Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από tzelas »

Γκουερινο έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:

Πελκας Γιαννουλης Λημνιος Τζολης Κυριακοπουλος Δουβικας Παπαδοπουλος. Οριστε 7 που υπαρχουν και θα μπορουσαμε να τους εχουμε και θα εκαναν και δουλεια. Και οχι δεν φτανει το ας ειναι ξενοι αλλα καλοι παικτες. φτιαξε ροστερ με 17 Μεσι και πηγαινε παιξε μια ολοκληρη χρονια στην Ευρωπη με αυτους μονο. Κι οταν θα εχεις τραυματιες η τιμωριες να κατεβαζεις 9αδα. αφου ειναι καλοι θα κερδιζουν
Λημνιό δεν θέλω να βλέπω στα ασπρόμαυρα ούτε σε παλιές φωτογραφίες... Θα προτιμούσες Δουβίκα και Παπαδόπουλο αντί για Κούτσια και Μιχάι? Εγώ όχι. Κυριακόπουλο δεν θα με χάλαγε να φαίρναμε, θέλει όμως να γυρίσει Ελλάδα και πόσα λεφτά θα ζητήσει? Ο Γιαννούλης και ο Τζόλης εδώ ήταν και θέλανε να φύγουν για να παίξουν στο ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, η ομάδα πήρε πολύ καλά ποσά από την πώληση τους win win situation. Ο Πέλκας από την άλλη και σε κακό timing έφυγε με αποτέλεσμα να πάρουμε ψίχουλα και δεν αντικαταστάθηκε σωστά.
Δεν μιλησα για καμμια Ελληνοποιηση . Η Ουεφα και οχι εγω λεει οτι για να φτιαξεις μια σοβαρη 23αδα πρεπει να εχεις 17 ξενους συν 6 Ελληνες. Ο Παπαδοπουλος τι σχεση εχει με τον Μιχαι? ο Μιχαι ειναι 5ος στοπερ μας αρα ανενεργος, ο Παπαδοπουλος θα ηταν στην δυαδα στη θεση του Βαρελα πχ.
Κυριακοπουλο δεν ειπα να φερεις τωρα αλλα να τον παρεις πριν φυγει. Οπως και τον Μαυροπανο τον Βλαχοδημο και ολους οσους ηταν διπλα σου και τους βρηκαν οι ξενοι κι οχι εμεις.
Ο Δουβικας επισης δεν εχει σχεση με τον Κουτσια. εχουν 4 χρονια διαφορα. θα Μπορουσε να ηταν δευτερος στη θεση του Σφιντερσκι.
Ο Γιαννουλης και ο Τζολης καλως εφυγαν αλλα ο Πελκας? Δεν αξιζε τα 800 που ζηταγε ειναι η αποψη ολων εδω γιατι θα φερναμε καλυτερο. Ακομα κι αν ειχες φερει καλυτερο η θεση του Ελληνα δεν αναπληρωνεται.
Οσο για τις αποψεις "δεν θελουμε να βλεπουμε Λημνιο Κιτσιου κλπ" ειναι της δεκατιας του 80 και μονο ως χιουμορ μπορω να τις δω. Πλεον οι παικτες αλλαζουν ομαδες σαν τα πουκαμισα. φετος καλυτερος σου παικτης και ο πιο ποιοτικος ολων θα ειναι ο Ολιβειρα της χαρτινης να σου θυμισω. Μηπως να τον διωξουμε?
Ολο αυτο δυστυχως που δημιουργησαμε διωχνοντας ολους τους Ελληνες θελει χρονια για να διορθωθει. Για αυτο ο Λουτσεσκου μας ειπε οτι θα επικεντρωθουμε στην Ελλαδα κι οταν γινουμε ομαδα εγχωριων τιτλων βλεπουμε για ευρωπη, γιατι με ροστερ 17 παικτων δεν πας πουθενα
Πότε είπε ο Λουτσέσκου ότι θα επικεντρωθούμε στην Ελλάδα και όταν γίνουμε ομάδα εγχώριων τίτλων βλέπουμε για Ευρώπη; Από που προκύπτει αυτή η δήλωση; Τι έχασα; :?
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Κάτι τέτοιο είπε σήμερα στη συνέντευξη τυπου
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

