Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ:το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικεφάλου...
Εν μέρει έτσι είναι DAAT.
Διαφωνώ Fotis κάθετα.
Δεν με νοιάζουν τα πρόσωπα ρε αδέρφια ούτε κολλάω σε αυτά.
Δεν μπορώ να έχω από την μία μεριά ανθρώπους που εμπνέουν και με τα λόγια και με τις πράξεις τους και από την άλλη να έχω τους δοκιμασμένους λίγους σε όλες τις πράξεις τους.
Εδώ μιλάμε για χρόνιο σκοταδισμό.
Και τον συνεχίζουν. Βάλανε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρουμε ως πρόεδρο και δεν μίλησα μέχρι να τον ακούσω.
Και αυτός μόλις τον άκουσα αντί να μιλήσει για την ταμπακιέρα και τα χρέη μιλούσε λες και ήταν σε προεκλογική ομιλία.
Μιλούσε για τον ευατό του και τι έχει κάνει μέχρι σήμερα για τον ΠΑΟΚ. Άκουσον άκουσον είπε ότι πρόσφερε στον ΠΑΟΚ επειδή υπέγραψε τα χαρτιά για να γίνει έλληνας ο ΜΠΑΝΕ. Ήμαρτον κύριε !!!
Ο Σταυρόπουλος είναι σοβαρός αλλά εδώ όπως και με την ΠΑΕ το κορυφαίο ζήτημα είναι τα χρέη. Και τα χρέη στον ΠΑΟΚ έχουν δύο απαραίτητα συστατικά.
1. Να υπάρχουν έσοδα (ανθρώποι να βάλουν πέντε δραχμές, ικανότητες και ίματζ ώστε να προσελκύσεις πέντε χοργούς)
2. Ενότητα και στήριξη από τον κόσμο με όραμα
Όραμα δίνεται από τον πρόεδρο. Έτσι είναι παντού σε όλον τον κόσμο. Μην μου βάζεις εκεί μία γλάστρα. Αυτός όχι μόνο δεν κάνει καλό αλλά κάνει και κακό.
Είπαμε ή δεν είπαμε ότι στον ΠΑΟΚ πρέπει να είμαστε σεμνοί ???? Αυτό δεν διδάσκει κάθε στιγμή ο Θεόδωρος Ζαγοράκης ????
Τι σχέση έχει με σεμνότητα αυτός ο τίποτας ?? Αυτός που πρόσφερε στον ΠΑΟΚ επειδή υπέγραψε τα χαρτιά του ΜΠΑΝΕ.
Έχω τρελαθεί. Πάρτε την χαμπάρι γρήγορα κάποιοι μπας και γίνει κάτι.
Περιμένω από την συντονιστική των συνδέσμων να πάρει πρωτοβουλία. Από αλλού δεν περιμένω
Διαφωνώ Fotis κάθετα.
Δεν με νοιάζουν τα πρόσωπα ρε αδέρφια ούτε κολλάω σε αυτά.
Δεν μπορώ να έχω από την μία μεριά ανθρώπους που εμπνέουν και με τα λόγια και με τις πράξεις τους και από την άλλη να έχω τους δοκιμασμένους λίγους σε όλες τις πράξεις τους.
Εδώ μιλάμε για χρόνιο σκοταδισμό.
Και τον συνεχίζουν. Βάλανε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρουμε ως πρόεδρο και δεν μίλησα μέχρι να τον ακούσω.
Και αυτός μόλις τον άκουσα αντί να μιλήσει για την ταμπακιέρα και τα χρέη μιλούσε λες και ήταν σε προεκλογική ομιλία.
Μιλούσε για τον ευατό του και τι έχει κάνει μέχρι σήμερα για τον ΠΑΟΚ. Άκουσον άκουσον είπε ότι πρόσφερε στον ΠΑΟΚ επειδή υπέγραψε τα χαρτιά για να γίνει έλληνας ο ΜΠΑΝΕ. Ήμαρτον κύριε !!!
Ο Σταυρόπουλος είναι σοβαρός αλλά εδώ όπως και με την ΠΑΕ το κορυφαίο ζήτημα είναι τα χρέη. Και τα χρέη στον ΠΑΟΚ έχουν δύο απαραίτητα συστατικά.
1. Να υπάρχουν έσοδα (ανθρώποι να βάλουν πέντε δραχμές, ικανότητες και ίματζ ώστε να προσελκύσεις πέντε χοργούς)
2. Ενότητα και στήριξη από τον κόσμο με όραμα
Όραμα δίνεται από τον πρόεδρο. Έτσι είναι παντού σε όλον τον κόσμο. Μην μου βάζεις εκεί μία γλάστρα. Αυτός όχι μόνο δεν κάνει καλό αλλά κάνει και κακό.
Είπαμε ή δεν είπαμε ότι στον ΠΑΟΚ πρέπει να είμαστε σεμνοί ???? Αυτό δεν διδάσκει κάθε στιγμή ο Θεόδωρος Ζαγοράκης ????
