Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Όχι rain.
Σε καμία περίπτωση δεν λέω αυτό.
Όμως είναι σίγουρο ότι κάποιες από τις καλές Ομάδες που θα αποκλειστούν, θα αναγκαστούν να αφαιρέσουν υψηλά συμβόλαια. Ίσως λοιπόν να υπάρχουν υπαρκτοί στόχοι, που επί του παρόντος δεν μπορεί να γίνει κίνηση.
Αν κάνεις λοιπόν τώρα τις μεταγραφές σου και κλείσεις μετά θα παίξουν άλλοι μπάλα στα ξεδιαλέγματα.
Για αυτούς τους λόγους, ίσως να υπάρχει η ευχέρεια και λόγω των βατών κληρώσεων να πάρεις το ρίσκο να περιμένεις.
Σε καμία περίπτωση δεν λέω αυτό.
Όμως είναι σίγουρο ότι κάποιες από τις καλές Ομάδες που θα αποκλειστούν, θα αναγκαστούν να αφαιρέσουν υψηλά συμβόλαια. Ίσως λοιπόν να υπάρχουν υπαρκτοί στόχοι, που επί του παρόντος δεν μπορεί να γίνει κίνηση.
Αν κάνεις λοιπόν τώρα τις μεταγραφές σου και κλείσεις μετά θα παίξουν άλλοι μπάλα στα ξεδιαλέγματα.
Για αυτούς τους λόγους, ίσως να υπάρχει η ευχέρεια και λόγω των βατών κληρώσεων να πάρεις το ρίσκο να περιμένεις.
--
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 12 Αύγ 2021, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aρχιζω παντως και βλεπω με θετικο ματι τη περιπτωση Μποριλ.Οκ πολυ ανωτερος τεχνικα ο Μπαμπα αλλα ρε φιλε χρειαζεται απεγνωσμενα και λιγη ενταση στο παιχνιδι της η ομαδα,μην πω για τις μαυρες τρυπες στην αμυνα,οποτε ισως χρειαζεται ενας παικτη στο στυλ του Τσεχου αν και αντιστοιχη περιπτωση και πιο ενδιαφερουσα ηλικιακα εμοιαζε και αυτη του Ρεμποτσο.
Ποιες ήταν αυτές οι καλές περιπτώσεις που έκοψε;GINOLA έγραψε:Δεν είπα αυτό ρε μπρο.
Έχει μεγάλο μπάτζετ,εκοψε κάποιες καλες περιπτώσεις και ειμαστε στο φέρε οποιον θες. Το κόβω κάποιον καλό μπορεί νσ σημαίνει οτι θέλω αλλον ,μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε.
Λαϊκά το λεω,δε ξέρω ποσο πιο απλά.
Το αν θέλει να φέρει,αν δεν θέλει,τι τυπο και ρολο θέλει να έχουν οι καινούργιοι θσ το μάθουμε μέχρι 31.
Αλλα η ευθύνη ειναι πανω του. Αυτό δε σημαίνει ξεσκισμα ,μπορεί 31 του μηνός να είναι όλοι χαρούμενοι.
Εχθές αν δεν κάνω λάθος είπες ότι είχε βρεθεί επιθετικός αλλά ο Λουτσεσκου ήθελε τον Ολιβειρα...
Ποιος ήταν αυτός; Αν δεν το ανέφερες εσύ συγχώρεσε με..
- sourmenetes
- Moderator
Βρε ας τον έχεις και στον πάγκο.tzo_1926 έγραψε:Ξέρω ότι ο κόουτς δε θα βάλει νέο παίκτη σε ευρωπαϊκό ματς, ωστόσο δε ξέρω αν θα είμαστε σε θέση χωρίς παίκτες έστω στην αριστερή πτέρυγα, και χωρίς τύχη να περάσουμε στην επόμενη. φάση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- paokmaniak
Πριν από τέσσερα χρόνια εμένα προσωπικά ο ραζβαν μου είπε ότι απλούστατα η Εστερσουντ μας επεκλεισε γιατί μπορούσε να τρέχει πιο πολύ και πιο γρήγορα από εμάς.
They outran us.
Ειλικρινά σήμερα δεν με πείθει ότι έχει μάθει το μάθημα αυτο.
Παραμένω αισιόδοξος για τις μεταγραφές αλλά πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν σωστά στοιχεία στο ρόστερ
Σήμερα η εικόνα που είδαμε έδειξε σε όλους μας ότι δεν έχουμε καθόλου εύκολο έργο με Ριέκα. Όχι επειδή δεν έχουμε καλούς παίκτες ή καθόλου ποιότητα.
Αλλά γιατί και οι υποτιθέμενοι γρήγοροι μας είναι αργοκαρουτες. Πολλά βαριά κορμιά. Πολύ μπαλανς, πολύ μενταλιτυ, αλλά από τηγανίτα τίποτα.
