Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Μετά το ματς σήμερα θα έχουμε εξελίξεις.
Ο χρόνος πιέζει πλέον και την βδομάδα που έρχεται πρέπει να έρθουν 2 παίχτες.
Αν ακούσω κάνα γνωστό "ας περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια" θα πιστέψω ότι μας δουλεύουν..
Ο χρόνος πιέζει πλέον και την βδομάδα που έρχεται πρέπει να έρθουν 2 παίχτες.
Αν ακούσω κάνα γνωστό "ας περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια" θα πιστέψω ότι μας δουλεύουν..
-
Όχι ότι έπαιζε για μας αλλά επειδή γράφτηκε πολλές φορές εδώ μέσα, ο Teixeira έκλεισε Μπεσίκτας.
https://twitter.com/Besiktas/status/142 ... 84396?s=19
Εν τώ μεταξύ αυτοί πέρσι και καλά είχαν οικονομικά προβλήματα, τους αφήσαμε και εκτός Ευρώπης και πάλι χτυπάνε παιχταραδες. Τι να πω...
Φέρτεν έναν Ljajic τουλάχιστον.
Εν τώ μεταξύ αυτοί πέρσι και καλά είχαν οικονομικά προβλήματα, τους αφήσαμε και εκτός Ευρώπης και πάλι χτυπάνε παιχταραδες. Τι να πω...
Μην μου τα γυριζεις.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:40.000 φορές έχεις γράψει την απαισιόδοξη οπτική των πραγμάτων. Είναι το ίδιο κουραστική με έναν ακραία αισιόδοξο. Ανυπομονώ για την φορά που θα γράψεις ένα ποστ που να ξεκινάει με τον εξής τρόπο "καλή η απαισιοδοξία αλλά..."Gospi έγραψε:που μωρε? σοβαρα τωρα? κανε μ ενα ριποστ λίγο να δω ποτε ηταν το προηγουμενο...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Φτάνει ρε συ Γκόσπι, φτάνει. Ανά δέκα ποστ τα τρία είναι αναλύσεις σου. Να διαβάσουμε και τίποτα άλλο; Με πολλή αγάπη το λέω και χωρίς ειρωνεία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρω και εγω να πεταω εξυπναδες για τις εντυπωσεις.
Περιμενω να μ δειξεις τα 3 ποστ αναλυσεων ανα δεκα ποστ εδω μεσα.
Εχω να γραψω απο χθες ενω σημερα εγραψα 3 ποστ στο συγκεκριμενο τοπικ απο τα οποια τα 2 ηταν απλα ερωτησεις στον Ginola.
Δεν γουσταρω καθολου το δασκαλιστικο στυλακι ιδιως οταν δεν παταει σε σοβαρη επιχειρηματολογια.
Την επομενη φορα λοιπον που θα σε ενοχλησει ή θα διαφωνησεις με ενα ποστ μου αποδομησε το κι ασε τα "κουρασες" κλπ για τις εντυπωσεις.
Δεν μιλας με 15χρονους ουτε με χαιβανια για να περνανε οι εξυπναδες ετσι.
Αυτα με αγαπη και χωρις ειρωνια.
-
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Gospi έγραψε:Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Φτάνει ρε συ Γκόσπι, φτάνει. Ανά δέκα ποστ τα τρία είναι αναλύσεις σου. Να διαβάσουμε και τίποτα άλλο; Με πολλή αγάπη το λέω και χωρίς ειρωνεία.
40.000 φορές έχεις γράψει την απαισιόδοξη οπτική των πραγμάτων. Είναι το ίδιο κουραστική με έναν ακραία αισιόδοξο. Ανυπομονώ για την φορά που θα γράψεις ένα ποστ που να ξεκινάει με τον εξής τρόπο "καλή η απαισιοδοξία αλλά..."
Εχω μεγάλη απορία για το τί έγραφε την χρονιά του ΝΤΑΜΠΛ.
Σημ. Το εχω ξαναγράψει πρόσφατα.
Παει και ο Μπαμπά. Θέλει καμία Γερμανία να κρατηθεί σε ψηλά νούμερα συμβολαίου.
