Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ρε είστε σοβαροί?? Την Κυριακή έχουμε 15αυγουστο και ως γνωστόν αυτό κρατάει μια εβδομάδα. Από 23 Αυγούστου και βλέπουμε, έτσι κι αλλιώς ο Λουτσεσκου το είπε ότι δεν θα βάλει καινούργιο παίκτη αμέσως. Άσε που υπάρχουν και οι ελεύθεροι μέχρι 15 Σεπτεμβρίου. Έχουμε 1 μήνα μπροστά μας.

Καταλαβαίνετε τώρα οι μη γκρινιάρηδες γιατί οι γκρινιάρηδες, γκρίνιαζαν? Το έχουμε δει όλοι το έργο αρκετά χρόνια. Και οι μεν και οι δε είναι παοκτσηδες.
Απλα κάποιοι δεν αντέχουμε άλλο να έχουμε πίστη στην διοίκηση μετά από όλα αυτά.

Κακό λόγο για τον Ιβάν δεν θα πω ποτέ, γιατί δεν ξεχνιέται τι έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για τον ΠΑΟΚ, αλλά προφανώς σε αυτό το μπάχαλο έχει τις ευθύνες του. Απλά παρακαλάω να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ όπως (με τον ίδιο τροπο) και με τις άλλες πετυχημένες επιχειρήσεις του.

Για μένα προφανώς η διοίκηση αποτελείται από ευθυνοφοβους με δημοσιουπαλληλικη νοοτροπία και αυτοί ευθύνονται πρωταρχικά για αυτόν τον χάλια, για ακόμα μια φορά, σχεδιασμό.

Ήλπιζα ότι θα αναλάμβανε ο Λουτσεσκου ως το απόλυτο αφεντικό, ούτε αυτό συμβαίνει και βγάζουν προς τα έξω ότι δεν θέλει μεταγραφές η θέλει τους δικούς του κλπ. 4 μήνες πριν τον κλείσανε, τι σκατα συμφωνία κάνανε και πάλι δεν τα βρίσκουν.

Την Ριεκα δεν την έχω δει για να ξέρω πως παίζει, απλά κρίνοντας από την εμφάνιση με τους ημιεπαγγελματιες δεν νομίζω ότι έχουμε και πολλές ελπίδες.

Απογοήτευση....
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
JohnDag έγραψε:Πάντως χθες μας τελείωσε επίσημα και το επιχείρημα για το αν ο προπονητής θέλει μεταγραφές. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να το πει ο άνθρωπος ότι περιμένει άμεσα νέους παιχτες.

Επίσης, οι περιπτώσεις Ολιβειρα και Κουρτιτς αποδεικνύουν ότι αν οι νέοι παιχτες έχουν ποιότητα και ταιριάζουν στα πλάνα του μια χαρά τους βάζει σύντομα να παίξουν χωρίς να χρειάζεται να περάσει δίμηνο.

Άρα που κολλάει το όλο πράγμα και δεν προχωράει τίποτα μεταγραφικά;

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μηπως, λέω μήπως να υπάρχουν διαπραγματεύσεις;
Κοίτα και γω μια φορά είχα 30 χιλιάρικα στην τσέπη αλλά ήθελα να πάρω μια Mercedes με 15.

Το πάλευα κάνα 2 μηνες, προσπαθούσα να πείσω την αντιπροσωπία αλλά αυτοί τίποτα. 30 ακατέβατα ήθελαν.

Απηύδησα που λες και γω στο τέλος και λέω δεν μαμεις, πάω να πάρω ένα Toyota αφού θέλω να δώσω 15Κ μόνο. Ιαπωνικά είναι, αξιόπιστα, θα μου κάνουν την δουλειά που θέλω.

Και όταν πήγα να πάρω το μοντέλο που ήθελα είχε εξαντληθεί και δεν υπήρχε ετοιμοπαραδοτο. Και έμεινα ο κακομοίρης χωρίς αυτοκίνητο για 6 μήνες.

