7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Αν ο παίχτης έρθει στο άξονα (εκεί ήταν έτσι κι αλλιώς τα τελευταία δύο χρόνια), οι ίδιοι που τον αποθεώνετε, οι ίδιοι θα το κράζετε.
- bersekeros
Εμένα μου αρέσει ο παίκτης γιατί είναι φουλ ποιοτικός.
Αλλά αριστερό εξτρέμ ΔΕΝ είναι.
Σήμερα έκανε πολλές καλές ενέργειες, αλλά κάπου μου έδινε την αίσθηση, ότι μπλοκάρει και δεν γουστάρει τη θέση. (το έχει δηλώσει σε συνέντευξη εξάλλου)
Πολλές φορές, συνέκλινε τόσο πολύ στο κέντρο,
μα τόσο πολύ όμως,
που φαινόταν σαν ήταν ο Βιερίνια το εξτρέμ και ο Καντουρί το δεκάρι.
Δεν ξέρω εάν αυτό γινόταν κατόπιν οδηγιών ή ασυναίσθητα.
Θέλουμε κανονικό αριστερό εξτρέμ.
Αλλά αριστερό εξτρέμ ΔΕΝ είναι.
Σήμερα έκανε πολλές καλές ενέργειες, αλλά κάπου μου έδινε την αίσθηση, ότι μπλοκάρει και δεν γουστάρει τη θέση. (το έχει δηλώσει σε συνέντευξη εξάλλου)
Πολλές φορές, συνέκλινε τόσο πολύ στο κέντρο,
μα τόσο πολύ όμως,
που φαινόταν σαν ήταν ο Βιερίνια το εξτρέμ και ο Καντουρί το δεκάρι.
Δεν ξέρω εάν αυτό γινόταν κατόπιν οδηγιών ή ασυναίσθητα.
Θέλουμε κανονικό αριστερό εξτρέμ.
γενικά και οι δύο (Αντελίνο και Ομάρ) είχαν ελευθερία κινήσεων
οι υπόλοιποι είχαν το νου τους να τους καλύπτουν
οι υπόλοιποι είχαν το νου τους να τους καλύπτουν
Φτάνει ρε μ***** Ομάρ φτάνει
Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη ομάδα στην οποία θα υπήρχε αρνητική προδιάθεση των οπαδών απέναντί του... Αυτά μόνο στην ομάδα στην οποία οι οπαδοί έκαναν μπούλινγκ τον προπονητή τους για να βάζει τον κουτσιανικούλη αντί του Κονσεϊσάο
Δεν μπορώ να φανταστώ άλλη ομάδα στην οποία θα υπήρχε αρνητική προδιάθεση των οπαδών απέναντί του... Αυτά μόνο στην ομάδα στην οποία οι οπαδοί έκαναν μπούλινγκ τον προπονητή τους για να βάζει τον κουτσιανικούλη αντί του Κονσεϊσάο
Αυτή η κουβέντα οτι δεν είναι αριστερό εξτρεμ είναι λίγο αστεία.
Μέσα στο γήπεδο δεν παιζει εξτρεμ ,ο λουτσεσκου τον θέλει αριστερά αλλα όχι για να κολλάει στην γραμμή. Κυρίως ως εσωτερικός μέσος παιζει παρα ως εξτρεμ,με ελευθερία στις κινησεις του και αλλαγές με το εκάστοτε δεκάρι
Αυτή είναι η ποδοσφαιρικη λογική του προπονητή και δεν ξέρω γιατί εθελοτυφλεί ο κόσμος.
Κατα τα άλλα ειναι ενας παικτης με τρομερή ποιότητα,το να είναι στο ροστερ ειναι πολυτέλεια
Μέσα στο γήπεδο δεν παιζει εξτρεμ ,ο λουτσεσκου τον θέλει αριστερά αλλα όχι για να κολλάει στην γραμμή. Κυρίως ως εσωτερικός μέσος παιζει παρα ως εξτρεμ,με ελευθερία στις κινησεις του και αλλαγές με το εκάστοτε δεκάρι
Αυτή είναι η ποδοσφαιρικη λογική του προπονητή και δεν ξέρω γιατί εθελοτυφλεί ο κόσμος.
Κατα τα άλλα ειναι ενας παικτης με τρομερή ποιότητα,το να είναι στο ροστερ ειναι πολυτέλεια
Σωστά μιλάς αδελφε. Ίσως φταίει και η γενικότερη λειτουργία της ομάδας και το γεγονός ότι όλοι στο κέντρο είναι αργοί και δεν κόβουν όποτε τον παίρνει και αυτόν η μπάλα. Η δεν τον αφήνει να παίξει όπως πραγματικά μπορεί. Φέτος ομως με το νέο συμβόλαιο δείχνει και φοβερή διάθεση και όσο μπορεί είναι παντού στο χόρτο.GINOLA έγραψε:Αυτή η κουβέντα οτι δεν είναι αριστερό εξτρεμ είναι λίγο αστεία.
Μόνο όταν τον χάσαμε κατάλαβα τι έκανε στο γήπεδο και ποσο χρήσιμος ήταν.Asimos έγραψε:Βαριέμαι να ψάξω... Κραζαμε και Σορλέν το 2008 έτσι;
- navigator11
Παρά το άχαστο στο πρώτο ημίχρονο, ματσάρα έκανε. Παντού ήταν, την φανέλα την τίμησε δεόντως. Εκπληκτική η ασίστ στο 2ο γκολ και καταπληκτικό γκολ που οι μαφιόζοι τα κοράκια του στέρησαν.
12 Αυγουστου να εισαι παντου μεσα στο γηπεδο μεχρι το 94' δεν ειναι και λιγο.