Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Parolos »

episimos73 έγραψε:Τόσο χάλια η σειρά Q ρε Parole;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Βρε καλά ειναι τα Q.
Αλλά αν είναι να δώσεις τόσα, δώστα για Αστέρι ή Μπίμερ να τελειώνεις.

Αν δε ξέρεις τι να πάρεις και φοβάσαι μη σου βγουν πατάτες και χάσεις λεφτά, πάρε το φθηνό και εγγύηση Νιβα να κάνεις τη δουλειά σου σε χιόνια λάσπες και στα δύσκολα.

Ομοίως και για τις μεταγραφές.

ΥΓ: Η λουντογκορετς με τα Νιβα μέσα στη βροχή πάντως εχτές πήγε πλευοφια.
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Εν τω μεταξύ, ολη η κουβεντα εδω μεσα γίνεται κυριως απο τις πληροφορίες που μοιράζονται οσοι εχουν κάποια πληροφόρηση για τις κινήσεις της ΠΑΕ.
Τα σχόλια που ακολουθούν εξαρτώνται απο τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση του καθενος μας.
Ουτε η πληροφόρηση γνωριζουμε αν ειναι ακριβης ή αμεση, ουτε η γνωμη μας ειναι πανάκεια.
Καλως μοιράζετε την πληροφορια και ελπιζω να συνεχιστει, καλως σχολιαζετε αναλογα με την ψυχολογία σας και επιβαλεται να συνεχιστει.
Απλά θεωρω οτι μαθαινουμε ενα ελαχιστοτατο ποσοστο απο οσα γίνονται.

Ξαναδιαβαζοντας οσα εγραψα τα βρισκω τοσο τετριμμένα και αυτονοητα...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Εγώ ρε παιδιά να ρωτήσω μερικά πράγματα. Δεν ξέραμε οτι ο προπονητής δε την παλεύει με τις μεταγραφές; Δεν ξέραμε οτι θεωρεί βασικό κ αναπόσπαστο κομμάτι του πρωταθλητισμού την ομοιογένεια του γκρουπ; Δεν ξερουμε οτι προτιμαει να ανανεώσει σαχοφ απο το να χρησιμοποιήσει μισιτς; Δεν ξέραμε οτι στραβώνει αν πουληθεί ποδοσφαιριστής βασικός πχ τσιμιροτ; Δεν ξέραμε οτι αν κολλήσει με καποιον παίκτη πχ βερνμπλουμ θα περιμένουμε μεχρι 31/8; Γιατί όλο αυτο; Αφού μας είπαν οτι τελικά θα πάρουμε εξτρεμ, αριστερό Μπακ κ δεκάρι. Άρα κάποιος θα έρθει. Καλός ή κακός δεν εχει σημασία. Δλδ εχει αλλα οτι κ να πούμε εμείς αν τον θέλει ο Λουτσεσκου πάλι το δικό του θα γίνει. Μη χαλιεστε ρε σεις κ μη μαλωνετε. Παμε να περάσουμε τους Ιρλανδούς κ όλα θα στρώσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black_star_ninja την Τετ 11 Αύγ 2021, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Όχι φίλε μου η κουβέντα γίνεται με βάση το ότι φτάσαμε 11 Αυγούστου ,δεν κουνιέται φίλο και ετοιμαζόμαστε τόσο για το αυριανό όσο και για τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνιδια με σημαντικά κενά.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Δεν ξέρω τι σκοπεύουν να κάνουν στα χαφ, πάντως εμένα η προοπτική επιστροφής του Τσίμιροτ μου αρέσει σαν ιδέα. Ποιοτικός, δοκιμασμένος και γνώστης της ομάδας. Δεν δημιούργησε πρόβλημα ποτέ και πρόσφερε. Μακάρι.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Κανονικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Τετ 11 Αύγ 2021, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εδώ παίξαμε ρε συ τζοσουα το ματς της ζωής μας με κρεσπο δεξι μπακ χαφ.και Σέντερ φορ τον ζιβκοβιτς
Συνηθισμένα τα βουνά από χιόνια.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Caballo Viejo έγραψε:Δεν ξέρω τι σκοπεύουν να κάνουν στα χαφ, πάντως εμένα η προοπτική επιστροφής του Τσίμιροτ μου αρέσει σαν ιδέα. Ποιοτικός, δοκιμασμένος και γνώστης της ομάδας. Δεν δημιούργησε πρόβλημα ποτέ και πρόσφερε. Μακάρι.
Όχι απλά μακάρι. Λύση στο βασικό μας πρόβλημα (αμυντικο τρανζισιον ) είναι…
Προτιμώ κέντρο με τσιμι, κουρτιτς και ας μην πάρω αριστερο εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Παιδια σορι που ρωταω, που βγηκε η φημη για Τσιμιροτ;
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Όντως το δίδυμο Τσιμιροτ - Κουρτιτς είναι άκρως δελεαστικό. Επιτέλους θα μπει και λίγη ταχύτητα στο κέντρο μας!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