-
ετσι λειτουργει το πρωταθληματους ρε φιλε...η τουρκια ηταν επι χρονια οτι ειναι τωρα η σαουδικη αραβια..για αυτο δεν κανουν ποτε ομαδες...κθε χρονο φερνουν 2-3 "ονοματα" τον επομενο χρονο τους διωχνουν και φερνουν αλλους 2-3...ron-swanson έγραψε:Όχι ότι έπαιζε για μας αλλά επειδή γράφτηκε πολλές φορές εδώ μέσα, ο Teixeira έκλεισε Μπεσίκτας.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Καμια εξυπνάδα Γκόσπι, αφορμη σταθηκε το ποστ σου για να σου γραψω αυτο το οποιο ήθελα εδώ και ημέρες... το 3 στα 10 ήταν μεταφορικό, κάτι από το οποίο θα πιαστείς προφανώς. Έπειτα, χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για το αν γραφεις καθε λίγο μονο τα αρνητικά; Τα ίδια σου τα γραφόμενα αποτελούν τεκμήρια. Στα ισια σου το λέω λοιπον, μας έχεις ΠΡΗΞΕΙ.
Από εμένα το βραβείο του πιο αισιόδοξου οπαδού. Εύγε!!!iasoiako έγραψε:31 Αυγούστου θα ανακοινωθούν 5 παίκτες.
Τέρμα, αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ, μεσος κ δεκάρι.
Μπαρκας (θα κλείσει για χειμώνα), Μπαμπα, Τσιμιροτ, Τζιοβινκο και Λενς.
Αποχωρήσεις Λάμπρου, Εσιτι κ Ουαρντα.
- navigator11
Τι να μας πεις κι εσύ κι εσύ κι εσύ απ' την ποδοσφαιροζωή σου, ρε ταγάρι; Μας έχεις φλομώσει στα θετικά βαιμπς την ώρα που το αγωνιστικό βαράει διάλυση. Λαγός κι εσύ μου φαίνεται. Πόσα σου σκάει η ΠΑΕ; Μιλά ρε!!!Napoli4 έγραψε:Αυτό έχει να κάνει με τις εναλλακτικές που υπάρχουν. Αυτές που του προτείνουν και αυτές που υπάρχουν στην αγορά.chri5ti9 έγραψε:Πως γίνεται ένας άνθρωπος που παίρνει 1.8 από τον ΠΑΟΚ, να θεωρεί πως το δίδυμο Καντουρι-Μπισεσβαρ είναι αρκετό για αριστερά, ενώ η πλειονότητα εδώ μέσα βλέπουμε πως δεν πάει βήμα αυτό το δίδυμο;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι Άμπελ και Πάμπλο έλεγαν το ίδιο πράγμα για τις μεταγραφές "να μην έρθει παίκτης, απλά για να έρθει".
Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό επίπεδο, οι Καντουρί και Μπισε σύμφωνα με τον Λου μπορούν να δώσουν πράγματα μέχρι να έρθει ο κατάλληλος παίκτης. Εμείς βλέπουμε 2 παίκτες που δεν μας γεμίζουν το μάτι, και δεν έχουμε ιδέα τις μεταγραφικές συζητήσεις, τις προπονήσεις, τις δυναμικές, τα οικονομικά.
Προφανώς έχουμε αργήσει, αλλά αν είναι να έρθει ο κατάλληλος παίκτης, ας τον περιμένουμε. Πρέπει να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε λύσεις.
Τώρα που είναι ακόμα αρχή της σεζόν και αρχή του πρότζεκτ, θέλει υπομονή, θέλει στήριξη, θέλει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα.
Το να βγαίνουμε και να κράζουμε προπονητή και παίκτες ενώ καλά-καλά δεν έχουμε αρχίσει τα επίσημα, είναι ανούσιο και μόνο αρνητισμό φέρνει στην ομάδα. Άποψή μου βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν πως όλο αυτό βοηθάει, πως πιέζουν με τον τρόπο τους την ομάδα να κάνει γρηγορότερα καλές επιλογές. Ή απλά θέλουν να πουν (ξανά και ξανά) τον πόνο τους.

-
Η απλή αποτύπωση της πραγματικότητας έως σήμερα 12/8/2021 θα φάνταζε ως έκφραση αισιοδοξίας ; Ως έκφραση απαισιοδοξίας; Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να δούμε την ωμή πραγματικότητα και βάση αυτής να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Έως σήμερα λοιπόν έχει ανανεώσει ο Καντουρι , έχει πωληθεί ο Γιαννουλης και ο Τζολης , έχουμε αποκτήσει δεξί μπακ τον Λουκάς , χάφ τον Κουρτιτς και Σέντερ φορ τον Ολιβέιρα. Έχει τεθεί εκτός ομάδας ο Ουαρντα και δείχνουν να μην υπολογίζονται οι Νινουα, Λάμπρου. Έχουμε ήδη φανεί τουλάχιστον ανέτοιμοι στην πρεμιέρα των επισήμων παιχνιδιών γνωρίζοντας την ήττα από κάποια Μποεμιανς. Ο Λουτσεσκου με βάση τα θέλω του θεωρεί ότι μας λείπει δεύτερος επιθετικός θέλοντας διακαώς τον Τζοβινκο και ένα αριστερό μπακ. Δεν έχουμε κλείσει ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο ούτε τεχνικό διευθυντή. Οι στόχοι που επικοινωνηθηκαν είναι πρωτάθλημα και ευρωπαϊκή παρουσία. Αυτά είναι τα δεδομένα. Προσωπικά με κάνουν να νιώθω έντονα προβληματισμένο και σίγουρα όχι αισιόδοξο.
