Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Νιώθω πως εχω ευθύνη για το σημερινό κλιμα μιζεριας,ίσως εγραψα παραπάνω απο οσα πρέπει .
Ο καθένας έχει την τρέλα του,τα ερμηνεύει διαφορετικά και ξεφεύγει.
Ζητώ συγνώμη,παρασύρθηκα γιατί εγωιστικα ξενέρωσα που δεν τελείωσε περίπτωση που θεωρώ σουπερ με ευθύνη του προπονητή.
Ο προπονητής όμως είναι αυτός που είναι,ειναι σοβαρος,πετυχημένος, το έχει παρει ολο πάνω του ,είναι προφανως ενα σύμπαν μπροστά απο εμένα και ενα χάος μπροστά απο το τιμ της διοίκησης.. Αυτή τη φορά δε κρίνω διοίκηση και ιβαν .περιμένουμε τις αποφάσεις λουτσεσκου που εχει το καρπούζι κσι το μαχαίρι σε όλα. Το δικαιούται χωρίς μιρλα.
Τέλος,θα φανεί αστειο με οτι γινεται,αλλα είναι 1000% ότι ο σαββιδης εχει ζητήσει πάλι πρωτάθλημα και προφανώς έχει διαθεση να δώσει χρήματα πολλά. Το μπάτζετ δεν εχει χρησιμοποιηθεί και ειναι στο χέρι του προπονητή.
Θέλω να πιστεύω ότι θέλει το γκρουπ του συγκεντρώμενο γιατί τωρα καιει ο κωλος μας και ταυτόχρονα ξέρει ποιους και πώς θα τους φέρει.
Τέλος,στο θέμα τζολη τύχη εννοούσε την διαχείριση και τον σχεδιασμό και οχι το ταλέντο του. Οσο για το αν είναι στόχος η Ευρώπη,οι ομιλοι είναι μίνιμουμ και για τον ίδιο.
Πάμε να περάσουμε με την ομάδα του νταμπλ αυριο και μετά περιμένουμε τις κινήσεις του με εμπιστοσύνη,λιγότερη Γκρινια αλλα σίγουρα καλοπτοαιρετη κριτική διάθεση.
Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μεχρι 31 δεν θα έρθουν τουλαχιστον 3 11αδατοι με τα λεφτα που διαθέτουμε
Ο καθένας έχει την τρέλα του,τα ερμηνεύει διαφορετικά και ξεφεύγει.
Ζητώ συγνώμη,παρασύρθηκα γιατί εγωιστικα ξενέρωσα που δεν τελείωσε περίπτωση που θεωρώ σουπερ με ευθύνη του προπονητή.
Ο προπονητής όμως είναι αυτός που είναι,ειναι σοβαρος,πετυχημένος, το έχει παρει ολο πάνω του ,είναι προφανως ενα σύμπαν μπροστά απο εμένα και ενα χάος μπροστά απο το τιμ της διοίκησης.. Αυτή τη φορά δε κρίνω διοίκηση και ιβαν .περιμένουμε τις αποφάσεις λουτσεσκου που εχει το καρπούζι κσι το μαχαίρι σε όλα. Το δικαιούται χωρίς μιρλα.
Τέλος,θα φανεί αστειο με οτι γινεται,αλλα είναι 1000% ότι ο σαββιδης εχει ζητήσει πάλι πρωτάθλημα και προφανώς έχει διαθεση να δώσει χρήματα πολλά. Το μπάτζετ δεν εχει χρησιμοποιηθεί και ειναι στο χέρι του προπονητή.
Θέλω να πιστεύω ότι θέλει το γκρουπ του συγκεντρώμενο γιατί τωρα καιει ο κωλος μας και ταυτόχρονα ξέρει ποιους και πώς θα τους φέρει.
Τέλος,στο θέμα τζολη τύχη εννοούσε την διαχείριση και τον σχεδιασμό και οχι το ταλέντο του. Οσο για το αν είναι στόχος η Ευρώπη,οι ομιλοι είναι μίνιμουμ και για τον ίδιο.
