Chuba πάντως ούτε στο σημερινό παιχνίδι αλλά ούτε και στα 2 προηγούμενα επίσημα της ομάδας του ήταν έστω και στην αποστολή,ενώ ανήκει ακόμη στο ρόστερ!Τόσο χάλια τα πήγε ή τον έχουν για δώσιμο;
φερτε τον παιχταρα τον τσουμπα σπιτι του να γουσταρουμε, το τυπος δεν εχει ταβανι αλλο επιπεδο
Δεσποτωφ ωραίο επώνυμο για αριστερό εξτρέμ.
Αλλά αυτόν τύπο Σαμπο τον κόβω.
Έκανε ένα καλό παιχνίδι εναντίον μας και τον φέρανε μεταγραφή...
Αλλά αυτόν τύπο Σαμπο τον κόβω.
Έκανε ένα καλό παιχνίδι εναντίον μας και τον φέρανε μεταγραφή...
Darklord67 έγραψε:Ο Chuba πάντως ούτε στο σημερινό παιχνίδι αλλά ούτε και στα 2 προηγούμενα επίσημα της ομάδας του ήταν έστω και στην αποστολή,ενώ ανήκει ακόμη στο ρόστερ!Τόσο χάλια τα πήγε ή τον έχουν για δώσιμο;
H Μπόρο ψάχνει απεγνωσμένα για στρίκερς, το λέει ο ίδιος ο Γουόρνοκ.
Αυτή τη στιγμή έχουν θέμα, οπότε ο Τσούμπα δεν είναι εκτός λόγω του ότι φεύγει, αλλά γιατί αναρρώνει από covid
- pagotatzis
Μόνο εγώ δεν ψήνομαι για Τσουμπα;Darklord67 έγραψε:Ο Chuba πάντως ούτε στο σημερινό παιχνίδι αλλά ούτε και στα 2 προηγούμενα επίσημα της ομάδας του ήταν έστω και στην αποστολή,ενώ ανήκει ακόμη στο ρόστερ!Τόσο χάλια τα πήγε ή τον έχουν για δώσιμο;
Ούτε εγώ ψήνομαι και δεν νομίζω να τον δώσουν για εξάμηνο.
Αντίθετα τον Κροάτη Δουβίκα οι Τσέχοι δείχνει ότι θα μπορούσαν να τον δώσουν για έξι μήνες να πάρει (λέμε τώρα) παιχνίδια. Το έκαναν και πέρσι με την Union. Δεν έβρισκε χώρο στην Τσεχία και βρήκε στη Μπουντεσλίγκα. Τρέλα
Αντίθετα τον Κροάτη Δουβίκα οι Τσέχοι δείχνει ότι θα μπορούσαν να τον δώσουν για έξι μήνες να πάρει (λέμε τώρα) παιχνίδια. Το έκαναν και πέρσι με την Union. Δεν έβρισκε χώρο στην Τσεχία και βρήκε στη Μπουντεσλίγκα. Τρέλα
- Metagrafakias
Ο Λουτσεσκου δεν βαζει λεει παικτες αν δεν κανουν δυο βδομαδες προπόνηση με την ομαδα για να μην τους κάψει οποτε για ευρωπη οποιος και να ερθει δεν υπολογίζεται για αυτο και δεν αγχώνονται στην ΠΑΕ να κλείσουν καποιον…ναι αλλα ετσι οπως το παμε ουτε για το ελληνικο πρωταθλημα δεν θα υπολογίζονται οι μεταγραφες(sic)….ακομα για λίστες και έρευνα αγοράς διαβάζουμε 15 αυγουστο και οι σοβαρές ομαδες έκλεισαν το ροστερ τους…εμας πρεπει ενας παικτης να περασει 15 εγκρίσεις Οχι το τμημα σκαουτινγκ Οχι ο Γιώργης Οχι π Γκαγκάτσης Οχι το Μαράκι Οχι ο λουτσεσκου κι αν παρει το οκ απο ολους αυτους να τον κόψει ο Ιβαν….σοβαρευτειτεεε γιατι χανόμαστε η Ριεκα δεν ειναι καμια ομαδουλα και θα εχουμε λαϊκά δικαστηρια παλι!!!!
Μην γράφεις για να γράφειςMetagrafakias έγραψε:Ο Λουτσεσκου δεν βαζει λεει παικτες αν δεν κανουν δυο βδομαδες προπόνηση με την ομαδα για να μην τους κάψει οποτε για ευρωπη οποιος και να ερθει δεν υπολογίζεται για αυτο και δεν αγχώνονται στην ΠΑΕ να κλείσουν καποιον…ναι αλλα ετσι οπως το παμε ουτε για το ελληνικο πρωταθλημα δεν θα υπολογίζονται οι μεταγραφες(sic)….ακομα για λίστες και έρευνα αγοράς διαβάζουμε 15 αυγουστο και οι σοβαρές ομαδες έκλεισαν το ροστερ τους…εμας πρεπει ενας παικτης να περασει 15 εγκρίσεις Οχι το τμημα σκαουτινγκ Οχι ο Γιώργης Οχι π Γκαγκάτσης Οχι το Μαράκι Οχι ο λουτσεσκου κι αν παρει το οκ απο ολους αυτους να τον κόψει ο Ιβαν….σοβαρευτειτεεε γιατι χανόμαστε η Ριεκα δεν ειναι καμια ομαδουλα και θα εχουμε λαϊκά δικαστηρια παλι!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγώ..pagotatzis έγραψε:Μόνο εγώ δεν ψήνομαι για Τσουμπα;Darklord67 έγραψε:Ο Chuba πάντως ούτε στο σημερινό παιχνίδι αλλά ούτε και στα 2 προηγούμενα επίσημα της ομάδας του ήταν έστω και στην αποστολή,ενώ ανήκει ακόμη στο ρόστερ!Τόσο χάλια τα πήγε ή τον έχουν για δώσιμο;
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk