Sent from my iPhone using Tapatalk
Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ε όσο να ναι είναι πιο θεαματικό να τρως γκολ στην πρώτη φάση 
-
Grigorios_PAOK
Αυτό λέμε, είναι προπονητής ουσίας και όχι του θεάματος-keeper- έγραψε:Ε όσο να ναι είναι πιο θεαματικό να τρως γκολ στην πρώτη φάση
- bersekeros
Την δήλωση την έψαξα.ariskatiforos έγραψε:εμενα με τρομαζει αυτη η υποσχεση
ειτε ειναι οντως μαγος του μενταλιτι κ του γκρουπ η καπου εχει καβαλησει
στην ελληνικη ειδικα πραγματικοτητα
Αν οντως εδωσε τετοια υποσχεση
Το ρουμάνικο κείμενο εδώ.
https://www.google.com/amp/s/www.libert ... 683805/amp
Το sdna (και όχι μόνο) έδωσε την εξής μετάφραση. (στο συγκεκριμένο απόσπασμα)
Η μετάφραση google από το αυθεντικό κείμενο μου έβγαλε αυτό.«Είναι μια νέα αρχή. Θα είναι περίπλοκο αλλά και όμορφο ταυτόχρονα. Πρέπει να χτίσουμε κάτι ξανά για να φτάσουμε στο επίπεδο που βρισκόμασταν πριν από δύο χρόνια, μάλλον υπήρχε μεγάλη ζήλια μετά από εκείνη την ιστορική (σ.σ. του νταμπλ) σεζόν του ΠΑΟΚ. Με πολλή δουλειά, θα πετύχουμε, θα το δείτε τον Μάιο του 2022. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πανηγυρίσουμε ξανά την κατάκτηση του τίτλου».
Βρείτε τις διαφορές.Μια νέα αρχή. Θα είναι περίπλοκο, αλλά όμορφο ταυτόχρονα. Κάτι πρέπει να χτιστεί που έχει αλλοιωθεί σε δύο χρόνια, μάλλον ζήλεψε πολύ μετά από εκείνη την ιστορική σεζόν του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Με πολλή δουλειά, θα πετύχουμε, θα δούμε τον Μάιο του 2022. Είμαι πεπεισμένος ότι θα απολαύσουμε ξανά την κατάκτηση του τίτλου.
-
paok düsseldorf
Οσοι λετε οτι ο στοχος της Ευρωπαικης πορειας εχει υποβαθμιστει (και στο τοπικ μεταγραφων αναφερθηκε) διαβαστε παρακατω:
“Όταν μια ομάδα είναι 25 πόντους πίσω από τον πρώτο τότε σίγουρα υπάρχει θέμα με το πνευματικό κομμάτι. Σε επίπεδο ποιότητας είμαστε σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Θέλουμε να κερδίζουμε, να κερδίσουμε την Μποέμιαν, θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, να παίζουμε ανά 3-4 μέρες. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Όλοι όσοι βρίσκονται στον οργανισμό ΠΑΟΚ καταλαβαίνουν το πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι, με πρώτους τους ποδοσφαιριστές”
“Όταν μια ομάδα είναι 25 πόντους πίσω από τον πρώτο τότε σίγουρα υπάρχει θέμα με το πνευματικό κομμάτι. Σε επίπεδο ποιότητας είμαστε σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Θέλουμε να κερδίζουμε, να κερδίσουμε την Μποέμιαν, θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, να παίζουμε ανά 3-4 μέρες. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Όλοι όσοι βρίσκονται στον οργανισμό ΠΑΟΚ καταλαβαίνουν το πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι, με πρώτους τους ποδοσφαιριστές”
Ο ορισμός της έκφρασης ράδιο αρβύλα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για την Ευρώπη!
Ο προπονητής πρέπει να στηριχθεί άμεσα κι όχι κάποιοι να κρύβονται πίσω από τις δηλώσεις του
Ο προπονητής πρέπει να στηριχθεί άμεσα κι όχι κάποιοι να κρύβονται πίσω από τις δηλώσεις του
++++++++Andrew R έγραψε:Ο ορισμός της έκφρασης ράδιο αρβύλα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για την Ευρώπη!