Φέτος που άνοιξε την κάνουλα ο Ιβάν, πέφτει καλό χαρτζιλίκι.navigator11 έγραψε:
Τι να μας πεις κι εσύ κι εσύ κι εσύ απ' την ποδοσφαιροζωή σου, ρε ταγάρι; Μας έχεις φλομώσει στα θετικά βαιμπς την ώρα που το αγωνιστικό βαράει διάλυση. Λαγός κι εσύ μου φαίνεται. Πόσα σου σκάει η ΠΑΕ; Μιλά ρε!!!
Πέρσι που δεν τα έσταζε, γκρινιάζαμε. Έτσι πάνε αυτά.

- navigator11
Χαααχαχα.
Το θέμα είναι όπως το θέτεις. Είμαστε στην αρχή της αρχής και σαφώς χρειάζεται υπομονή και στήριξη η ομάδα. Επίσης συμφωνώ πάνω στο διαχρονικό ζήτημα της καθυστέρησης. Καλύτερα καθυστερημένα όσοι θα βοηθήσουν το αγωνιστικό πλάνο παρά το αντίστροφο. Η δική μου αίσθηση είναι ότι το αγωνιστικό πρότζεκτ το τρέχει αποκλειστικά ο Λουτσέσκου. Λίγες μέρες υπομονή να δούμε πώς τα πήγε. Κι αν έρθει ο ... κανένας, να βγούμε στα κάγκελα όλοι. Το ότι δείχνουμε κάποια εγκράτεια στην κρίση για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα δε σημαίνει πως δεν πιστεύουμε στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας με 2 τουλάχιστον παιχταράδες.
Το θέμα είναι όπως το θέτεις. Είμαστε στην αρχή της αρχής και σαφώς χρειάζεται υπομονή και στήριξη η ομάδα. Επίσης συμφωνώ πάνω στο διαχρονικό ζήτημα της καθυστέρησης. Καλύτερα καθυστερημένα όσοι θα βοηθήσουν το αγωνιστικό πλάνο παρά το αντίστροφο. Η δική μου αίσθηση είναι ότι το αγωνιστικό πρότζεκτ το τρέχει αποκλειστικά ο Λουτσέσκου. Λίγες μέρες υπομονή να δούμε πώς τα πήγε. Κι αν έρθει ο ... κανένας, να βγούμε στα κάγκελα όλοι. Το ότι δείχνουμε κάποια εγκράτεια στην κρίση για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα δε σημαίνει πως δεν πιστεύουμε στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας με 2 τουλάχιστον παιχταράδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 12 Αύγ 2021, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εγω στα ισια θα σου απαντησωΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Καμια εξυπνάδα Γκόσπι, αφορμη σταθηκε το ποστ σου για να σου γραψω αυτο το οποιο ήθελα εδώ και ημέρες... το 3 στα 10 ήταν μεταφορικό, κάτι από το οποίο θα πιαστείς προφανώς. Έπειτα, χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για το αν γραφεις καθε λίγο μονο τα αρνητικά; Τα ίδια σου τα γραφόμενα αποτελούν τεκμήρια. Στα ισια σου το λέω λοιπον, μας έχεις ΠΡΗΞΕΙ.
ΚΑΙ ΕΣΥ
Αλλα δεν καθομαι να ασχοληθω με την ανυποστατη και ατεκμηριωτη υπεραισιοδοξια σου.
Αδιαφορω πληρως.
Οποτε συνεχισε την ζωη σου αισιοδοξα κι ασε με να εχω την αποψη μου.
Εχει και ignore
Ωραιος αυτος. Να βαζουμε 5 και να μην κερδιζουμε επειδη θα τρωει κι αυτος 5, θα χορτασουμε θεαμαaivas19 έγραψε: Εχει προκυψει κατι καλο στο τερμα αλλα δεν το ξερουν καν. Orjan Nyland, ελευθερος, φερτον αυριο

ron-swanson έγραψε:Όχι ότι έπαιζε για μας αλλά επειδή γράφτηκε πολλές φορές εδώ μέσα, ο Teixeira έκλεισε Μπεσίκτας.
Mεγάλο πράγμα η διασφαλισμένη συμμετοχή στους Ομίλους του CL.