ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
Re: ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
Είμαι λίγο ανήσυχος επειδή η Μποέμιανς έχει καλύτερα τρεξίματα και είναι πιο δουλεμένη ομάδα στην παρούσα φάση. Σε δυο μήνες αν ξαναπαίξουμε θα τους ρίξουμε 5 για πλάκα.
Από την άλλη ο Λουτσέσκου είχε 8 μέρες παραπάνω να δουλέψει παίκτες και ομάδα και μάλιστα καλουπώνοντας τις προπονήσεις ανάλογα με τα δυνατά σημεία του αντιπάλου.
Θα πέφτουν κορμιά σήμερα, ελπίζω οι δικοί μας να είναι έτοιμοι να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και να μην έχουμε τραυματισμό.
Ελπίζω να μην βάλουν γκολ πρώτοι, ειδικά στις στατικές φάσεις φαίνονται δυνατοί ενώ εμείς υστερούμε.
Αν τους βάλουμε δύο γκολ χωρίς να φάμε νομίζω τελείωσε, αν ανοιχθούν θα φάνε πολλά. Όσο προηγούνται στο συνολικό σκορ περνάει ο τρόπος παιχνιδιού τους.
Πιστεύω θα βάλει πάλι Καγκάβα και μετά Μπίσεσβαρ. Έχω ακόμη ελπίδες στον Ιάπωνα, θυμηθείτε και τον Πάμπλο στην αρχή-αρχή, όταν συνήθισε στην Ελλάδα όμως πήγε τρένο.
Δεν γράφω άλλο μέχρι το ματς. Με τη νίκη!
Από την άλλη ο Λουτσέσκου είχε 8 μέρες παραπάνω να δουλέψει παίκτες και ομάδα και μάλιστα καλουπώνοντας τις προπονήσεις ανάλογα με τα δυνατά σημεία του αντιπάλου.
Θα πέφτουν κορμιά σήμερα, ελπίζω οι δικοί μας να είναι έτοιμοι να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και να μην έχουμε τραυματισμό.
Ελπίζω να μην βάλουν γκολ πρώτοι, ειδικά στις στατικές φάσεις φαίνονται δυνατοί ενώ εμείς υστερούμε.
Αν τους βάλουμε δύο γκολ χωρίς να φάμε νομίζω τελείωσε, αν ανοιχθούν θα φάνε πολλά. Όσο προηγούνται στο συνολικό σκορ περνάει ο τρόπος παιχνιδιού τους.
Πιστεύω θα βάλει πάλι Καγκάβα και μετά Μπίσεσβαρ. Έχω ακόμη ελπίδες στον Ιάπωνα, θυμηθείτε και τον Πάμπλο στην αρχή-αρχή, όταν συνήθισε στην Ελλάδα όμως πήγε τρένο.
Δεν γράφω άλλο μέχρι το ματς. Με τη νίκη!
Το ματς είναι δύσκολο.
Οι άλλοι είναι πολλοί πιο έτοιμοι
και με μεγάλες αντοχές.ΠΟΛΛΗ σοβαρότητα
Προσοχή και ΟΧΙ υποτίμηση.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Οι άλλοι είναι πολλοί πιο έτοιμοι
και με μεγάλες αντοχές.ΠΟΛΛΗ σοβαρότητα
Προσοχή και ΟΧΙ υποτίμηση.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
- PAOK_Antarctica
Στο δρόμο για το γήπεδο... Μετά από 500 και κάτι μέρες.. Να δω τη ΠΑΟΚαρα μου στο γήπεδο... Η στιγμή που δε με νοιάζει ποιος θα παίξει κλπ.. Αντε με την πρόκριση..
- episimos73
- PAOKevolution
Σας ζηλεύω ρε κουφάλες. Έχω τόση όρεξη για Τούμπα . Άιντε ρε ΠΑΟΚ κάνε μας τη χάρη!
11 αδα μόλις ανακοινώθηκε από ΟΥΕΦΑ:
--------------Paschalakis---------------
Rodrigo-Varela-Michailidis-Vierinha
------Kurtic------Biseswar-----Schwab--
---Andreja---Oliveira---El Kaddouri-
--------------Paschalakis---------------
Rodrigo-Varela-Michailidis-Vierinha
------Kurtic------Biseswar-----Schwab--
---Andreja---Oliveira---El Kaddouri-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Πέμ 12 Αύγ 2021, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
- pirate_salonica
Με τη ριγέ εμφάνιση ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα story της ΠΑΕ στο Instagram - βέβαια έχω μια απορία τι θα φοράν οι αντίπαλοι διότι στο Google βγάζει την μαύρη-κόκκινη (την πρώτη τους) και μια λευκή...
- sourmenetes
- Moderator
Πάτημα στο λαιμό λαιμαι!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αναμενόμενη 11αδα. Ας ελπίσουμε ότι η είσοδος Κουρτιτς αλλά και του Μπιρσε στου αρνητικού Καγκαβα, και κυρίως η ΤΟΥΜΠΑ θα δώσουν την πρόκριση.....
Μπείτε γερά και φάτε τους!!!
Μπείτε γερά και φάτε τους!!!