-
psychologos
Τον Γκαρσία τον αγαπώ. Με τον Λουτσέσκου έχω δεί τον καλύτερο ΠΑΟΚ στη ζωή μου .απο το 1974. Ένα χρόνο συνεχώς να είσαι σίγουρος ότι δεν χάνεις με τίποτα. Θεωρώ ότι πρώτος στόχος θα πρέπει να είναι η τετράδα στην Ευρώπη. Αυτό του έλειπε απο την προηγούμενη θητεία του, αυτό θα τον αναδείξει. Περιμένω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Ότι μπορεί να δουλέψει και με άλλους και με ακριβούς και με νέους παίχτες. Ότι μπορεί να εντάξει άμεσα και 3 και 4 νέες μεταγραφές και γνωστότερους απο αυτόν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Θα ήθελα να δώ, ευχή, πιο γρήγορη ομάδα γιατί λατρεύουμε και λίγο σάλτσα στο παιχνίδι, που τώρα με την εμπειρία του μπορεί να το κάνει. Στην Ευρώπη, σε αυτήν την κατηγορία, δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορούμε να την παίξουμε. Περιμένω ακόμα σοφότερο Λουτσέσκου.
Όταν είχε πρωτοερθει κ τον κραζαν όλοι ήθελα να τον δω πρώτα.
Μόλις είδα αρκετά παιχνίδια τον αντιπαθησα αμέσως ποδοσφαιρικά κ συνεχίζω ως σήμερα.
Αν ήταν ο Τζολης τυχερός μια φορά όπως λέει, τότε θα μπορούσα να πω κι εγώ οτι ο Λουτσεσκου ήταν δέκα που πέτυχε κ τον Σαββίδη κ τους παίκτες σκασμενους για τίτλο κ τους ανταγωνιστές όχι στην καλύτερη αγωνιστική κ διοικητική κατάσταση.
Για μένα έχει μόνο δύο καλά στοιχεια το οικογενειακό κλίμα που καταφέρνει να έχει η ομάδα αφού βέβαια βγάλει εκτός όσους δεν του κάθονται καλα και το ότι βάζει το κεφάλι κάτω κ δουλεύει.
Κατά τ αλλά τον θεωρώ συντηρητικό υπερόπτη στενοκεφαλο οπισθοδρομικό και κολλημένο.
Παίζει κακό αργό προβλέψιμο ποδόσφαιρο κ δεν έχει καλή αίσθηση της ποιότητας ενός παίκτη. Η νοοτροπία του θυμίζει λίγο ελληνικό στρατό όπου η ικανότητα είναι μονο θέμα εμπειρίας κ χρόνου θητείας.
Ολα αυτά φυσικά σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο κ όχι σαν άνθρωπος γενικα.
Μακάρι να έχω εγώ τη χειρότερη γνώμη για αυτόν κ αυτός να φέρνει τίτλους στην ομάδα όμως όπως με το νταμπλ
Παρόλα αυτά πιστεύω θα φύγει το πολύ στον δεύτερο χρόνο μη έχοντας καταφέρει τίποτα κ δεν εννοω μόνο σε επίπεδο τίτλων. Σίγουρα δε θα είναι πάντως ο μοναδικός υπαίτιος καθώς με πορδες αυγά δε βάφονται
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Μόλις είδα αρκετά παιχνίδια τον αντιπαθησα αμέσως ποδοσφαιρικά κ συνεχίζω ως σήμερα.
Αν ήταν ο Τζολης τυχερός μια φορά όπως λέει, τότε θα μπορούσα να πω κι εγώ οτι ο Λουτσεσκου ήταν δέκα που πέτυχε κ τον Σαββίδη κ τους παίκτες σκασμενους για τίτλο κ τους ανταγωνιστές όχι στην καλύτερη αγωνιστική κ διοικητική κατάσταση.
Για μένα έχει μόνο δύο καλά στοιχεια το οικογενειακό κλίμα που καταφέρνει να έχει η ομάδα αφού βέβαια βγάλει εκτός όσους δεν του κάθονται καλα και το ότι βάζει το κεφάλι κάτω κ δουλεύει.
Κατά τ αλλά τον θεωρώ συντηρητικό υπερόπτη στενοκεφαλο οπισθοδρομικό και κολλημένο.
Παίζει κακό αργό προβλέψιμο ποδόσφαιρο κ δεν έχει καλή αίσθηση της ποιότητας ενός παίκτη. Η νοοτροπία του θυμίζει λίγο ελληνικό στρατό όπου η ικανότητα είναι μονο θέμα εμπειρίας κ χρόνου θητείας.
Ολα αυτά φυσικά σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο κ όχι σαν άνθρωπος γενικα.
