21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Με ξεφτελισες και μαρεσε. Μπράβο μεγάλε για σήμερα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sal Paradise
+1926paokmono έγραψε:Mvp με ένα γκολ και δύο ασσίστ (το ένα γκολ δεν μέτρησε).
Πρόκριση που χωρίς τη συγκεκριμένη εμφάνιση του συγκεκριμένου παίχτη θα ήταν μάλλον αδύνατη. Πρόκριση που εξασφαλίζει την ηρεμία μας και την προοπτική των ομίλων.
Πρόκριση, που αποληρώνει όχι μόνο το δικό του συμβόλαιο.
Σχεδόν σίγουρα, μέσα στη χρονιά θα τον ξεπεράσουν καποιοι άλλοι. Σήμερα όμως, με τους κάποιους άλλους και χωρίς αυτόν δεν περνούσαμε. Και αν δεν περνούσαμε, κάποιοι από τους άλλους που θα τον ξεπεράσουν μέσα στη χρονιά, ίσως δεν θα ερχοτανε ποτε.
Δεν ξέρω ρε αφανα αν θα σε ξαναδούμε έτσι. Αλλά το σημερινό πολυ το ευχαριστήθηκα...
Mεγαλε Ντιεγκιτο,θα σε χάρηκε το ίνδαλμα του πατέρα σου σήμερα,από εκεί ψηλά που είναι.
Ποιός Καγκαβα και πράσινα άλογα;
-
τσιριγωτης
σωματικά είναι σε άλλο φεγγάρι σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Προφανώς μέσα στη χρονιά θα κάνει κοιλιά και θα εξαφανιστεί, ελπίζω να τον έχουμε στα κρίσιμα ματς της άνοιξης
-
black death
Πραγματικα το οτι εκανε καριερα σε τοπ ομαδες ο καγκαβα και αυτος εδω δεν επαιξε ουτε σε εναν αγιαξ θα επρεπε να τον προβληματιζει. Αλλα τουλάχιστον τον χαρηκαμε εμεις.obanebane έγραψε:Mεγαλε Ντιεγκιτο,θα σε χάρηκε το ίνδαλμα του πατέρα σου σήμερα,από εκεί ψηλά που είναι.
Πολύ σωστή παρατήρηση.
Να προσθέσω και κάτι ακόμα που ταιριάζει με αυτό που έγραψες.
Ο Ουαρντα ένα παιχνίδι όπως το σημερινό του Μπισε,δεν έχει κάνει στον ΠΑΟΚ.
Να προσθέσω και κάτι ακόμα που ταιριάζει με αυτό που έγραψες.
Ο Ουαρντα ένα παιχνίδι όπως το σημερινό του Μπισε,δεν έχει κάνει στον ΠΑΟΚ.
Μάλλον δεν έχεις δει τον Καγκάβα στην Ντόρτμουντ για αυτό το γράφεις αυτό.black death έγραψε:Πραγματικα το οτι εκανε καριερα σε τοπ ομαδες ο καγκαβα και αυτος εδω δεν επαιξε ουτε σε εναν αγιαξ θα επρεπε να τον προβληματιζει. Αλλα τουλάχιστον τον χαρηκαμε εμεις.obanebane έγραψε:Mεγαλε Ντιεγκιτο,θα σε χάρηκε το ίνδαλμα του πατέρα σου σήμερα,από εκεί ψηλά που είναι.
Τώρα άσχετα αν σε εμάς έστειλαν κάποιον σωσία του... Εξάλλου αυτοί οι Ιάπωνες όλοι ίδιοι είναι
o καγκάβα δεν έκανε καριέρα ως 10άρι - αρτίσταςrenegade έγραψε:Μάλλον δεν έχεις δει τον Καγκάβα στην Ντόρτμουντ για αυτό το γράφεις αυτό.black death έγραψε:Πραγματικα το οτι εκανε καριερα σε τοπ ομαδες ο καγκαβα και αυτος εδω δεν επαιξε ουτε σε εναν αγιαξ θα επρεπε να τον προβληματιζει. Αλλα τουλάχιστον τον χαρηκαμε εμεις.obanebane έγραψε:Mεγαλε Ντιεγκιτο,θα σε χάρηκε το ίνδαλμα του πατέρα σου σήμερα,από εκεί ψηλά που είναι.
Τώρα άσχετα αν σε εμάς έστειλαν κάποιον σωσία του... Εξάλλου αυτοί οι Ιάπωνες όλοι ίδιοι είναι
ο καγκάβα στην μπορούσια έλαμψε ως ένα καλοκουρδισμένο 8άρι που έτρεχε ασταμάτητα και έκανε όλες τις δουλειές
στη γιουνάιτεντ δε, ήταν μετριότατος
- ΑποστόληςΑ
Δεν ξέρω, ειλικρινά, αν πρέπει να χαρώ που το πουλέν μου ήταν ο καλύτερος του ΠΑΟΚ, χθες.
Ίσως το μεγαλύτερο μυαλο που πέρασε από την ομάδα. προσπαθεί το δύσκολο και χάνει το απλό. Ιάπωνα βλέπε να μαθαίνεις (αν έχεις πλέον το σθένος).
Μπισεσβαρικός είμαι, αλλά ο Ιάπωνας τι να μάθει; Αν ήταν έτσι, Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ τον Μπίσε θα παίρνανε και όχι τον Καγκάβα.