navigator11 έγραψε:
joshua έγραψε:
vdragic έγραψε:Απο 5 σελιδες πριν εχει να γραφτει μηνυμα σχετικο με πωληση/αγορα παιχτη,χωρις να συνοδευεται απο 3 παραγραφους κατακλυσμιαιας απαισιοδοξιας και αναλυσης προαισθηματων.Καλα πηγαινει ολο αυτο
Bλεπεις να κινειται τιποτα στην ομαδα και σε πειραξε τι γραφεται στο φορουμ? Υπαρχει καμια ειδηση και δεν αναφερθηκε?
Οπότε δικαιολογείται ως μήτηρ πάσης μαθήσεως η επανάληψη για 1673 φορά μέσα σε λιγότερο από μήνα των ίδιων και των ίδιων και των ίδιων ... ανησυχιών από κοιλοπονούντες συμφορουμίτες.
Τζάμπα διαμαρτυρόμαστε, τα παιδιά θέλουν να μας διαφωτίσουν και εμείς κρυβόμαστε πίσω από νήματα και off topic.
Για το καλό μας και του ΠΑΟΚ βέβαια.
Φυσικά θα μου την "πούνε" και εμένα, γιατί ο σεβασμός προς τους κανόνες και τους συμφορουμιτες δεν είναι υπεράνω των εγώ τους.
Άλλωστε και η κοινωνία μας, η Ελληνική, είναι δομημένη κατά αυτόν τον τρόπο, προέχει το εγώ από το εμείς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εν τω μεταξύ δεν ανακοίνωσε τον Τζολη ακόμα η Νόριτς. Φαντάζεστε να χαλάσει και να γυρίσει εδώ μετά από αυτά που είπε ο Λουτσεσκου σήμερα; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Κρατιέμαι, κρατιέμαι, αλλά μετά τα σημερινά, με τρώει ακόμα πιο πολύ αυτό που είχα γράψει από τις πρώτες ημέρες του Λου

Ο Σαββίδης δεν τον έφερε για να του χώσει φράγκα και να σαρώσει τα πάντα. Τον έφερε και τον χρυσοπληρωνει για να του κάνει ομάδα ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να χώσει τρελά πακέτα. Και ακριβώς αυτό συμφώνησε και ο Λου ορμώμενος και από την αυτοπεποίθηση του ότι μπορεί να κάνει παιχταρά τον οποιοδήποτε, ποσω μάλλον τα δικά του παιδια.

Κοινώς, εάν ήταν να ρίξω 20 χαρτιά για παίκτες, δεν χρειαζόμουν εσένα. Εάν είσαι μάγκας και θες τα 1,8 παρτο με αυτούς που έχεις, αντε και κανα δύο ακόμα.

Μακάρι να κωλοτουμπιασω, αλλά εγώ την αισιοδοξία μου την έχασα.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ας μην πιάνουμε τα άκρα.
Το δεκαρι το εξτρέμ και το αριστερό Μπακ
είναι σίγουρο ότι θα ερθούν, αλλιώς εννοείται ότι
ξεχνάμε όλους τους στόχους.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να έρθει και τέρμα
και σέντερ Μπακ και αμυντικό χαφ αν είναι δυνατόν.
Αναμένονται πολλές αποχωρήσεις. Εσιτι Καγκαουα Μπισε ζήτημα να μείνει ο ένας.
Αουγκούστο Σφιντερσκι είναι προς πώληση.
Σέντερ Μπακ αν έρθει καλη πρόταση φεύγει
(Μιχαι η Μιχαηλίδης
Πασχαλακης θα δούμε ..
Όλα αυτά γίνονται πάντα τελευταίες μέρες.

Για αυτό υπομονή και όχι ακραίες θέσεις.
Ούτε βασιλικοτεροι του βασιλέως(Σαββίδη)
γιατί μόνο κακό του κάνει η προστασία και το γλείψιμο
ούτε ποιος Σαββίδης τόσα λεφτά πήρε
γιατί μην ξεχνάμε ποτέ δεν ήταν καβουριας
σαν τους άλλους και κάνει γήπεδο μόνος του.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

bane1980 έγραψε:Κρατιέμαι, κρατιέμαι, αλλά μετά τα σημερινά, με τρώει ακόμα πιο πολύ αυτό που είχα γράψει από τις πρώτες ημέρες του Λου

Ο Σαββίδης δεν τον έφερε για να του χώσει φράγκα και να σαρώσει τα πάντα. Τον έφερε και τον χρυσοπληρωνει για να του κάνει ομάδα ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να χώσει τρελά πακέτα. Και ακριβώς αυτό συμφώνησε και ο Λου ορμώμενος και από την αυτοπεποίθηση του ότι μπορεί να κάνει παιχταρά τον οποιοδήποτε, ποσω μάλλον τα δικά του παιδια.

Κοινώς, εάν ήταν να ρίξω 20 χαρτιά για παίκτες, δεν χρειαζόμουν εσένα. Εάν είσαι μάγκας και θες τα 1,8 παρτο με αυτούς που έχεις, αντε και κανα δύο ακόμα.

