Σήμερα το πιο σημαντικό
μέχρι το επόμενο
Η πικρή εμπειρία έχει δείξει ότι όταν ο παίκτης έχει ξεκάθαρο κίνητρο τα χρήματα ( δικαίωμα του) ακόμα και να έρθει, μπάλα δεν θα παίξει.seaman έγραψε:H διαδρομή του Ιταλού, σταθερά, ήταν το follow the money. Γιατί να μη συνεχίσει και τώρα στον ίδιο δρόμο? Αυτόν ξέρει αυτόν πορεύεται. Δεν θα πάθει τίποτα για δυο τρία χρονάκια ακόμα. Αίσθησή μου είναι ότι η απόκτηση νέου ξένου με πολύ χρήμα από την Χιλάλ, διευκόλυνε τα μάλα το σχεδιασμό του. Δεν χρειάζεται πλέον τη συνδρομή κανενός ΠΑΟΚ για να τους τα πάρει χοντρά. Μετά ελεύθερος θα ψάξει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που μπορεί να βρει. Ίσως αυτό να περιγράφουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ότι δηλαδή ανέβασε τις απαιτήσεις του. Μην μας παραξενέψει καν το να τον δούμε ακόμα και σε άλλη αραβική Ομάδα (δεν έχω ψάξει τι κενές θέσεις ξένων έχουν ή ποιες αναμένονται να ελευθερωθούν στα ξεδιαλέγματα) και να πάνε στη λήθη τα περί Ευρώπης. Μακάρι να είναι τόσο ισχυρός ο λώρος με τον Λουτσέσκου ώστε να τον οδηγήσει στην Τούμπα, αλλά συνήθως αυτό που μετράει είναι το χρήμα.
Δυστυχώς έτσι είναι ,xrisitsapa έγραψε:Η πικρή εμπειρία έχει δείξει ότι όταν ο παίκτης έχει ξεκάθαρο κίνητρο τα χρήματα ( δικαίωμα του) ακόμα και να έρθει, μπάλα δεν θα παίξει.seaman έγραψε:H διαδρομή του Ιταλού, σταθερά, ήταν το follow the money. Γιατί να μη συνεχίσει και τώρα στον ίδιο δρόμο? Αυτόν ξέρει αυτόν πορεύεται. Δεν θα πάθει τίποτα για δυο τρία χρονάκια ακόμα. Αίσθησή μου είναι ότι η απόκτηση νέου ξένου με πολύ χρήμα από την Χιλάλ, διευκόλυνε τα μάλα το σχεδιασμό του. Δεν χρειάζεται πλέον τη συνδρομή κανενός ΠΑΟΚ για να τους τα πάρει χοντρά. Μετά ελεύθερος θα ψάξει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που μπορεί να βρει. Ίσως αυτό να περιγράφουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ότι δηλαδή ανέβασε τις απαιτήσεις του. Μην μας παραξενέψει καν το να τον δούμε ακόμα και σε άλλη αραβική Ομάδα (δεν έχω ψάξει τι κενές θέσεις ξένων έχουν ή ποιες αναμένονται να ελευθερωθούν στα ξεδιαλέγματα) και να πάνε στη λήθη τα περί Ευρώπης. Μακάρι να είναι τόσο ισχυρός ο λώρος με τον Λουτσέσκου ώστε να τον οδηγήσει στην Τούμπα, αλλά συνήθως αυτό που μετράει είναι το χρήμα.
Καλύτερα μακριά και αγαπημένοι.
Δεν ισχυει, ο Βερνμπλουμ ηταν ΗΔΗ ελευθερος και απλα εκανε νερα. Επισης, ηρθε και μια χαρα πηγαινε μεχρι που το ποδι του διαλυθηκε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η περίπτωση του Ιταλού μου θυμίζει έντονα Wernbloom, που υπέγραψε 16/8 και πιο μπροστά Natcho, που τελικά υπέγραψε στην CSKA.
Ενα ματς επαιξε αυτο με βαζελο στην τουμπα. Στα υπολοιπα ανυπαρκτος ηταν. Ηταν απο μεγαλη αποχη και μολις βρηκε ρυθμο Μετα τραυματιστηκε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέχρι τον Νοέμβριο κάτω του μετρίου, όσο έπαιξε.
Και στο εντος ματς με Τσελσι νομιζω ηταν καλος απλα χασαμεrenegade έγραψε:Εν τω μεταξύ στο παιχνίδι με το ληκι έκανε το απόλυτο παιχνίδι για αμυντικό χαφ