Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Totem_pk »

Rexaris έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Αυτη η ψυχη ο Τζιολης παιζει ακομη? Πληρει πολλα απο τα κριτηρια μας :lol: :lol: :

Τον ψάχνει η αεχ για να κάνει δίδυμο με τον τζαβέλα.
Λες να μπουμε σφηνα να τους το χαλασουμε?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να το κανω και πιο λιανια οταν ο Λουτσεσκου πηρε το πρωταθλημα ειχε παικτες νικητες,ειχε στα ακραια μπακ Βιερινια,Ματος ενα απο τα καλυτερα διδυμα ever,που εδωσαν καμια 15ρια γκολ και καμια 10ρια ασιστ,δινοντας λυσεις στο επιθετικο προβλημα που δημιουργουσε εκτος των αλλων η επιλογη του κατι σαν εξτρεμ αριστερα.Αυτη τη στιγμη εχουμε διδυμο Ροντριγκο και Βιερινια 3 χρονια και 1 χιαστο μετα.Νοοτροπια νικητη με μαγικο ραβδι δεν υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

joshua έγραψε:
vdragic έγραψε:Απο 5 σελιδες πριν εχει να γραφτει μηνυμα σχετικο με πωληση/αγορα παιχτη,χωρις να συνοδευεται απο 3 παραγραφους κατακλυσμιαιας απαισιοδοξιας και αναλυσης προαισθηματων.Καλα πηγαινει ολο αυτο
Bλεπεις να κινειται τιποτα στην ομαδα και σε πειραξε τι γραφεται στο φορουμ? Υπαρχει καμια ειδηση και δεν αναφερθηκε?
Αρχικα δεν εγραψα πουθενα οτι με πειραζει το τι γραφεται.Με ενοχλει το που γραφεται.Γιατι συνειδητα μερικοι επιλεγουμε να διαβασουμε συγκεκριμενα topics,ειτε επειδη ειμαστε υπεραισιοδοξοι ειτε επειδη εχουμε ακουσει τις ιδιες επιφυλαξεις 1000 φορες και ξερουμε οτι δεν περναει απο το χερι μας για να αλλαξει κατι απο αυτα.Εν ολιγοις, προτιμαω οταν δεν υπαρχει καποιο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ νεο,να μην γραφεται τιποτα,και το topic να εχει 50 σελιδες εκταση,παρα να διαβαζω μεχρι και για υπαινιγμους οτι καποιος αναφερθηκε σε ντου στο αυριανο παιχνιδι.Αυτα τα λιγα.Over and out.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:
vdragic έγραψε:Απο 5 σελιδες πριν εχει να γραφτει μηνυμα σχετικο με πωληση/αγορα παιχτη,χωρις να συνοδευεται απο 3 παραγραφους κατακλυσμιαιας απαισιοδοξιας και αναλυσης προαισθηματων.Καλα πηγαινει ολο αυτο
Bλεπεις να κινειται τιποτα στην ομαδα και σε πειραξε τι γραφεται στο φορουμ? Υπαρχει καμια ειδηση και δεν αναφερθηκε?
Οπότε δικαιολογείται ως μήτηρ πάσης μαθήσεως η επανάληψη για 1673 φορά μέσα σε λιγότερο από μήνα των ίδιων και των ίδιων και των ίδιων ... ανησυχιών από κοιλοπονούντες συμφορουμίτες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το εχω ξαναγραψει καποιοι μπερδευετε το φορουμ με ειδησεογραφικο μεσο.Για ειδησεις στη κεντρικη...Εδω σχολιαζουμε τα παντα που μπορουν να εχουν σχεση με μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ε ας καταργηθούν τελείως τα νήματα. Υπάρχει λόγος να υφίστανται θεματικές ενότητες; Να ξεσαλώνει ο άλλος παντού ρε παιδί μου να καραγουστάρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 11 Αύγ 2021, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο τρόπος πάντως που γράφουν κάποιοι και αυτά που γράφουν είναι σαν να θεωρούν το λουτσέσκου είτε ηλίθιο είτε παράφρων.
Δηλαδή ξέρουμε όλοι εμείς από χίλια χιλιόμετρα μακριά αν ο vieirinha,ο μπίσεσβαρ κτλ είναι σε θέση να προσφέρουν αλλά δεν ξέρουνε 15 επαγγελματίες που αμείβονται με τρελαθεί φράγκα, έχουν αποδείξει την ικανότητά τους στο συγκεκριμένο τομέα και επάγγελμα και έχουν και στη διάθεσή τους 10.000 διαφορετικά data που μετρούν τα πάντα μέχρι και τη μυική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες.
Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο από το εγώ μας λέω εγώ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεκτον αλλα περιμενω αυτη την αποψη να την θυμασαι καθε φορα που κρινεις προπονητη η οποιοδηποτε αλλο στελεχος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο Ρουμάνος δεν βλεπω να βγαζει παρέλαση με γεμάτη Τουμπα και με την νεοτροπια Αγγελου των 90s

Αν πιστευει θα βγαλει τη χρονια με Καντουρι αριστερο εξτρεμ που 4 χρονια τωρα ειναι ημιτραυματιας και αν του επιβαλεις να παιξει αμυνα τα φτύνει στο ημιχρονο, εχει δει λαθος όνειρο.
Ο Μπισε θα παιζει 10ρι και αριστερο εξτρεμ; όταν ο Καντουρι αποφασιζει οτι τραυματιστηκε;

Οταν παιζαμε πριν 3 χρονια με Καντουρι/Μπισε αριστερα, ειχαμε φουλ μπακ Ματος,Βιερινια νεωτερους, υγιείς και Γιαννουλη. Επισης στο αλλο ακρο βαζαμε Λημνιο και Πελκα που βγαζανε πνευμονια σε πιεση και τρεξιματα, οπως και Ζαμπα υγιή.