Μακάρι να κωλοτουμπιασω, αλλά εγώ την αισιοδοξία μου την έχασα.
Ωχ Ωχ. Θα με κάνεις να ψάξω post μου μετά την πρόσληψη Λουτσέσκου
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Τέλος επί Λουτσεσκου ο ΠΑΟΚ είχε με διάφορα
το καλύτερο ρόστερ που έχουμε δει
τις τελευταίες δεκαετίες. Την πρώτη του χρονιά
έτσι για να θυμίσω ήρθαν σε 15 μέρες
Ελ Καντουρι, Βιερίνια, Μαουρισιο, Ζαμπρανο.
Όταν έλειπαν παίχτες είχαμε πέντε λύσεις
από πίσω. Όταν κοίταζε στον πάγκο
δεν ήξερε ποιον να πρωτοβαλει. Γινόταν
μάχη για την δεκαοκταδα και όχι για την ενδεκάδα.
Άρα ο Λουτσεσκου θέλει παίχτες
Το θέμα είναι να τους φέρει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Luigi Vampa έγραψε:Κάτι τέτοιο είπε σήμερα στη συνέντευξη τυπου
Εγώ καταλαβαίνω ότι μιλούσε προς το τέλος για την στρατηγική πωλήσεων από ανάδειξη νέων παικτών για να αντισταθμίσει την "τυχερή" όπως την χαρακτήρισε εξέλιξη του Τζόλη που επιτεύχθηκε κατά την γνώμη του λόγω ευκαιριών που πήρε από απώλεια των στόχων. Μίλησε ότι η διαδικασία σε αυτήν την στρατηγική (σ.σ. όταν έχεις στόχους δηλαδή και δεν τους έχεις χάσει) είναι να αναδείξεις τους παίκτες να γίνουν γνωστοί στην Ευρώπη μέσα από το χτίσιμο της ομάδας, της κατάκτησης τίτλων και πορείας στην Ευρώπη και έτσι θα είναι ευκολότερο να φέρεις (αυτό το ρήμα χρησιμοποίησε χωρίς να καταλαβαίνω αν εννοεί να ανεβάσεις ή να να αγοράσεις νέο παίκτη) 1 ή max 2 παίκτες και αυτούς όχι για βασικούς αλλά να βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Δεν μου φαίνεται ότι μέσα από την δήλωση αυτή μου δείχνει ότι θα δει την Ευρώπη μετά από τίτλους.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καταρχάς ο λουτσέσκου ήταν ο πρώτος ο οποίος ζήτησε μεταγραφές.
Το ξαναλέω ήταν αυτός που είπε ότι θέλει ιδανικά 17 με 18 παίκτες πρώτης γραμμής αλλά βολεύεται και με 15-16.

Από κει και πέρα αν θέλουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες ώστε να αποτύχει ο λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ τότε αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά βάζοντας τον να κάνει είτε πράγματα που δεν πιστεύει είτε να μην κάνει αυτά που πιστεύει.
Για αυτό ας τον αφήσουμε να δουλέψει έτσι όπως αυτός θέλει.
Τουλάχιστον αυτός το έχει κερδίσει κρατώντας τον ΠΑΟΚ ενάμιση χρόνο αήττητο.

Σίγουρα είναι φυσιολογικό να μας ξενίζουν κάποιες απόψεις του όπως αυτή για το μπίσεσβαρ.
Είμαι σίγουρος ότι 100 παοκτσήδες αν ρωτήσουμε αν όχι και οι 100 οι 99 σίγουρα θα πουν ότι ο μπίσεσβαρ δεν έχει κάτι να προσφέρει.
Έλα όμως που ο λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν αντίθετη άποψη.
Η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να παρομοιαστεί με 100 άτομα ανεβαίνουν ένα βουνό λίγο πολύ άσχετοι με το αντικείμενο και έχοντας μαζί τους έναν οδηγό πολύ καλό και έμπειρο.
Ότι άποψη και να έχει ο καθένας από τα 100 άτομα για το post θα ακολουθηθεί η διαδρομή είναι ασήμαντη μπροστά στην άποψη του οδηγού.
Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει 100% ότι αυτά τα 100 άτομα θα γυρίσουν πίσω σοα, αλλά τουλάχιστον οι πιθανότητες αν ακολουθούν τις οδηγίες του οδηγού είναι εξαιρετικά μεγαλύτερες από το αν κάνει ο καθένας ότι αυτός πιστεύει σωστό
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει αντιθετη αποψη για τον Μπισε. επαναλαμβανω οτι ο Λουτσε δεν μπορει δημοσιως να μιλαει χωρις σκοπιμοτητες οπως κανουμε εμεις εδω περα. καποια πραγματα που λεει υπηρετουν ενα συγκεκριμενο σκοπο και δε χρειαζεται να τα παιρνουμε τοις μετρητοις.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

renegade έγραψε:Καταρχάς ο λουτσέσκου ήταν ο πρώτος ο οποίος ζήτησε μεταγραφές.
Το ξαναλέω ήταν αυτός που είπε ότι θέλει ιδανικά 17 με 18 παίκτες πρώτης γραμμής αλλά βολεύεται και με 15-16.

