νομιζω οτι αφενος ταιριαζει σ αυτο που θελει να παιξει ο Λουτσε, αφετερου ειναι ο πιο υποτιμημενος απ οσους εχουν ακουστει. ο μπαμπα μπορει να φαινεται πιο safe επιλογη, ωστοσο εχω τις αμφιβολιες μου λογω ιστορικου.bersekeros έγραψε:Αυτόν τον Ρεμπότσο, υποτίθεται ότι τον είχαμε stand by και μας περιμένει ο άνθρωπας να αποφασίσουμε.jibbie έγραψε:για χαφ δε θ αναφερθω καν γιατι δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ασχολουμαστε χωρις να υπαρξει αποχωρηση. ενα σοβαρο 8ρι θελουμε παντως οχι παικτη τυπου τσιμι.DamoN έγραψε:Πες μας τι σε ενθουσιάζει από αυτούς που ακουστηκαν
αριστερο μπακ απ οσους ακουστηκαν θα προτιμουσα ρεμποτσο, μπαμπα, εσκουδερο, σοαρες, μποριλ, μ αυτη τη σειρα
Τόσο καλό τον θεωρείς;
Μου κάνει εντύπωση. Γιατί δεν φαίνεται να τον είχαμε και σε πολύ μεγάλη προτεραιότητα.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Δεν του παει καθόλου αυτή φανέλα του Χρήστου. Μακάρι το παιδί να παει καλα και να φορέσει καμία ποιο βαριά φανέλα. Και ποιο όμορφη.
19 μέρες ακόμα για να τελειώσουν οι μεταγραφές με πάρα πολλά μέτωπα ανοιχτά...
- navigator11
2 χαρτιά μπορεί να του τα δώσει θεωρητικά ο ΠΑΟΚ. Δε νομίζω όμως ότι θα το κάνει. Και κατά τη γνώμη μου και πολύ καλά θα κάνει σε ένα θεωρητικό τέτοιο σενάριο. Για κορόιδα αλλού.Magpies4 έγραψε:Πόσα είπαμε πλήρωσαν για τον Μ Περέιρα; 37 χαρτιά; Δέν θυμάμαι. Αυτό μιλάει από μόνο του.navigator11 έγραψε:https://www.paokmania.gr/stiles/mme/195238-vgike-eidisi-apo-tin-aravia-gia-tziovinko-pic
Πληροφόρηση, λέει, μέσα από την Αλ Χιλάλ πως στο ερχόμενο διήμερο "τελειώνει" οριστικά η υπόθεση του Ιταλού. Κοινώς, το επόμενο 48ωρο ... (δικό σας)
Δεν είναι δυνατόν να μην παίξει το Σάββατο. Φαντάζομαι θα διαφύγουν μεγάλα έσοδα αν ο παίκτης είναι εκτός.
Το θέμα είναι αν μετά την λύση του συμβολαίου, ο Τζιοβίνκο θα υπογράψει σε μας. Αν δεν το κάνει, αυτό σημαίνει οτι ο Ζινολά έχει δίκηο και οτι ο Ιταλός ζητάει 2 χαρτιά συμβόλαιο.
δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει 2 ο ΠΑΟΚ στον συγκεκριμένο.
Εάν συμφωνήσει θα είναι επειδή ο ίδιος προσέγγισε τον ΠΑΟΚ για την τελευταία πρόταση η οποία είναι και το ταβάνι μας.
Πάντως μέχρι χθες 2 ακατέβατα έλεγε.
Από εκεί και πέρα, είμαι περίεργος αν θεωρεί ότι μπορεί να βρει έστω και τα λεφτά που εμείς του δίνουμε κάπου αλλού.
Εάν συμφωνήσει θα είναι επειδή ο ίδιος προσέγγισε τον ΠΑΟΚ για την τελευταία πρόταση η οποία είναι και το ταβάνι μας.