Τι σχέση έχει με σεμνότητα αυτός ο τίποτας ?? Αυτός που πρόσφερε στον ΠΑΟΚ επειδή υπέγραψε τα χαρτιά του ΜΠΑΝΕ.
Έχω τρελαθεί. Πάρτε την χαμπάρι γρήγορα κάποιοι μπας και γίνει κάτι.
Περιμένω από την συντονιστική των συνδέσμων να πάρει πρωτοβουλία. Από αλλού δεν περιμένω
-
Photi εχεις δίκιο να βοηθήσουμε κ καποιοι θα το κάνουμε για την ΚΑΕ.
Αλλά θα συμφωνήσω με τον Tad.
Ακουγα τον Κανωτα κ μου γυρνούσε το μυαλο.Το ξύλο θα πεσει.Με μαθηματική ακρίβια δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσουν οχι ψιλές αλλα χοντρές.Δυστυχώς...............
Αλλά θα συμφωνήσω με τον Tad.
Ακουγα τον Κανωτα κ μου γυρνούσε το μυαλο.Το ξύλο θα πεσει.Με μαθηματική ακρίβια δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσουν οχι ψιλές αλλα χοντρές.Δυστυχώς...............
Προτείνω να γίνει ένα αρθρο στην κεντρική και να πουνε όσοι θέλουν τις απόψεις τους... Γιατί και με αυτό το ποστ ο ταντ και με αλλα δικά του και με κάποιων άλλων εδώ μέσα περνάνε πολύ σωστά μηνυματα...
Λοιπόν για εμένα μία από τις λύσεις είναι:
1. Κατάληψη των γραφείων του ερασιτέχνη
2. Κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ
3. Τον μπούλο όλοι όσοι συμμετείχαν στην λαίλαπα.
4. Τοποθέτηση του Βεζυρτζή ως υπεύθυνου συντονισμού των εξελίξεων
5. Ραντεβού του Βεζυρτζή με όλους τους πιθανούς επιχειρηματίες που μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα σχήμα διοικητικό από αυτούς που έχουν ακουστεί (Τρυπάνης, Πατρίδας, Αμοιρίδης, ΠΑΕ, Βιολίδης, κ.α)
6. Ραντεβού του Βεζυρτζή με Μπάνε, Σταυρόπουλο ή άλλους πρωην παίχτες που έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:
a. Καλές και δυνατές σχέσεις με μάνατζερ που χρωστάμε
β. Εμπειρία διοίκησης αγωνιστικού τμήματος μπάσκετ
7. Καθορισμός διοικητικού σχήματος με επιχειρηματίες, μπασκετμπολίστες και επίσης ανθρώπων που μπορούν να τρέξουν καθημερινά θέματα. Επιλογή προέδρου
Όπως καταλάβατε για εμένα οποιαδήποτε λύση με ημίμετρα δεν είναι λύση. Ούτε περιμένω κάποια λύση εξ ουρανού. Μόνο εκ των έσω. Όπως στην ΠΑΕ. Η λύση είναι μόνο μία. Δεν υπάρχει άλλη. Την έχουμε δοκιμάσει και είναι επιτυχημένη.
1. Κατάληψη των γραφείων του ερασιτέχνη
2. Κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ
3. Τον μπούλο όλοι όσοι συμμετείχαν στην λαίλαπα.
4. Τοποθέτηση του Βεζυρτζή ως υπεύθυνου συντονισμού των εξελίξεων
5. Ραντεβού του Βεζυρτζή με όλους τους πιθανούς επιχειρηματίες που μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα σχήμα διοικητικό από αυτούς που έχουν ακουστεί (Τρυπάνης, Πατρίδας, Αμοιρίδης, ΠΑΕ, Βιολίδης, κ.α)
6. Ραντεβού του Βεζυρτζή με Μπάνε, Σταυρόπουλο ή άλλους πρωην παίχτες που έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:
a. Καλές και δυνατές σχέσεις με μάνατζερ που χρωστάμε
β. Εμπειρία διοίκησης αγωνιστικού τμήματος μπάσκετ
7. Καθορισμός διοικητικού σχήματος με επιχειρηματίες, μπασκετμπολίστες και επίσης ανθρώπων που μπορούν να τρέξουν καθημερινά θέματα. Επιλογή προέδρου
Όπως καταλάβατε για εμένα οποιαδήποτε λύση με ημίμετρα δεν είναι λύση. Ούτε περιμένω κάποια λύση εξ ουρανού. Μόνο εκ των έσω. Όπως στην ΠΑΕ. Η λύση είναι μόνο μία. Δεν υπάρχει άλλη. Την έχουμε δοκιμάσει και είναι επιτυχημένη.
+++++++
ηλεκτροσόκ κ δυναμική κίνηση χρειάζεται αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα.το μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα πεθάνει αργά ή γρήγορα.

ηλεκτροσόκ κ δυναμική κίνηση χρειάζεται αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα.το μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα πεθάνει αργά ή γρήγορα.

