Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από proedros »

TheCursed έγραψε:
proedros έγραψε:
TheCursed έγραψε:Ο ολιβειρα φευγει στον γιατρο του ροναλντο κορυφη σε ολο τον κοσμο οποτε περιμενουμε.
Ρε παιδιά ρήξη χιαστών είναι ….και 1,5 μήνα να κάνει για την αποκατάσταση για να βρει ρυθμό θα χρειαστεί άλλον έναν μήνα…Τεσπα…Απόψεις είναι αυτές…
Φυσικοθεραπευτής ειμαι αδερφε δεν εχω αποψη εχω γνωση για αυτο λεω οτι πρεπει να παρθει καποιος αλλος κ μικρη να ειναι η ζημια θελει χρονο.
Άρα συμφωνούμε φίλε…
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ναι συμφωνουμε απλα σου ειπα η αποψη μου παιρνεις δανεικο απο μεγαλο πρωταθλημα για παραδειγμα πας στην σεβιλλη της λες ποιος ειναι ο τριτος σου φορ αυτος ποσο κανει 14εκ ωραια δανεικο με οψιον 14 εκ κ παιρνεις αγωνιστικα κ γυρναει ο ολιβειρα κυριος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Παρ 13 Αύγ 2021, 15:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Α ο Γκάρι είναι δηλαδή λόγος να κράζουμε που ανακυκλώνονται οι ίδιοι και φέρνουμε γυρολόγους, αλλά ο ακπομ είναι η τέλεια λύση ε;
Παίδες σόρρυ αλλά έχετε μπλέξει μπουτια
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

TheCursed έγραψε: Φυσικοθεραπευτής ειμαι αδερφε δεν εχω αποψη εχω γνωση για αυτο λεω οτι πρεπει να παρθει καποιος αλλος κ μικρη να ειναι η ζημια θελει χρονο.
Ο καθένας από μας μπορεί να κάνει εκτιμήσεις και ευχές αλλά εσένα είναι το αντικείμενο σου και σ´ευχαριστώ που το μοιράζεσαι μ´εμάς αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Καλα χριστουγεννα ο Ολιβειρα τωρα. Μεταγραφη χειμωνα να τον λογιζετε.

Τι προβληματισμο ειχα εκφρασει πριν κανα μηνα? Οτι καλα ο Σβιτνερσκι σαν εναλλακτικη αλλων χαρακτηριστικων και σαν δευτερος φορ και καλα και ο Κουτσιας ως μικρος αλλα αμα τραυματιστει ο Ολιβειρα τι κανουμε? Ουτε στην αρχη του πρωταθληματος δεν προλαβαμε να φτασουμε. Ο Σβιντερσκι εχει δειξει επανηλλιμενα οτι δε μπορει να σταθει μονος του μπροστα. Ο Κουτσιας μικρος.

Τι κανεις λοιπον τωρα? Τρεχατε ποδαρακια μου τωρα.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ουτε ο ακπομ πρεπει να ερθει προφανως...αλλα εδω ειπανε καποιοι για αραμπουλι και μπαραλες λογικο να ακουσουμε και για ακπομ ...τον γκαρι δλδ εσυ τον θες πισω ? εναν παικτη που εκβιασε για να φυγει και παει πρωτη δευτερα τουρκια αραβια τα τελευταια χρονια ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

TheCursed έγραψε:
proedros έγραψε:
TheCursed έγραψε:Ο ολιβειρα φευγει στον γιατρο του ροναλντο κορυφη σε ολο τον κοσμο οποτε περιμενουμε.
Ρε παιδιά ρήξη χιαστών είναι ….και 1,5 μήνα να κάνει για την αποκατάσταση για να βρει ρυθμό θα χρειαστεί άλλον έναν μήνα…Τεσπα…Απόψεις είναι αυτές…
Φυσικοθεραπευτής ειμαι αδερφε δεν εχω αποψη εχω γνωση για αυτο λεω οτι πρεπει να παρθει καποιος αλλος κ μικρη να ειναι η ζημια θελει χρονο.
Δηλαδή μια δεύτερου βαθμού ρήξη μπορεί να χρειαστεί πάνω από τρίμηνο για να επανέλθει ο αθλητής στο 100%?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

rainmaker έγραψε:Α ο Γκάρι είναι δηλαδή λόγος να κράζουμε που ανακυκλώνονται οι ίδιοι και φέρνουμε γυρολόγους, αλλά ο ακπομ είναι η τέλεια λύση ε;
Παίδες σόρρυ αλλά έχετε μπλέξει μπουτια
Ξέχασες και Τσιμιροτ...
Έχουμε και λέμε
Τσιμιροτ ΝΑΙ
Γκάρυ ΟΧΙ
Άκπομ ΝΑΙ
Κάπως χωλαινει το πάτερν....
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

CCCP έγραψε:Καλα χριστουγεννα ο Ολιβειρα τωρα. Μεταγραφη χειμωνα να τον λογιζετε.

