ο καντουρι ιδιος με τον μπενζεμα ειναιNapoli4 έγραψε:Cantona15_50 έγραψε:Βρύζαnorthernlights έγραψε:Θυμιζει λιγο τον Μιετσελ ο Πορτογαλος
ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
Re: ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
- Amsterdamer_87
Κάνεις δεν λέει πως ο Εσίτι δεν είναι τίμιος παίκτης…Απλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ…
Στο σημερινο ματς θα ηταν καθοριστικος.Amsterdamer_87 έγραψε:Σεντερ φορ με κακαλα ηταν ο Τσεχος
Μαλακια που δεν τον πηραμε
Μην είστε χεστες ρεεεεε. Για το φόρουμ λεω
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ποσο αερινος κ γρηγορος φαινεται ο Σφιντερσκι δείχνει ποσο κουρασμένοι είναι οι υπόλοιποι
Η ομάδα κραυγάζει για αθλητικά χαρακτηριστικά! Τι στόματα να κλείσουν. Που πάνε να προκριθούν με την ψυχή στο στόμα με τους ημιεπαγγελματιες;
- ΑποστόληςΑ
1ο λάθος στο 78ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζω ο Εσίτι να μην κάνει λάθη (μάλλον δεν θα προλάβει)
Έλεος ρε, στην γωνία τους περιμένετε
Το έχω πει πολλές φορές σε σημείο που κουράζει…Ο φαλάκρας είναι 10 επίπεδα πάνω από το υπάρχον δίδυμο στην επίθεση…Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να τον αποκτήσουμε…
Η ομάδα θέλει αθλητικά χαρακτηριστικά, συμφωνώ.Banksy έγραψε:Η ομάδα κραυγάζει για αθλητικά χαρακτηριστικά! Τι στόματα να κλείσουν. Που πάνε να προκριθούν με την ψυχή στο στόμα με τους ημιεπαγγελματιες;
Αλλά ακόμα είναι αρχή της σεζόν, μετά από σκληρή προετοιμασία, με 30 βαθμούς. Δεν θα είμαστε έτσι όλη τη σεζόν. Ήδη είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο ματς.
1-2 τρεχαντήρια όμως χρειάζονται σίγουρα.