Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Άκπομ θα είναι θετικός στο να έρθει πίσω δανεικός σαν λύση ανάγκης να είναι αλλαγή του Σφιντέρσκι, ο οποίος Σφιντέρσκι είχε έρθει για να είναι αλλαγή του Άκπομ. Ειδικά όταν τα έχει βρει σε όλα με την Μπεσικτάς για να υπογράψει και η μεταγραφή κολλάει στο ότι η Μπεσικτας δίνει 2 μύρια στην Μίντλεσμπρο η οποία ζητάει 4 ?proedros έγραψε:Νομίζω πως η επιλογή είναι μονόδρομος..Άκπομ…Τον παίρνεις δανεικό με οψιον αγοράς 2.5 χαρτιά…Αν σου βγει τον αγοράζεις αν όχι μένει στην ομάδα του…Απλά όμορφα και ωραία…
Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Σουριναμέζος
Εντάξει ρε αδερφέ άμα είναι 1.5 μήνας το διάστημα απουσίας τι θα κάνουμε? Θα φέρουμε και άλλον φορ και από μέσα Οκτόμβρη θα έχουμε 3 φορ που θα θέλουν να παίζουν βασικοί?proedros έγραψε:Σχεδιασμός από τα Lidl…Και αν δηλ. πάθει καμιά θλάση ο ανέτοιμος και επιβαρυμένος από το Euro Σβιντερσκι, θα είμαστε μόνο με Κουτσια…Τι ωραίος σχεδιασμός…TheCursed έγραψε:Γραφουν στο παοκ24 οτι περιμενουν στην ομαδα να μαθουν ποσο χρονο θα χρειαστει αν ειναι 1 -2 μηνες εξω δεν θα παρουν αλλον φευγει πορτογαλια ο ολιβειρα οποτε λογικα θα κινηθουμε για τις αλλες θεσεις κ αν προκυψει παραπανω χρονος αποθεραπειας θα πανε σε καποιον δανεικο. Εγω με την εμπειρια της δουλειας δεν νομιζω οτι μπορει να επανελθει σε φουλ ρυθμους πριν το 3 μηνο αν ειναι μερικη τεσπα θα φανει.
Δεν τον ξέρω αλλά εκεί που έπεσε αμέσως το μάτι μου ήταν τα 62 τέρματα στην κροατία και τα μόλις 2 στην β' ιταλίας. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;panpangr77 έγραψε:Υπάρχει ένα tweet για αυτόν
https://www.transfermarkt.co.uk/mirko-m ... ler/215649
για μας την Σπέτσια και την Σέλτικ.

αυτο θα πει στρατηγικη σκεψη και σχεδιασμος.. oh my!TheCursed έγραψε:Γραφουν στο παοκ24 οτι περιμενουν στην ομαδα να μαθουν ποσο χρονο θα χρειαστει αν ειναι 1 -2 μηνες εξω δεν θα παρουν αλλον φευγει πορτογαλια ο ολιβειρα οποτε λογικα θα κινηθουμε για τις αλλες θεσεις κ αν προκυψει παραπανω χρονος αποθεραπειας θα πανε σε καποιον δανεικο. Εγω με την εμπειρια της δουλειας δεν νομιζω οτι μπορει να επανελθει σε φουλ ρυθμους πριν το 3 μηνο αν ειναι μερικη τεσπα θα φανει.
οταν υπαρχει θεληση για τιτλους, οι παραπανω σκεψεις απορριπτονται εν τη γενεσει. ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα, στις επομενες δυο βδομαδες, money talks, bullshit walks. η δειχνουμε αποφασιστικοτητα και ενισχυουμε την ομαδα, η βαζουμε τον Κυριακο Κυριακο να κανει τον κλοουν. οψομεθα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Παρ 13 Αύγ 2021, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ολιβειρα φευγει στον γιατρο του ροναλντο κορυφη σε ολο τον κοσμο οποτε περιμενουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Παρ 13 Αύγ 2021, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καταρχήν δεν είναι σίγουρο πως θα έρθει ως δεύτερος…Εγώ λέω πως θα έρθει ως πρώτος…Από την άλλη θεωρώ πως θα προτιμήσει ΠΑΟΚ από Μπεσίκτας και στην τελική χρηματα υπάρχουν , ας δώσουν 2,5 χαρτιά να τον αποκτήσουν…Σουριναμέζος έγραψε:Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Άκπομ θα είναι θετικός στο να έρθει πίσω δανεικός σαν λύση ανάγκης να είναι αλλαγή του Σφιντέρσκι, ο οποίος Σφιντέρσκι είχε έρθει για να είναι αλλαγή του Άκπομ. Ειδικά όταν τα έχει βρει σε όλα με την Μπεσικτάς για να υπογράψει και η μεταγραφή κολλάει στο ότι η Μπεσικτας δίνει 2 μύρια στην Μίντλεσμπρο η οποία ζητάει 4 ?proedros έγραψε:Νομίζω πως η επιλογή είναι μονόδρομος..Άκπομ…Τον παίρνεις δανεικό με οψιον αγοράς 2.5 χαρτιά…Αν σου βγει τον αγοράζεις αν όχι μένει στην ομάδα του…Απλά όμορφα και ωραία…
5 φορgeorge188 έγραψε:Πόσους φορ ήθελες ρε proedros να έχεις; 4;
8 εξτρέμ
9 χαφ
12 αμυντικους
Ρε παιδιά ρήξη χιαστών είναι ….και 1,5 μήνα να κάνει για την αποκατάσταση για να βρει ρυθμό θα χρειαστεί άλλον έναν μήνα…Τεσπα…Απόψεις είναι αυτές…TheCursed έγραψε:Ο ολιβειρα φευγει στον γιατρο του ροναλντο κορυφη σε ολο τον κοσμο οποτε περιμενουμε.