Ναι σωστά... ΟΙ 20 μπασκετοφιλοι εδώ μέσα και οι αλλοι τόσοι εκει εξω θα κάνουν όλα αυτα... ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Αλλά δυστυχώς κανείς δεν ξυπνάει και όλες οι εφημεριδες στα πρωτοσέλιδα, έχουν ενα τετραγωνάκι 5cm*5cm για μπασκετ, και ολο το υπολοιπο για μπαλα... ΠΩΣ?
Gika δεν υπάρχει 25άρης και άνω παοκτσής που να μην είναι Μπασκετικός.
Όλοι το λατρεύουμε το τμήμα. Το ότι δεν ασχολείτε κανείς φταίει η μη ενασχόληση των ΜΜΕ. Αυτό βέβαια αποδεικνύει και το πόσο λίγοι είμαστε.
Για αυτό λέω να αναλάβει δράση η συντονιστική των συνδέσμων. Ελπίζω να έχει αντανακλαστικά και να μην στέκεται αδρανής
Όλοι το λατρεύουμε το τμήμα. Το ότι δεν ασχολείτε κανείς φταίει η μη ενασχόληση των ΜΜΕ. Αυτό βέβαια αποδεικνύει και το πόσο λίγοι είμαστε.
Για αυτό λέω να αναλάβει δράση η συντονιστική των συνδέσμων. Ελπίζω να έχει αντανακλαστικά και να μην στέκεται αδρανής
Μέχρι στιγμής οι συνδεσμοι είναι στον κοσμο τους... Δυστυχώς...
Ταντ συμφωνώ σε όλα... Τωρα το ποσοι ειναι "μπασκετικοι" και θα ασχοληθούν θα φανει...
Ταντ συμφωνώ σε όλα... Τωρα το ποσοι ειναι "μπασκετικοι" και θα ασχοληθούν θα φανει...
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καλά. Είμαι μπασκετικός, αλλά επειδή τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα για το μπάσκετ, εγώ το ξεχνάω και φταίνε τα ΜΜΕ; Πάντα δηλαδή φταίει κάποιος άλλος κι όχι εγω. Δεν συμφωνώ καθόλου.tad έγραψε:Gika δεν υπάρχει 25άρης και άνω παοκτσής που να μην είναι Μπασκετικός.
kostasff έγραψε:Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καλά. Είμαι μπασκετικός, αλλά επειδή τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα για το μπάσκετ, εγώ το ξεχνάω και φταίνε τα ΜΜΕ; Πάντα δηλαδή φταίει κάποιος άλλος κι όχι εγω. Δεν συμφωνώ καθόλου.tad έγραψε:Gika δεν υπάρχει 25άρης και άνω παοκτσής που να μην είναι Μπασκετικός.
Το ίδιο λέμε αδερφέ. Για αυτό γράφω το πόσο λίγοι είμαστε. Το λίγοι δεν αφορά αριθμό μπασκετικών αλλά λίγοι σε ποιότητα και αποτελεσματικότητα.
Για αυτό και λέω ότι πρέπει να αναλάβει δράση η συντονιστική των συνδέσμων η οποία πάντα σε κρίσιμες στιγμές στο παρελθόν έχει δείξει αντανακλαστικά.
Είσαι σίγουρος πως ο μάτζικ κάνει κουμάντο και δεν παίζει τον ρόλο της γλάστρας, για τον οποίο προόριζαν τον Μπανε, ο οποίος δεν ξέρει τι σημαίνει γλάστρα; Επίσης, είσαι σίγουρος πως τελείωσε με τον Μπανε. Ο ίδιος δεν τα παράτησε (ακόμα) και αν ξυπνήσει ο κόσμος έστω και τώρα, πιστεύω πως όλα γίνονται. Καταλήψεις, πορείες και εμπάργκο στο ποδόσφαιρο είναι η λύση. Για να καταλάβουν ότι ο κόσμος είναι ΠΑΟΚ και δεν αρκείται να πάει καλά μόνο το ποδόσφαιρο. Ή και τα δύο η κανένα. Ποιος όμως θα γυρίσει τις πλάτες στο αγαπητό ποδόσφαιρο; Ας την (ξανά)φάμε λοιπόν στο μπάσκετ και όλα καλά.Photis έγραψε:Εγώ λέω αντί να λέμε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του ας βοηθήσουμε τη νέα διοίκηση...Κουμάντο στο μπάσκετ κάνει ο σταυρόπουλλος.Ο Κανώτας είναι μόνο για τα διοικητικά...Τέλιωσε με μπάνε μην τα ξαναλέμε και να χαλιόμαστε...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!
Άντε ρε Γκαγκάτση βγαλε μας τσάμπιονς λιγκ να τα ξεχάσουμε όλα.
Ο Πατρίδας, ο Αμοιρίδης, ο Τρυπάνης, ο Βιολίδης..
Και φυσικά όλοι εμείς, τα τηλεοπτικά, οι χορηγοί, τα έσοδα της μπουτίκ..
Και φυσικά όλοι εμείς, τα τηλεοπτικά, οι χορηγοί, τα έσοδα της μπουτίκ..