9. Karol Swiderski
Re: 9. Karol Swiderski
αυτός ξενέρωνε επειδή δεν έπαιζε βασικός
άντε αγόρι μου, έχουμε γανιάσει 3 χρόνια μαζί σου
άντε αγόρι μου, έχουμε γανιάσει 3 χρόνια μαζί σου
Όλοι μας αν κάθε χρονιά είχαμε και άλλον φορ ιεραρχικά πάνω από εμάς θα κάναμε έτσι. Δεν είναι το σωστό αλλά είναι λογικό.
Όσον αφορά για σήμερα, φαίνεται ξανά ότι είναι για δεύτερο φορ μέσα στο γήπεδο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσον αφορά για σήμερα, φαίνεται ξανά ότι είναι για δεύτερο φορ μέσα στο γήπεδο.
Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να κάνεις αυτό που έκανες χθες. Δεν είναι εύκολο να χρειάζεσαι 4-5 κοντρόλ σε μια φάση που έπρεπε να τελειώσει με τη μια. Πραγματικά συγχαρητήρια.
Μια ζωή να προσπαθεί να φέρει τη μπάλα στο αριστερό... Δεν είναι εικόνα επιθετικού-σκόρερ αυτή.
Ο Κάρολος δεν είναι Λεβαντόφσκι ... ούτε Ολιβέιρα είναι στην τεχνική παιδεία ...
αλλά σαν παρακαλώ πολύ μην απαξιώνεται έναν από τους καλούς που έχουμε ... δηλαδή χτύπησε ο Ολιβέιρα και θα παίξει ο Σφι.
Δεν κλαίω κιόλας ... σε άλλες θέσεις είναι που είμαστε για κλάματα ... μιλάμε για παίχτη αξίας 7-8 εκατ. που μόλις έπαιξε βασικός στο γιούρο σε εθνική κορυφαίας ποιότητας ...
Η πίεση που ασκεί, η βελτίωση που έχει στην υποδοχή της μπάλας και η εκτελεστική ικανότητα είναι σούπερ για το επίπεδο μας ... εάν εκτελούσε και με το δεξί σε υψηλό επίπεδο να είστε σίγουροι ότι θα είχε ήδη φύγει σε μεγάλη ιταλική ή γερμανική ομάδα
αλλά σαν παρακαλώ πολύ μην απαξιώνεται έναν από τους καλούς που έχουμε ... δηλαδή χτύπησε ο Ολιβέιρα και θα παίξει ο Σφι.
Δεν κλαίω κιόλας ... σε άλλες θέσεις είναι που είμαστε για κλάματα ... μιλάμε για παίχτη αξίας 7-8 εκατ. που μόλις έπαιξε βασικός στο γιούρο σε εθνική κορυφαίας ποιότητας ...
Η πίεση που ασκεί, η βελτίωση που έχει στην υποδοχή της μπάλας και η εκτελεστική ικανότητα είναι σούπερ για το επίπεδο μας ... εάν εκτελούσε και με το δεξί σε υψηλό επίπεδο να είστε σίγουροι ότι θα είχε ήδη φύγει σε μεγάλη ιταλική ή γερμανική ομάδα
Κάρολ πες την θεία εκεί στον καταυλισμό να σταματήσει να τρυπάει τους παίκτες μας
Τι μάτι είναι αυτό ρε κερατά; Πριγιο, Ακπομ, Κρμεντσικ, Τσολακ, Ολιβειρα, Μιλικ, Λεβαντοφσκι,Piatek. Η λίστα μεγαλώνει.
- kataramenos5
- bersekeros
Mr. K(a)rol-ey μπαίνεις βασικός.
Μικρέ Λεβαντόφσκι ήρθε η ώρα σου.
Κάνε τα μαγικά σου στη Ριέκα και βάλε την ΠΑΟΚΑΡΑ στους ομίλους.
Σβαρόφσκι γερά παλίκαρε.
Μικρέ Λεβαντόφσκι ήρθε η ώρα σου.
Κάνε τα μαγικά σου στη Ριέκα και βάλε την ΠΑΟΚΑΡΑ στους ομίλους.
Σβαρόφσκι γερά παλίκαρε.
-
paok düsseldorf
Παρακολουθεί φανατικά και εθνική Πολωνίας ο Αποστόλης; Γιατί και εκεί ξεκληρίστηκε ένα τάγμα σέντερ φορ για να παίξει ο Κάρολος Μουντιάλ.kataramenos5 έγραψε:Δεν ειναι ο Σβιντερσκι αυτος, ο Αποστολης ειναι.
- bersekeros
Το… πατρικό φιλί του Ράζβαν στον Σφιντέρσκι

Μου άρεσε πολύ ο παραπάνω τίτλος του άρθρου του inpaok.
Κάρολε Μεγαλοπρεπή, κάνε τα παιχνίδια της ζωής σου με τη Ριέκα.

Μου άρεσε πολύ ο παραπάνω τίτλος του άρθρου του inpaok.
Κάρολε Μεγαλοπρεπή, κάνε τα παιχνίδια της ζωής σου με τη Ριέκα.
- ΑποστόληςΑ
Το βίντεο της ευκαιρίας: https://www.sdna.gr/podosfairo/868169_p ... terski-vid
- kataramenos5