Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kass4

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από kass4 »

Γκας αγορίνα μου μη μασάς ( άμα ήτανε η ζήλεια ψώρα... )
Όποιος τα βάζει με τον Γκας να με λογαριάζει από τώρα εχθρό του.
Εξ άλλου είναι ο μοναδικός άντρας που καταφέρνει να προσποιείται οργασμό ( αυτό κι αν είναι μυστήριο ).
:)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

savvas53 έγραψε:1.εγω θελω να εκφρασω την αγανακτηση μου για καποιους που εχουν φωτο που τρομαζουν!(gash για σενα λεω,...μας κοβεις την ορεξη καθε φορα που σε βλεπουμε,αποκορυφωμα η τελευταια)(sorry αν ειναι η πραγματικη σου φατσα)
2.επισης να πω οτι καλα θα ηταν να αποφευγονται θρησκευτικες αναφορες σε οποια μορφη.καποιοι απο τις χιλιαδες που παρακολουθουν το site δεν ειναι ιδιοι με αλλους και μπορει να οδηγησει σε παρεξηγησεις.....

Τώρα να πω πως έχεις άδικο δεν μπορώ να το κάνω αυτό αδερφέ.
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι συγκρατημένος αλλά κάτι πάει πάντα στραβά τελευταία στιγμή.
Πάντα προσπαθώ για ένα καλύτερο avatar που να μην προσβάλει να μην θίγει να είναι ευπρεπές κλπ κλπ.
Συνήθως αποτυγχάνω σε όλες τις επιλογές μου για αυτό αλλάζω και τόσο συχνά μέχρι να βρώ κάτι που πραγματικά μου ταιριάζει μετά τον χαμό του χάρου κλαψ...
Τώρα για αυτήν την φάτσα του συμπαθές κυρίου είπα να την βάλω για αλλαγή γιατί πολύ η νεκροκεφαλή κάπου αγριεύτηκα και εγώ!
Δεκτή η συγνώμη μιας και τα μούτρα μου είναι χειρότερα απο του συγκεκριμένου κυρίου.
Τώρα για το θέμα τρομοκρατίας απο μια φώτο δεν πιστεύω να υπάρχει ΠΑΟΚτσής να φοβάται μια τόσο μικρή εικόνα.
Για τους αλλόθρησκους δεν με ενδιαφέρει.

Υ.Γ άλλο ένα άβαταρ με ημερομηνία λήξης.
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Ενα πραγμα που μου τη σπαει καπως ειναι οτι τα λινκ στο φορουμ ανοιγουν στην ιδια σελιδα, και απο συνηθεια παταω το χ και κλεινει ολο το παραθυρο.. Δν ξερω αν τη σπαει και σε αλλουν αλλα νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο τα λινκ να ανοιγαν σε μια νεα καρτελα η σε ενα νεο παραθυρο
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Αντί να κάνεις αριστερό κλικ αδερφέ μου στο λινκ που θες, πάτα τη ροδέλα από το ποντίκι και θα στο ανοίξει σε νέα καρτέλα!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Μπήκα για λίγο στο forum να ρίξω μια ματιά μόλις γύρισα από δουλειά και αυτό που είδα κατέστρεψε το σπιτικό μου...!

Τα μωρά κλαίνε, ο σκύλος έφυγε από το σπίτι ουρλιάζοντας, η πεθερά μου λιποθύμησε, η πίτσα έπεσε μόνη της απ'το τραπέζι, η μπύρα χύθηκε, η τηλεόραση κάηκε, το καζανάκι άρχισε να τρέχει μόνο του...

Και για όλα φταις εσύ... GASH, PLEASE ΑΛΛΑΞΕ AVATAR !!!!

ΥΓ: ο φάτσας με τη μεγάλη μύτη της προηγούμενης εβδομάδας, τελικά μια χαρά ήταν...!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν μ αφήνετε να αγιάσω.

Ήμουν σίγουρος ότι προκάλεσα το πέσιμο της πίτσας απο το τραπέζι έτσι ξαφνικά απο μόνη της με τις μαγικές δυνατότητες του avatar.
Για το καζανάκι ήταν η πίτσα που έπεσε πάνω στο κομβίον ρίψης νερού.
Ο σκύλος βράχηκε απο το νερό της τουαλέτας και τρόμαξε.
Στον πανικό του πετάχτηκε απότομα μπροστά στην πεθερά η οποία λιποθύμησε και έπεσε στην τηλεόραση με αποτέλεσμα να σβήσει και τα παιδιά να αρχίσουν το κλάμα γιατί βλέπανε στο βίντεο το ΠΑΟΚ-Napoli!!!
Η μπύρα σίγουρα χύθηκε? :)

Απο σεβασμό για σένα το AL-AKSA :shock:
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Thanks, Gash !

Η ειρήνη επέστρεψε στο Γκορντονέικο...

Α, μην το ξεχάσω - γύρισε κι ο σκύλος (με τη μπύρα στα δόντια)...

Btw, η υπογραφή σου είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η ...! Τέρμα το echo !
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Παιδιά μια ερώτηση..
Το τόπικ που είχε σαν δημοσκόπηση ποια φανέλα προτιμούμε και είχε σαν επιλογές τις adidas, umbro, nike που βρίσκεται?? Από ότι είδα δεν υπάρχει πουθενά!!!!

