Κάντε λίγο υπομονή μάγκες. Τα ποστ για το πολυτραυματια που επέλεξες , για το άθλιο σκαουτινγκ , για τους ανίκανους γιατρούς , για τον ιβαν που μας ξέχασε γράφονται ήδη.στον δρόμο είναιobanebane έγραψε:Parolos έγραψε:Όλοι τεταμενοι είμαστε αλλά υπάρχει άνθρωπος που πανηγυρίζει σε χιαστό?obanebane έγραψε:Έλεος,μουρμούρα,γκρίνια και κράξιμο,μαυρίλα.
Άντε θα πανηγυρίσουν τώρα όσοι θεωρούν ότι ο Κουτσιας είναι καλύτερος και πρέπει να παίζει αυτός.
Γαμω την ατυχία μας.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω πολλά νεύρα,μη με τσιγγλας και εσύ τώρα.
Εδώ μέσα έχει χτυπήσει κόκκινο η γκρίνια και η μαλακια.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Δεν ειμαι γιατρός, ουτε επαγγελματιας αθλητης, ειχα τον ιδιο τραυματισμο.Αναλογα την εκταση της ριξης (ολικη/μερικη/κακωση) ακολουθειται και διαφορετικη θεραπεια (επεμβαση/φαρμακευτικη αγωγη και ενδυναμωση/ξεκουραση και αντιφλεγμονωδη) και αρα και διαφορετικος χρονος αποθεραπειας.Σε περιπτωση που δεν γινει επεμβαση, υπαρχουν και περιπτωσεις που πανω στον μηνα ο αθλητης ξεκιναει προπονησεις αυξανομενης εντασεις.Το μονο που εχω να πω εγω, ειναι να ευχηθω δυναμη και κουραγιο στον παιχτη, και να βαλει και κανα ματακι πανω του, ποτε δεν ξερεις.chrisg4 έγραψε:Τώρα μόνο αυτό μας έλειπε. Τι διαφορά έχει η ολική ρήξη με την μερική στον χρόνο αποθεραπειας ξέρει κανείς?
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντωμεταξυ το μπουρδελο που ονομαζεται Ελληνικο πρωταθλημα ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησει στην ωρα του, μια εβδομαδα πριν την σεντρα.
- Σουριναμέζος
Ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί την δεδομένη χρονική στιγμή... Προφανώς πρέπει να έρθει παίκτης μόνο με Σβιντέρσκι και Κούτσια δεν βγαίνει, επίσης προφανώς δεν μπορεί να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης με μεγάλο συμβόλαιο στα φορ. Οι λύσεις είναι είτε μονοετής δανεισμός είτε αγορά κάποιου μεγάλου σε ηλικία που έχει το γκολ σαν λύση ενός έτους, έναν Μπακαγιόκο δηλαδή, στην Τουρκία έχει αρκετούς τέτοιους.
Rainmaker και Ginola, ήταν ο Γκάρι ο εξτρέμ για τον οποίο μας μιλούσατε τις προηγούμενες βδομάδες ?
Rainmaker και Ginola, ήταν ο Γκάρι ο εξτρέμ για τον οποίο μας μιλούσατε τις προηγούμενες βδομάδες ?
Πηγαίνει καλά κι ο Τσόλακ και δε μπορούμε να "σπάσουμε" το δανεισμό του 

PaokPatraG4 έγραψε:Ελπίζω να μην σοβαρολογείτε λέγοντας ότι για τον τραυματισμό του Ολιβέιρα φταίει ο κακός φίλαθλος ή οπαδός κ η μιρλα κ το κακό το μάτι....Μέσα στο πρόγραμμα είναι οι τραυματισμοί όταν είσαι ποδοσφαιριστής....Μην λέμε ότι να ναι....
Κάνε μας τη χάρη ρε πατρινε,που θα μας πεις ότι λέμε ότι να'ναι.
Συνέχισε εσύ το κράξιμο,μπορείς και ξέρεις.