Μακάρι να έχω εγώ τη χειρότερη γνώμη για αυτόν κ αυτός να φέρνει τίτλους στην ομάδα όμως όπως με το νταμπλ
Παρόλα αυτά πιστεύω θα φύγει το πολύ στον δεύτερο χρόνο μη έχοντας καταφέρει τίποτα κ δεν εννοω μόνο σε επίπεδο τίτλων. Σίγουρα δε θα είναι πάντως ο μοναδικός υπαίτιος καθώς με πορδες αυγά δε βάφονται
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ποιος ζευς βρε ταλαίπωρε.paok düsseldorf έγραψε:Ζευς κολαστης των αγαν υπερφρονων
Οι θεοί των εθνών δαιμόνια.
Είμαι από αυτούς που μάλωσαν μέχρι τέλους υπέρ του Πάμπλο για τον τρόπο που του φέρθηκαν.
Ωστόσο ο προπονητής Λουτσεσκου
έδειξε ακόμη και στα φιλικά τι θα πει
ομάδα με σχέδιο και πλάνο μέσα σε ένα μήνα.
Όταν με το ζωγράφο δε βλέπαμε τίποτε
ενάμιση χρόνο με καλύτερο ρόστερ.
Επί Λουτσεσκου είδαμε την καλύτερη
μπάλα όπου μπαίναμε μέσα και κυριαρχουσαμε
κάναμε ευκαιρίες παιζαμε ωραίο ποδόσφαιρο
κάναμε ευκαιρίες και δεν κινδυνεύαμε πίσω
Τώρα όσοι θυμούνται το πολύ ωραίο
ποδόσφαιρο επί Αγγέλου η επί Μπάγεβιτς
να πούμε ότι δυστυχώς η ευτυχώς
έχουμε 2021. Οι χώροι μίκρυναν, τα τρεξίματα
αυξήθηκαν και το ανοιχτό ποδόσφαιρο τελειωσε.
Από την άλλη όσοι νομίζουν ότι το
Ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ μπορεί
να μας προσφέρει στιγμές από το
ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που παίζει
η εθνική Ιταλίας, Αγγλίας και Ισπανίας
να πούμε και σε αυτούς ότι ειναι αδύνατο.
Συνεπώς Λουτσεσκου αλλά με όπλα.
Γιατί το ρόστερ που διαχειρίστηκε
ο Λουτσεσκου τότε, δεν έχει καμία
σχέση με το ρόστερ τώρα....
Ωστόσο ο προπονητής Λουτσεσκου
έδειξε ακόμη και στα φιλικά τι θα πει
ομάδα με σχέδιο και πλάνο μέσα σε ένα μήνα.
Όταν με το ζωγράφο δε βλέπαμε τίποτε
ενάμιση χρόνο με καλύτερο ρόστερ.
Επί Λουτσεσκου είδαμε την καλύτερη
μπάλα όπου μπαίναμε μέσα και κυριαρχουσαμε
κάναμε ευκαιρίες παιζαμε ωραίο ποδόσφαιρο
κάναμε ευκαιρίες και δεν κινδυνεύαμε πίσω
Τώρα όσοι θυμούνται το πολύ ωραίο
ποδόσφαιρο επί Αγγέλου η επί Μπάγεβιτς
να πούμε ότι δυστυχώς η ευτυχώς
έχουμε 2021. Οι χώροι μίκρυναν, τα τρεξίματα
αυξήθηκαν και το ανοιχτό ποδόσφαιρο τελειωσε.
Από την άλλη όσοι νομίζουν ότι το
Ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ μπορεί
να μας προσφέρει στιγμές από το
ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που παίζει
η εθνική Ιταλίας, Αγγλίας και Ισπανίας
να πούμε και σε αυτούς ότι ειναι αδύνατο.
Συνεπώς Λουτσεσκου αλλά με όπλα.
Γιατί το ρόστερ που διαχειρίστηκε
ο Λουτσεσκου τότε, δεν έχει καμία
σχέση με το ρόστερ τώρα....
Έφτασε η Ιταλία που δίδαξε το κατενάτσιο να παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και εγώ σαν ΠΑΟΚτσής που μεγάλωσα και αγάπησα έναν ΠΑΟΚ με επιθετικό πάντα προσανατολισμό θα πρέπει να είμαι αναγκασμένος να δεχθώ, αναγνωρίσω πόσο μάλλον να αγαπήσω, το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο που πρωτίστως έφερε στον ΠΑΟΚ ο Σάντος και καθιέρωσε μετά από λίγα χρόνια ο Λουτσέσκου....
Ε όχι, δεν μπορώ να το δεχθώ με τίποτα παρά μόνο να το υπομένω.