Ο Βιερινια και ο Ροντριγκο δεν θα βγάλουν θλαση και θα παιζουν φουλ μπακ χωρις εξτρεμ;

Τι λέμε τώρα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Totem_pk έγραψε:Αυτη η ψυχη ο Τζιολης παιζει ακομη? Πληρει πολλα απο τα κριτηρια μας :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Πληροφορικά είχα δει ότι εκμεταλλευόμενος τα κονέ του συμμετέχει σε προπονήσεις ευρωπαϊκών συλλόγων ως εκπαιδευόμενος προπονητής
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το να είναι ο ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο 22 βαθμούς πίσω από την κορυφή θα τον σκίσω τον οποιονδήποτε προπονητή.
Οπαδός είμαι δεν είμαι ο παπας
Αλλά το να κάθομαι κάθε καλοκαίρι πριν ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν και να κρίνω είτε γιατί δεν παίζει 4-4-2 που θέλω εγώ, είτε γιατί θεωρεί τον μισιτς ότι είναι βασικός, είτε γιατί δεν ξέρω εγώ τι άλλο... Δεν οδηγεί πουθενά.
Πήραμε έναν προπονητή με συγκεκριμένα θετικά και συγκεκριμένα αρνητικά.
Ας τον αφήσουμε να δουλέψει έτσι όπως αυτός ξέρει και θέλει και στο τέλος κάνουμε ταμείο
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Мир έγραψε:Ο Ρουμάνος δεν βλεπω να βγαζει παρέλαση με γεμάτη Τουμπα και με την νεοτροπια Αγγελου των 90s

Αν πιστευει θα βγαλει τη χρονια με Καντουρι αριστερο εξτρεμ που 4 χρονια τωρα ειναι ημιτραυματιας και αν του επιβαλεις να παιξει αμυνα τα φτύνει στο ημιχρονο, εχει δει λαθος όνειρο.
Ο Μπισε θα παιζει 10ρι και αριστερο εξτρεμ; όταν ο Καντουρι αποφασιζει οτι τραυματιστηκε;

Οταν παιζαμε πριν 3 χρονια με Καντουρι/Μπισε αριστερα, ειχαμε φουλ μπακ Ματος,Βιερινια νεωτερους, υγιείς και Γιαννουλη. Επισης στο αλλο ακρο βαζαμε Λημνιο και Πελκα που βγαζανε πνευμονια σε πιεση και τρεξιματα, οπως και Ζαμπα υγιή.

Ο Βιερινια και ο Ροντριγκο δεν θα βγάλουν θλαση και θα παιζουν φουλ μπακ χωρις εξτρεμ;

Τι λέμε τώρα
Σωστη η τοποθετηση σου φιλε
Δυσκολα τα πραγματα
Εγω παντως κραταω μικρο καλαθι και δεν κανω ονειρα
Θα δειξει,μακαρι να πανε ολα καλα
Στα θετικα ειναι οτι και οι αλλοι δεν δειχνει να κανουν τιποτα το ιδιαιτερο
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Мир έγραψε:Ο Ρουμάνος δεν βλεπω να βγαζει παρέλαση με γεμάτη Τουμπα και με την νεοτροπια Αγγελου των 90s

Τι λέμε τώρα

Αρχίσαμε και τα της παρελάσεως τώρα. Τόσο τραγική είναι η κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Мир

Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Мир »

Πέρσι βγήκε ο Μάκης με τον Ρεμπε και μας λέγανε ότι πάμε για πρωτάθλημα με μαξ συμβόλαια των 500χιλ (Σβαμπ) και πωλήσεις λογο FFP.
30 βαθμους πίσω τερματίσαμε.

Φέτος που είναι;
Έχουμε ακόμα θέμα FFP; Γιατι έχουμε πουλήσει άνετα καμια 20εκ σε παικτες.

Επίσης, αν παμε σε λογικη εσόδων/εξόδων ποιο το νοημα να δίνεις 2εκ απο το περιορισμενο πλεον μπατζετ σε προπονητικο team που δεν δουλευει με νεα παιδιά, δηλαδη προτζετ γπου θα αποφερει εσοδα και μελλον συο κλαμπ.
Ο Παμπλο δε θα μας ελευθέρωνε 1,5εκ μπατζετ για να εξορθολογηθουμε;

prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Patron έγραψε:Seaman, Renegade, Γκουερινο

Διφορούμενη δήλωση ανοιχτή σε ερμηνεία ας μην το ψιλιζουμε. Γενικά πάντως η εικόνα, η γλώσσα σώματος του ζενεράλ Λου μου άφησαν μια περίεργη επίγευση.

Το shitshow είναι πιθανό, ΠΑΟΚ είσαι εξάλλου
καθολου διφορουμενη δηλωση
προτεραιοτητα να κανει ομαδα,να παρει τιτλους και ΑΡΓΟΤΕΡΑ καλες ευρωπαικς πορειες
τιτλο πριν τον Μάιο δεν προβλεπεται να παρουμε
οποτε το αργοτερα,ειναι απο του χρονου και βλεπουμε

εμενα αυτο που με τρομαξε,να πω την αληθεια ειναι το, ενας μαξιμουμ δυο νεοι παικτες
και το ποιοι θεωρουνται νεοι παικτες.
κουτσιας και Κωσταντελιας ειναι σιγουρα οι δυο
δεν ξερω κατα ποσο θεωρουνται νεοι οι Μιχαηλιδης,Μιχάι πχ

κι εγω σαν ψιλοστριμωγμενο τον ειδα τον τζένεραλ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”