Από κει και πέρα αν θέλουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες ώστε να αποτύχει ο λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ τότε αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά βάζοντας τον να κάνει είτε πράγματα που δεν πιστεύει είτε να μην κάνει αυτά που πιστεύει.
Για αυτό ας τον αφήσουμε να δουλέψει έτσι όπως αυτός θέλει.
Τουλάχιστον αυτός το έχει κερδίσει κρατώντας τον ΠΑΟΚ ενάμιση χρόνο αήττητο.

Σίγουρα είναι φυσιολογικό να μας ξενίζουν κάποιες απόψεις του όπως αυτή για το μπίσεσβαρ.
Είμαι σίγουρος ότι 100 παοκτσήδες αν ρωτήσουμε αν όχι και οι 100 οι 99 σίγουρα θα πουν ότι ο μπίσεσβαρ δεν έχει κάτι να προσφέρει.
Έλα όμως που ο λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν αντίθετη άποψη.
Η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να παρομοιαστεί με 100 άτομα ανεβαίνουν ένα βουνό λίγο πολύ άσχετοι με το αντικείμενο και έχοντας μαζί τους έναν οδηγό πολύ καλό και έμπειρο.
Ότι άποψη και να έχει ο καθένας από τα 100 άτομα για το post θα ακολουθηθεί η διαδρομή είναι ασήμαντη μπροστά στην άποψη του οδηγού.
Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει 100% ότι αυτά τα 100 άτομα θα γυρίσουν πίσω σοα, αλλά τουλάχιστον οι πιθανότητες αν ακολουθούν τις οδηγίες του οδηγού είναι εξαιρετικά μεγαλύτερες από το αν κάνει ο καθένας ότι αυτός πιστεύει σωστό
Θα μας κανετε να ανεβουμε τον Ολυμπο και μετα να ψαχνουν πεζοπορα τμηματα να μας βρουν

Sent from my iPhone using Tapatalk
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

tzelas έγραψε:
Εγώ καταλαβαίνω ότι μιλούσε προς το τέλος για την στρατηγική πωλήσεων από ανάδειξη νέων παικτών για να αντισταθμίσει την "τυχερή" όπως την χαρακτήρισε εξέλιξη του Τζόλη που επιτεύχθηκε κατά την γνώμη του λόγω ευκαιριών που πήρε από απώλεια των στόχων. Μίλησε ότι η διαδικασία σε αυτήν την στρατηγική (σ.σ. όταν έχεις στόχους δηλαδή και δεν τους έχεις χάσει) είναι να αναδείξεις τους παίκτες να γίνουν γνωστοί στην Ευρώπη μέσα από το χτίσιμο της ομάδας, της κατάκτησης τίτλων και πορείας στην Ευρώπη και έτσι θα είναι ευκολότερο να φέρεις (αυτό το ρήμα χρησιμοποίησε χωρίς να καταλαβαίνω αν εννοεί να ανεβάσεις ή να να αγοράσεις νέο παίκτη) 1 ή max 2 παίκτες και αυτούς όχι για βασικούς αλλά να βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Δεν μου φαίνεται ότι μέσα από την δήλωση αυτή μου δείχνει ότι θα δει την Ευρώπη μετά από τίτλους.
Μπορεί κ να χεις δίκιο. Εκεί προς το τέλος είπε πολλά συμπυκνωμενα κ λίγο χαθηκε η μπάλα.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Άκουσα προσεκτικά την συνέντευξη, αλλά νομίζω ότι είναι μάλλον παρακινδυνευμένο ένα τέτοιο συμπέρασμα φίλε .
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Αυτα που διαβαζω για το αριστερο μπακ τα διαβαζα και με το Γιαννουλη.Τελικα στηριχτηκε ο Γιαννουλης και 8,5 χαρτια ηρθαν στην ομαδα.

Για μενα να δωσει η ομαδα 200-250 χιλιαρικα στην βασκο και να φερει το Ζαμπα πισω.
Στηριξει σε Μπραντονιτς Περειρα και Γαιτανιδη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”