Πάμε να περάσουμε με την ομάδα του νταμπλ αυριο και μετά περιμένουμε τις κινήσεις του με εμπιστοσύνη,λιγότερη Γκρινια αλλα σίγουρα καλοπτοαιρετη κριτική διάθεση.
Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μεχρι 31 δεν θα έρθουν τουλαχιστον 3 11αδατοι με τα λεφτα που διαθέτουμε
Ποιες βαλβιδες του εγκεφάλου ρε φίλε;renegade έγραψε:Σοβαρά τώρα έγραψε τέτοιο πράγμα?jibbie έγραψε:κολκας. μλκ νοιωθουν;Για τον αντί – Τζόλη θα πέσει ψάξιμο αλλά δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια πλέον. Υπάρχουν όμως λεφτά. Άρα αισιοδοξώ.
Μάλλον έχουνε βουλώσει όλες οι βαλβίδες του εγκεφάλου Δεν εξηγείται αλλιώς
Που έμαθες ανατομία, στο Σαϊμπερτρον;
Καλά Ginola μη νομίζεις ότι δε θα στα κάνω μπαλόνια 1 Σεπτεμβρίου για το ποιος ήταν ο εξτρέμ!

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν όντως ισχύει του Τσέχου είναι λίγο περίεργα τα πράγματα καθώς ο παίκτης είναι πολύ μέτριος ( είμαι ευγενικός) μπροστά.rainmaker έγραψε:Αυτό που γράφει ο Κόλκας είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ μπαρουφα
Ουλτιμεϊτ πως το λένε
Το λέω και το υπογραφω.
Δεν ξέρω αν θα φέρουν
Δεν ξέρω ποιον θα διαλέξουν
Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει εξτρέμ στο μπλοκακι του εδώ και δύο μήνες. Τουλάχιστον έναν που ξέρω εγώ και τον περιμένω καιρό τώρα.
Μπορεί να άλλαξαν τα πλάνα, μπορεί να βρήκαν άλλο στόχο. Μπορεί να μάλωσαν σαν τις κυρατσες και ο ένας να θέλει ψηλό αργό κιμπαρη και ο άλλος να θέλει κοντό γρήγορο διαβολακο.
Αλλά ψαξιμο ΤΩΡΑ λόγω Τζόλη δεν χρειάζονται επιπλέον
Υγ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται η ίδια ομάδα για την ίδια θέση την ίδια εποχή να προσπαθεί να διαλέξει ανάμεσα στον Μπαμπα και τον Μποριλ;
Έχουν οποιοδήποτε κοινό στο στυλ παιχνιδιού τους;
Παρεμπιπτόντως, έχει οποιοδήποτε ποιοτικό στοιχείο ο Μποριλ;
Οκ έχει ποιότητα σαν παίκτης αλλά τα χαρακτηριστικά του δεν είναι αυτά που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού μας.
Βέβαια θα πει κανείς ότι ο λουτσέσκου στην πρώτη του θητεία έφερε πίσω από τον βιερίνια τον Τόσκα.
Βέβαια τότε ο Αντρέ έβγαζε 3.500 λεπτά με πολύ υψηλή απόδοση
Συμφωνώ
Βρίσκω παρανοϊκό να περιμένεις στωικά τρεις μήνες να σου κάτσει ο Μπαμπα και μετά να πηγαίνεις για Μποριλ.
Δηλαδή άμα δε θα καταφέρω να πάρω με λιζινγκ το αουντι q5, θα κυνηγήσω να πάρω με δόσεις το λαντα νιβα.
Στο ενδιάμεσο τίποτα δε με συγκινεί
Βρίσκω παρανοϊκό να περιμένεις στωικά τρεις μήνες να σου κάτσει ο Μπαμπα και μετά να πηγαίνεις για Μποριλ.
Δηλαδή άμα δε θα καταφέρω να πάρω με λιζινγκ το αουντι q5, θα κυνηγήσω να πάρω με δόσεις το λαντα νιβα.
Υγ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται η ίδια ομάδα για την ίδια θέση την ίδια εποχή να προσπαθεί να διαλέξει ανάμεσα στον Μπαμπα και τον Μποριλ;
Και αυτο ειναι το μεγαλυυτερο προβλημα μας εδω και χρονια. Δεν ξερουμε τι θελουμε πραγματικα γιατι δεν εχουμε αγωνιστικο πλανο για την ομαδα μας. Οργανισμος ερμαιο του καθε ζωγραφου.