Πάντως μέχρι χθες 2 ακατέβατα έλεγε.
Από εκεί και πέρα, είμαι περίεργος αν θεωρεί ότι μπορεί να βρει έστω και τα λεφτά που εμείς του δίνουμε κάπου αλλού.
- stavrospgr
Αν και τσογλανάκος μας κάνει, τους έκανε γιο γιο προχθές!mbison έγραψε:Τον Ντεσπότοφ Παναγιότοφ
Χθες μαθαμε οτι ζηταει 2 ακατεβατα?
Πριν κανα μηνα π αρχισε να παιζει το ονομα ηθελε λιγοτερα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν κανα μηνα π αρχισε να παιζει το ονομα ηθελε λιγοτερα?
όχι ρε,γνωστά όλα και για αυτό συμφωνία δεν υπήρξε ποτέ .
διαπραγμάτευση με τον μανατζερ του υπήρξε και έντονη , το δούλεψε ιδιαίτερα και ο λουτσέσκου ,φτάσαμε στο πικ ,έφτασε στο λιγότερο κατά αυτον , εδώ και μέρες είπαμε αυτό είναι από εμάς και δεν έχει άλλο. αν το μετανιώσεις να μας ενημερώσεις.
διαπραγμάτευση με τον μανατζερ του υπήρξε και έντονη , το δούλεψε ιδιαίτερα και ο λουτσέσκου ,φτάσαμε στο πικ ,έφτασε στο λιγότερο κατά αυτον , εδώ και μέρες είπαμε αυτό είναι από εμάς και δεν έχει άλλο. αν το μετανιώσεις να μας ενημερώσεις.
Έχει τουλάχιστον 2 βδομάδες που έχει βγει ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με Τζοβινκο.
Το θέμα είναι ότι καθυστερούμε επικίνδυνα και σε αυτή την περίπτωση όπως και του αριστερού μπακ.
Ελπίζω να δουλεύονται παράλληλα και οι εναλλακτικές ώστε να είναι έτοιμες να ενεργοποιηθουν όταν πρέπει.
Βεβαια, μέχρι στιγμής από ευχολόγια πάμε καλά στις πράξεις έχουμε ένα θέμα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι ότι καθυστερούμε επικίνδυνα και σε αυτή την περίπτωση όπως και του αριστερού μπακ.
Ελπίζω να δουλεύονται παράλληλα και οι εναλλακτικές ώστε να είναι έτοιμες να ενεργοποιηθουν όταν πρέπει.
Βεβαια, μέχρι στιγμής από ευχολόγια πάμε καλά στις πράξεις έχουμε ένα θέμα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρα θεωρητικα δουλευουμε παραλληλα και την εναλλακτικη ή τις εναλλακτικές ε?GINOLA έγραψε:όχι ρε,γνωστά όλα και για αυτό συμφωνία δεν υπήρξε ποτέ .
το να το πω εγώ δεν έχει και μεγάλη σημασία γιατί πρέπει να φανεί στην πράξη.
αλλά αν παίζει κανένα ρόλο θα σου πω. Ναι. ειδικά σε αυτήν την θέση ,έκανε προσωπική επιλογή πάλι ο προπονητής.
Χωρίς παίκτη εκεί δεν μένουμε ούτε μια στο τρις
αλλά αν παίζει κανένα ρόλο θα σου πω. Ναι. ειδικά σε αυτήν την θέση ,έκανε προσωπική επιλογή πάλι ο προπονητής.
Χωρίς παίκτη εκεί δεν μένουμε ούτε μια στο τρις
- navigator11
Άντε να δούμε. Από αύριο το πρωί μέχρι το αργότερο Κυριακή καλό θα είναι να ανακοινωθεί ο αριστερός μπακ. Να αρχίσουν τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά.
Οσο καλος και να είναι ο Ιταλος για 2εκ δεν είναι οπότε αν δεν πεσει στο καλο και να μας γράφει.