Άσε μας εμάς να γράφουμε μαλακιες.
Ψαχνω ελευθερους επιθετικους ηδη.
Facundo Ferreyra
https://www.transfermarkt.com/facundo-f ... eler/93795
Daniel Sturridge
https://www.transfermarkt.com/daniel-st ... eler/47082
Facundo Ferreyra
https://www.transfermarkt.com/facundo-f ... eler/93795
Daniel Sturridge
https://www.transfermarkt.com/daniel-st ... eler/47082
-
Σέντερ φορ τώρα ,υπάρχουν ελεύθεροι,αριστερά Ραντονιτς της Μαρσέιγ ,αριστερό Μπακ και ένα χαφ ίσης αξίας με Κουρτίτς. Πίσω από το σέντερ φορφ έχουμε τρεις παίκτες για μισή ώρα ο καθένας είναι καλοί και οι τρεις.
-
Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος.. Κρίμα για Ολιβέιρα περαστικά στο παιδί .. Ακόμη ένας πονοκέφαλος λοιπόν .. Δυστυχώς πουλήσαμε και Τζολη που θα μπορούσε να σταθεί ως στράικερ.. Χρειαζόμαστε πλέον άμεσα ενίσχυση.. Ας στηρίξουμε Κουτσια ..και έχει ο Θεός..
Τον έφαγα τον άνθρωπο…Πάνω απόλα η υγεία…Μακάρι να επιστρέψει δυνατός…
Τελικά η 1η μεταγραφή που θα γίνει θα είναι φορ.
Και θα παίξει και με Ριέκα μάλιστα...Ποιος το περίμενε......
-
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Έτσι είναι έχει μεγάλη σημασία η έκταση της ρήξης... αν είναι πολύ μικρή ίσως δεν χρειαστεί χειρουργείο και το πάει συντηρητικαvdragic έγραψε:Δεν ειμαι γιατρός, ουτε επαγγελματιας αθλητης, ειχα τον ιδιο τραυματισμο.Αναλογα την εκταση της ριξης (ολικη/μερικη/κακωση) ακολουθειται και διαφορετικη θεραπεια (επεμβαση/φαρμακευτικη αγωγη και ενδυναμωση/ξεκουραση και αντιφλεγμονωδη) και αρα και διαφορετικος χρονος αποθεραπειας.Σε περιπτωση που δεν γινει επεμβαση, υπαρχουν και περιπτωσεις που πανω στον μηνα ο αθλητης ξεκιναει προπονησεις αυξανομενης εντασεις.Το μονο που εχω να πω εγω, ειναι να ευχηθω δυναμη και κουραγιο στον παιχτη, και να βαλει και κανα ματακι πανω του, ποτε δεν ξερεις.chrisg4 έγραψε:Τώρα μόνο αυτό μας έλειπε. Τι διαφορά έχει η ολική ρήξη με την μερική στον χρόνο αποθεραπειας ξέρει κανείς?
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PaokPatraG4
Σας αφήνω ελεύθερα....Δεν σας κρατάω....Γράψτε....obanebane έγραψε:PaokPatraG4 έγραψε:Ελπίζω να μην σοβαρολογείτε λέγοντας ότι για τον τραυματισμό του Ολιβέιρα φταίει ο κακός φίλαθλος ή οπαδός κ η μιρλα κ το κακό το μάτι....Μέσα στο πρόγραμμα είναι οι τραυματισμοί όταν είσαι ποδοσφαιριστής....Μην λέμε ότι να ναι....
Κάνε μας τη χάρη ρε πατρινε,που θα μας πεις ότι λέμε ότι να'ναι.
Συνέχισε εσύ το κράξιμο,μπορείς και ξέρεις.
Άσε μας εμάς να γράφουμε μαλακιες.
-
nunies4 έγραψε:Τελικά η 1η μεταγραφή που θα γίνει θα είναι φορ.
Ναι και μετά ξυπνήσαμε όλοι μαζί.