Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Για πολύ προχωρημένες επαφές μιλάνε όλοι εν χορώ πλέον σε όλα τα σαιτ
έβγαλε όμως Γιουρο και όπως γράφτηκε παραπάνω ήδη παίζει βασικός στη Ρωσιαseaman έγραψε:Από χιαστό είναι και ο Σουηδός και σχετικά πρόσφατο
Με αυτά τα γατάκια θα πάμε για πρωτάθλημα?
Δεν χτίζονται έτσι οι ομάδες
Δεν χτίζονται έτσι οι ομάδες
Μακάρι να είναι ο Μπορίλ. Χαλαρά παίρνει φανέλα βασικού στο σπίτι.icue έγραψε:Αυτος ο Μποριλ απο οτι εχω καταλαβει ειναι αμυντικογενης παικτης. Μηπως εχει στο μυαλο του στα "δυσκολα" ματς να παιζει αυτος και στα ευκολα ο Βιερινια.
Είναι καλός στην άμυνα, αλλά βγαίνει και μπροστά.
Περυσι είχε 3 γκολ, 4 ασιστ, καθόλου άσχημα.
- john4serres
GINOLA μηπως ξερεις με τι φορμουλα πηγαν να κλεισουν τον Κλαεσον; Ρωταω επειδη ειναι πανακριβος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 13 Αύγ 2021, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dark Knight
Αν έκοψε ο Λούτσος τον Κλάεσον (για όνομα του Θεού!), ας φέρει αυτόν που θέλει αυτός, αλλά γρήγορα, γρήγορα κύριε προπονητά, γιατί χανόμαστε!
Εν τω μεταξύ, αυτό μου θύμισε την καταπληκτική σκηνή από την ταινία του Βέγγου "Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης" όπου κάνει τον φαρμακοποιό:
" - Γρήγορα, γρήγορα κ. φαρμακοποιέ μου!
- Τι έγινε κυρά μου, τι συμβαίνει;
- Θα το χάσουμε το παλικάρι!
- Γιατί; Τι έχει το παλικάρι;
- Έχει πέσει μπρούμυτα, δεν μπορεί να σαλέψει ούτε χέρια, ούτε πόδια, ούτε να ανοίξει τα μάτια του!
- Και παλικάρι το λες εσύ αυτό; Άμα ήταν έτσι τα παλικάρια ...... άιντε- άιντε!"
Εν τω μεταξύ, αυτό μου θύμισε την καταπληκτική σκηνή από την ταινία του Βέγγου "Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης" όπου κάνει τον φαρμακοποιό:
" - Γρήγορα, γρήγορα κ. φαρμακοποιέ μου!
- Τι έγινε κυρά μου, τι συμβαίνει;
- Θα το χάσουμε το παλικάρι!
- Γιατί; Τι έχει το παλικάρι;
- Έχει πέσει μπρούμυτα, δεν μπορεί να σαλέψει ούτε χέρια, ούτε πόδια, ούτε να ανοίξει τα μάτια του!
- Και παλικάρι το λες εσύ αυτό; Άμα ήταν έτσι τα παλικάρια ...... άιντε- άιντε!"
gazzetta
Ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του εξτρέμ είναι ο Βίκτορ Κλάεσον της Κρασνοντάρ. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη ρωσική ομάδα για την αγορά του 29χρονου (2/1/1992) διεθνούς Σουηδού (1 - 1,5 εκατομμύριο ευρώ).
Ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του εξτρέμ είναι ο Βίκτορ Κλάεσον της Κρασνοντάρ. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη ρωσική ομάδα για την αγορά του 29χρονου (2/1/1992) διεθνούς Σουηδού (1 - 1,5 εκατομμύριο ευρώ).
-
Luigi Vampa
- Metagrafakias
μακαρι να ερθει ο Μποριλ ο αρχηγος της ομαδαρας Σλαβια Πραγας και βασικοτατος στην εθνικη Τσεχιας στο Γιουρο...φανελα βασικου απο την πρωτη μερα παιρνει...αν ερθει ο Κλαεσον μαζι με εστω και αργα Τζιοβινκο μπορουμε να αρχισουμε σιγα σιγα να ξαναμιλαμε για τιτλο....
Γιατι τοσο φτηνη αγορα;gergeo4 έγραψε:gazzetta
Edit: 29 και τελειωνει το συμβολαιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 13 Αύγ 2021, 23:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PaokPatraG4
Ο Κλαεσον πάντως είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ....Δεν ξέρω μετά τους χιαστούς πως είναι αλλά εάν δεν κάνω λάθος έβαλε κ γκολ στο Γιουρο
έβαλε όμως κάτσε να δούμε τι άποψη έχει και το ιατρικό τμημα του paokmaniaPaokPatraG4 έγραψε:Ο Κλαεσον πάντως είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ....Δεν ξέρω μετά τους χιαστούς πως είναι αλλά εάν δεν κάνω λάθος έβαλε κ γκολ στο Γιουρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Παρ 13 Αύγ 2021, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην επόμενη ειρωνεία θα έχει μπανgergeo4 έγραψε:gazzetta