Διαπραγματεύσεις έκανα κι εγώ αλλά μάλλον με λάθος τρόπο.

proedros

Δημοσίευση από proedros »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
proedros έγραψε:
TheCursed έγραψε:Γραφουν στο παοκ24 οτι περιμενουν στην ομαδα να μαθουν ποσο χρονο θα χρειαστει αν ειναι 1 -2 μηνες εξω δεν θα παρουν αλλον φευγει πορτογαλια ο ολιβειρα οποτε λογικα θα κινηθουμε για τις αλλες θεσεις κ αν προκυψει παραπανω χρονος αποθεραπειας θα πανε σε καποιον δανεικο. Εγω με την εμπειρια της δουλειας δεν νομιζω οτι μπορει να επανελθει σε φουλ ρυθμους πριν το 3 μηνο αν ειναι μερικη τεσπα θα φανει.
Σχεδιασμός από τα Lidl…Και αν δηλ. πάθει καμιά θλάση ο ανέτοιμος και επιβαρυμένος από το Euro Σβιντερσκι, θα είμαστε μόνο με Κουτσια…Τι ωραίος σχεδιασμός…
Πας καλά ρε συ; Σοβαρά ρωτάω; Κράζεις μόνο για να κραξεις; Ρε θα τρελαθώ δηλαδή! Πριν πατήσεις την δημοσίευση διαβάζεις τι γράφεις;;;;

Τιι άλλο πρέπει για να γίνει για να καταλάβεις ότι ο σχεδιασμός είναι ανύπαρκτος, τα έχουν όλα φορτώσει στον προπονητή…Είναι δυνατόν να αφήσεις την ομάδα ξεκρέμαστη ακόμη και μόνο 2 ολόκληρους μήνες;Εσύ σκέψου τι γράφεις και κυρίως τον τρόπο με τον οποίον το εκφράζεις..
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Διαφωνώ με την άποψη να μην πάρουμε άλλον επιθετικό.
Ελπίζω να μην επικρατήσει.

Κατ΄ αρχήν το διάστημα της απουσίας του Ολιβέιρα είναι το πλέον κρίσιμο. Η (καλή) αρχή είναι το ήμισυ το παντός είτε μιλάμε για ευρώπη και ομίλους (εφόσον με το καλό περάσουμε) είτε για το πρωτάθλημα. Και θα βρούμε μπροστά μας συνεχόμενα παιχνίδια.

Κατά δεύτερο λόγο δεν ξέρουμε και σε ποιά κατάσταση θα είναι ο Πορτογάλος όταν με το καλό επιστρέψει.

Το ζητούμενο είναι να φέρουμε κάποιον ως δανεικό. Κι αν έχει και την ευχέρεια να παίξει και στα άκρα ακόμη καλύτερα.

Επι του παρόντος δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Τα μεταγραφικά κενά είναι πολλά. Και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πολλάκις πόσο δυσκίνητος είναι μεταγραφικά.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους αρμόδιους (;) για την κάλυψη των κενών.
Ωστόσο η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Για μένα προέχει η μεταγραφή αρ. Μπακ, αρ. Εξτρεμ, δεκάρι.
Μετά, για φορ βλέπουμε.. Αν αποκλειστεί η ομάδα από τη Ριεκα ίσως κ να μη πάρουν, εφόσον ο Νέλσον θα είναι οκ με το νέο έτος...

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

το αποκλειω να εχουμε καποια κινηση μεσα στο επομενο 48 ωρο γιατι η ελλαδα ειναι κλειστη, 15 Αυγουστος γαρ
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Έχουμε αποδείξει, ότι Δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας :D
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Ο Ροναλντο ετοιμαζεται να μεινει ελευθερος κι εμεις καμμια κινηση δεν κανουμε. θα τον χασουμε κι αυτον οπως τον Μεσι. παρατημενη η ομαδα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πρέπει πάντως όπως κι δηποτε να πουλήσουμε σύντομα τον Σφιντερφσκι. Το παλικάρι έχει ξεπαστρέψει σε εθνική και ΠΑΟΚ όλους όσους μοιράζονται τη θέση…Νομίζω για αυτό δεν έμεινε και ο Τσέχος,σου λέει φτηνά τη γλίτωσα… :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Athens έγραψε:το αποκλειω να εχουμε καποια κινηση μεσα στο επομενο 48 ωρο γιατι η ελλαδα ειναι κλειστη, 15 Αυγουστος γαρ
Μετά έχουμε αγώνα και το αποκλείω να κάνουμε κίνηση πριν από αγώνα :roll:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

