Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Για 1,5Μ αγορά δεν το συζητάμε.
Τον είχα κοιτάξει και το Γενάρη ως λύση τότε έλεγε το συμβόλαιο 2021 και ενεργοποίησαν οι κρασνονταρεοι το +1 που είχαν οψιόν.
Επίσης έχει 1,6Μ συμβόλαιο.
Αλλά αν έπεσε στο 1 δεν το συζητάμε είναι κλεψιά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον είχα κοιτάξει και το Γενάρη ως λύση τότε έλεγε το συμβόλαιο 2021 και ενεργοποίησαν οι κρασνονταρεοι το +1 που είχαν οψιόν.
Επίσης έχει 1,6Μ συμβόλαιο.
Αλλά αν έπεσε στο 1 δεν το συζητάμε είναι κλεψιά.
Χαααα γατάκι περιμενεGINOLA έγραψε:Τουλάχιστον το "δεν θα γκρίνιαξει κάνεις λογικά " που είπα ήταν τίμια εκτίμηση
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Παντος πέρσι την έβγαλε τη χρονια με καλό αριθμό συμμετοχών.
Οποτε δεν βγαιζει λογικη να τον ειχε κοψει λογο φυσικης καταστασης.
Ξέρει κανεις να μας να πει τα χαρακτηριστικά του;
Βλεπω παιζει ολες τις θέσεις μπροστά φορ και αριστερά εξτρέμ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οποτε δεν βγαιζει λογικη να τον ειχε κοψει λογο φυσικης καταστασης.
Ξέρει κανεις να μας να πει τα χαρακτηριστικά του;
Βλεπω παιζει ολες τις θέσεις μπροστά φορ και αριστερά εξτρέμ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 13 Αύγ 2021, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ για να καταλάβω έχει απορριφθεί η περίπτωση κλαεσον από τον ρασβαν??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Παρ 13 Αύγ 2021, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Κόλκας πάντως στο άρθρο του λέει και μία φράση κλειδί στο τέλος αφήνοντας παράθυρο και για τερμα
- thanos-xanthi
μακαρι να κλεισει ο Σουηδος
και συντομα και το αριστερο μπακ
επιτελους και μια ευχαριστη ειδηση σημερα μετα το σοκ με τον Ολιβειρα
και συντομα και το αριστερο μπακ
επιτελους και μια ευχαριστη ειδηση σημερα μετα το σοκ με τον Ολιβειρα
Διορια μεχρι δευτερα, το πολυ τριτη.GINOLA έγραψε:Τουλάχιστον το "δεν θα γκρίνιαξει κάνεις λογικά " που είπα ήταν τίμια εκτίμηση
Αν δεν εχει υπογραψει ως τοτε ελα να το ξαναδουμε.
Μέχρι στιγμής όλοι θετικοί.renegade έγραψε:Χαααα γατάκι περιμενεGINOLA έγραψε:Τουλάχιστον το "δεν θα γκρίνιαξει κάνεις λογικά " που είπα ήταν τίμια εκτίμηση
Για να δούμε με ποιον θα μαλώσεις τώρα!
Ειναι ο παικτης δυο σε ενα που εγραφα νωριτερα οτι λυνει καπως τα χερια εν αναμονη Ολιβειρα.Δυσκολο μου φαινεται να κινηθουμε και για φορ.Ελπιζω μονο να μην εγκαταλειπεται η περιπτωση αποκτησης επιτελικου,second striker λογω Μπισεσβαρ η αν θα επιμεινουμε μεχρι τελους για Τζιοβινκο.
για μενα η επιλογη κλαεσον ειναι ενα τεραστιο ρισκο...
ο παικτης επαθε 2 συνεχομενες φορες ρηξη χιαστων μενοντας 1 χρονο εξω αφου εχασε ολοι την σεζον 19-20 και περσι δεν επεστρεψε ποτε στα ιδια επιπεδα αποδοσης, θα μου πειτε αν ηταν ο ιδιος παικτης δεν θα ερχοταν ποτε σε εμας αλλα ειναι και 29 στα 30 οποτε για παικτη που παιζει στα πλαγια τον φοβαμαι πολυ...
ο παικτης επαθε 2 συνεχομενες φορες ρηξη χιαστων μενοντας 1 χρονο εξω αφου εχασε ολοι την σεζον 19-20 και περσι δεν επεστρεψε ποτε στα ιδια επιπεδα αποδοσης, θα μου πειτε αν ηταν ο ιδιος παικτης δεν θα ερχοταν ποτε σε εμας αλλα ειναι και 29 στα 30 οποτε για παικτη που παιζει στα πλαγια τον φοβαμαι πολυ...
Ο τραυματισμος του Ολιβειρα μπορει να εσβησε τις αμφιβολιες του Λουτσεσκου καθως δεν ειναι Μπισεσβαροειδες ο Κλαεσον αλλα περισσοτερο φορ.
Αν επαθε και στα 2 ποδια ειμαστε μια χαρα.Πλεον συνηθιζεται.Αληθεια και στα δυο η δυο φορες στο ενα?Norte έγραψε:για μενα η επιλογη κλαεσον ειναι ενα τεραστιο ρισκο...
- thanos-xanthi
για να το εδωσαν απο την ΠΑΕ παντου παντως, λογικα εχουν προσυμφωνο, ειναι τελειωμενο
δε μπορει με τα οσα εχουν γινει φετος, με το κραξιμο που εχει πεσει, και με την πωληση του Τζολη
να ρισκαρουν να δωσουν τετοιο ονομα, χωρις κατι στα χερια τους
δε μπορει με τα οσα εχουν γινει φετος, με το κραξιμο που εχει πεσει, και με την πωληση του Τζολη
να ρισκαρουν να δωσουν τετοιο ονομα, χωρις κατι στα χερια τους
-
crazy nagbe4
Κοιτάξτε να δείτε τι έγινε.Παρασκευη κ 13 χιαστούς ο Νέλσον με το που αλλάζει η μέρα 12 κ σκάνε δύο ονόματα μπαμ μπαμ
Σου λένε στα γραφεία μας μην τα βγάλουμε Παρασκευή κ 13 γκαντεμικη ημέρα άσε να πράσει μην στραβοσουν κ τους χάσουμε .