Και όταν τα βαριά κορμιά κουράζονται, ειδικά σε περίοδο προετοιμασίας, τότε η ψαλίδα ποιότητας (δεν είμαστε δα και ΤΟΣΟ ποιοτικοί, Κλάιν μαιν) κλείνει απότομα και η νοοτροπία των έμπειρων εξανεμίζεται σε μια στραβή στιγμή όπως αυτή που πηγε να γίνει δύο φορές σήμερα
They outran us.
Ειλικρινά σήμερα δεν με πείθει ότι έχει μάθει το μάθημα αυτο.
Παραμένω αισιόδοξος για τις μεταγραφές αλλά πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν σωστά στοιχεία στο ρόστερ
Σήμερα η εικόνα που είδαμε έδειξε σε όλους μας ότι δεν έχουμε καθόλου εύκολο έργο με Ριέκα. Όχι επειδή δεν έχουμε καλούς παίκτες ή καθόλου ποιότητα.
Αλλά γιατί και οι υποτιθέμενοι γρήγοροι μας είναι αργοκαρουτες. Πολλά βαριά κορμιά. Πολύ μπαλανς, πολύ μενταλιτυ, αλλά από τηγανίτα τίποτα.
Και όταν τα βαριά κορμιά κουράζονται, ειδικά σε περίοδο προετοιμασίας, τότε η ψαλίδα ποιότητας (δεν είμαστε δα και ΤΟΣΟ ποιοτικοί, Κλάιν μαιν) κλείνει απότομα και η νοοτροπία των έμπειρων εξανεμίζεται σε μια στραβή στιγμή όπως αυτή που πηγε να γίνει δύο φορές σήμερα
Θέλουμε 5-6 παίκτες.
Το ζήτημα βέβαια είναι αν προλαβαίνουμε να κάνουμε τόσες μεταγραφές.
Η απάντηση είναι μάλλον όχι.... Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος... Όχι γιατί είναι μικρό το χρονικό διάστημα...αλλά επειδή είμαστε εξαιρετικά δυσκίνητοι στα μεταγραφικά ....
Το ζήτημα βέβαια είναι αν προλαβαίνουμε να κάνουμε τόσες μεταγραφές.
Η απάντηση είναι μάλλον όχι.... Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος... Όχι γιατί είναι μικρό το χρονικό διάστημα...αλλά επειδή είμαστε εξαιρετικά δυσκίνητοι στα μεταγραφικά ....
Και προφανως εχουμε προβλημα με το γκολ.Σημερα το παιχνιδι δεν ηρθε 5-2 οχι τοσο απο ατυχια αλλα γιατι απλα πολλοι απο τους παικτες μας δεν το εχουν με το γκολ.Ο Μπισεσβαρ μονο πλασαρει,ο Ελ Καντουρι τα ιδια,ο Ζιφκο εχει συγκεκριμενη κινηση και καλυτερα να μην σχολιασω τι μπορει να κανει μονο με το δεξι ο Σφιντερφσκι.Τα περισσοτερα τελειωματα σημερα ηταν απλα κακα,ακομα και το γκολ του Μαροκινου. Καπως ετσι εφτασε τα 16 γκολ ο Τζολης περσι,απλα γιατι εχει εξαιρετικη τελικη προσπαθεια και χρειαζομαστε τετοιους παικτες.
- Metagrafakias
Πραγματικά μια ομάδα στον αυτόματο .. απορώ γιατί έφερε τον λουτσε αν δεν υπάρχει καμία διάθεση να γίνει κάτι σοβαρό όσον αφορά την ενίσχυση .. δεν πιστεύω ότι πριν 2 μήνες μιλήσανε για την ομάδα και είπε ο κοουτς ότι δεν θέλει έναν 5-6 παικταράδες..
τώρα ότι και να γίνει είναι πραγματικά πολύ αργά , με ρίεκα πάμε για ένα ματς ντέρμπι και δεν είμαι αισιόδοξος καθόλου .. λογικά δεν θα περάσουμε..
τώρα ότι και να γίνει είναι πραγματικά πολύ αργά , με ρίεκα πάμε για ένα ματς ντέρμπι και δεν είμαι αισιόδοξος καθόλου .. λογικά δεν θα περάσουμε..
- john4serres
Δώστε δυο λίρες και φέρτε τον Dawson Devoy. Μένει ελεύθερος.
edit: ευρώ.
edit: ευρώ.
ε ας μην παμε καθολου να παιξουμε τοτε τι ηττοπαθεια ειναι αυτη .....Demir έγραψε:Πραγματικά μια ομάδα στον αυτόματο .. απορώ γιατί έφερε τον λουτσε αν δεν υπάρχει καμία διάθεση να γίνει κάτι σοβαρό όσον αφορά την ενίσχυση .. δεν πιστεύω ότι πριν 2 μήνες μιλήσανε για την ομάδα και είπε ο κοουτς ότι δεν θέλει έναν 5-6 παικταράδες..