Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:O Κολκας εν τω μεταξυ γραφει πως ο Βραζιλιανος που λεει το μετροσπορτ ειναι η πρωτη επιλογη και οχι ο Σουηδος. Λετε να παμε και για τους 2 και ο Σουηδος να ειναι ο αντιΤζιοβινκο?
Αντιτζοβινκο λογικά θα υπάρξει. Τώρα το ποιος είναι δεν ξέρω.

Δε ισχύει αυτό που ακούστηκε ότι θα μείνει μόνο. Με μπισε η ομάδα.

Επίσης ο καγκαβα δύσκολα βλέπω να μένει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

seaman έγραψε:
Banksy έγραψε:Καλός κι ο βραζιλιάνος, άλλο στυλ. Γρηγοράκος, ευκίνητος, πετάει και τα γκολάκια του, βγάζει και τις ασσίστ του. Όποιος από τους δύο και να έρθει πιστεύω θα είμαστε καλά. Ας φέρει ο Λουτσέσκου όποιον πιστεύει του ταιριάζει καλύτερα. Άντε να κλείσει ο τσέχος ο μπακ τουλάχιστον μέσα στο Σ/Κ να προλάβει τουλάχιστον την ρεβάνς να είναι διαθέσιμος.

Ο τσέχος δεν έχει προπονηθεί μετά το Γιούρο με τον προπονητή του να λέει ότι έχει κάποιο θέμα με την υγεία του και κάνει θεραπείες. Και να αποκτηθεί δεν πρόκειται να πάρει τη θέση άλλου ξένου στη λίστα μας
Α οκ, δεν το ήξερα, μλκια. Τα φοβάμαι τα μαυράκια που έχει στα φτερά η Ριέκα.\
Btw ισχύει ότι ο καλός τους ο Μούριτς που ειναι και δεξί εξτρέμ (άρα απ την πλευρά του αριστερού μας μπακ) μπορεί να πουληθεί πριν τα παιχνίδια μας; Ακούσατε κάτι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Banksy την Σάβ 14 Αύγ 2021, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

soigol έγραψε:Περί 15αυγουστου και αργιών και άλλων , που ειρωνικά αναπαράγεται απαξιώνοντας ομάδα και στελέχη.
Το κινητό μου , ως στέλεχος μικρομεσαίας επιχείρησης, δεν έκλεισε ποτέ. Και όταν χρειάστηκε έκανα δύο αυθημερόν "καταδρομικες" συναντήσεις με σοβαρούς πελάτες.
Μπορεί μερικοί να το κάνουν και για χαβαλε αλλά απλά προστίθεται σε ένα νοσηρό κλίμα που η ομάδα δεν το αξίζει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται;

elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Αν δεν κλείνεις ποτέ το κινητό σου συνοπαδε, πιθανόν στο εγγύς μέλλον να χρειαστείς τη βοήθειά μου :D
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

paokpantou έγραψε:Απορώ πως θα πάρουμε Κλαεσον.. Όταν η χρηματιστήριακη του αξία είναι στα 11εκ..μακαρι να γίνει το θαύμα
Φιλε μου το τρανσφερμαρκτ τον κοστολογει τοσο. Που ειναι ενα απλο σαιτ. 100 φορες τα εχουμε πει μην δινετε τοση σημασια.
2 εκατομμυρια αν θα δωσουμε..
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

kosths BXL έγραψε:
Aye4 έγραψε: λογικα θα εισαι φιλος του σκοτζεζικου ποτου :lol: :lol: :lol:
btw διατυπώνεις μια μεγάλη αλήθεια, ενίοτε το ευλογώ και ως νερό. τίποτε δεν είναι τυχαίο και στο άβαταρ του καθενός άλλωστε. Σε κάθε περίπτωση πάντως... πρώτα γειά μας και μαζί ΠΑΟΚ :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Σάβ 14 Αύγ 2021, 11:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ο Κλαεσον παντως είναι πιο δημιουργικός από τον μέσο εξτρέμ, οπότε δεν αποκλείω να τον έχουμε και για τον άξονα. Αν δηλαδή κλείσει. Για τον Βραζιλιάνο της Βόλφσμπουργκ δεν έχω την παραμικρή ιδέα, δεν φαίνεται κακός, δεν φαίνεται game changer επίσης. Έχει πολλά ματς Γερμανία, αλλά χωρίς γκολ. Περίεργο μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

