Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Αριστερο Μπακ, Δεκαρι, Τερμα, Αριστερο Εξτρεμ ΑΜΕΣΑ
Τωρα αν πω οτι πρεπει να ρθει δεξι μπακ θα ειμαι κακος;
- V-olakiotis
++++++++V-olakiotis έγραψε:Οχι
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Μ΄ αυτά που είδα και σήμερα το πρόβλημα εντοπίζεται ξεκάθαρα στα άκρα. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Δεν θεωρώ ότι είμαστε καλυμμένοι με την απόκτηση μόνο ενός μπακ και ενός εξτρέμ.
Δύο ακραίους στην άμυνα και δύο στην επίθεση.
Πολλά θέλω το ξέρω αλλά δεν βλέπω άλλο τρόπο.
Δεν θεωρώ ότι είμαστε καλυμμένοι με την απόκτηση μόνο ενός μπακ και ενός εξτρέμ.
Δύο ακραίους στην άμυνα και δύο στην επίθεση.
Πολλά θέλω το ξέρω αλλά δεν βλέπω άλλο τρόπο.
1) τερματοφυλακας
2) αριστερο μπακ
3) 8αρι
4) 10αρι
5) αριστερο εξτρεμ
τιποτα λιγοτερο
2) αριστερο μπακ
3) 8αρι
4) 10αρι
5) αριστερο εξτρεμ
τιποτα λιγοτερο
Οχι δεν θα εισαι. Καθολου μαλιστα. Εγω θα προσθετα στους παραπανω και ενα 6-8αρι.aivas19 έγραψε:Αριστερο Μπακ, Δεκαρι, Τερμα, Αριστερο Εξτρεμ ΑΜΕΣΑ
Ο Ραζβαν πάντως είπε ότι τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ με προσθήκες. Οπότε σίγουρα θα έχουμε πράγματα...rainmaker έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΤΏΡΑ
- pisakaipoupoula
+ του Τσιμιροτ, δύο εξτρέμ και δύο μπακ επειγόντως!
Ο Καντουρί καλός χρυσός αλλά συγκλίνει μονίμως στο κέντρο , πέραν του Ζίβκοβιτς και του 35χρονου αρχηγού είναι σα να μην έχουμε άκρα.
Νόμισα δεν μπορούμε να βρούμε πιο μέτριο μπακ απ' τον Ροντρίγκο, και μετά είδα τον Τέιλορ
Ο Καντουρί καλός χρυσός αλλά συγκλίνει μονίμως στο κέντρο , πέραν του Ζίβκοβιτς και του 35χρονου αρχηγού είναι σα να μην έχουμε άκρα.
Νόμισα δεν μπορούμε να βρούμε πιο μέτριο μπακ απ' τον Ροντρίγκο, και μετά είδα τον Τέιλορ
Συμφωνω απολυτα αλλα ειπα να μην ειμαι πλεονεκτης [FACE WITH TEARS OF JOY]Totem_pk έγραψε:Οχι δεν θα εισαι. Καθολου μαλιστα. Εγω θα προσθετα στους παραπανω και ενα 6-8αρι.aivas19 έγραψε:Αριστερο Μπακ, Δεκαρι, Τερμα, Αριστερο Εξτρεμ ΑΜΕΣΑ
- black_star_ninja
Αν και κινδυνεύω να χαρακτηριστώ εμπαθής, πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γινεται ένας τόσο οξυδερκής προπονητής (ο οποίος ήταν τερματοφύλακας) πιστεύει οτι θα μπορέσει να κερδίσει το λαχείο δεύτερη φορα με τον πασχαλακη.. ας πάρουμε κ ένα τέρμα ρε γαμω..
Συγνώμη βλέπω όλοι θέλετε 4-5-6 μεταγραφές…και ρωτάω είναι δυνατόν 15 ημέρες πριν το τέλος των μεταγραφών μεσουσης των προκριματικών να κάνουμε 5 μεταγραφές;Αν εξαιρέσεις τον Παναθηναϊκό όλες οι άλλες ομάδες έχουν σχεδόν τελειώσει με τις μεταγραφές και εμείς όχι μόνο δεν παίρνουμε αλλά πουλάμε κιόλας…Μπαμπά, Κρμετσινκ , Ουάρντα , Τζόλης…σε σχέση με περσι…Άντε να δούμε που θα οδηγήσει όλος αυτός ο τραγικός σχεδιασμός…
- pisakaipoupoula
Καλοκαίρι 2017 τελευταία μέρα μεταγραφών πήραμε Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο, Βιερίνια και Σαμπράνο τη μια ανακοίνωση μετά την άλληproedros έγραψε:Συγνώμη βλέπω όλοι θέλετε 4-5-6 μεταγραφές…και ρωτάω είναι δυνατόν 15 ημέρες πριν το τέλος των μεταγραφών μεσουσης των προκριματικών να κάνουμε 5 μεταγραφές;Αν εξαιρέσεις τον Παναθηναϊκό όλες οι άλλες ομάδες έχουν σχεδόν τελειώσει με τις μεταγραφές και εμείς όχι μόνο δεν παίρνουμε αλλά πουλάμε κιόλας…Μπαμπά, Κρμετσινκ , Ουάρντα , Τζόλης…σε σχέση με περσι…Άντε να δούμε που θα οδηγήσει όλος αυτός ο τραγικός σχεδιασμός…