Τι προβληματισμο ειχα εκφρασει πριν κανα μηνα? Οτι καλα ο Σβιτνερσκι σαν εναλλακτικη αλλων χαρακτηριστικων και σαν δευτερος φορ και καλα και ο Κουτσιας ως μικρος αλλα αμα τραυματιστει ο Ολιβειρα τι κανουμε? Ουτε στην αρχη του πρωταθληματος δεν προλαβαμε να φτασουμε. Ο Σβιντερσκι εχει δειξει επανηλλιμενα οτι δε μπορει να σταθει μονος του μπροστα. Ο Κουτσιας μικρος.

Τι κανεις λοιπον τωρα? Τρεχατε ποδαρακια μου τωρα.
Φορ παίζει μόνο ένας στον ΠΑΟΚ. Λες και ένας να τραυματιστεί σου μένουν δύο για μια θέση. Απλά μας τραυματίστηκε ο καλύτερος από τους 3. Συμβαίνουν αυτά δυστυχώς. Να λες καλά που συνέβη σε ανοιχτή μεταγραφική περίοδο και με λεφτά στην τσέπη.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Πορταγαλος γιατρος που παει ο Ολιβειρα πηρε την γνωματευση και ειναι αισιοδοξος για τον χρονο που θα χρειαστει ο Ολιβειρα για να επανελθει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ξαναλέω πως αν χρειαζόμαστε η όχι επιθετικο θα το κρίνει το προφίλ των δυο μεσοεπιθετικών που περιμένουμε. Αν αυτοί έχουν έστω ως δευτερεύον ρόλο αυτό του επιθετικού είμαστε μια χαρά.

Υ.Γ Υπάρχει ένα tweet για κάποιον Matheus Vital αλλά δεν νομίζω πως είναι άξιο λόγου…
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

DimitrisS έγραψε:Ο Πορταγαλος γιατρος που παει ο Ολιβειρα πηρε την γνωματευση και ειναι αισιοδοξος για τον χρονο που θα χρειαστει ο Ολιβειρα για να επανελθει.
αυτο ειναι το λεγομενο επικοινωνιακο μασαζ. με λιγα λογια, δε θα γινει κινηση για φορ.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

joshua έγραψε:Ξαναλέω πως αν χρειαζόμαστε η όχι επιθετικο θα το κρίνει το προφίλ των δυο μεσοεπιθετικών που περιμένουμε. Αν αυτοί έχουν έστω ως δευτερεύον ρόλο αυτό του επιθετικού είμαστε μια χαρά.

Υ.Γ Υπάρχει ένα tweet για κάποιον Matheus Vital αλλά δεν νομίζω πως είναι άξιο λόγου…
Μάλλον μπέρδεψαν ΠΑΟΚ με ΠΑΟ. Για βάζελο γράφεται αυτός δανεικός.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

renegade Η μερική ρήξη του Προσθίου Χιαστού είναι σπάνια, συνήθως οι κακώσεις του πρόσθιου χιαστού είναι πλήρεις ρήξεις ή σχεδόν πλήρεις ρήξεις. Για αυτό λεω πρέπει να δω εξετάσεις και μηχανισμο κάκωσης για να σου πω σιγουρα.
Επειδή η πλήρης ενσωμάτωση και μετατροπή του μοσχεύματος σε λειτουργικό σύνδεσμο είναι μια διαδικασία που θέλει πολύ χρόνο αλλά ναι για εμένα και μερική να είναι θέλει τουλάχιστον 3 μήνες για να πεις ότι θα μπει μέσα κ θα παίζει χωρίς να φοβάται μην ακούσει κανα κρακ παλι αυτό εννοώ.Και η ψυχολογία του αθλητή μετα ειναι δύσκολη φοβάσαι να μην πάθεις το ιδιο
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Υπάρχει όντως επίσημη λύση της συνεργασίας του Μυρμηγκιού με την Αλ Χιλαλ…
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”