Μιλάω για το τόπικ όπου τα παιδιά σχεδίαζαν διάφορες μπλούζες..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έχεις δει μια ταινία με τον Βέγγο και τα κροκί? :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Oxi Gash, παρότι βλέπω ελληνικές ταινίες..
Απάντηση όμως δεν έλαβα..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

gash04 έγραψε:Έχεις δει μια ταινία με τον Βέγγο και τα κροκί? :)
Εκ Παρισίων ή εκ Πατρών;
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

gash04 έγραψε:Έχεις δει μια ταινία με τον Βέγγο και τα κροκί? :)
Για να θυμούνται οι gash και να μαθαίνουν οι free, έκοψα το σημείο με τα κροκί και το ανέβασα εδώ

On topic τώρα: :( :o 8) :lol: :oops: :cry: :roll: :wink: :idea: :arrow: :mrgreen:
Τα παραπάνω δεν αντιστοιχούν σε εικονίδια εδώ και κάμποσο καιρό.

Και μια πρόταση: Σε άλλο φόρουμ έχω δει να υπάρχει topic που έχει όλα τα σβησμένα (από τους διαχειριστές) posts με διακριτή διαγραφή. Δεν συμφωνώ με τις διαγραφές, προτιμώ τις μεταφορές. Και καλό είναι να θυμόμαστε τί π@π@ριές γράφουμε ώρες-ώρες!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Υβριστικά ποστ ειρωνίες και κακοήθεις αναφορές σε άλλα πρόσωπα του site είναι απαγορευμένες δια ροπάλου.
Διαγράφονται και χωρίς προειδοποίηση απο τον εκάστοτε Mod Admin.
Συνήθως banάρονται τα πρόσωπα αλλά το site είναι συντηριτικό σε αυτού του είδους τιμωρίες συνήθως και ειδικότερα στο φόρουμ.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι τιμωρίας απο απλή επίπληξη αρχικά μέχρι ban ορισμένου χρόνου εως αιώνιο.
Συνήθως τα πρόσωπα στιγματίζονται απο τον γραπτό τους λόγο και κάποιος που παρακολουθεί συνεχώς το φόρουμ γνωρίζει καταστάσειις και περιπτώσεις προς αποφυγή ή ακόμα και για λήψη μέτρων.
Ο γραπτός λόγος μένει για αυτό χρειάζεται προσοχή απο όλα τα μέλη για το πως καταθέτουν τις σκέψεις τους.
Ειδικότερα για θέματα επεισοδίων τα πράγματα είναι ποιο σοβαρά.
Φυσικά και δεν είναι ευχάριστο κανείς να banάρει κάποιο μέλος ούτε όμως και για κάποιον που θέλει να ενημερωθεί ή να διαβάσει απλά τις σκέψεις των οπαδών μας να διαβάζει απειλές ή ύβρεις προς άλλα μέλη.
Συμφωνώ ως προς τα emotion ότι το site είναι πολύ φτωχό προς το παρόν και εύχομαι να μπουν περισσότερα στην συνέχεια γιατί πολλά απο αυτά εκφράζουν και το ύφος του Post σε πολλές περιπτώσεις.
Επιθυμώ απο όλους σας όταν ανοίγετε ένα θέμα να μη γράφετε με κεφαλαία στους τίτλους και να βάζετε τόνους.
Τέλος η μόνη θεματολογία που έμεινε προς διόρθωση είναι τα ποδοσφαιρικά που είναι και η μεγαλύτερη.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Έχω ποστάρει 2 φορές το παρακάτω κείμενο στο κείμενο του Ρεγκέιρο και τις δύο φορές μετά από λίγο σβήνεται. Προσπαθώ να το ξαναγράψω, αλλά παρά το γεγονός ότι είμαι συνδεδεμένος, το σύστημα δεν μου το επιτρέπει. Ελπίζω να είναι πρόβλημα του φόρουμ και όχι κάτι άλλο...
Το κείμενο είναι το εξής;

Aυτή η λογική δεν μου αρέσει. Πιο πολύ με επικοινωνιακό τρικ για να ενθουσιαάσουμε τους οπαδούς μας μου κάνει. Δεν βλέπω ουσία πίσω από την κίνηση αυτή. Και τι πάει να πει "δεν έδειξε κάτι λόγω της γενικότερης ποιότητας του συμπολίτη", όπως λέει η κεντρική σελίδα; Τι σχέση έχει αυτό με τη δυνατότητά του να βγάλει μια σέντρα της προκοπής; Να λέμε αλήθειες παιδιά και να μην ωραιοποιούμε καταστάσεις. Άσε πια τους διαρκείς τραυματισμούς του.
Δεν νομίζω ότι θα κερδίσουμε κάτι από αυτή την κίνηση, εάν τελικά γίνει...
Εδώ δεν είναι ο Αγιος Παντελεήμωνας να έρχονται κουτσοί και στραβοί...
Μακάρι να κάνω λάθος και τα γεγονότα να με διαψεύσουν. Μακάρι.
Ικανότητες έχει και δεν το αμφισβητώ. Μήπως όμως πέρασε η εποχή που μπορούσε να τις βγάλει και στο χορτάρι;
Επαναλαμβάνω, μακάρι να κάνω λάθος....
Μακάρι...

Ξέρει κανένας γιατί συμβαίνει αυτό;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αφου πάλι διέλαθες Dimis και η σαπίλα που κλείσαμε θα φανεί χρήσιμη κάτσε και θα το δούμε και αυτό να σαι σίγουρος.
Το ποστ σου δεν έχει σβηστεί τα μόνα που σβήνονται είναι τα κατεστραμένα ποστ αλλά και ποστ που βρίζουν ή είναι αιτία για καυγά με άλλα μέλη.
Βαριέμαι να διαβάζω αντιπαραθέσεις (κακόβουλες) και βρισιές μεταξύ μελών και δεν αντέχω τα αίματα. :)
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=870

Υ.Γ Οφτόπικ χθες ή προχθές διάβασα στην ''αξιόπιστη'' Γάτα ότι ο Δρόσος θέλει να ξαναπάρει τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και συζητάει με Ζαγόρ. :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”