aivas19 έγραψε:Παιδια σορι που ρωταω, που βγηκε η φημη για Τσιμιροτ;
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/195 ... o-tsimirot

Κοίτα να δεις τι γίνεται.

Πρώτη μεταγραφική περίοδος εδώ και καιρό και δεν τον μολογησαμε σχεδόν καθόλου τον Τσίμι, μιας και είχαμε βαρεθεί να τον μολογούμε σε κάθε άλλη προηγούμενη.

Τώρα παίζει και να έρθει, που δεν τον πιάσαμε στο στόμα μας.

Φίλε aivas19, το transfermarkt τον δίνει στο rumours, propability of transfer 70%.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

bersekeros έγραψε:
aivas19 έγραψε:Παιδια σορι που ρωταω, που βγηκε η φημη για Τσιμιροτ;
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/195 ... o-tsimirot

Κοίτα να δεις τι γίνεται.

Πρώτη μεταγραφική περίοδος εδώ και καιρό και δεν τον μολογησαμε σχεδόν καθόλου τον Τσίμι, μιας και είχαμε βαρεθεί να τον μολογούμε σε κάθε άλλη προηγούμενη.

Τώρα παίζει και να έρθει, που δεν τον πιάσαμε στο στόμα μας.

Φίλε aivas19, το transfermarkt τον δίνει στο rumours, propability of transfer 70%.
Ωωωω ευχαριστω bersekeros! Πολυ καλο νεο. Βεβαια εδω δν εχουμε κλεισει σοβαρες τρυπες, η φαση ειναι στην αναβροχια καλη και το χαλαζι.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

renegade έγραψε:Ο τρόπος πάντως που γράφουν κάποιοι και αυτά που γράφουν είναι σαν να θεωρούν το λουτσέσκου είτε ηλίθιο είτε παράφρων.
Δηλαδή ξέρουμε όλοι εμείς από χίλια χιλιόμετρα μακριά αν ο vieirinha,ο μπίσεσβαρ κτλ είναι σε θέση να προσφέρουν αλλά δεν ξέρουνε 15 επαγγελματίες που αμείβονται με τρελαθεί φράγκα, έχουν αποδείξει την ικανότητά τους στο συγκεκριμένο τομέα και επάγγελμα και έχουν και στη διάθεσή τους 10.000 διαφορετικά data που μετρούν τα πάντα μέχρι και τη μυική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες.
Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο από το εγώ μας λέω εγώ
Ναι...
Μόνο εμείς ξέρουμε
Εσύ από τις τελευταίες 30 σελίδες τι άλλο καταλαβαίνεις

Σκέψου τώρα το 2-1 να ήταν 1-2
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

joshua έγραψε:Όχι φίλε μου η κουβέντα γίνεται με βάση το ότι φτάσαμε 11 Αυγούστου ,δεν κουνιέται φίλο και ετοιμαζόμαστε τόσο για το αυριανό όσο και για τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνιδια με σημαντικά κενά.
Το καταλαβαίνω ρε συ. Απο την άλλη το ξέραμε. Και αν δε το σκεφτήκαμε απο την αρχή, όσο περνάει ο καιρός το σκεφτόμαστε. Ειναι υπερβολική η αρνητικότητα μας νομίζω. Ειδικά οταν με τον συγκεκριμένο προπονητή έχουμε δει δουλειά. (Δε λέω οτι ειναι Γκουαρντιόλα, αλλα έχουμε δει δουλειά.)
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Μάλιστα ο τσιμιροτ...
Ο οποίος από τα βάθη της Βοσνίας ήρθε σε εμάς και μετά κάπου στο Βέλγιο...
Και κάθε χρόνο τον μνημονεύουμε

Ο οποίος τσιμιροτ....για μένα.

Είναι το ένα αρχιδι του τσιγγαρα

Αν υπερβαλω ... συγνώμη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”