28 έως 31 Αυγ το μεγάλο πανηγύρι,μέχρι τότε υπομονή και καλή δύναμη.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως μαζεύονται πάρα πολλές κινήσεις. Μέχρι χτες είχαμε 3 σίγουρες κινήσεις σε αριστερό μπακ, δέκα και εξτρέμ.
Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Ολιβειρα και ίσως προκύψει για κίνηση στο φορ

Και πάντα μπορεί να προκύψει και κίνηση για τέρμα ή χαφ.

Εχουμε πολύ μέλλον ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

JohnDag έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:
JohnDag έγραψε:Πάντως χθες μας τελείωσε επίσημα και το επιχείρημα για το αν ο προπονητής θέλει μεταγραφές. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να το πει ο άνθρωπος ότι περιμένει άμεσα νέους παιχτες.

Επίσης, οι περιπτώσεις Ολιβειρα και Κουρτιτς αποδεικνύουν ότι αν οι νέοι παιχτες έχουν ποιότητα και ταιριάζουν στα πλάνα του μια χαρά τους βάζει σύντομα να παίξουν χωρίς να χρειάζεται να περάσει δίμηνο.

Άρα που κολλάει το όλο πράγμα και δεν προχωράει τίποτα μεταγραφικά;

Μηπως, λέω μήπως να υπάρχουν διαπραγματεύσεις;
Κοίτα και γω μια φορά είχα 30 χιλιάρικα στην τσέπη αλλά ήθελα να πάρω μια Mercedes με 15.

Το πάλευα κάνα 2 μηνες, προσπαθούσα να πείσω την αντιπροσωπία αλλά αυτοί τίποτα. 30 ακατέβατα ήθελαν.

Απηύδησα που λες και γω στο τέλος και λέω δεν μαμεις, πάω να πάρω ένα Toyota αφού θέλω να δώσω 15Κ μόνο. Ιαπωνικά είναι, αξιόπιστα, θα μου κάνουν την δουλειά που θέλω.

Και όταν πήγα να πάρω το μοντέλο που ήθελα είχε εξαντληθεί και δεν υπήρχε ετοιμοπαραδοτο. Και έμεινα ο κακομοίρης χωρίς αυτοκίνητο για 6 μήνες.

Διαπραγματεύσεις έκανα κι εγώ αλλά μάλλον με λάθος τρόπο.

Γι'αυτό υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για τις διαπραγματεύσεις. Εσύ δυστυχώς απετυχες στο αντικείμενο.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Με δεδομένο ότι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχουμε δυσκολότερο πρόγραμμα απ'ότι στον δεύτερο και εάν συνοπολογισουμε τον όμιλο όπου όλοι ευχόμαστε να προκριθούμε, η πιο εύλογη λύση είναι η απόκτηση δανεικου σέντερ φορ.
Όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή Τζιοβινγκο δεν πρόκειται να καταλήξει.
Για τον Μπαμπα υπάρχει η εκκρεμότητα τι θα αποφασίσει τελικά ο ίδιος ο παίκτης.
Η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Θα πρέπει να ολοκληρωθούν τουλάχιστον δύο κινήσεις.
Παράλληλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με Χαμπιμπι, Νινουα, Λάμπρου.
Ο χρόνος πλέον είναι αντίπαλος και όχι σύμμαχος...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εγώ αντίθετα εκτιμώ ότι θα έρθει ο Ιταλός.

Όπως αναμενόταν στην ευρωπαϊκή λίστα δηλώθηκε ο Ντάουγκλας αντί του Ολιβέιρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”