elvetos giatros έγραψε:Αν δεν κλείνεις ποτέ το κινητό σου συνοπαδε, πιθανόν στο εγγύς μέλλον να χρειαστείς τη βοήθειά μου :D
Αν είσαι ψυχίατρος, πολλοί σε χρειαζόμαστε ήδη… Εγώ σίγουρα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Jeremy4 έγραψε:
elvetos giatros έγραψε:Αν δεν κλείνεις ποτέ το κινητό σου συνοπαδε, πιθανόν στο εγγύς μέλλον να χρειαστείς τη βοήθειά μου :D
Αν είσαι ψυχίατρος, πολλοί σε χρειαζόμαστε ήδη… Εγώ σίγουρα.
Γιατι να εισαι στην ελβετια ρε γιατρε?
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

sourmenetes έγραψε:
soigol έγραψε:Περί 15αυγουστου και αργιών και άλλων , που ειρωνικά αναπαράγεται απαξιώνοντας ομάδα και στελέχη.
Το κινητό μου , ως στέλεχος μικρομεσαίας επιχείρησης, δεν έκλεισε ποτέ. Και όταν χρειάστηκε έκανα δύο αυθημερόν "καταδρομικες" συναντήσεις με σοβαρούς πελάτες.
Μπορεί μερικοί να το κάνουν και για χαβαλε αλλά απλά προστίθεται σε ένα νοσηρό κλίμα που η ομάδα δεν το αξίζει.

Τεχνική - κατασκευαστική. Ανάπτυξη πωλήσεων

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

soigol έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

+++
Ωραιος

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

soigol έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Δεν υπάρχει πιο αγχωτικη δουλειά από την κατασκευή. Όταν πρέπει να πετύχεις προγράμματα και τα πάντα εξαρτώνται από ασταθμητους παράγοντες όπως το αν πέρασε το τάδε υλικό από το τελωνείο ή έπεσε σε κίνηση η μπετονιέρα ή αρρώστησε ο πρεσαδορος, γαμιεται το σύμπαν. Είσαι με ένα κινητό στο χέρι. Αυτό θα πει βαρέα και ανθυγιεινά.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Αυτό που θεωρείται τον Ιάπωνα τελειωμένο με ξεπερνά.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Grigorios_PAOK έγραψε:Αυτό που θεωρείται τον Ιάπωνα τελειωμένο με ξεπερνά.
αν το λεγαμε πριν την προετοιμασια θα ηταν αδικο...με την εικονα του ομως μεσα στη μποεμιανς δεν καταλαβαινω γτ να μην τον θεωρουμε ...αν δειξει κατι αλλο (μακαρι) δεν θα τον θεωρουμε....

σε αλλα τωρα....ποσες πιθανοτητες δινετε να παρουμε εξτρεμ, δεκαρι, αρ μπακ, φορ και ενα χαφ μεχρι 31 αυγουστου ? 5 κινησεις μεσα σε 16 μερες....αρχιζει και μου φενεται δυσκολο...εξτρεμ και μπακ πιστευω σιγουρα θα παρουμε ομως
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O Βραζιλιάνος από τα βινεταάκια σε ψήνει άσχημα. Και είναι πολλά τα βιντεάκια και πλούσια από στιγμές από όλη την καριέρα του. Πολύ γρήγορος και συνεχώς βλέπει γήπεδο όταν τρέχει για να δώσει σωστά τη μπάλα. Δεν τον βλέπεις με το κεφάλι κάτω και δώσε. Το κυρίαρχο της εικόνας του είναι ότι δεν καταλαβαίνεις ποιο πόδι του είναι το καλό. Φεύγει με την ίδια ευκολία στον ασβέστη και από τις 2 πλευρές, ντριπλάρει και με τα δύο πόδια, όπως σουτάρει και σεντράρει με την ίδια ευκολία. Για το λόγο αυτό νομίζω ότι έχει και τα τρελά νούμερα. Και πέρσι που δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής πρόλαβε και έκανε 4 γκολ και άλλες τόσες ασίστ. Κοντά στο 1 εκ μικτά είναι το συμβόλαιό του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”