Ελπιζω ομως πως τωρα με Λουτσε υπαρχει πλανο αγωνιστικο. Αν περιμενουμε απο τον οργανισμο μας να εξελιχθεί τον ηπιαμε.
Και αυτο ειναι το μεγαλυυτερο προβλημα μας εδω και χρονια. Δεν ξερουμε τι θελουμε πραγματικα γιατι δεν εχουμε αγωνιστικο πλανο για την ομαδα μας. Οργανισμος ερμαιο του καθε ζωγραφου.
Ελπιζω ομως πως τωρα με Λουτσε υπαρχει πλανο αγωνιστικο. Αν περιμενουμε απο τον οργανισμο μας να εξελιχθεί τον ηπιαμε.
joshua έγραψε:Ε αφού δεν προχώρησε γιατί να μην μάθουμε το όνομα;
Οσο ζεις ελπίζεις. Θα το γράψω οταν παρουν άλλον.
Έτσι όπως το εξηγησες βγάζει νόημα πάντως.rainmaker έγραψε:Συμφωνώ
Χίλιες φορές Lada Niva από έναν κουβά υπερτιμημένου Volkswagen σε τιμή premium.
Άρα μια χαρά πάμε.
Δες το κειμενο που ανεβασα στο τοπικ του RazvanLuigi Vampa έγραψε:Επειδή μου το είπατε δύο άτομα, κάθισα κ το ξανάδα. Τα τελευταία 3-4 λεπτά της συνέντευξης το λέει. Τα αγγλικά δεν είναι η μητρική του γλώσσα, δεν το παίρνω κ εκατό τα εκατό τοις μετρητοίς (το γκουγκλαρα δεν ήξερα ότι γράφεται ετσιAndrew R έγραψε:Άκουσα προσεκτικά την συνέντευξη, αλλά νομίζω ότι είναι μάλλον παρακινδυνευμένο ένα τέτοιο συμπέρασμα φίλε .Luigi Vampa έγραψε:Κάτι τέτοιο είπε σήμερα στη συνέντευξη τυπου) αλλά εγώ με επιφύλαξη αυτό καταλαβαίνω. Ούτε ο Νίτσε να μιλούσε κ να είχαμε ο καθένας δύο τρεις ερμηνειες
λιγα για το λανταrainmaker έγραψε:Συμφωνώ
- episimos73
Προσωπικα η οποια ενημερωση εχω ειναι απο τουτο εδω το νημα.
Δεν ψαχνομαι παραπερα.
Δεν ειδα, διαβασα, ακουσα οσα ειπε ο Λουτσε σημερα, γιατί σε συνέντευξή τύπου παραμονές κρισιμου αγωνα δεν περιμενω να μην στηριξει το γκρουπ αυτων που εχει παροντες.
Οπως επισης οτι γνωρίζοντας την οικογενεια ΠΑΟΚ δεν θα αδειαζε πχ Μπισε ή Καντουρί οταν μπορει να ξεκινησουν βασικοι.
Νομιζω οτι εχει συγκεκριμενο πλανο στο μυαλο του και δεν αναφερομαι .μονο στο αγωνιστικο.
Ελπιζω μονο να μην εχει γινει ναρκισσος
Δεν ψαχνομαι παραπερα.
Δεν ειδα, διαβασα, ακουσα οσα ειπε ο Λουτσε σημερα, γιατί σε συνέντευξή τύπου παραμονές κρισιμου αγωνα δεν περιμενω να μην στηριξει το γκρουπ αυτων που εχει παροντες.
Οπως επισης οτι γνωρίζοντας την οικογενεια ΠΑΟΚ δεν θα αδειαζε πχ Μπισε ή Καντουρί οταν μπορει να ξεκινησουν βασικοι.
Νομιζω οτι εχει συγκεκριμενο πλανο στο μυαλο του και δεν αναφερομαι .μονο στο αγωνιστικο.
Ελπιζω μονο να μην εχει γινει ναρκισσος