Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Και θα μεινουμε με Μπισεσβαρ επειδη επαιξε καλα με την Μποεμιανς...Δεν μαθαινουμε...
Ωραια νεα. Αντε να χαμογελασουμε λιγακι.
Εκεινος ο παικταρας ο κεντρικος της Κρασνονταρ Ολσεν η καπως ετσι παιζει να φυγει να μας τον δωσουνε?
Εκεινος ο παικταρας ο κεντρικος της Κρασνονταρ Ολσεν η καπως ετσι παιζει να φυγει να μας τον δωσουνε?
Πάντως η Μαρία λείπει διακοπές, όποτε τριήμερο μη περιμένετε εξελίξεις!
- navigator11
Ο Μπίσεσβαρ πρέπει να δείξει αξιοθαύμαστη σταθερότητα και ουσία στο παιχνίδι του για να φύγει η καχυποψία ότι μπορεί να επρόκειτο για πυροτέχνημα στον αγώνα προχθές. Δε νομίζω ότι θα πάρουν το ρίσκο.joshua έγραψε:Και θα μεινουμε με Μπισεσβαρ επειδη επαιξε καλα με την Μποεμιανς...Δεν μαθαινουμε...
- navigator11
Εσύ ρε νυφίτσα σε κάποια φάση αναρωτιόσουν αν αργεί ο Κλάεσον ή θυμάμαι λάθος;jibbie έγραψε:τον εδωσαν ηδη δυστυχως.
Μεχρι μια μερα πριν το ματς μπορουμε να κανουμε δυο αλλαγες στις αποστολη;
Αν εμπιστεύομαι κάποιον στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ αυτός είναι ο Νίκος Τοσκίτσης. Σύμφωνα με σημερινό μεταγραφικό ρεπορτάζ του, προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε σίγουρα ΔΥΟ μεταγραφικές κινήσεις. Μια για επιθετικό με την περίπτωση του Βίκτορ Κλάεσον της Κρασνοντάρ να θεωρείται η επικρατέστερη ("που παίζει σε αρκετές θέσεις της επίθεσης κυρίως ως εξτρέμ") και μια για το αριστερό άκρο της άμυνας όπου πρώτος στόχος παραμένει ο Μπάμπα Ράχμαν και αν δεν τα καταφέρει τότε θα προχωρήσει με τον Τσέχο Γιαν Μπόζιλ και... c'est tout !
Αυτές αναμένεται πως θα είναι οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν από τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο "με το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα να μην έχει ξεκαθαρίσει" σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Οπότε κατά την άποψή μου, den πρέπει να αιθεροβατούμε με προσωπικά θέλω και άλλες σχετικές ονειρώξεις. Και κατά την άποψή μου, με τις προαναφερόμενες δύο κινήσεις, μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση είναι σε επίπεδο... pas mal
les commentaires sont les vôtres...
Αυτές αναμένεται πως θα είναι οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν από τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο "με το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα να μην έχει ξεκαθαρίσει" σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Οπότε κατά την άποψή μου, den πρέπει να αιθεροβατούμε με προσωπικά θέλω και άλλες σχετικές ονειρώξεις. Και κατά την άποψή μου, με τις προαναφερόμενες δύο κινήσεις, μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση είναι σε επίπεδο... pas mal
les commentaires sont les vôtres...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Σάβ 14 Αύγ 2021, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η πρώτη προτεραιότητα του λουτσεσκου ήταν ο φορ. Θεωρώ ότι θα αποκτηθεί ένας επιπλέον καλός φορ, είτε για έναν χρόνο είτε με την προοπτική πώλησης σφιντερσκι. Ο Ολιβέιρα και να επιστρέψει σε τρεις μήνες δεν θα είναι στη σημερινή κατάσταση.
Οι φίλοι που διαμαρτύρονται για τη χρησιμοποίηση του Εσιτι αντί του Τσιγγάρα, ας ξαναδούν το ματς των ομίλων μέσα στην PSV.
Οι φίλοι που διαμαρτύρονται για τη χρησιμοποίηση του Εσιτι αντί του Τσιγγάρα, ας ξαναδούν το ματς των ομίλων μέσα στην PSV.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokmono την Σάβ 14 Αύγ 2021, 09:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν γίνεται να μην φέρουμε παίχτη για εκεί.joshua έγραψε:Και θα μεινουμε με Μπισεσβαρ επειδη επαιξε καλα με την Μποεμιανς...Δεν μαθαινουμε...
Ακόμα και να υπολογίζεται κανονικά ο Μπισεσβαρ δεν υπάρχει άλλη επιλογή καθώς ο Καγκαβα είναι τελειωμένη υπόθεση.
Με δεδομένο μάλιστα το ποσό σημαντική είναι η συγκεκριμένη θέση για το σύστημα Λουτσεσκου θεωρώ πραγματικά αδιανόητο να μην αποκτηθεί παίχτης για την συγκεκριμένη θέση.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PaokPatraG4
Θέλω να πιστεύω ότι η περίπτωση Κλαεσον είναι δουλεμένη κ δεν θα τραβήξει μέχρι το τέλος Αυγούστου....Ο Σουηδός εάν είναι καλά είναι πραγματικά δυνατή αναβάθμιση στην επίθεση μας....Μακάρι να κλείσει μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται κ να μην γίνει άλλο ένα καλοκαιρινό μεταγραφικό σήριαλ....
-
teacher
Δεν είναι εύκολη περίπτωση και ας την παρουσιάζουν τα μμε σαν σχεδόν τελειωμένη
Αν κάπως φύγουν Καγκάβα, Εσίτι, παίρνεις για επιτελικό τον Ramires που είναι εγγύηση, λογικά στο 1χαρτι και κάτι.
Αν φύγει κι ο Αουγκούστο υπάρχει ο Galdames επίσης με ένα χαρτί έρχεται. Ίσα βάρκα ίσα πανιά έρχεσαι σε λεφτά αλλά ανεβαίνεις 3 σκαλιά.
Κλαεσσον από αριστερά, πάρε κι ένα μπακ και τελειώσαμε.
Το καλύτερο κέντρο που υπήρχε ποτέ στην Ελλάδα θα έχουμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν φύγει κι ο Αουγκούστο υπάρχει ο Galdames επίσης με ένα χαρτί έρχεται. Ίσα βάρκα ίσα πανιά έρχεσαι σε λεφτά αλλά ανεβαίνεις 3 σκαλιά.
Κλαεσσον από αριστερά, πάρε κι ένα μπακ και τελειώσαμε.
Το καλύτερο κέντρο που υπήρχε ποτέ στην Ελλάδα θα έχουμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
προφανως η ειδηση βγηκε για να ηρεμησουν λιγο τα πνευματα, δεν πιστευω κανεις να θεωρει ευκολη την αποκτηση του ουτε δεδομενη.