Για ακόμα μια φορά συμφωνώ.jibbie έγραψε:αυτο θα πει στρατηγικη σκεψη και σχεδιασμος.. oh my!TheCursed έγραψε:Γραφουν στο παοκ24 οτι περιμενουν στην ομαδα να μαθουν ποσο χρονο θα χρειαστει αν ειναι 1 -2 μηνες εξω δεν θα παρουν αλλον φευγει πορτογαλια ο ολιβειρα οποτε λογικα θα κινηθουμε για τις αλλες θεσεις κ αν προκυψει παραπανω χρονος αποθεραπειας θα πανε σε καποιον δανεικο. Εγω με την εμπειρια της δουλειας δεν νομιζω οτι μπορει να επανελθει σε φουλ ρυθμους πριν το 3 μηνο αν ειναι μερικη τεσπα θα φανει.
οταν υπαρχει θεληση για τιτλους, οι παραπανω σκεψεις απορριπτονται εν τη γενεσει. ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα, στις επομενες δυο βδομαδες, money talks, bullshit walks. η δειχνουμε αποφασιστικοτητα και ενισχυουμε την ομαδα, η βαζουμε τον Κυριακο Κυριακο να κανει τον κλοουν. οψομεθα.
Εδώ που έφτασε το πράγμα η φάση είναι πλέον show me the money.
Όλα τα αλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μενα η καλυτερη λυση ειναι ενας δανεικος απο μεγαλο πρωταθλημα που δεν θα βρει χρονο συμμετοχης στην ομαδα του με μεγαλη οψιον αγορας δλδ παιχταρας που δεν θα μπορεσεις να τον παρεις αλλα θα σου δωσει αγωνιστηκα τα μεγιστα μεχρι να επιστρεψει ο πορτογαλος το να κανεις αγορα τωρα σε φορ κ αν σου βγει κ αν αν αν ειναι δυσκολο.
- thomas Murg
Ένα φορ σαν αυτόν που έβαλε δυο γκολ προχθές με τη Μάλμε και έστειλε τη Ρέιτζερς για βρούβες θέλουμε. Πού πάνε και τους βρίσκουν ρε γαμώτο;
Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι εδώ στο φόρουμ χαρακτηρίζουμε έναν αρδ μιζέρογλου, δεν ξέρω ποιον, τον τοσκίτση, τον τζόρμπα; κάποιον τέλος πάντων. ΕΔΩ σ'αυτό το φόρουμ, τον λέμε μιζέρογλου.
Άντε γαμώ τη μίρλα μας και τη γουρσουζιά μας. Μπαίνεις να δεις για καμιά μεταγραφή και είναι πέντε έξι άτομα που κλαίγονται για όλους και για όλα. Ολημερίς και κατ'εξακολούθηση.
Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι εδώ στο φόρουμ χαρακτηρίζουμε έναν αρδ μιζέρογλου, δεν ξέρω ποιον, τον τοσκίτση, τον τζόρμπα; κάποιον τέλος πάντων. ΕΔΩ σ'αυτό το φόρουμ, τον λέμε μιζέρογλου.
Άντε γαμώ τη μίρλα μας και τη γουρσουζιά μας. Μπαίνεις να δεις για καμιά μεταγραφή και είναι πέντε έξι άτομα που κλαίγονται για όλους και για όλα. Ολημερίς και κατ'εξακολούθηση.
Φυσικοθεραπευτής ειμαι αδερφε δεν εχω αποψη εχω γνωση για αυτο λεω οτι πρεπει να παρθει καποιος αλλος κ μικρη να ειναι η ζημια θελει χρονο.proedros έγραψε:Ρε παιδιά ρήξη χιαστών είναι ….και 1,5 μήνα να κάνει για την αποκατάσταση για να βρει ρυθμό θα χρειαστεί άλλον έναν μήνα…Τεσπα…Απόψεις είναι αυτές…TheCursed έγραψε:Ο ολιβειρα φευγει στον γιατρο του ροναλντο κορυφη σε ολο τον κοσμο οποτε περιμενουμε.
- anekfrastos
Ας έρθει κάποιος που θα βάλει 20 γκολ κ θα τα βρούμεNapoli4 έγραψε:Και ρωτώ, έρχεται δανεικός ή κάποιος με μονοετές και βάζει 20 γκολ. Δεν θα τον κρατήσεις? Τι θα κάνουμε με 4 επιθετικούς του χρόνου? Θα περιμένουμε ο Κουτσιας να γίνει 25 για να παίξει? Ο Νέλσον θα παίρνει 1Μ για να κάθεται πάγκο? Ο Σβιντερσκι από 5-6 θα πωληθεί 2-3? Ποιο ακριβώς το μακροπρόθεσμο πλάνο?
Με ενδιαφέρει να είμαι στους στόχους μου μέσα..Ας φέρουν και 50…Λύσεις υπάρχουν…Στην τελική φερνεις αν θες ένα εξτρέμ που παίζει και φορ και την κλείνεις την τρύπα…george188 έγραψε:Πόσους φορ ήθελες ρε proedros να έχεις; 4;