Ελπίζω μόνο, η επόμενη τριετία να μην αποτελέσει την ταφόπλακα των ακαδημιών μας οι οποίες διδάσκονται πραγματικό ποδόσφαιρο και όχι το κάτι σαν ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου.
Ε όχι, δεν μπορώ να το δεχθώ με τίποτα παρά μόνο να το υπομένω.
Ελπίζω μόνο, η επόμενη τριετία να μην αποτελέσει την ταφόπλακα των ακαδημιών μας οι οποίες διδάσκονται πραγματικό ποδόσφαιρο και όχι το κάτι σαν ποδόσφαιρο του Λουτσέσκου.
Το θεωρω λιγο αδικο αυτο που λετε μερικοι για Λουτσεσκου.
Βεβαια ειναι και καπως υποκειμενικο το πως βλεπει ο καθενας το ποδοσφαιρο.
Εγω θυμαμαι παρα πολλα παιχνιδια στην διετια του Λουτσεσκου με τα 2 νταμπλ, που η ομαδα ηταν χαρμα ιδεσθαι.
Πολυ επιθετικη, με τα μπακ μας παρα πολυ ψηλα, με πολυ μεγαλα ποσοστα κατοχης, πολλες φασεις και πολλα γκολ.
Βεβαια ειναι και καπως υποκειμενικο το πως βλεπει ο καθενας το ποδοσφαιρο.
Εγω θυμαμαι παρα πολλα παιχνιδια στην διετια του Λουτσεσκου με τα 2 νταμπλ, που η ομαδα ηταν χαρμα ιδεσθαι.
Πολυ επιθετικη, με τα μπακ μας παρα πολυ ψηλα, με πολυ μεγαλα ποσοστα κατοχης, πολλες φασεις και πολλα γκολ.
Γραφικότητες ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο ως έννοια και ας βλέπουν "μπάλα" εδώ και χρόνια.
Η καινούργια μόδα είναι η νοσταλγία ενός ΠΑΟΚ "επιθετικού" ο οποίος βεβαια ήταν ατιτλος και καμια 40 πόντους από την κορυφή κάθε χρόνο.
Αμα θέλω να δω σκορ και θέαμα βάζω Premier League στην Cosmote.
Ο ΠΑΟΚ ως τεράστιο μέγεθος στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένος να κερδίζει και να κατακτά τίτλους. Το ότι κάποιοι τον αντιμετωπίζουν με alegro διάθεση και για την χαρά του αθλήματος είναι δικαίωμα τους μεν, δεν τους κάνει σωστούς δε.
Η μόνη προϋπόθεση που θέτω είναι να κερδίζω καθαρά, χωρίς παραγκες και συναφή. Κάτι που συμβαίνει άλλωστε διαχρονικά με τον ΠΑΟΚ, ότι έχει κερδίσει το έχει κερδίσει με αίμα.
Κατα τα άλλα τα "ΠΑΟΚ σημαίνει επίθεση" και "εμείς μάθαμε αλλιώς" είναι όπως ειπα στην αρχή το λιγότερο γραφικότητες.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η καινούργια μόδα είναι η νοσταλγία ενός ΠΑΟΚ "επιθετικού" ο οποίος βεβαια ήταν ατιτλος και καμια 40 πόντους από την κορυφή κάθε χρόνο.
Αμα θέλω να δω σκορ και θέαμα βάζω Premier League στην Cosmote.
Ο ΠΑΟΚ ως τεράστιο μέγεθος στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένος να κερδίζει και να κατακτά τίτλους. Το ότι κάποιοι τον αντιμετωπίζουν με alegro διάθεση και για την χαρά του αθλήματος είναι δικαίωμα τους μεν, δεν τους κάνει σωστούς δε.
Η μόνη προϋπόθεση που θέτω είναι να κερδίζω καθαρά, χωρίς παραγκες και συναφή. Κάτι που συμβαίνει άλλωστε διαχρονικά με τον ΠΑΟΚ, ότι έχει κερδίσει το έχει κερδίσει με αίμα.
Κατα τα άλλα τα "ΠΑΟΚ σημαίνει επίθεση" και "εμείς μάθαμε αλλιώς" είναι όπως ειπα στην αρχή το λιγότερο γραφικότητες.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
paok düsseldorf
ποιοι θεοι ,και ποια δαιμονια βρε καημενουλη,ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ β διαλογης,ε ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ β διαλογης.LJCSoG έγραψε:Ποιος ζευς βρε ταλαίπωρε.paok düsseldorf έγραψε:Ζευς κολαστης των αγαν υπερφρονων
Οι θεοί των εθνών δαιμόνια.